SEC’s Cryptomom foreslår Safe Harbor Framework for Token-projekter

United States Securities and Exchange Commission (SEC) -kommissær Hester Peirce har formelt foreslået en sikker havn til tokenprojekter.

Efter oprindeligt at flyde ideen i august 2019, har Peirce nu formelt præsenteret en lovgivningsmæssig vision, der ville skabe en sikker havn for projekter, der skaffer midler til at opbygge decentrale netværk.

Peirce foreslår at give decentrale netværksudviklere en tre-årig afdragsfri periode

Taler ved International Blockchain Kongres i Chicago den 6. februar har Peirce, også kendt som SECs “Crypto Mom”, skitseret sit forslag til symbolsk havn. Forslaget ville give netværksudviklere en tre-årig frist til at opbygge et decentralt netværk uden at frygte SEC-retssag.

Inden for denne periode ville udviklere være “ubegrænsede af registreringsbestemmelserne i de føderale værdipapirlove, så længe betingelserne er opfyldt,” foreslår Peirces forslag ifølge et udkast til forslag, der deles med Cointelegraph af SEC.

Med andre ord giver de tre afdragsfrihedsperioder kompatible udviklere tid til at opbygge et decentraliseret netværk samt tiltrække deltagere, før de bliver genstand for strenge lovgivningsmæssige procedurer fra SEC. Imidlertid bliver udviklere stadig nødt til at bevise, at de virkelig bygger et open source-netværk og give relevante oplysninger for at kvalificere sig til denne undtagelse.

Token-projekter vil stadig være underlagt en række SEC’s krav

Som sådan bør det oprindelige udviklingsteam sikre, at token-transaktioner i slutningen af ​​en periode på tre år ikke er værdipapirtransaktioner, da netværket modnes til et “decentraliseret eller fungerende netværk, hvor tokenet er i aktiv brug.” Forslaget foreslår også en lang række vigtige offentlige videregivelser, såsom data om kildekode, transaktioner, oplysninger om, hvordan tokens genereres eller udvindes, samt beskrivelsen af ​​brændende tokens, validering af transaktioner og styringsmekanismer.

På samme tid ville den foreslåede sikre havn ikke være tilgængelig for projekter, der allerede er blevet diskvalificeret som en dårlig aktør i henhold til værdipapirlovene, understregede Peirce. Derudover bemærkede kommissæren, at den sikre havn stadig ville forbeholde SEC’s antifraud-myndighed med hensyn til tokensalg under den sikre havn. Peirces udkast til bemærkninger lyder:

”Selvom den sikre havn ville forhindre statspapirlove, ville den ikke stå i vejen for statslige anti-svindelhandlinger. Hvis nogen løj i forbindelse med salg af poletter i henhold til den sikre havn, kunne SEC eller en stat anlægge en håndhævelsesaktion […] Vi ved alle, at der er masser af den slags “projekter”, der forurener kryptorummet. ”

Fællesskabsreaktioner

Kommissær Peirces forslag er efterfølgende bredt hilst velkommen i kryptosamfundet, da den potentielle handling tilsyneladende ville give den lovgivningsmæssige fleksibilitet, der ville give et sundt udviklingsøkosystem til innovation. Catherine Coley, administrerende direktør for USA-baserede digitale aktiver markedsplads Binance.US påpegede, at Peirces forslag kunne blive den “banebrydende udvikling” for krypto i USA indtil videre:

”Hvis den blev vedtaget, kunne den foreslåede sikre havn være den mest banebrydende udvikling til det amerikanske kryptokurrencymarked til dato. […] Ved at sætte udviklingen først og give projekter landingsbane til at opbygge robuste netværk, lægger den foreslåede sikre havn en vigtig rolle i jorden mod at støtte amerikansk adgang og accept af digitale aktivmarkeder. På lang sigt vil det hjælpe med at bringe flere amerikanere til handel med digitale aktiver og fremme større netværksdeltagelse. ”

Katie Biber, generaladvokat for institutionel kryptovogter Anchorage, sagde, at rammerne om sikker havn er et “vigtigt næste skridt for at hjælpe innovation med at trives, og vi glæder os over den klarhed, den kunne give.” Biber opfordrede indtrængende til, at SEC straks bevægede sig for at vedtage forslaget for at “overveje andre innovative måder at øge investorernes valg i det digitale aktivrum.”

Steve Kokinos, administrerende direktør for blockchain-protokollen Algorand, bemærkede, at kommissær Peirces forslag bragte blockchain og kryptosamfund et skridt nærmere for endelig at opnå reguleringsklarhed. Han sagde:

”Blockchain-industrien og regulatorer skal fortsætte en sund dialog for, at USA virkelig kan blive den globale og ansvarlige leder inden for blockchain-innovation. Algorand er dedikeret til at støtte den amerikanske regerings bestræbelser på at udnytte disse spændende nye teknologier og skabe politik og regler, der beskytter offentligheden, mens de fremmer innovation. ”

Imidlertid har nogle brancheeksperter efterfølgende udtrykt skepsis over Peirces forslag. Ved at skrive til Cointelegraph advarede Preston Byrne, en advokat med speciale i krypto, at forslaget ikke er officielt i sin nuværende form:

"Det er vigtigt at huske, at det i det mindste indtil videre synes at være uofficielle kommentarer fra kommissær Pierce og ikke en erklæring om agenturets politik. Når det er sagt, fortsætter forslaget det ret brudte og yderst subjektive "hvis det er decentraliseret, er det ikke en sikkerhed" logik, som SEC har fulgt, siden de afviste at tage håndhævelsesaktion mod Crowdsale Ethereum."

Et medarbejder fra Peirce fortalte Cointelegraph, at forslaget vil blive offentliggjort på SECs officielle hjemmeside senere i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map