Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: Prisanalyse, 29. oktober

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Hackere stjal 913 bitcoins fra canadisk kryptovalutaudveksling MapleChange. Skønt udvekslingen var lille, er gentagne nyheder om hacks en væsentlig afskrækkende virkning for institutionelle investorers adgang til kryptoindustrien. Ansvarlig for styring af store summer, traditionelle finansielle organisationer er uvillige til at tage betydelige risici.

Derfor er Fidelitys indtræden i forvaringsservicevirksomheden meget positivt, da det vil sikre institutionelle investorer det samme sikkerhedsniveau, som de er vant til med traditionelle aktiver. Fidelity har trods alt styret milliarder dollars sikkert i årtier.

Lignende tilbud fra andre store aktører vil også tiltrække de investorer, der hidtil har holdt sig væk af frygt for manglen på passende sikkerhed.

Et private equity og investeringsselskab NXMH har erhvervet Bitstamp, en af ​​verdens største kryptokurrency-børser. NXMH, som er et datterselskab af Barclays, en af ​​Storbritanniens største banker, har efter sigende betalt 400 millioner dollars for aftalen.

Investeringer som disse viser de store aktørers tillid til fremtidens kryptovalutaer.

Med hensyn til ugunstige nyheder har Nature Climate Change-tidsskriftet forventet, at Bitcoin kunne skubbe den globale temperatur over 2 C inden 2034, hvis det bliver vedtaget i samme tempo som andre vigtige teknologier.

Lad os se, hvordan markederne reagerer på disse overskrifter.

BTC / USD

En pause under $ 6.500 har tiltrukket salg, der har trukket Bitcoin lavere. Den næste support på nedadrettede er $ 6.200, hvorunder sandsynligvis en gentest af den kritiske supportzone på $ 5.900 – $ 6.075,04.

BTC / USD

Bevægelsen af BTC / USD par på dips giver os en idé om den næste retning. Hvis prisen springer kraftigt tilbage fra supporten, vil det indikere, at der er køb på dips.

Men hvis den digitale valuta let bryder ned af supporten, vil den foreslå at sælge af bjørnen. Et tæt på under $ 5.900 vil være en negativ udvikling, der kan udløse et antal beskyttende stop, der trækker prisen til de næste supportlinjer på $ 5.450 og $ 5.000. Derfor kan handlende, der ejer lange positioner, holde deres stop på $ 5.900.

Til tider viser det sig, at den første pause ud af en stram rækkevidde er et falsk træk. Derfor bliver vi nødt til at se et par dage, før vi bekræfter, at tendensen er faldet afgørende.

ETH / USD

Efter at have undladt at bryde ud af 20-dages EMA de sidste par dage, er Ethereum slået ned. Det kan korrigere til den næste support på $ 188,35, som havde afholdt ved to tidligere lejligheder.

ETH / USD

Denne gang viser de faldende glidende gennemsnit og RSI under 40 imidlertid, at sælgerne har kommandoen. En pause under $ 188,35 kan synke ETH / USD par til $ 167,32, hvorunder nedtrenden genoptages.

Det bearish syn vil blive negeret, hvis prisen springer kraftigt tilbage fra understøtningerne og skalaerne over de glidende gennemsnit. Over $ 249,93 starter parret muligvis en ny uptrend, hvilket skubber prisen til $ 322,57.

XRP / USD

Efter at have krammet 20-dages EMA de sidste par dage, faldt Ripple i dag og brød under begge glidende gennemsnit. I øjeblikket ser vi noget at købe på intradagens laveste niveau, hvilket er et positivt tegn.

XRP / USD

Det XRP / USD par har support til $ 0,37185, hvilket muligvis holder. Hvis denne support går i stykker, kan faldet strække sig til den næste supportzone på $ 0,24508– $ 0,26913.

På opsiden vil et udbrud på $ 0,48 indikere styrke. Vi foreslår måske lange positioner, efter at den digitale valuta opretholder over $ 0,5. Vores syn på parret er positivt, fordi 50-dages SMA vender op, og 20-dages EMA er flad.

BCH / USD

Efter handel tæt på supportlinjen de sidste par dage brød Bitcoin Cash ned af den symmetriske trekant i dag. Selvom mønstermålet er langt lavere, forventer vi et fald til $ 300, hvilket kan fungere som en støtte.

BCH / USD

Selvom der er en mindre support på $ 408.0182, forventer vi, at den bliver brudt. De nedadgående glidende gennemsnit og RSI tæt på det oversolgte område antyder et yderligere fald. De handlende, der har lange positioner, kan kvadratere sig til $ 400. Det BCH / USD par ugyldiggør vores baisse visning, hvis den bryder ud og lukker over $ 500.

EOS / USD

Efter handel tæt på begge glidende gennemsnit siden 16. oktober faldt EOS i dag. Den har en mindre support på $ 5, hvorunder faldet kan strække sig til $ 4,49. Derfor foreslår vi, at handlende holder stopperne på den eksisterende position til $ 4,9.

EOS / USD

Det EOS / USD par viser styrke, hvis det springer af $ 5 og klatrer over $ 6,1. Så længe prisen forbliver under begge glidende gennemsnit, vil ethvert forsøg på at rally blive mødt med salg på højere niveauer.

XLM / USD

Stellar har opdelt de glidende gennemsnit. Det kan nu korrigeres til den næste supportzone på $ 0.184– $ 0.2.

XLM / USD

Med det nuværende fald har bjørnene formået at stoppe tilbagetrækningen ved den nedadgående linje i den faldende trekant for fjerde gang. En opdeling på $ 0,184 vil fuldføre det faldende trekantmønster, der kan resultere i et fald til den næste support på $ 0,08. Det XLM / USD par vil blive positive over den nedadgående linje for den faldende trekant.

LTC / USD

Litecoin er faldet de sidste par dage og understøttes i øjeblikket $ 49,466. Dette niveau har været ved tre tidligere lejligheder. Derfor vil det fungere som en stærk støtte. Men hvis bjørnene lykkes med at bryde og lukke (UTC tidsramme) under dette niveau, vil det fuldføre et bearish faldende trekantmønster, der kan resultere i et fald til $ 40 og under det til $ 29.

LTC / USD

Det LTC / USD par signalerer styrke, hvis det springer tilbage fra støtten og bryder ud af trekanten på $ 60. Fejl i et bearish mønster er et bullish tegn. Derfor over $ 60 forventer vi et forsøg på at bryde ud af intervallet til $ 69.279.

ADA / USD

Cardano har brudt ned af den symmetriske trekant. Hvis bjørnene lykkes at lukke (UTC tidsramme) under trekants støttelinje, øger det sandsynligheden for et fald til bunden af ​​området på $ 0,060105. Selvom der er en support tæt på $ 0,07, antyder den nedadgående 20-dages EMA og RSI i den negative zone, at det sandsynligvis vil blive brudt. Den digitale valuta genoptager nedturen, hvis den bryder under 0,060105 $.

ADA / USD

Den bearish visning bliver ugyldiggjort, hvis tyre lykkes med at skubbe prisen over trekanten. Et sådant skridt kan medføre ADA / USD par til toppen af ​​intervallet til $ 0,094256. Et brud uden for området øger sandsynligheden for en vending og starten på en ny uptrend.

XMR / USD

Selvom Monero handler inden for en rækkevidde, har den en negativ bias. Prisen er faldet til bunden af ​​intervallet $ 100.453– $ 128.65.

XMR / USD

Begge glidende gennemsnit er begyndt at falde, og RSI er faldet til det negative område. Dette viser, at bjørnen har overhånd.

En nedbrydning på $ 100.453 vil synke XMR / USD par til den kritiske support på $ 81, hvorunder nedtendensen genoptages.

TRX / USD

TRON har brudt ned på 50-dages SMA, som kan trække den til den næste support på $ 0,0225. En pause på dette niveau vil indikere, at bjørnen har ansvaret for situationen.

TRX / USD

Det TRX / USD par vil genoptage downtrend, hvis det bryder sammen og lukker (UTC tidsramme) under den kritiske support på $ 0,0183. Det næste niveau at se på nedadrettede er $ 0,01095383.

Vores negative syn vil blive ugyldiggjort, hvis tyrerne rebounder fra understøtningerne og skalerer over $ 0,025. Den digitale valuta vil indikere en sandsynlig tilbageførsel, hvis den opretholder over $ 0,03.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Kortene til analysen leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map