Law Decoded: Tech as a Arena for International Conflict, 31. juli – 7. august

Hver fredag ​​leverer Law Decoded analyser af ugens kritiske historier inden for politik, regulering og lov. 

Redaktørens note

Handelskrigen mellem USA og Kina fortsætter sin frækhed i teknologien. Som svar på bekymring over, hvor data fra TikTok og WeChat skulle hen, sendte præsident Trump ud tvilling udøvende Ordre:% s forbud mod begge ansøgninger igåraftes. 

Den nye handling adskiller sig fra for eksempel at presse Huawei ud. Huaweis hardware er bundet i den internationale forsyningskæde og militære netværk og danner en mere åbenbar sikkerhedsrisiko. TikTok og WeChat er forbrugerapps, mere optaget af virale dansevideoer end tophemmelig intelligens.

Mere åbenlyst salabelt er udsigten til, at Microsoft muligvis ender med at købe TikTok til det, du generøst kunne kalde engrosrenten, forudsat at det betaler regeringen, hvad du kynisk kunne kalde dens nedskæring for at muskulere en konkurrent. 

Sociale medier har været en kritisk politisk arena i lang tid, selv før tidligere administration angreb på hjemmevoksne sociale medier som Facebook og Twitter. Med hensyn til TikTok og WeChat er deres praksis for dataindsamling virkelig bekymring, men disse bekendtgørelser læser ikke som god tro bestræbelser på at beskytte borgerne.

I vid udstrækning er vi vidne til, at tech bliver et sted for nationer til at sige det ud – ikke for første gang, men techs tunge hitters i det 21. århundrede har indtil for nylig portrætteret sig selv som mere utopiske og internationale. Noget, som Gene Roddenberry ville have tænkt på. Hvilket er en vision, der stadig hersker i samtaler om f.eks. Bitcoin. Men da forskellige regeringsorganer gør ondt med blockchain ombord, og da Space Force stjæler Federationens logo, er det et åbent spørgsmål om, hvordan alt dette spiller ud. 

Abonner på nyhedsbrevet om lovkodning, der leveres hver fredag

* angiver påkrævet E-mail-adresse *   

Blockchain-analyse bringer Twitter-hackeren ind på 16 dage

Ved hjælp af blockchain-analyse og Coinbase KYC-dokumenter var FBI i stand til at spore tre mistænkte i Twitter-hacket den 15. juli, hvilket førte til anholdelser den 31. juli. 

Mange i kryptoindustrien bemærkede, at Bitcoin-blockchain gjorde det muligt for retshåndhævelse at spore de påståede gerningsmænd og foretage anholdelser utroligt hurtigt med en vending, som kontanter ville have gjort usandsynlige.. 

Komisk blev høringer for at reducere Graham Ivan Clark $ 725,00 afskåret af en aggressiv Zoombombing-kampagne, der erstattede mange af skærmene i den virtuelle høring med pornografi. 

Mindre komisk står den primære mistænkte, 17-årige Clark, over for 30 tællinger og op til 200 års fængsel for hacket, der nettede $ 117.000 i Bitcoin. 

Til sammenligning skød og myrdet Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison Breonna Taylor i sin seng den 13. marts. Alle tre forbliver fri. 

CryptoMom forbliver på som SEC-kommissær 

Efter høringer med bekræftende bekræftelse for senatet i denne uge er Hester Peirce indstillet til at blive som kommissær hos Securities and Exchange Commission indtil 2025. 

Kendt af Cointelegraphs læsere som “CryptoMom” på grund af hendes langsigtede interesse i at beskytte industrien, står Pierce bag en foreslået safe harbor-politik, der vil beskytte nye blockchain-netværk, der overgår fra centraliserede til decentrale formater. 

For nylig kom Peirce offentligt ned mod SEC’s angreb på Telegrams TON, en af ​​de mest berømte juridiske tvister om, hvorvidt et blockchain-netværk og dets oprindelige tokens var uafhængige af holdet bag deres oprindelige lancering. 

Peirce tiltrådte oprindeligt som kommissær i 2018 og besatte et sæde, der havde været ledigt siden slutningen af ​​2015 i en periode, der formelt set skulle afsluttes i sidste juni. Den mangeårige SEC-advokat Caroline Crenshaw afrunder listen over fem kommissionærer. 

Blockchain Caucus fortsætter med at skubbe IRS

I et nylig brev bad fire kongresmedlemmer IRS om at genoverveje planer om at beskatte belønninger som indkomst. 

Det seneste brev er på en eller anden måde et politisk “pr. Min sidste e-mail” ping efter en lignende anmodning i december om klarhed fra IRS om beskatning af kryptospecifikke begivenheder som hårde gafler og luftdrop. Begge breve har underskrivere fra kongressens Blockchain Caucus samt repræsentation fra Fintech Task Force. 

For kryptoinsidere er hårde gafler og staking adskilt verdener. Husk Blockchain Caucus ‘samlede mission. Selv om dets medlemmer har indført lovgivning, der skubber til større brug af blockchain-teknologi inden for en lang række områder, har selve valgmødet ikke status som et underudvalg og overvejer derfor ikke formelt nye love. Det meste af Blockchain Caucus ‘arbejde lige nu falder ind under kategorien uddannelse. 

I magtens haller oversættes ”uddannelse” ofte til vedvarende besvær med beskeder. IRS har været langsom til at reagere på krypto med konsekvent vejledning, selvom det har arbejdet for at udvide dets evne til at spore transaktioner og kræve flere penge. Det er virkelig kun gennem afsætningsmuligheder som Blockchain Caucus, at IRS har noget incitament til at give kryptoindustrien overhovedet en stemme.

Yderligere læser

I en udtalelse til Financial Times, Tom Braithwaite nedbryder linkene mellem kinesiske og amerikanske teknologisektorer og umuligheden af ​​at adskille de to fuldt ud. 

For Electronic Frontier Foundation, Adam Schwartz advarer om farerne for privatlivets fred af Californiens foreslåede lovforslag om mandat med blockchain-bakket COVID-19 testcertificering.

Advokater for Manatt, Phelps & Phillips skriv på grænserne til nylige bemyndigelser for føderale banker i USA til opbevaring af krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map