En sammenfatning af Virtual Blockchain Week

I løbet af den sidste uge har Cointelegraph deltaget i Virtual Blockchain Week – en pandemisikker kryptokonference, der inviterede deltagere fra hele verden til at deltage i samtaler med nogle af Blockchains største lysarmaturer.

I starten af ​​ugen fordoblede den berømte venturekapitalist, Tim Draper, sin forudsigelse om, at Bitcoin (BTC) når $ 250.000 pr. mønt i 2023. ”Det er min forudsigelse. Holder sig til det. Jeg er meget sikker på, at det vil ske. ” sagde Draper, når han blev presset på emnet. Han mener, at massiv kommerciel adoption over hele verden vil sende Bitcoins pris ind i stratosfæren.

Dette gelerer godt med indsigter, der deles af kryptoanalytiker Mati Greenspan, der bemærkede, at Bitcoins korrelation med S&P 500 er i øjeblikket på et rekordhøjt niveau. Greenspan bemærkede dog, at “intet er opstået, der er sagt ‘krypto vil være vores frelser.'”, Samtidig med at det påpegede, at Bitcoin stadig betragtes som et risikotilgang.

Med en mere teknisk tilgang forklarede GIVE Nation CEO, Alyze Sam, hvorfor stablecoins er “porten til decentralisering” for virksomheder som Facebook og JP Morgan. Hun mener, at store virksomheder, der vedtager stablecoins, i sidste ende vil føre til accept af Bitcoin og andre blockchain-aktiver.

I mellemtiden søger Caitlin Long – grundlæggeren af ​​den første krypto-native bank, Avanti – større gennemsigtighed i hele branchen. Hun mente, at “der er virkelig meget lidt afsløring om, hvor meget gæld de forskellige børser og vogtere har givet.” Long er med rimelighed bullish på Bitcoin, som hun mener er et aktiv i sikker havn

Roger Ver, Bitcoin Cash-talsmand og administrerende direktør for Bitcoin.com, brugte sin platform i Virtual Blockchain Week til at opfordre til en øjeblikkelig afslutning af Coronavirus-låsen. “Det er absolut ikke kun relateret til økonomisk frihed, men med personlig frihed generelt.” Ver argumenterede. Han fortsatte med at definere økonomisk frihed som ”et mål for, hvor let det er for medlemmer af et samfund at deltage i økonomien”..

Vesa Kivinen, skaberen af ​​Art For Crypto, føler stærkt, at kryptokunst er lige så værdifuld som ethvert digitalt aktiv. Han sagde fast, at “[Digital kunst] har mange ligheder med, lad os sige, den meget, meget tidlige Bitcoin.” Alle Kivinens kunstværker sælges til en fastgjort sats på 1 BTC hver, og han mener, at værdien af ​​hvert maleri har “potentialet til at blive parabolsk”.

Changpeng Zhao, grundlægger og administrerende direktør for populær kryptobørs, Binance, fremsatte argumentet om, at kryptooptagelse kan drives af stablecoins og stærke velgørenhedsinitiativer. “Den type adoption er en positiv første kontakt for mange mennesker.” forklarede han. Om emnet Binance’s hurtigt voksende magt i rummet, spotte Zhao tanken om, at hans udveksling voksede for stor. “Vi er ret store, men grunden til, at vi vokser, er ikke, fordi vi misbruger en monopolmagt.” sagde han og tilføjede “Konkurrencen er meget hård.”

Charlie Shrem, grundlægger af den tidlige Bitcoin-for-cash-platform, Bitinstant, understregede sin bullishitet med hensyn til Bitcoins kommende blokhalvering, men bemærker, at han ikke ser en 2017-lignende tyreløb opstå på kort sigt. “Det ser ud til, at omkring sidste halvering ikke var, at prisen fordobledes øjeblikkeligt” sagde Shrem og uddybede, at prisen virkelig ikke gik vild før “halvandet år senere.” Charlie gav os også en opdatering om et mystisk brev, han modtog tilbage i 2014, og understregede, at “dette brev var underligt, det var underligt”.

Justin Sun, den ofte kontroversielle grundlægger af Tron, fortalte om sin side af den nylige Steem / Hive-hårde gaffel. Han henviste til sin rolle i Steemit Inc som mere et “partnerskab” end en erhvervelse, mens han stadig bemærkede, at “Steemit Inc bestemt har en vis indflydelse på Steem-blockchain.”

Mod slutningen af ​​konferencen diskuterede en AK-47 med John McAfee en overflod af emner fra UFO’er til ulovlig beskatning. McAfee er en excentrisk vokal krypto-advokat, der er bedst kendt for den antivirussoftware, der bærer hans navn. Han indrømmede åbent, at han er 99% sikker på, at han kender identiteten til Bitcoin-skaberen, Satoshi Nakamoto. Selvom han hævder, at han lovede aldrig at lade navnet undslippe hans læber, betalte han hvidbogsforfatteren et kompliment, idet han henviste til ham som en “Meget smart moder *****”.

Begivenhedens afslutningsnøgle kom fra den anerkendte forfatter, Don Tapscott, der mener, at blockchain har aktiveret person-til-person-tillid for første gang i historien. Hans bullish position omfattede troen på, at Blockchain vil understøtte “den anden æra i den digitale tidsalder.” Afslutning på de udfordringer, der stadig er overladt til vores spirende industri, sagde Tapscott “Bare fordi det er decentraliseret, betyder det ikke, at det skal desorganiseres.”

Tjek lydoptagelsen her:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map