ShapeShift er nu den hurtigste måde at købe eller sælge tether USD ₮

Tether, den første blockchain-aktiverede platform, der tillader fiat-valuta at blive brugt som bitcoin, er officielt frigivet på den øjeblikkelige kryptobørs, ShapeShift. Denne integration vil nu gøre det smertefrit nemt at undvige bitcoins volatilitet ved at bruge kryptomøntsversionen af ​​USD.

Tether har surret på medierne i løbet af den sidste måned eller to, og der er en god grund til det. Ved siden af ​​BitShares, NuShares, CoinoUSD og andre søger Tether at bringe stabiliteten og den daglige brug af fiat-valutaer og genoplive dem med en kryptokurrencyinfusion.

Appellen af ​​en sådan teknologi, en USDcoin, der har en permanent pind til USD, er meget klar. En sådan mønt ville være lige så hurtig og grænseløs som bitcoin, men alligevel så stabil i pris som USD. Dette kan faktisk tilfredsstille kritikere af bitcoin, der hævder, at det på grund af dets volatilitet ikke er egnet til langsigtede kontrakter eller beskæftiger sig med enorme mængder værdi på linjen.

Imidlertid er det store problem med at oprette en USDcoin at opretholde en 1 til 1 pind med USD, mens du bruger et decentralt netværk som Bitcoin. For at forenkle har nogle tilgange før Tether forsøgt at spejle Federal Reserve og deres centralbanklignende beføjelser over levering af dollars for at manipulere USDcoin-prisen på niveau med USD’s pris. Dette har resulteret i temmelig komplekse systemer og pinde, der lejlighedsvis har revnet under pres.

Tether, der løber oven på Omni, er kommet op med en meget enklere løsning. De tjener som centralbank – hvis du vil – af deres USDcoin kaldet USD ₮ og mynte-kryptotokener i forhold til hver dollar, de modtager fra fiat-bankpartnere. I modsætning til mange banklignende institutioner i verdenen af ​​fiat-valutaer kan Tether højt prale af, at det fokuserer på gennemsigtighed og garanterer en 1 til 1 fuld reserve regnskabsmæssig etik.

Deres websted læser med hensyn til gennemsigtighed:

”Vores reservebeholdninger offentliggøres dagligt og er underlagt hyppige professionelle revisioner. Så alle bindere i omløb matcher altid vores reserver. ”

Som en virksomhed, der er meget sammenflettet med det ældre banksystem, kan du forvente, at de kræver enhver standard for identitetsbekræftelse, som banker og lignende kryptomønter udveksler. Med andre ord er de klare over at sigte mod at være AML og KYC-kompatibel.

En Crypto Fiat?

En af de mest lovende muligheder, som Tether skaber, er kapaciteten til at betale ethvert firma, der accepterer fiat med et kryptografisk token, der er lige så friktionsfri som bitcoin. Vigtigst af alt er, at de kan bruges på Internettet. Mens Tether bliver nødt til at samarbejde med betalingsprocessorer og handlende, ligesom bitcoin har været nødt til, mener medstifter og CTO Craig Sellars, at de får lettere ved at sige det:

“Vi kan udnytte Bitcoin og blockchain-teknologi til at udvide de fordele, vi i rummet allerede kender og elsker, til de valutaer, som vores arbejdsgivere, handlende og forældre stoler på.”

Sælgere var også meget klare på, at USD ikke er den eneste valuta, de sigter mod at muliggøre. EUR ₮ og JPY ₮ er også på vej. Tillader kryptovalutahandlere og brugere at handle med fiat-valutaer, mens de udnytter Bitcoins sikkerhed.

Nu kan handles på ShapeShift

Især deres partnerskab med ShapeShift er bemærkelsesværdigt, da de ikke stiller nogen som helst spørgsmål om, hvem der køber eller sælger mønter på deres platform, privatlivets fred er altafgørende og let. De nægter også at gemme mønter til deres brugere, hvilket gør ShapeShift til en meget pålidelig og enkel krypto-udveksling uden meget af den risiko, som traditionelle krypto-udvekslinger bærer. Skønt også uden de avancerede handelsværktøjer og funktioner, som de har tendens til at tilbyde.

Brugere af Tether USD ₮ vil være i stand til at gøre krav på deres tilsvarende amerikanske dollars gennem Bitfinex indtil videre indtil Tether.to’s lukkede beta slutter. For at købe USD ₮ skal du oprette en til gengæld for din valgte kryptomønt Omni tegnebog.

Nød du denne artikel? Du kan også være interesseret i at læse disse:

  • Bitfinex tilføjer tether: ‘Den første, virkelige verdensvalutaplatform på Bitcoin Blockchain’
  • ShapeShift frigiver nyt værktøj, der giver handlende mulighed for at acceptere betalinger i 10+ kryptovalutaer
  • Tether giver fordele ved P2P-transaktioner med Fiat-valutaoverførsler
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map