Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Stellar, Bitcoin SV, TRON, Cardano: Prisanalyse, 7. januar

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Vil 2019 være et år med opsving for kryptokurver? En af de vigtige begivenheder, man skal passe på, er lanceringen af ​​International Exchange’s (ICE) krypto-handelsplatform Bakkt. Mens Chicago Board Options Exchange (CBOE) og Chicago Mercantile Exchange (CME) i øjeblikket tilbyder Bitcoin futures handel afvikles begge deres produkter kontant.

Mange mener, at futures, der fysisk leveres i faktiske bitcoins, som Bakkt planlægger at gøre det, vil tilskynde til det institutionelle engagement, der hidtil har været stort set undvigende.

Et andet vigtigt opmærksomhedspunkt er regler. Gemini-kryptovalutaudvekslingen, ledet af Winklevoss-tvillingerne, har opfordret til mere klart definerede regler for branchen og har faktisk lanceret en annoncekampagne for at promovere denne idé. Imidlertid er nogle af de mere dybt tilhængere af krypto ikke enige med Gemini’s idé.

Med hensyn til en mere udbredt vedtagelse af blockchain teknologi, strategi og corporate finance konsulentfirma McKinsey & Virksomheden mener, at det endnu ikke skal bevise, at det er en faktisk spilskifter.

Vi forventer, at industrien gør fremskridt nok i år til at tiltrække de institutionelle penge, der er nødvendige for at gå videre til næste fase af tyrefasen.

BTC / USD

Den stramme rækkevidde i Bitcoin blev løst opadvendt den 6. januar. I øjeblikket forsøger tyrerne at udvide tilbagetrækningen til 4.255 $. Et udbrud af dette niveau fuldender et omvendt hoved- og skuldermønster, der har et mål på $ 5.500. Derfor har vi bevaret købsanbefalingen i den tidligere analyse.

Hvis prisen ikke klatrer over $ 4.255, er BTC / USD par tiltrækker korte sælgere. Enhver pause i den øjeblikkelige support på $ 3.550 kan trække prisen tilbage til det laveste. Nedtendensen genoptages, hvis kryptovalutaen gør et nyt årligt lavt niveau.

Den 20-dages EMA er flad, og RSI er tæt på midtpunktet. Dette peger på en mulig konsolidering på kort sigt. 50-dages SMA fortsætter dog med at pege ned, hvilket antyder, at den langsigtede tendens stadig er nede.

ETH / USD

Ethereum har handlet tæt på $ 167,32 i de sidste fem dage. Selvom tyrerne ikke har kunnet bryde ud af overheadmodstanden, er en positiv ting, at prisen ikke har givet meget grund.

Den 20-dages EMA skråner op, og RSI har opretholdt over 50 niveauer de sidste par dage. Dette bekræfter, at tyre har overhånd på kort sigt. 50-dages SMA er flad, hvilket bekræfter, at den langsigtede tendens også ændrer sig.

En breakout over $ 167,32 kan resultere i et skift til $ 225 efterfulgt af et rally til $ 249,93. Vores bullish opfattelse vil blive benægtet, hvis ETH / USD par styrter under de glidende gennemsnit.

XRP / USD

Ripple handler i en faldende kanal. Begge glidende gennemsnit flader ud, og RSI er tæt på 50-niveauet. Dette antyder en konsolidering på kort sigt.

Det XRP / USD parret har dannet et omvendt hoved- og skuldermønster, der afsluttes ved en breakout og lukker over $ 0,4. Et sådant træk har et mønstermål på $ 0,52205.

Derfor foreslår vi, at handlende køber tæt på (UTC-tidsramme) over $ 0,4 med stoptabet på $ 0,33. På forsiden kan den nedre kanals øvre grænse tilbyde modstand; derfor skal handlende sætte en stopper for breakeven, hvis parret kæmper på dette niveau. Det bliver negativt under $ 0,33.

BCH / USD

Selvom Bitcoin Cash brød ud af den faldende kanal, har den ikke været i stand til at bevæge sig højere. I de sidste tre dage er rækkevidden faldet, og begge glidende gennemsnit er fladt ud. RSI er også tæt på neutralt territorium. Dette antyder en balance mellem købere og sælgere.

Denne stramme rækkevidde vil sandsynligvis løse på begge sider inden for de næste par dage. En opadgående pause fører den digitale valuta til $ 239 og derover til $ 307,01. På den anden side kan en rækkevidde på nedadgående trække det lavere til $ 141 og under det til $ 100. Vi kunne ikke finde nogen klare købsopsætninger på BCH / USD par, så vi foreslår ikke en handel med det.

EOS / USD

Niveauet på $ 3 har fungeret som en stiv modstand i de sidste par dage. Et brud på zonen $ 3- $ 3.2081 fører EOS til den næste overheadmodstand på $ 3.8723.

De glidende gennemsnit er på randen til at gennemføre en bullish crossover, hvilket antyder, at den kortsigtede tendens sandsynligvis vil vende tyre til fordel.

Omvendt, hvis EOS / USD par bryder under begge glidende gennemsnit og $ 2.1733-mærket, det kan teste det laveste på $ 1,55 igen.

XLM / USD

Den kortsigtede tendens i Stellar er blevet rækkevidde, mens den langsigtede tendens stadig er på vej ned. Et udbrud på $ 0.13427050 vil være et positivt tegn, der kan skubbe prisen til den næste overheadmodstand på $ 0.184.

Men hvis bjørnene ikke bryder ud af den stive overheadmodstand, kan mønten muligvis forblive fast i et stramt område, indtil den glider under $ 0.11024826. Under dette niveau er XLM / USD par kan teste det laveste på $ 0,09285498. Vi kan stadig ikke finde nogen pålidelige købsopsætninger; derfor anbefaler vi ikke en handel med parret.

LTC / USD

Litecoin afsluttede et omvendt hoved og skuldermønster den 6. januar. Dette har udløst vores købsopsætning, der blev foreslået i den tidligere analyse. Parret har nu et mønstermål på $ 49,756. Hvis tyrerne opretholder over $ 47.246, kan prisen gå op til $ 56.910.

De glidende gennemsnit har afsluttet en bullish crossover, og RSI er også i det positive område. Dette er et bullish tegn. Vores positive syn vil blive ugyldiggjort, hvis LTC / USD par styrter under $ 27,701.

BSV / USD

Bitcoin SV finder ikke nogen interesse fra køberne. Det forsvinder fortsat i det stramme interval på $ 80.352 – $ 102.58. Dette viser, at tyrerne ikke er ivrige efter at købe over området, og bjørnene er ikke villige til at sælge under det.

Et udbrud af dette interval kan bære BSV / USD par til toppen af ​​det bredere interval på $ 80.352– $ 123.98. Ved et lukke over $ 123,98 kan rallyet strække sig til $ 167,608.

Hvis bjørnene imidlertid synker parret under $ 80.352, kan det glide længere til $ 65.031 og derunder til $ 38.528. Det er vanskeligt at forudsige, hvilken vej pausen vil ske; derfor er det bedst at forblive på sidelinjen, indtil breakout opretholder over $ 102,58.

TRX / USD

TRON nåede vores første mål på $ 0,0246 den 6. januar. Det næste mål på opsiden er $ 0,02815521. Vi forventer, at dette niveau fungerer som en stærk modstand, så de erhvervsdrivende kan lukke 50 procent af deres lange handler på dette niveau.

Vi foreslår ikke at lukke de komplette positioner, fordi et break out på $ 0,02815521 vil starte en ny uptrend. Den stigende 20-dages EMA og RSI nær det overkøbte niveau viser, at efterspørgslen overstiger udbuddet på kort sigt.

Den 50-dages SMA flader ud, hvilket viser, at den langsigtede tendens i TRX / USD par skifter fra ned til op. Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene forsvarer $ 0,02815521 og kaster den digitale valuta under $ 0,0183.

ADA / USD

Cardano afsluttede et omvendt hoved og skuldermønster den 6. januar, da det brød ud og lukkede over trendlinjen. Handlende, der gik længe efter vores anbefaling i den foregående analyse, kan holde deres stoptab på $ 0,036.

Mønstermål for udbruddet af det bullish inverse hoved og skuldermønster er $ 0,066. Men hvis den ADA / USD par kæmper for at bryde ud af $ 0,060105, kan de handlende bogføre delvis fortjeneste på dette niveau og hæve stop på resten til breakeven.

Den stigende 20-dages EMA og den bullish crossover antyder, at tyre har overhånd på kort sigt.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Kortene til analysen leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map