På trods af nedbrud på handel er Crypto og Blockchain i Kina i live

Kina har forbudt handel med kryptokurrency og indledende mønttilbud (ICO) i slutningen af ​​2017 og bekræftet sin negative holdning til markedet dette år. Stadig fortsætter lokale udviklere med at introducere innovative Blockchain-projekter på den globale scene.

Strengere nedbrud

I 2018 oplevede den kinesiske kryptovalutaindustri og markedet en strengere nedbrydning af kryptovalutahandel, der blev initieret af den lokale regering og People’s Bank of China (PBoC), landets centralbank. I begyndelsen af ​​februar, den kinesiske regering begyndte at blokere Bitcoin og kryptokurrencyrelaterede websteder gennem sin “Great Firewall”, som i det væsentlige deaktiverer alle i landet fra at få adgang til Bitcoin-børser og digitale aktiverhandelsplatforme.

Regeringens forbud mod Bitcoin-relaterede websteder og platforme signaliserede sin hensigt om i det væsentlige at tillade enhver kryptokurrencyaktivitet i landet, da brugen af ​​virtuelle private netværk (VPN’er) er mod den kinesiske lov.

”Oversøiske transaktioner og unddragelse af lovgivningen er genoptaget. Risici er der stadig, drevet af ulovlig udstedelse og endda svig og pyramidesalg, ” sagde PBoCs uafhængige nyhedspublikation.

Den 6. marts 2018 blev en af ​​Kinas største almindelige medier i Caixin rapporterede at den kinesiske regering har lukket konti for kryptokursudvekslinger på WeChat, den mest udbredte sociale medieplatform i Kina. Den sociale mediekonto af OKEX, den største kryptokursudveksling i verden med en $ 1,7 mia. Daglig handelsvolumen, blev lukket ned.

Kinesiske børser trives

På trods af den strenge nedbrydning af kryptovalutahandel og Blockchain-relaterede platforme har tidligere kinesiske kryptokurrencyudvekslinger som OKEX og Huobi fortsat trives i løbet af de sidste mange måneder og behandler over 1 mia. $ På daglig basis.

OKEx

Billedkilde: Coinmarketcap

Huobi

Billedkilde: Coinmarketcap

Huobi og OKEX, tidligere to af de største kryptokurrencyudvekslinger på det kinesiske marked forud for regeringens forbud mod handel med kryptokurrency, flyttet straks efter at forbuddet mod handel med kryptokurrency blev indført i oktober 2017 til Hongkong for at tjene både kinesiske investorer og internationale forhandlere. Næsten umiddelbart efter at de to børser migrerede til Hong Kong, oplevede Huobi og OKCoin en massiv stigning i den daglige handelsvolumen og efterspørgsel.

I marts 2018 overgik OKEX, den virtuelle valutahandelsplatform for OKCoin, for første gang Binance, tidligere den største børs på markedet.

OKEx, Binance

Billedkilde: Coinmarketcap

Flytningen af ​​Huobi og OKEx fra Kina til Hong Kong åbnede en gateway for kinesiske kryptokurrencyhandlere til det globale marked.

I oktober 2017 udvekslede Bitcoin over-the-counter TideBit COO Terence Tsang angivet:

”Forbuddet forhindrede dem [kinesiske investorer] ikke i at købe kryptovalutaer. I de sidste par uger har vi set mange fastlandskunder åbne konti på TideBit. De vil stadig spille spillet. Jeg ser et voksende behov ved, at de kommer til Hong Kong eller Singapore for at købe kryptovaluta. ”

Tsang tilføjede, at den eksplosive vækstrate på kryptokurrencymarkedet i Hongkong, der blev drevet af migrationen af ​​investorer fra fastlandet til Hongkong, førte til, at lokale kryptokursudvekslinger voksede hurtigt, som det ses i stigningen i OKEx og Huobi.

Som Cointelegraph rapporterede, har mange Blockchain-projekter, iværksættere, investorer og analytikere været forsigtige med at være vært for arrangementer, konferencer og møder på grund af den kinesiske regerings uforudsigelighed og dens tendens til at forbyde alt, hvad den ser som en trussel mod sit nuværende finansielle system..

Bitcoin Association of Hong Kong grundlægger Leonhard Weese fortalte SCMP:

“Folk i Kina vil være mere forsigtige med at markedsføre disse begivenheder, og meget af den markedsføringsaktivitet vil komme til Hong Kong i form af konferencer og samfund.”

Hype intensiveres

I januar 2018, PBoC gik så langt som at anmode banker at inspicere konti fra kryptokurrencyhandlere og sikre, at bankkonti ikke bruges til handel.

”Hver bank og filial skal udføre selvinspektion og afhjælpning fra i dag. Service til handel med kryptokurrency er strengt forbudt. Der bør vedtages effektive foranstaltninger for at forhindre, at betalingskanaler bruges til afvikling af kryptokurrency, ” sagde centralbanken.

Mens den kinesiske regering beordrede banker til at stoppe med at finansiere kryptokurver og behandle betalinger til lokale kryptokurrencyinvestorer, er hypen af ​​Blockchain-teknologi og kryptokurrency ikke dematerialiseret. Faktisk er Kina-baserede kryptokurver begyndt at se en stigning i efterspørgslen, og lokale konglomerater er begyndt at danne partnerskaber med udenlandske blockchain-projekter..

Detailhandel og blockchain

Den 27. februar annoncerede en af ​​Kinas mest indflydelsesrige forhandler i JD.com oprettelsen af ​​AI Catapult Blockchain inkubationsprogram til finansiering af innovative Blockchain-projekter og kryptokurver. JD.com sagde i en erklæring:

“[JD.com planlægger] at samarbejde med innovative blockchain-startups for at opbygge nye virksomheder og oprette og teste virkelige applikationer af deres teknologier i stor skala. Vi er glade for at arbejde med nogle af verdens mest innovative startups for at undersøge måder, hvorpå vi kan skalere disse banebrydende teknologier til fremtiden for detail- og andre industrier. “

JD.com’s vicepræsident Bowen Zhou understregede, at projekter inden for virksomhedens Blockchain-inkubator får muligheder for at teste deres teknologier og integrere deres kerne Blockchain-platform i den eksisterende infrastruktur på JD.com.

Et af Blockchain-projekterne, som det har indgået et samarbejde med, er Bluzelle, en Singapore-baseret Blockchain-protokol, der er målrettet implementeringen af ​​decentraliseret internet. Bluzelle, kendt for sin sværmteknologi der gør det muligt for grupper af noder at gemme små stykker information, har allerede bygget Blockchain-baserede applikationer til mange af verdens store konglomerater som f.eks. Microsoft, HSBC, MUFG, KPMG og ZagBank.

Med vægt på omfanget af JD.com’s aktiviteter i Kina, Bluzelle CEO Pavel Bains skrev:

“JD.com er Kinas største detailhandler, online eller offline, og verdens tredjestørste internetfirma efter indtægter. Med mere end 266 millioner aktive kunder er JD en direkte sælger af millioner af mærker fra hele verden og er vært for en markedsplads med mere end 160.000 pålidelige forhandlere. Virksomheden, der ejer og driver sine egne avancerede landsdækkende logistiksystemer, har omfavnet AI og blockchain på tværs af sine aktiviteter. ”

NEO

Kinabaseret kryptokurrency NEO, der er anerkendt som Kinas Ethereum og forbliver den eneste store kryptokurrency, der er udviklet i Kina, har også oplevet en dramatisk stigning i sin markedsværdi. I januar 2018 toppede markedsværdien af ​​NEO $ 10,5 mia., Hvilket er større end den nuværende markedsværdi for Cardano, den sjette største kryptokurrency på markedet.

NEO-diagrammer

Billedkilde: Coinmarketcap

Værdien af ​​NEO begyndte at stige i slutningen af ​​2017 på grund af dets branding som Kinas Ethereum, og stigende efterspørgsel over for NEO fra investorer på det asiatiske marked, som det fremgår af diagrammet ovenfor. Men i februar begyndte markedsværdiansættelsen af ​​NEO at falde, hovedsagelig på grund af kritik fra sådanne samfundseksperter som Eric Wall og Emin Gün Sirer mod NEO’s konsensusalgoritme.

Crypto er alt andet end død i Kina

Samlet set på trods af den kinesiske regerings bestræbelser på helt at lukke for kryptovalutahandel og Blockchain-relaterede projekter fortsætter efterspørgslen mod Blockchain-teknologi på det lokale marked med at stige, og store konglomerater som JD.com kunne være interesseret i udviklingen. og kommercialisering af kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map