2020 altcoin Hype-to-Activity-indekset

Crypto-fans elsker at forsvare deres yndlingsaktiver. Se bare på XRP-hæren og LINK Marines. Matcher den hype, der er udtrykt på Twitter, dog med høj handelsaktivitet? Et par altcoins i løbet af 2020 afslørede blandede resultater. Ved hjælp af oplysninger fra The Tie, en kryptodataplatform, så Cointelegraph på aktivernes Hype-til-aktivitet-forhold, der matchede deres priser.

“Hype-til-aktivitetsforhold måler antallet af tweets, en bestemt mønt har pr. Hver $ 1 mio. I rapporteret handelsvolumen for den mønt,” sagde Joshua Frank, administrerende direktør og medstifter af The Tie, til Cointelegraph og tilføjede:

“Den 15. august 2019 var den gennemsnitlige Hype-til-aktivitet-forhold i krypto 1,02. Med andre ord ser kryptokurver i gennemsnit 1,02 tweets pr. $ 1 mio. I rapporteret handelsvolumen. ”

Twitter er ofte vært for utallige diskussioner om forskellige aktiver til enhver tid. Meddelelser og andre begivenheder indgår også i ligningen. Nogle gange rejser handelsaktivitet og hype sammen, mens andre gange falder de to ud af balance.

”Høje Hype-to-Activity-forhold kan antyde, at en bestemt kryptokurrency er overhypet i sociale samtaler i forhold til den mængde handelsaktivitet, den har,” forklarede Frank. “Det er en god måling til at identificere outliers eller til at spore antallet af sociale samtaler, som en bestemt mønt har i forhold til dens handelsvolumen over tid.”

Slipsen gennemført en dybtgående undersøgelse af scenen i 2019. Resultaterne varierede fra det relativt oplagte – for eksempel handles Tether (USDT) meget mere, end det tales om – til større outliers som Electroneum (ETN), hvis off-the- læsning af diagrammer førte til, at The Tie mistænkede stygt spil.

Priserne på kryptoaktiver klarede sig godt i 2020, hvor Bitcoin (BTC) var førende i afgiften og brækkede sin 2017-høje pris. Ether (ETH), Ripples XRP og Chainlink’s LINK havde også respektable år, inklusive deres andel af forfremmelse på Twitter, men matchede deres priser hypen?

Æter

Kryptoindustriens næststørste aktiv efter markedsdækning, ETH, gav offentligheden mange talepunkter i 2020. Fremskridt med Ethereum 2.0, blockchains meget forventede overgang til en bevis-for-stake-minedriftsalgoritme, tog længere tid end forventet. Den 24. november opfyldte Eth2 de nødvendige krav til en 1. december lancering af Beacon Chain, der afsluttede fase 0. Den 1. december gik Eth2 i live.

Twitter-hype for året svingede mærkbart i forhold til prisen på ETH. Dens hype konvergerede mod sin pris nær begyndelsen af ​​2020.

COVID-19-forårsaget nedbrud i marts gav et kraftigt eksternt skud til markederne, med priserne faldt, selvom hype forblev stabil. Mellem slutningen af ​​april og begyndelsen af ​​juni korrelerede hype stort set lige med prishandling.

I løbet af juni og juli, da “DeFi-sommeren” udfoldede sig, begyndte ETH at vokse i popularitet på Twitter. Hype-til-aktivitetsforholdet gik fra 0,395 til 1,019 tweets pr. 1 million dollars i handelsvolumen mellem den 1. juni og den 20. juli, alt imens ETH’s pris forblev flad og handlede ca. mellem $ 221 og $ 247. Et kraftfuldt rally mod slutningen af ​​juli korrigerede uoverensstemmelsen, idet ETH nåede $ 383 inden den 1. august og samtidig opretholde en hype-score på 1,003. På den anden side blev dens hype fladt i november og december, selv da prisen begyndte at nærme sig højderne i 2017-rallyet.

I løbet af samme strækning i juni og juli faldt ETHs rapporterede handelsvolumen især, mens tweets steg. En handelsstrøm på $ 13,86 mia. Matchede dens hype på 0,406 tweets pr. Million i volumen den 2. juni. Volumen faldt til $ 5,59 mia. Inden den 20. juli, men tweets pr. Million i volumen mere end fordoblet og nåede 1.019 samme dag.

I de seneste dage er ETHs pris steget, men dens hype har ikke fulgt med den samme overflod.

Ripples XRP

Cryptos tredje største aktiv efter markedsværdi, XRP havde ikke en truende stor nyhedsbegivenhed på samme måde som Ethereum gjorde, selvom aktivets loyale følge, kendt som XRP-hæren, alligevel gav en jævn strøm af hype.

I januar kom der kommentarer fra Ripples administrerende direktør om et potentielt børsintroduktion til virksomheden. Overskrifter i løbet af året omfattede også en medstifters salg af en del af hans XRP-lager, udviklingen af ​​en retssag, der hævdede, at XRP var en uregistreret sikkerhed, og opbygningen af ​​en forbindelse mellem Ethereum- og XRP-netværket, som også involverer en kommende airdrop.

Med hensyn til Twitter-hype og priser for året er XRP-tweet-flow pr. Volumen holdt på forhøjede værdier det meste af året. I lighed med ETH faldt XRPs pris meget mere end sin Twitter-aktivitet i marts under det COVID-19-inducerede prisfald.

I lighed med ETH steg XRPs hype-forhold mellem 11. maj og 21. juli, mens prisen ikke fulgte på samme måde indtil begyndelsen af ​​august, da den udgjorde en betydelig grund. XRP bar dog generelt et meget højere hype-forhold end ETH i den periode, hvor dets hype varierede fra 1.414 til 2.754 tweets pr. 1 million dollars i handelsvolumen.

Dens hype begyndte at trænge nedad den 20. september og rejste fra et forhold på 2.249 ned til 0.59 inden december 2. I mellemtiden handlede prisen sidelæns mellem $ 0.22 og $ 0.25 fra 20. september til 2. november. Dens pris steg opad gennem november, dog nåede $ 0,69 mod et faldende hype-forhold.

United States Securities and Exchange Commission gik efter Ripple og XRP den 22. december og hævdede, at virksomheden kørte et uregistreret værdipapirsalg og hævdede, at XRP forbliver en sikkerhed selv år efter lanceringen. XRP faldt dramatisk i prisen i dagene efter handlingens initiering. Et antal børser har også fjernet XRP-handel. XRP’s pris styrtede ned for at imødekomme sin Twitter-aktivitet, som allerede var bagud på sin pris før de lovgivningsmæssige nyheder.

Chainlink

LINK har fået et følgende svarende til XRP, kendt som Link Marines – medlemmerne af hvilke Barstool Sports-grundlægger Dave Portnoy kaldte svig under sin korte strejftog i kryptorummet.

Det sjettestørste kryptoaktiv i branchen, LINK klarede sig godt i pris hele året, udstationering en rekordhøj pris på ca. $ 20 i august baseret på TradingView-data. Mellem det laveste i marts og det højeste niveau i august steg LINK fra omkring $ 1,50 til $ 20.

Overskrifter omkring aktivet i løbet af året omfattede flere partnerskaber og forskellige Chainlink oracle-integrationer samt en vis frygt, usikkerhed og tvivl, også kendt som FUD, kastet ind.

LINK viste et uhyre højt hype-forhold tidligt i 2020 og stemmer overens med en score på 5,128 den 25. januar, mens prisen handles langt under 2,46 $. Hype-toget styrtede ned efter det og faldt helt ned til en score på 2.099 inden den 11. april og mødte prisen på $ 3,25 pr. LINK-token.

Aktivets Twitter-handling forblev dog ikke tæt på sin pris længe, ​​men hoppede lige tilbage til en stærk stigning derfra og nåede en hype-vurdering på 4.456 inden 6. juli. LINK forblev dog temmelig stille med hensyn til opadgående prishandling under alt dette Twitter-uro, der spænder mellem $ 3,17 til $ 5,30 fra 11. april til 6. juli. Efter at have fanget Twitter-chatteren i nogen grad begyndte token derefter en uptrend, der til sidst ville bringe aktivet til $ 20.

Under den voldsomme rally blev hype-væksten faktisk negativ meget tidligere end rekordhøjden nær $ 20. Dens hype faldt til 1.199 inden 9. oktober. Dens pris faldt betydeligt fra $ 20 efter det historiske topmøde, men det holdt stadig på et mærkbart niveau sammenlignet med kollapsen i dets hype. LINK registrerede signifikant mere opmærksomhed end ETH på Twitter i 2020, selv mærkbart at ramme højere end XRP’s niveauer i løbet af året også.

Twitter-baseret hype for ETH, XRP og LINK faldt alle ned eller flad i løbet af de sidste par måneder af 2020. Sådanne fald og stagnation kan muligvis have resulteret på grund af Bitcoins dramatiske stigning i løbet af den tid. BTC stjal rampelyset i løbet af de sidste tre måneder af 2020. Cryptos største aktiv samlede sig fra $ 10.500 til $ 19.900 i den periode og trak visse altcoins op med det i pris, men ikke nødvendigvis i opmærksomhed.

DeFi

En række decentraliserede finanser, eller DeFi, aktiver skabte også dramatisk prishandling i deres første eksistensår og kørte på DeFi-boom i 2020.

Yearn.finance med sit YFI-aktiv sprang ud på kryptoscenen i sidste halvdel af 2020 og steg fra $ 900 til mere end $ 40.000 pr. Token.

Selvom tidligere måneder ikke viser nogen tilgængelige hype-ratings, afslørede november og december større hype end pris ved en topscore på 0,92 – især under niveauer set i XRP og LINK – midt i en pris på $ 25,708.

SushiSwap, en DeFi-protokol, og dens relaterede SUSHI-aktiv gav betydeligt drama i september. Sushi’s leder, et pseudonymt person kendt som “Chef Nomi”, stak af med nogle af projektets udviklingsfond og overgav midlertidigt protokollen til Sam Bankman-Fried, administrerende direktør for børsen FTX. Kokken Nomi returnerede senere midlerne.

I sidste halvdel af oktober og første halvdel af november oversteg SUSHI-hype betydeligt prisen og toppede med 1,89 på hype-skalaen, mens den handlede til en pris på 0,71 $ – scorede ens i hype til XRP, men lavere end LINK.

Ser vi tilbage på 2020, og Hype-To-Activity Ratio i tråd med aktivpriserne, viser, at Twitter-aktivitet stadig er fremherskende i kryptoindustrien. Hvad vil data fra 2021 vise i det kommende år, hvis Bitcoins tyremarked fortsætter?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map