Ethereum medstifter udtaler det 20. århundredes verdensorden

Ethereums medstifter og grundlægger af Cardano, Charles Hoskinson, erklærede “den økonomiske orden i det 20. århundrede” død i en nylig YouTube live stream.

Med “den økonomiske orden i det 20. århundrede” betyder Hoskinson en centraliseret hierarkisk økonomi, der blev bygget gennem “en række traktater” lavet af nogle få stormagter, denne økonomi blev bygget til de tider “hvor information ikke var øjeblikkelig”, og når de fleste mennesker var villige til at acceptere ”storebrors” diktum.

Hoskinson sagde, at den nylige markedsnedgang skyldtes inkongruens i den hierarkiske orden, der blev oprettet af magtfulde institutioner som regeringer, virksomheder, internationale organisationer, hvor få magtfulde enheder bestemmer skæbnen på milliarder. Denne centraliserede hierarkiske struktur repræsenterer ikke længere den verden, vi lever i, den verden, der bliver flad og decentraliseret, sagde han.

Ifølge Hoskinson er den nye decentrale ordre indledt af blockchain-teknologien beregnet til at løse nogle af de mest presserende spørgsmål om modernitet såsom dataejerskab, privatliv og identitet; en rækkefølge, hvor der angiveligt ikke vil være behov for administrerende direktører eller præsidenter.

Ingen flere imperier

Hoskinson mener, at selve stoffet i verdensordenen løber op for vores øjne:

”Det, vi ser på lige nu, er afviklingen af ​​den økonomiske orden i det 20. århundrede … Vindere og tabere, der havde visse antagelser om, hvordan magt skal fungere, hvordan penge skal fungere, hvordan kredit skal fungere, hvordan finansiering skal fungere, hvordan information skal flyde. Og denne økonomi var bæredygtig og stabil, når information ikke var øjeblikkelig. Og når det var helt acceptabelt at have imperier, hvilket betyder, at en eller to nationalstater er øverste over alle andre og indfører alle regler og forskrifter. ”

Vil Den Europæiske Union overleve?

Hoskinson hævder, at det gamle system lappede den gamle økonomi op med ting som let kredit, hvilket førte til “en femdobling af den amerikanske statsgæld på mindre end 20 år. I Japans tilfælde skulle OL kickstarte landets stagnerende økonomi, men det vil ikke ske på grund af den “globale pandemi” kendt som coronavirus. Han peger på Italien, hvor “16 millioner mennesker” muligvis kan sættes i karantæne. Hoskinson mener, at dette vil føre til valget af en populistisk regering:

”Og vi vil sandsynligvis se en italiensk version af Brexit komme. Og kan Den Europæiske Union overleve, hvis Italien forlader? Måske Frankrig næste. ”

USA ofrer millioner af liv for, at Donald Trump bliver genvalgt

Efter at have slået ud mod internationale regeringer, rammer Hoskinson det amerikanske etablissement:

”Vores præsident og oppositionspartiet kunne have sat deres små rivaliseringer til side og sagt, at det er til gavn for vores folk. Vi skulle arbejde sammen i stedet. Hvad gjorde de? De så på det som et politisk spil. Og de sagde, hej, lad os gå videre og se, hvem der kunne score flest point. En recession er dårlig for den nuværende præsident. Så lad os bare sørge for, at det sker uanset. Og i mellemtiden ignorerer den anden side det faktum, at vi går ind i en pandemi, og millioner af mennesker kan dø, fordi de ikke ønsker, at markederne skal kollapse. Det er ulækkert.”

Intet behov for en central myndighed

Hoskinson mener, at etableringen i de sidste 10 år ikke har været opmærksom på epidemiologers advarsler om ”en global pandemi, der kan dræbe to hundrede millioner mennesker og kollapse den globale økonomi. Det var en af ​​verdens sidste ordenes [sidste] prioriteter. ”

Han opsummerer, ”Du ser en mangel på grundlæggende integritet. Folk har ikke tro på, at de institutioner, vi har, kan beskytte os og tillade os at tackle problemerne i det 21. århundrede. ” Han siger utvetydigt:

”Vi har ikke længere brug for central autoritet. Vi har ikke længere brug for præsidenter, konger, guvernører, ledere, administrerende direktører for at få tingene gjort. ”

Crypto handler ikke om “hurtige afkast”

Hoskinson siger, at kryptovalutaindustrien ikke handler om “hurtige afkast” eller “prisen på Bitcoin”, men det handler om at forstyrre den gamle måde at gøre ting på:

”Det har alt at gøre med en global samtale om at ændre den måde, vi gør ting på, ikke kun i institutioner. Uanset om vi skal sætte magten i den ene eller den anden om at fjerne behovet generelt fra institutionerne. ”

Bevægelsen for decentralisering er bygget på ”uforanderlige regler”, der ikke bøjer sig med vinden, er ligeglad med politik, naturkatastrofer eller pest. Disse regler opfører sig på samme måde som “fysikens love”, og derfor er de grundlæggende bedre at bygge på.

Folk ønsker at leve i en verden, hvor de styrer deres digitale aktiver

Hoskinson mener, at folk er trætte af at leve i et samfund, hvor gamle institutioner styrer deres økonomiske konti, data og identitet. Ifølge ham er de klar til at tage kontrol igen.

Han bemærker også, at den “hurtigst voksende browser lige nu” er Modig, bygget på “fundamentet for en kryptokurrency.” Med de nuværende adoptionsrater kan browseren være mere populær end Google Chrome om fem år.

Hoskinson’s besked til kryptosamfundet: Slap af!

Mod slutningen af ​​strømmen henvender Hoskinson sig til kryptosamfundet med beroligende ord og siger, at kryptoindustrien er mere modstandsdygtig end traditionelle markeder, der får panik, når de kaster 10%, mens kryptorum bruges til sammenbrud på 90%.

Han mener, at det er vigtigt at huske det store billede og siger, hvad denne industri bygger grundlæggende vil ændre den måde, samfundet fungerer på. På trods af nogle filosofiske forskelle, som han måtte have med rivaler som EOS og Tezos, siger Hoskinson, “denne industri som helhed er filosofisk rettet mod at dræbe mellemmanden og opbygge en bedre verden for alle.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map