Ripple kræver at vide, hvorfor Ether ikke er en sikkerhed, da XRP-forsvar bliver desperat

Ripples sag for Securities and Exchange Commission truer med at have store, ja, ringvirkninger for branchen.

Den 29. januar indgav Ripple Labs sin respons til SEC’s klage. Ripple hævdede, som det har gjort mange gange før, at XRP ikke er en sikkerhed, dvs. en investering i Ripple og derfor ikke er i SEC’s jurisdiktion. Ripple er desuden parat til at trække resten af ​​branchen ind i sin kamp for at gøre sin sag gældende. 

En Ripple-repræsentant fortalte Cointelegraph:

"SEC har tydeligt valgt to vindere og ignoreret en voksende og robust industri, der er meget større end Bitcoin og Ether. Ud over opdagelsen, vil vi søge direkte i retssagen, vi indgav en Freedom of Information Act (FOIA) anmodning om mere information om, hvordan SEC bestemte status for Ether som en ikke-sikkerhed." 

Den pågældende FOIA-anmodning, som er tilgængelig her, sætter spørgsmålstegn ved Ethers status. Repræsentanter ved SEC har gentagne gange gentagne gange, at Ether er tilstrækkeligt decentraliseret, selv om det kan have været et værdipapirudbud på det tidspunkt, at det kvalificerer sig som en vare, og Ether-handel i USA er således under jurisdiktionen af ​​Commodity Futures Trading Provision. 

FOIA-anmodningen beder specifikt om "Al kommunikation med Ethereum Foundation og / eller andre relevante virksomheder (inklusive, men ikke begrænset til, ConsenSys) eller enkeltpersoner i eterøkosystemet (inklusive, men ikke begrænset til, Vitalik Buterin, Anthony Di Iorio, Charles Hoskinson, Mihai Alisie, Amir Chetrit , Joseph Lubin, Gavin Wood og Jeffrey Wilcke) eller eventuelle advokater eller andre personer, der repræsenterer Ethereum Foundation eller andre relevante virksomheder eller enkeltpersoner i eterøkosystemet, og alle dokumenter, herunder intern kommunikation, analyser og andet materiale, der blev udarbejdet eller påberåbt sig af direktør Hinman eller enhver anden nuværende eller tidligere divisionsdirektør, personale eller kommissær for at nå frem til beslutningen om, at ether ikke er en sikkerhed, herunder udkast til direktør Hinmans erklæringer vedrørende ether og analyser udarbejdet af SEC-personale."

Anmodningen vil sandsynligvis medføre en enorm mængde optegnelser fra flere års kommissionsdokumenter, i betragtning af hvor lang tid det tog Kommissionen at komme med nogen erklæringer overhovedet. 

Spørgsmålet om timing er kritisk i Ether som sikkerhed eller råvarediskussion. Ether-forsalget skete år før SEC udstedte sin DAO-rapport. Et svar på nedsmeltningen af ​​Ether-investeringer i den decentrale autonome organisation, DAO-rapporten var SEC’s 2017-erklæring om, at nogle kryptovalutaer var værdipapirer.

De efterfølgende år har set enorm forvirring med hensyn til, hvad der kvalificerer et indledende møntudbud som sikkerhed eller ej. Vigtigt at bemærke er, at Bitcoin, der aldrig har haft en forsalg, aldrig kommer op i disse samtaler. SEC har ikke desto mindre aldrig forfulgt Ether. Men i december indgav Kommissionen mod Ripple i en milepælsag, der hævder, at Ripple Labs ‘salg af XRP udgør et løbende salg af investeringskontrakter i firmaet..

I sin FOIA-anmodning læner Ripple sig særligt stærkt på påstanden om, at Bitcoin og Ether begge kontrolleres af Kina-baserede minedriftspuljer, idet de spiller af langvarig frygt fra amerikanske regulatorer for kinesisk kontrol med digitale aktiver. Ripple beder endvidere om kommunikation mellem Kommissionen, især Division of Corporation Finance Director Bill Hinman, og nøgletal og advokater for Ethereum Foundation. Selvom det næsten er utænkeligt, at SEC vil bakke ud af sine mange udsagn om, at Ether er en vare på dette tidspunkt i spillet, synes Ripples mål at være at underbukke legitimiteten af ​​denne beslutning i et forsøg på at bakke op om sit eget forsvar.

SEC’s sag mod Ripple har været i lang tid, og Ripple har brugt betydelige ressourcer på at forsøge at afværge det. Mens XRP også går forud for DAO-rapporten, er hovedargumentet, at Ripple fortsætter med at kontrollere størstedelen af ​​XRP-markedet på en måde, som for eksempel Ethereum Foundation, Vitalik Buterin og Joe Lubin ikke. 

Siden SEC’s meddelelse er prisen på XRP kollapset, og mange amerikanske børser har fjernet token.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map