Retail Crypto Insurance: Beskyttelse af Crypto Holdings bliver mainstream

Forsikringsgarantier tilknyttet Lloyd’s of London bakker nu op om en ny ansvarspolitik designet til at beskytte kryptokurrency gemt i online tegnebøger. Med et beskedent minimum på 1.000 britiske pund (1.275 $) i beskyttede aktiver og ret fleksible vilkår synes produktet at være beregnet til detail- og erhvervsinvestorer. Men hvem står bag den nye tjeneste, og hvordan vil politikken fungere?

Styrker bag innovationen

På trods af den begejstring, der blev udtrykt i tidlige mediekonti for “forsikringsgiganten Lloyd’s backing crypto”, er Lloyd’s of London ikke en enhed, som ethvert centraliseret agentur kan tilskrives. I modsætning til de fleste andre store aktører inden for området er det ikke et forsikringsselskab, men snarere en markedsplads, hvor forsikringsgarantier og mæglere mødes for at vurdere og samle risici. Dette selskabsorgan har en århundredelang historie med sin styringsstruktur kodificeret i Lloyd’s Act fra 1871.

Lloyds værter for både individuelle og virksomhedsforsikringsselskaber, hvor sidstnævnte kaldes syndikater. Hvis indførelsen af ​​krypto-hot wallet-forsikring blev betragtet som en manifestation af en enheds tillid til digital finansiering, ville denne enhed være syndikatet kaldet Atrium.

Faktisk kan Atriums interesse for blockchain-teknologi spores tilbage til mindst 2016. Syndikatet har været et af flere London-baserede virksomheder til tilbage et forskningsprojekt, der søger at forstå “potentiel anvendelse af disse teknologier i engrosforsikring”, med ordene til Atriums Chief Information Officer, Justin Emrich.

Mens størstedelen af ​​æren for oprettelse af den nye kryptofokuserede ansvarspolitik går til Atrium, er der flere andre syndikater, der bakker op om det nye produkt. Alle er medlemmer af Lloyds produktinnovationsfacilitet – et projekt, der hævder at have over 100 millioner pund i legat og er designet til at give fremsynede forsikringsselskaber en legeplads til at eksperimentere med forsikringsprodukter, der adresserer nye typer risici.

Som Contelegraph rapporterede, er den nuværende kryptoindtrængning ikke første gang, en Lloyd’s-tilknyttet underwriter tilbyder risikobeskyttelse til indehavere af digitale aktiver. I august 2018 sikrede den amerikanskbaserede finansielle tjenesteudbyder Kingdom Trust forsikring for sin crypto depotplatform. Selvom det var mæglervirksomhed SDBIC det lettet aftalen, identiteten på underwriter forblev ukendt.

Hvordan det virker

Naturligvis kræver forsikring af digitale aktiver samarbejde mellem dem, der specialiserer sig i tegningsrisiko, og dem, der beskæftiger sig med kryptokurrency, førstehånds. Det britiske kryptosikkerhedsfirma Coincover er ansvarlig for den operationelle side af den nye tjeneste. På anmodning fra Cointelegraph delte holdet bag den digitale aktivsikkerhedsplatform nogle detaljer om tyveridækslingsløsningen.

Dækningen beskytter de forsikrede mod tab som følge af tyveri fra deres online tegnebog. Kun brugere af forudgodkendte udbyders løsninger er berettigede til at blive dækket, og i øjeblikket er kun BitGo multisignatur-tegnebøger berettiget. Coincover har backup nøgler til beskyttede konti.

Politikken beskytter brugere mod en række angrebstyper, blandt dem brutal kraft, hacking, phishing-svindel, malware, insiderangreb, enhedstyveri og kriminel afpresning. Begivenheden for et angreb skal verificeres hos de lokale retshåndhævende myndigheder. Det er imidlertid ikke svært at forestille sig de potentielle vanskeligheder, hvis en politienhed viser sig at være samarbejdsvillig eller uforberedt på at håndtere en sådan “eksotisk” forbrydelse.

Når kravet er godkendt, vil forsikringsudbyderen sigte mod at udbetale det inden for 48 timer. Fiat-værdien af ​​udbetalingen bestemmes i henhold til møntens pris på coingecko.com på tidspunktet og datoen for tyveriet.

Flere almindelige scenarier for mønttab er også uden for dækningen, herunder en villig, men alligevel fejlagtig overførsel af kryptokurrency til en tredjepart eller direkte hardwaretab eller -skade. Forsikringsselskabet beskytter ikke mod afbrydelse eller fiasko af blockchainens underliggende aktiv.

Prisen for dækning starter ved 0,75% af forsikringssummen pr. År og afhænger af klientens risikoprofil og det krævede dækningsniveau. Listen over beskyttede mønter inkluderer ni hovedvalutaer – Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Ripple, Stellar, Dash, ZCash og Litecoin – sammen med mere end hundrede ERC-20 tokens.

Store billede

Når vi går ind i 2020, viser tyveri af kryptokurrency ingen tegn på at aftage snart. Ifølge en nylig KPMG-rapport var kode af dårlig kvalitet og utilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger primære synder i tyveri af over 9,8 milliarder dollars i kryptokurrency siden 2017, hvilket fik institutionelle investorer til at overveje at eje kryptovaluta som en risikabel indsats.

Relateret: De mest betydningsfulde hacks i 2019 – Ny rekord på tolv på et år

Den spirende forvaringssektor nærmer sig hurtigt niveauer af køleskabsopbevaring, der kan matche de finansielle institutioners forventninger. Imidlertid er kompromisen, at digitale midler, der fysisk er lagret i fjerntliggende underjordiske forbindelser, ikke altid er umiddelbart tilgængelige. Online tegnebøger er meget bedre egnet til situationer, hvor der er behov for hurtig likviditet, og at have pålidelige instrumenter til at beskytte sådanne varme bedrifter kan give erhvervsdrivende mere fleksibilitet.

Michael Collett, medstifter af den digitale formueforvaltningsplatform Stack, er ikke overrasket over panelet af forsikringsselskaber ved Lloyds bevægelse ind i kryptokurrencyrummet. Han ser stigende entusiasme for digitale aktiver som et middel til at afdække mod den løbende volatilitet på traditionelle markeder, der er udbredt blandt detailinvestorer, enkeltpersoner med høj nettoværdi og institutionelle investorer. Collett fortalte Cointelegraph:

”Efterhånden som kryptokurver bliver mere og mere populære, vil der være en stigende efterspørgsel efter forsikring, der kan beskytte digitale aktiver både på individuel og institutionel skala. Mens dette produkt beskæftiger sig med individuelle investorers ikke-depotaktiver, stopper udvidelsen af ​​dette servicetilbud – hvis det viser sig at være levedygtigt – at dække kryptokurrencybeholdningen i store finansielle institutioner, enkeltpersoner med ultrahøj nettoværdi og puljer af investorer. Dette er en forsigtig bevægelse fra Lloyd’s of London for langsomt at bevæge sig ind i kryptovaluta-sektoren. “

Sharon Henley, leder af produktinnovation hos Coincover, delte et optimistisk syn med Cointelegraph. Hun bemærkede, at den voksende popularitet af det decentrale finansieringsparadigme er forbundet med et krav om at opretholde direkte ejerskab af digitalt aktiv understøttet af instrumenter, der forbedrer sikkerheden for sådanne beholdninger. Coincovers nye forsikringspolice blev udviklet med både individuelle og erhvervsinvestorer i tankerne. Henley sagde:

”Vi ser efterspørgsel på tværs af spektret, fra nybegyndere af krypto til udveksling til aktivforvaltere. Vi kan sige, at der er en klar anerkendelse fra forsikringsbranchen generelt, at aktiver vil blive digitale, og der er en stor mulighed for at indføre et niveau af sikkerhed og beskyttelse for at lette yderligere udbredt anvendelse. I sidste ende føler vi, at forsikring på digitale aktiver bliver grundlæggende kriterier for valg af din tegnebog eller udvekslingstjenesteudbyder. ”

Henley mener desuden, at andre i forsikringsbranchen også ser på beskyttelse af hot wallet, og lignende produkter vil ikke tage lang tid at dukke op. Derfor ser en ting ud til at være sikkert: potentielle konkurrenter såvel som det bredere kryptosamfund vil overvåge præstationen af ​​Atrium og Coincovers joint venture nøje.

Hvis den nye ansvarspolitik finder tilstrækkelig efterspørgsel fra individuelle investorer, kunne den ikke kun bidrage til at udvide udvalget af kryptorelaterede forsikringsprodukter, der tilbydes, men også tilskynde dem, der stadig er på hegnet, til endelig at købe sig ind i visionen bag digitale valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map