Top 5 Crypto Performers Oversigt: Binance Coin, Cardano, IOTA, Neo, Tron

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Bitcoin (BTC) har vist sig at være i høj efterspørgsel blandt borgere fra mindre nationer som Venezuela, hvis økonomiske forhold har haft en negativ indflydelse på deres fiat-valutaer.

Nu vil kryptokurver stå over for endnu en test med den forestående Brexit-aftale. Hvis Storbritannien tvinges til at forlade EU uden en aftale, mener eksperter, at pundet vil blive hårdt ramt og muligvis miste op til en fjerdedel af dets værdi.

Vil markedsdeltagerne med en sådan usikkerhed vende sig mod kryptokurver som en alternativ investeringskilde eller holde sig til de klassiske investeringsmidler? Vi mener, at digitale valutaer vil gøre deres tilstedeværelse synlig, fordi de sandsynligvis er i slutningen af ​​deres år lange bjørnemarked. Ifølge Binance-administrerende direktør Changpeng Zhao har deres nye Jersey-baserede handelsplatform været vidne til en kæmpe stor efterspørgsel.

CNBC-bidragsyder Brian Kelly forventer, at kryptokurver vil klare sig godt i 2019. Geopolitisk spænding i verden kan øge efterspørgslen efter digitale valutaer, da investorerne ser ud til at afdække deres positioner. Kelly forventer dog ikke en godkendelse af Bitcoin ETF i år.

BNB / USD

Binance var den bedste spiller blandt de store mønter. Nyheden om lanceringen af ​​Binance Jersey, en fiat-til-kryptobørs for Storbritannien og europæiske kunder, blev jublet af investorerne. Virksomheden planlægger at udnytte usikkerheden omkring Brexit og vil tilbyde borgerne en mulighed for at diversificere i kryptokurver. Binance afsluttede også sin 6. kvartalsvise BNB token brænder, omtrent svarende til $ 9,4 millioner. Så vil dens outperformance fortsætte? Lad os finde ud af det.

BNB / USD

Det BNB / USD par forsøger at bryde modstandslinjen for den nedadgående kanal. I de sidste fire uger har tyre forsvaret den første støtte til $ 5,46666. Derfor forventer vi endnu et forsøg på at bryde ud af kanalen inden for de næste par uger.

En breakout af kanalen starter en ny uptrend, der kan føre den virtuelle valuta til $ 15 med en mindre modstand på $ 12. Forhandlerne kan købe tæt på (UTC-tidsramme) over kanalen og holde et stoptab under $ 5.

I modsætning til vores opfattelse, hvis tyrerne ikke bryder kanalen, vil bjørnene forsøge at synke den digitale valuta under $ 5.

ADA / USD

Cardano-udvikler og administrerende direktør for IOHK Charles Hoskinson er begejstret for den kommende Project Shelly-opdatering. Cardano-tegnebog “Deadalus” kan også vise sig at være en stor begivenhed, da det sigter mod at være den mest sikre kryptotegnebog med en række indbyggede beskyttelser. Mens nogle er sikre på udsigterne for kryptovalutaen, mener kritikerne, at udviklingen går for langsomt.

ADA / USD

Efter en udvidet nedadgående tendens blev ADA / USD par har handlet inden for intervallet $ 0,062424- $ 0,027237 i de sidste ni uger. Der var et lignende forsøg på at nå bunden ud tidligere (markeret som ellipse på diagrammet), der resulterede i en sammenbrud. Denne konsolidering havde også varet i ni uger, før den blev brudt ned.

Hvis bjørnenes opdeling af det aktuelle interval, genoptages nedtendensen. Men hvis tyrerne skalerer overheadmodstanden på $ 0,062424, kan vi forvente starten på en ny uptrend, der kan nå $ 0,094256 og derover til $ 0,2.

Da opadrettede potentialer er høje, kan handlende vente på en tæt (UTC tidsramme) over området for at starte en lang position.

IOTA / USD

I det nye år har IOTA annonceret et par samarbejde, der kan hjælpe det med at komme på toppen. Selvom det ikke er løbet væk, har det formået at lukke i det grønne inden for de sidste syv dage. Kan den bevæge sig op herfra og slå sig ind i top 10? Lad os se.

IOTA / USD

Det IOTA / USD pair handler i øjeblikket inden for et interval. Efter at have undladt at bryde på $ 0,4037 i fire uger, skubbede bjørnen priserne tilbage i ugen før. Imidlertid tiltrækker lavere niveauer køb, da tyre prøver at indføre et opsving fra tæt på $ 0,272 niveauer.

Hvis den virtuelle valuta stiger fra de nuværende niveauer, vil tyre igen forsøge at bryde fra $ 0,4037. Hvis det lykkes, er et rally til $ 0,6 efterfulgt af et skift til den næste overheadmodstand på $ 0,8152 sandsynligvis.

Men hvis bjørnene ikke tvinger en vending på de nuværende niveauer, er der sandsynligvis et fald til 0,2051 $. Hvis denne support går i stykker, vil en gentest af den kritiske support på $ 0,1427 være på kortene. Nedtendensen genoptages, hvis dette niveau giver efter.

NEO / USD

NEO medstifter Erik Zhang indrømmer, at han ikke følger den daglige prishandling i den virtuelle valuta. Han er mere optaget af dens udvikling. Ifølge ham vil Ethereum muligvis overhale Bitcoin i fremtiden, og Ethereum selv vil møde konkurrence fra kryptokurver som NEO. Kan NEO genvinde sin fod blandt de top 10 kryptovalutaer? Lad os finde ud af det.

NEO / USD

Det NEO / USD pair har handlet inden for et stramt interval i de sidste otte uger. Tyrernes forsøg på at skalere rækkevidden mislykkedes i ugen før. Bjørnene kunne imidlertid ikke skubbe priserne tilbage til bunden af ​​intervallet: dette viser efterspørgsel efter den digitale valuta tæt på $ 7-niveau.

Vi forventer, at tyre igen forsøger at bryde ud af området. Hvis det lykkes, er et sandsynligt rally til $ 16 efterfulgt af et skift til $ 20.

I modsætning til vores forventninger vil nedtendensen genoptages, hvis bjørnene styrter den virtuelle valuta tilbage under området. Da de tidligere konsolideringer var løst til ulempen, foreslår vi, at handlende venter på en tæt (UTC-tidsramme) over $ 10, inden de starter nogen lange positioner.

TRX / USD

Tron har langsomt men sikkert cementeret sin plads blandt Top 10 kryptokurver. Markederne har jublet over planerne om at lancere BTT-token, som kører på Tron- og BitTorrent-netværket. Dens grundlægger, Justin Sun, vil have folk til at tænke på “Tron”, når de tænker på nogen kryptovaluta.

Virksomheden annoncerede også et bånd med ABCC-kryptokurrencyudveksling for at liste tokens baseret på Trons TRC10 tekniske standard. Imidlertid kom mange udviklere ud mod Trons Accelerator-konkurrence, da meddelelsen om vindere blev forsinket, og præmiepenge blev skåret i sidste øjeblik. Hvad venter denne kryptovaluta? Lad os finde ud af det.

TRX / USD

Det TRX / USD par er rækkevidde bundet mellem $ 0,0183- $ 0,02815521. Breakout af dette interval i ugen før kunne ikke opretholdes, og prisen faldt tilbage i intervallet. I sidste uge forsøgte tyrerne igen at bryde ud af intervallet, men fandt salg ved modstandslinjen i intervallet til $ 0,02815521.

Hvis tyre lykkes med at skubbe prisen over intervallet, er en ny uptrend sandsynligvis. Det første mål på overside er $ 0,04. Forhandlerne kan købe tæt på området og holde et stoptab lige under $ 0,021.

Hvis bjørnene imidlertid forsvarer toppen af ​​rækkevidden, vil der sandsynligvis fortsætte et par uger med rækkevidde. Den virtuelle valuta bliver negativ, hvis prisen nedbrydes for den kritiske support til $ 0,0183.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Diagrammer til analyse leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map