Escobarerne tror, ​​at de har fundet den virkelige Satoshi

En ny teori om den sande identitet af anonyme Bitcoin (BTC) skaberen Satoshi Nakamoto er kommet ud fra en yderst usandsynlig kilde. Gå ind i Escobar-familien og dens historie om Yasutaka Nakamoto.

Historien lyder således: Yasutaka Nakamoto var en højtstående ingeniør for Pacific West Airlines, der arbejdede for den colombianske narkobaron Pablo Escobar og smuglede stoffer til USA fra Sydamerika. Yasutaka forsvandt helt fra offentligheden i 1992 efter at have overlevet et mordforsøg fra sin tidligere arbejdsgiver. Han dukkede derefter op igen år senere for at oprette og starte Bitcoin. Han er angiveligt også bror til Dorian Satoshi Nakamoto.

I det mindste er historien fortalt Cointelegraph af Olof Gustaffson, administrerende direktør for Escobar Inc. – det multinationale holdingselskab tilknyttet Escobar. Gustaffson er en 27-årig svensk iværksætter, der startede sin første forretning i en alder af 13. Da han var 21, var han blevet administrerende direktør for Escobars ‘multinationale konglomerat med base i Medellín, Colombia.

Hvorfor hører vi denne historie nu?

I et nylig telefonopkald med Cointelegraph videreformidlede Gustaffson – den højre hånd til Escobars bror Robert – denne fantastiske version af begivenhederne i et forsøg, sagde han, for at tavse noget af furoren skabt af selvudråbte Satoshi Nakamoto, Craig S. Wright.

Olof Gustafsson, administrerende direktør for Escobar Inc. Kilde: @ olof_gustafsson / Twitter

Olof Gustafsson, administrerende direktør for Escobar Inc. Kilde: @ olof_gustafsson / Twitter

Ifølge Gustafsson gjorde Yasutakas stilling som hovedingeniør for Pacific West Airlines ham til den perfekte insider til Escobars narkotikasmugling. Hvor kommerciel pilot Barry Seal (spillet af Tom Cruise i filmen American Made) havde tidligere leveret stoffer til Escobar, Yasutaka kunne fortsætte med at bære fakkelen, takket være den ubegrænsede adgang, der blev givet ham i sin rolle i flyselskabet, sagde Gustafsson.

Gustafsson fortsatte med at hævde, at Yasutakas erfaring med mikroprocessorer og halvledere forsynede ham med en base af teknisk viden, som han senere ville anvende på verdens første kryptokurrency. Ifølge Gustafsson var Yasutaka en frafald – vild nok til at arbejde for Escobar, men stædig nok til aldrig at løfte sin loyalitet.

Yasutakas offentlige profil

Kun en offentlig omtale af enhver Yasutaka Nakamoto kan findes online. Gustafsson skitseret en Los Angeles Times-artikel fra 1. oktober 1992, der fortæller historien om Hughes Aircraft Co.-medarbejder Yasutaka A. Nakamoto, der kom uskadt ud efter at have fundet en rørbombe i sin bil, mens han var parkeret på arbejdspladsen. Artiklen siger:

”Hughes-medarbejder Yasutaka A. Nakamoto, 39, troede først, at hans bil var blevet indbrudt, fordi ruden var brudt, Sgt. Sagde Andy Gonis. Han fandt derefter enheden under sædet. ”

I henhold til politikken nægtede politiet at give yderligere detaljer om bomben. De nægtede også at spekulere i, hvorfor en flyingeniør ville finde sig selv som mål for en bilbombning.

Dette mordforsøg markerede afslutningen på en frugtbar periode med narkotikakørsel for Nakamoto og Escobar, sagde Gustafsson. Det markerede også sidste gang Yasutaka Nakamoto nogensinde blev hørt fra.

Escobar Inc. er en hydra med mange hoveder, der har dabbled i Bitcoin

Escobar Inc. har allerede dyppet sin tå i kryptovalutaverdenen. I 2018 lancerede Roberto Escobar “Diet Bitcoin”, en fork af Bitcoin-blockchain, der til sidst flyttede til Ethereums ERC-20-arkitektur i 2019. Men virksomheden udmærker sig også ved provokerende omtale.

I 2016 Roberto Escobar startede en GoFundMe-kampagne, der søgte at rejse 50 millioner dollars for at fremskynde anklagelsen af ​​Donald Trump. Roberto Escobar hævdede at have oplysninger, der var afgørende for Robert Muellers efterforskning. GoFundMe-siden blev fjernet af det fundraisingfirma, der skulle betales til manglende klarhed om, hvordan midlerne blev allokeret. Det samlede over 10 millioner dollars på 10 timer før kampagnen blev lukket ned.

Samme år Roberto Escobar truede Netflix med en retssag på 1 mia. $ over, hvad han hævdede, var unøjagtige skildringer af hans persona i hitserien Narcos. Roberto Escobar krævede også retten til at redigere efterfølgende sæsoner af showet selv.

I tidligere år har Roberto Escobar hævdet, at Satoshi henvendte sig personligt til ham for at få hjælp til at opbygge Bitcoin. Andre gange har Escobar hævdet, at Satoshi var virkelig en chiffer for Central Intelligence Agency og den amerikanske regering.

Escobar Bitcoin varemærketvist

I 2019 denne reporter afsløret Gustafsson og Roberto Escobar for at være de tidligere ejere af Bitcoin-varemærket, registreret hos US Patent and Trademark Office.

Selvudråbt Satoshi Nakamoto Craig Wright skabte overskrifter i 2019, da han satte sit eget krav over for USPTO for Bitcoins navngivningsrettigheder. Efter ikke at have reageret på Wrights krav i den tildelte periode på seks måneder mistede Gustafssons britiske selskab, Coin Legal Ltd., kontrollen med Bitcoin-varemærket.

Billede 2

Nu ser pendulet ud til at have svinget tilbage den anden vej. Det seneste arkivering på USPTO-webstedet viser Bitcoins navngivningsrettigheder at være tilbage under Coin Legal Ltd.s kontrol. De seneste ændringer i arkiveringen blev foretaget så sent som den 14. april, og en gennemgangsproces er i gang lige nu.

Som enhver teori om Satoshis identitet, der er kommet frem i de senere år, forbliver historien om Yasutaka Nakamoto lys på bevis og troværdighed. Den eneste person, der kunne bestride eller bekræfte denne Bitcoin-skabelseshistorie, ville være Dorian Satoshi Nakamoto, som Gustafsson hævder er Yasutakas bror.

Dorian Nakamotos tilbagevenden

Billede 3

Dorian Nakamoto var genstand for en kort men intens periode med spekulation i 2014 efter en Newsweek-reporter offentliggjort hævder, at han var ”ansigtet bag Bitcoin”. Før han til sidst nægtede noget involvering i Bitcoin, fortalte Dorian Nakamoto oprindeligt journalister, at han “ikke længere var involveret i det”, og at han ikke kunne diskutere det.

Gustafsson pegede på dette Whitepages-indgang til en Dorian S. Nakamoto, som er på linje med Dorians alder og bopælsområde. Den samme post viser seks slægtninge, en af ​​dem Yasutaka A. Nakamoto. Ifølge Gustafsson er dette den Nakamoto, som alle har ledt efter. Han sagde:

”Vi tror på, at hans mellemnavn er Akiko, og at han senere gik under navnet Akiko. En mand ved navn Akiko blev registreret på adressen Dorian i Californien. ”

Det bekræftes muligvis af en amerikansk telefonbogssøgning, der viser fire af Dorians samme slægtninge til en Akiko Nakamoto. Whitepages-listen for Yasutaka A. Nakamoto viser også, at han boede på samme adresse som Dorian.

Men sådanne lister udgør ikke afgørende bevis og kan potentielt manipuleres af ikke-relaterede tredjeparter.

Mere posthum kredit for oprettelse af Bitcoin?

Gustafsson hævder, at Dorian vidste alt om Yasutakas engagement i Bitcoin, og at Dorian selv var rejst til Colombia for at drive forretning med Roberto Escobar i 2014 i kølvandet på Yasutakas forsvinden efter bilbomben på arbejdspladsen.

Denne version af Satoshi, hvis den er sand, kan nu kun tage posthum kredit for hans opfindelse. Gustafsson hævder, at oprettelse af Bitcoin var en af ​​Yasutakas sidste handlinger, inden den døde i begyndelsen af ​​2010’erne. I mellemtiden har Dorian Nakamoto efter mange års chikane efter den diskrediterede Newsweek-artikel opfordret Bitcoinere og kryptokurrencyentusiaster til at lade ham være i fred. Selvom standard journalistisk praksis ville diktere at nå ud til Dorian Nakamoto i dette tilfælde, sigter Cointelegraph i stedet for at respektere Dorians ønsker og har ikke kontaktet ham.

På spørgsmålet om, hvorfor han nu var kommet med disse oplysninger, sagde Gustafsson, “Roberto mener, at det er vigtigt at sætte rekorden lige.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map