Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: Prisanalyse, 12. november

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Nikolay Storonsky, administrerende direktør og medstifter af Revolut Ltd., en digital bankudbyder med en brugerbase på to millioner, har sagde på Web Summit 2018 i Lissabon, at store institutioner viser ringe interesse for digitale aktiver.

Enhver ny teknologi tager tid at indhente og blive relevant for alle. Selv internettet tog tid at vokse til sin nuværende skala. ConsenSys-grundlægger Joseph Lubin har sagt, at Blockchain måske ”tager lidt længere tid” end internettet for at nå masseadoption.

Venturekapitalinvestor Tim Draper gentog i en nylig paneldiskussion sit tidligere opkald om, at Bitcoin vil nå prisen på $ 250.000 pr. Mønt inden 2022. Han mener, at folk med masseadoptagelse sandsynligvis vil skifte fra fiat-valutaer, der er bundet af en bestemt geografi for kryptokurver, som igen har universel accept.

Det for nylig afsluttede amerikanske midtvejsvalg har set et antal pro-blockchain-politikere valgt til embetet, hvilket er et positivt tegn. Selvom markedsbevægelsen er langsom nu, ser fremtiden opmuntrende ud for den spirende aktivklasse.

BTC / USD

Dyppet under $ 6.400 blev købt den 11. november, hvilket viser køb på lavere niveauer. Imidlertid står Bitcoin overhead modstand fra begge glidende gennemsnit, hvilket indikerer, at køb tørrer op på højere niveauer.

BTC / USD

Positionshandlere bør undgå at handle, når rækkevidden er tæt og krymper. Et stort veldefineret sortiment giver mulighed for at købe lavt og sælge højt, dog BTC / USD par tillader ikke en sådan mulighed.

Hvis tyrerne skubber prisen over $ 6.831,99, vil den digitale valuta sandsynligvis invitere til kort dækning, hvilket løfter prisen yderligere til $ 7.400 og derover til $ 8.400.

På den anden side, hvis bjørnene bryder under den kritiske støtte på $ 5.900, kan det resultere i paniksalg og trække parret til de lavere niveauer på $ 5.000 – $ 5.450. Derfor kan handlende holde stoptabet på deres lange positioner på $ 5.900.

ETH / USD

Ethereum viser ingen tegn på en tendens. Investorerne ønsker ikke at sælge på det nuværende niveau, og de nye penge vil ikke komme ind, før der er en tendens. Så prisen, de glidende gennemsnit og RSI er alle flade.

ETH / USD

Det første tegn på en tendens vil være, når ETH / USD par undgår det stramme interval på $ 188,35– $ 249,93. En opadgående breakout vil indikere, at tyrerne har overhånden, og en ny uptrend sandsynligvis. En opdeling af intervallet vil indikere, at panik har grebet ejerne, og de dumper deres bedrifter.

Vi anbefaler, at handlende venter på en pause på $ 249,93, inden de påbegynder lange positioner. Aggressive holdninger kan også indtages, hvis supporten på $ 188,35 ser stærke køb af tyre. Indtil da foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

XRP / USD

Ripple finder støtte lige over de glidende gennemsnit, hvilket er et positivt tegn. De glidende gennemsnit fortsætter med at hælde op, med RSI i det positive område. Dette bekræfter, at tyre har overhånd på kort sigt.

XRP / USD

Hvis tyrerne lykkes med at bryde ud af $ 0.565, er det sandsynligt, at et rally til det første målmål på $ 0,625 er, hvor handlende kan bogføre delvis fortjeneste. Hvis dette niveau krydses, kan rallyet strække sig til $ 0,7644.

Vores bullish antagelse ugyldiggøres, hvis XRP / USD par vender rundt og bryder under glidende gennemsnit. I et sådant tilfælde er et sandsynligt fald til $ 0,42646, efterfulgt af et fald til $ 0,37185. Derfor kan handlende spore deres stoptab højere til $ 0,45.

BCH / USD

Bitcoin Cash er trukket tilbage fra overheadmodstanden til $ 660.0753. Vi forventer en stærk støtte mellem 20-dages EMA og $ 500, hvilket er 61,8 procent Fibonacci retracement niveau for det seneste rally.

Bounce fra det nuværende niveau kan prøve igen $ 660.0753 igen. En breakout vil starte en ny uptrend, mens en fiasko holder den virtuelle valuta i et stort interval på $ 408.0182– $ 660.0753.

BCH / USD

I modsætning til vores mening, hvis BCH / USD par bryder $ 500, vil det opadgående træk miste styrke. Det næste supportniveau på ulempen er $ 460, og hvis dette niveau går i stykker, er det sandsynligt, at en komplet retracement af det seneste rally til $ 410,2768 er. Derfor kan handlende, der har delvise positioner tilbage, holde et stoptab på ca. $ 480, hvilket er lige under 50-dages SMA.

EOS / USD

EOS har handlet tæt på midtpunktet i intervallet i de sidste tre dage. Begge glidende gennemsnit er fladt ud og er tæt på hinanden. RSI er også tæt på 50 niveauer, hvilket viser ligevægt mellem efterspørgsel og udbud.

EOS / USD

Vi kan ikke finde nye handler, så længe den EOS / USD par forbliver mellem $ 5 og $ 6. Hvis det bryder ud af denne stramme rækkevidde, vil det øge sandsynligheden for et rally til $ 6,8299. En tilbageførsel bekræftes, når prisen holder sig over $ 6,8299 i tre dage.

På den anden side kan en pause under $ 5 resultere i et fald til den næste support på $ 4,49, hvorunder en gentest af $ 3,8723 vil være på kortene. Derfor kan handlende, der ejer lange positioner, holde et stoptab på $ 4,9 på deres eksisterende positioner.

XLM / USD

Stellar viser løfte, da det har dannet en stigende kanal. Det udløste vores køb, der blev foreslået i analysen 7. november.

XLM / USD

Den står i øjeblikket over for modstand ved kanalens modstandslinje, men den forbliver positiv, fordi begge glidende gennemsnit skråner op. Derfor vil enhver tilbagetrækning sandsynligvis finde støtte i trendlinjen og under det på 20-dages EMA.

Hvis XLM / USD par bryder over kanalen, vil det sandsynligvis få fart, bryde ud af den øjeblikkelige modstand på $ 0,304 og samle sig mod sit mål på $ 0,36. Indtil videre foreslår vi at holde stop på $ 0,2. Vi holder øje med et par dage og hæver derefter stop højere.

LTC / USD

Litecoin fortsætter med at glide efter at dreje ned fra nedadgående linje i den faldende trekant. Det tester muligvis igen den kritiske supportzone på $ 47.246– $ 49.466. Denne zone har afholdt ved fire tidligere lejligheder; derfor forventer vi, at denne støtte vil blive holdt igen. Ikke desto mindre kan handlende, der er tilbage med delvise lange positioner på vores anbefalinger, lukke dem til $ 50.

LTC / USD

Hvis tyre lykkes med at holde den kritiske supportzone og viser tegn på et rebound, foreslår vi måske at gå lang tid igen. Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis bjørnene synker LTC / USD par under $ 47.246. I et sådant tilfælde vil nedtendensen genoptages og kan skubbe priserne til de næste supportniveauer på $ 40 og $ 32.

ADA / USD

I de sidste tre dage har Cardano handlet tæt på de glidende gennemsnit, der er fladt ud. RSI er også lige over de 50 niveauer. Alle disse viser en balance mellem købere og sælgere.

ADA / USD

En ny trend starter ved et break out på $ 0,094256 eller ved en nedbrydning af supporten til $ 0,060105. Mellem disse to niveauer vil tilfældig og ustabil prishandling sandsynligvis fortsætte.

Det første tegn på styrke er, hvis ADA / USD par opretholder over $ 0,082207. Vi foreslår dog, at handlende venter på, at en ny uptrend starter, før de starter nogen lange positioner.

XMR / USD

Forsøget på at trække sig tilbage fra tæt på $ 102,6 står over for modstand i 20-dages EMA. Hvis tyrerne ikke kan skalere det glidende gennemsnit, falder Monero sandsynligvis til bunden af ​​det stramme interval på $ 100.453.

XMR / USD

Det XMR / USD par har med succes holdt supporten til $ 100.453 ved en afsluttende basis ved tre tidligere lejligheder. Derfor forventer vi, at det også denne gang vil tilbyde en stærk støtte. I modsætning til vores forventninger er det sandsynligt, at hvis bjørnen bryder under området, er det sandsynligt, at den kritiske support på $ 81 falder.

På opsiden vil tyrerne vinde styrke, hvis prisen holder sig over $ 112,44. Vi bliver positive over $ 128,65. I øjeblikket viser den virtuelle valuta ikke pålidelige mønstre, der kan handles.

TRX / USD

Rækken i TRON er faldet. Det handles i øjeblikket mellem $ 0,02134798 og $ 0,02517782. RSI har også bevæget sig mellem niveauerne 40 og 60.

TRX / USD

Hvis tyrerne forsvarer $ 0,02134798, TRX / USD par vil igen forsøge at flytte til toppen af ​​intervallet til $ 0,02517782.

Men hvis bjørnene bryder under bunden af ​​det stramme interval, er det sandsynligt, at et fald til den kritiske støtte på $ 0,0183. En pause under denne support genoptager nedtendensen.

Vi bliver positive på den digitale valuta ved en breakout og lukker (UTC tidsramme) over $ 0,03. Indtil da foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Kortene til analysen leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map