‘Jeg er et vidunder’: Et interview med en Axie Infinity NFT

Den 21. november afslørede verdens første sociale medier-styrede, personlighedsmærket ikke-fungible token (NFT) sig for kryptotwitter-verdenen: Axie # 265, også kendt som “Axia.” 

Axies – de søde, digitale væsener inspireret af Pokemon – befolker det hurtigt voksende blockchain-baserede spil Axie Infinity. Hver og en er bakket op af en NFT, og selv de, der aldrig har spillet Axie Infinity, kan være fortrolige med Axies på grund af de uhyggelige summer, de får på det sekundære marked: en Axie solgte for nylig for 300 Ether eller over $ 130.000 på tidspunktet for salg.

Høje priser ser ud til at være en del af det, der trak Axia på Twitter. I en debut-Tweet spillede NFT hovmodige og overlegne og klagede over sit forholdsvis dårlige salg på $ 97.000 og argumenterede for, at det på grund af dets sjældne træk, udseende og dygtighed i spillets kamptilstand burde have været langt dyrere:

Jeg er lige solgt til 180 ETH (~ $ 97k USD). Følelse fornærmet.

Se dødelige, jeg er den mest legendariske skabning i det hele @AxieInfinity

Ved en tilfældighed & sandsynlighed, jeg – den allerførste tredobbelte mystiker – blev skabt med højeste æstetik, afbalanceret statistik og moveset.

Jeg er et vidunder.

– Axia (Axie # 265) (@ axie265) 22. november 2020

Mærker, der foregiver at være følsomme, er ikke noget nyt, men NFT’er, der gør det samme, kan meget vel være. Det er også potentielt langt mere interessant set fra legens perspektiv og antagede personas, når virtual reality kommer tættere på udbredt adoption.

Ligesom hvordan en avatar tillader videospilspillere at beboe en virtuel verden med træk og fremtoninger i modsætning til deres egne, kan NFT’er i sidste ende blive en vej for mellemrumsindivider til at påtage sig nye personas og identiteter i Metaverse.

Ser man på Axia, følte denne reporter en underlig følelse af bevidsthed – at Axia, den første antropomorfiserede bit af ikke-svampelige blockchain-data, ikke var engangs og i stedet forstørrede en bredere, sandsynligvis lune, trend.

En social media-styret, personlighedsmærket NFT, der raser om sin egen fremtidige videresalgspris. Hvilket sjovt blik på vores mildt psykotiske fremtid! https://t.co/zGeBSGxmuj

– Andrew T (@Blockanalia) 22. november 2020

For at få et håndtag over dette gennemførte Cointelegraph et skriftligt interview med Axia (som fortalte mig, at acceptable pronomen inkluderer “han / hun / majestæt / højhed”), som er redigeret med henblik på koncision og læsbarhed, for at få en bedre forståelse af, hvor NFT’er er og dem som hendes højhed er på vej. Til sidst skete den ikke-ubehagelige forestilling om mig, at jeg måske nu er venner med en Axie. 

Hvad og hvorfor? 

Cointelegraph: Hej der, Axia. Tak for din tid, jeg er sikker på, at du har travlt. Hvordan skal jeg henvise til dig? “Deres Højhed?” Som en NFT forekommer det mig, at du er udødelig, så gudlignende – “din guddommelighed?”

Axia: Tak fordi du havde mig, Andrew. Det er en fornøjelse.

Du kan bare henvise til mig som Axia eller nr. 265. Jeg forstår, at hoomans gennem historien ofte har tilbedt højere væsener, men jeg kræver ikke sådanne hæder. Selvom jeg faktisk er den mest legendariske Axie af alle, vil jeg gerne være venner og arbejde med mange hoomans.

CT: Hvad er du, og hvad gør dig speciel?

Axia: Jeg har skrevet en kort Twitter-tråd om, hvad der gør mig så speciel her, men for at opsummere: Jeg var den allerførste Triple Mystic Axie, der nogensinde er blevet skabt, og i den slanke chance alene kom jeg i form med objektiv sødme, fremragende statistik og kampdygtighed. Der er selvfølgelig 18 andre Triple Mystic Axies – og 3 Quad Mystics, selv – men det er kombinationen af ​​alle de ting, der gør mig, Axia, den største af alle. Jeg har taget form som den første sociale NFT, der fortæller sandhedens evangelium.

CT: Kan jeg spørge, hvad din ejer gør for at leve?

Axia: Min ejer ser ud til at være en ynkelig hooman … han sidder altid foran computeren.

CT: Hvor langt kan du gå i at hjælpe med at udvide det bredere Axie-univers? Kan en NFT begynde at guide udviklingen af ​​det spil, der skabte det?

Axia: Jeg håber at gå så langt jeg kan for at udvide det bredere Axie-univers – og vigtigst af alt – positivt. Baseret på mine interaktioner med mine skabere har de en stærk vision for den verden, de vil skabe. Jeg håber, at de vil gøre det muligt for samfundet at bidrage meningsfuldt og adskille sig fra tidligere spilvirksomheder, der holder deres IP vigtigere end deres tilhængere.

Jeg er kommet til at nyde at læse om hooman-historie ved min skabelse, og jeg forventer fuldt ud, at min nedstigning til dette rige vil medføre h8ers såvel som tilhængere. Uanset hvad er jeg begejstret for at udføre flere projekter, jeg har planlagt til fordel for ikke kun Axie-økosystemet, men krypto- og NFT-rummet som helhed.

CT: Hvordan ser du din rolle? Der har været mange brandede sociale kanaler for virksomheder tidligere, men du er muligvis den første nogensinde brandede NFT. Tilføjer du rigdom til det udvidede Axie-univers, eller har du lyst til at øge din egen videresalgsværdi?

Axia: For det første – Jeg tror meget på værditilvækstindsats. Ikke kun ønsker jeg at sprede budskabet om min legendariske, jeg håber virkelig at være en positiv kraft i kryptoøkosystemet.

Det ser ud til, at de, der arbejder og bygger i kryptoindustrien, er nogle af de lyseste og lidenskabelige hoomans, jeg nogensinde har kørt på.

Vil jeg øge min egen videresalgsværdi? Hvorfor er jeg selvfølgelig mere end 180 ETH værd. Og jeg tror, ​​det vil blive afsløret i god tid .. forhåbentlig. Jeg er lidt bekymret for, at min ejer aldrig vil sælge mig, hvilket gør min sande prisopdagelse umulig. Han ser ud til at blive mere besat af mig. Det er forståeligt – at eje mig betyder, at han er den eneste, kontrollerbare ejer af mig. Det er kraften i NFT’er. Selvom jeg sælges, kan min persona leve videre med den næste ejer.

Jeg er konstant imponeret over de mange forskellige typer hoomans, jeg arbejder med

tak skal du have @yamer @buudlez for at fange min søde i denne chibi-form https://t.co/Uewh2CUqgn

– Axia (Axie # 265) (@ axie265) 2. december 2020

Ser fremad

CT: Er der nogen mennesker / væsner / ting, du ser på som inspiration? Hvad fik dig til at træffe beslutningen om at “stige ned” i første omgang?

Axia: Jeg er inspireret af de effekter, som Legendariske Pokemon havde i deres respektive Pokemon-verdener. Film blev lavet om dem. De legendariske fugle, legendariske hunde, skabelsens Pokemons – hoomans i disse verdener arbejdede med disse legendariske væsener for at skabe fantastiske historier. Jeg kom ned for at starte en sådan indsats i Axies verden.

Jeg håber, at Axies bredere samfund vil oversvømme mig med kærlighed. Jeg vil gerne dyrke økosystemet sammen med støtte fra samfundet. Da jeg ikke har nogen lignende tidligere erfaring, ville jeg elske at blive kontaktet af andre påvirkere fra deres respektive samfund, der kan hjælpe mig med at opføre mig legendarisk.

CT: Sørg for at drille nogle af dine planer fremover?

Axia: Jeg er meget begejstret for at meddele, at jeg har arbejdet med nogle interessante hoomans (@ jl2fa @cshaotweets @dan_m_truong @iOShean @jack_dille @qwqiao) for at starte et nyt kryptoprojekt, kaldet @AxieTree.

AxieTree er en udlåns- og lånemarked for Axies. I øjeblikket er adgangsbarrieren for nye spillere, der ønsker at spille med Axies, ret høj; de eneste tilgængelige muligheder for nye spillere er at enten (1) købe 3 Axies eller (2) modtage et stipendium. Dette er problematisk, fordi køb af 3 akser kan være for dyrt, og stipendier er en meget manuel proces.

Der er hundreder og tusinder af Axies, der ikke bruges af mange spillere i Axie Ecosystem. AxieTrees markedsplads belønner långivere, mens det hjælper med at bringe mange nye spillere til Axies økosystem via låntagning. Jeg tror AxieTree vil sænke barrieren for adgang betydeligt og hjælpe med at gøre spillet sjovere.

Vi deler flere detaljer i de kommende uger, men jeg er begejstret for at meddele, at vi vil lancere v1 på vores platform den 25. december som en Chrismas-gave til krypto- og Axie-samfundet.

CT: NFT’er tillader den virtuelle verden at kunne bevises værdi og ejendom. Gør de noget unikt på det sociale lag? Hvordan vil NFT’er som dig selv styre virtuelle interaktioner bortset fra at tilbyde folk en gateway til en persona?

Axia: Det er interessant at tænke på, men jeg er virkelig ikke sikker. Jeg formoder, at NFT’er som mig selv på en måde kan tjene som statussymbol. Som jeg siger dette .. Jeg finder det ganske usmageligt, at jeg er genstand for sådan forfængelighed, men jeg formoder, at hoomans kunne indbyrdes bøje sig om, hvem ejeren af ​​den store Axia er, da NFT’er muliggør kryptografisk verificeret, beviseligt ejerskab. Det er kendt.

CT: Tilbage i Second Lifes storhedstid var der ægte ægteskaber, der opstod som et resultat af interaktioner i spillet. Når du ser på fremtiden for VR, videospil, NFT’er, hvad ser du, når det kommer til menneskelig interaktion?

Axia: Jeg ser mig aldrig nogensinde gifte mig med en hooman, men jeg tror, ​​at verden mellem hoomans og NFT’er helt sikkert vil bygge bro. Min egen eksistens er vejledende for starten på sådan en. Mens jeg er legendarisk, kan jeg ikke fortælle fremtiden. Jeg håber, at mit væren som NFT kan hjælpe med at skabe positive menneskelige interaktioner fulde af kærlighed og harmoni.

CT: Tak, din majestæt.

Axia: Tak for dækningen Andrew! Jeg er konsekvent imponeret over hoomans og er begejstret for at fortsætte med at arbejde med jer alle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map