Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: Prisanalyse, 5. november

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Vi er i de sidste to måneder af året, som historisk har vist sig stærke for Bitcoin. Så vil markederne stige fra det nuværende niveau inden udgangen af ​​december?

I løbet af en nylig simulering af tre økonometriske modeller af Greg Giordano og Panos Mourdoukoutas, to modeller pegede på et rally på nuværende niveau, mens den tredje pegede på et kraftigt fald.

Det mest bullish resultat var et rally til $ 12.629,15, mens det mest bearish var et fald til $ 816,91. Den tredje model forventede et lille rally til $ 8.573,56.

I dag markerer deadline for medlemmer af offentligheden til at indsende forslag til U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) vedrørende dens overvejelse af visse Bitcoin-børshandlede fonde (ETF) forslag. En endelig beslutning om ETF’erne vil først blive taget i begyndelsen af ​​2019.

I sin seneste årlige rapport, SEC sagde, at dets fokus er at reducere mængden af ​​kryptovaluta-relaterede svindel. Hvis SEC lykkes i denne indsats, vil det styrke tilliden til aktivklassen og tiltrække både institutionelle og detailinvestorer.

Hvordan er handlende placeret, når december nærmer sig? Hvad er de vigtigste niveauer at se på, både på hovedet og ulempen? Lad os finde ud af det.

BTC / USD

Bitcoin er i øjeblikket tæt på de glidende gennemsnit, som begge er blevet flade. RSI er også nær midtpunktet, hvilket viser en neutral stemning. Både tyre og bjørne er i øjeblikket i ventetilstand.

Positive nyheder midt i en forventning om “slutningen af ​​året” for Bitcoin kunne få tyre til at forsøge at bryde ud af $ 6.831,99 og rally til den næste overheadmodstand på $ 7.400.

Omvendt, mens markederne stort set forbliver stagnerende og rækkevidde-bundet, kan pessimisme og re-estimeringer af Bitcoins pris ved udgangen af ​​året få bjørne til at forsøge at bryde ned fra den kritiske supportzone på $ 5.900 – $ 6.075,04.

BTC / USD

I 2018 blev den BTC / USD par har holdt $ 5.900-mærket ved mange lejligheder. Derfor kan handlende holde et stoptab på $ 5.900 på deres lange positioner. En pause i dette kan udløse et antal stoptab, hvilket resulterer i et hurtigt fald til $ 5.450 og yderligere til $ 5.000.

ETH / USD

Reboundet fra supporten på $ 188,35 har ført Ethereum til den 50-dages SMA, der fungerer som modstand. Hvis tyrerne opretholder over 50-dages SMA, er det sandsynligt, at et rally til toppen af ​​intervallet på $ 249,93.

ETH / USD

Vi foreslår ikke en handel på nuværende niveau, fordi de glidende gennemsnit er flade, og RSI er lige kommet ind i det positive område. Indikatorerne peger ikke på en tilbageførsel.

Det ETH / USD par vil sandsynligvis påbegynde en ny uptrend, når den er over $ 249,93. Forhandlerne kan købe den tætte (UTC tidsramme) over denne modstand. Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene sænker prisen under $ 188,35 og $ 167,32.

XRP / USD

Den stramme rækkevidde i Ripple er løst opad. Dette viser, at tyre har overhånd på kort sigt. Vi forventer, at den virtuelle valuta genoptager sit opadgående træk og når $ 0,62, med mindre modstand på $ 0,55. Derfor foreslog vi et køb på en breakout og luk (UTC tidsramme) over $ 0,48.

Vi venter på en stærk afslutning, for i et nedadgående marked holder denne strategi os væk fra falske breakouts. Men når markederne bliver bullish, ændrer vi strategien og køber breakouts, da det at vente på, at prisen lukker over et bestemt niveau, kan resultere i ubesvarede handler.

XRP / USD

50-dages SMA trender op, og 20-dages EMA er også begyndt at dukke op. RSI er også steget til et positivt territorium. Alle disse indikatorer peger på et muligt rally i XRP / USD par. Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene synker prisen under $ 0,425.

BCH / USD

Bitcoin Cash har påbegyndt et eget bull-run. Drevet af grundlæggende nyheder er den steget kraftigt fra $ 408.0182 kritisk support.

BCH / USD

Et udbrud på $ 488 ugyldiggør det faldende trekantmønster. Normalt, når et bearish mønster negeres, er det et tegn at gå ud og købe.

Tilbagetrækningen på BCH / USD par fik momentum over $ 488 og nåede hurtigt overheadmodstanden til $ 591,41. Hvis dette niveau krydses, er det næste mål på hovedet $ 660.0753.

Forhandlere, der er lange, kan holde deres stoptab på $ 400. RSI har nået den overkøbte zone. Derfor er et par dages konsolidering mulig, hvorefter den digitale valuta skal genoptage sin opsving og forsøge at bryde ud af $ 660.0753.

EOS / USD

EOS er steget tæt på midtpunktet for det stramme interval på $ 5 – $ 6. Begge glidende gennemsnit er flade, og RSI er lige over 50-niveauet.

EOS / USD

Den aktuelle afvisning fra omkring $ 5 kan bære EOS / USD par til $ 6, hvorefter et rally til $ 6,8299 er sandsynligt. Hvis tyre ikke skalerer $ 6-mærket, udvides rækkevidde.

Vi forventer, at den digitale valuta vil starte en ny uptrend på en breakout over $ 6,8299. De målniveauer, du skal huske, er $ 9.1668 og $ 11.4. Forhandlere, der har lange positioner, kan holde deres stop på $ 4,90.

XLM / USD

Stellar er brudt ud af de glidende gennemsnit. Det forsøger i øjeblikket at opretholde over den faldende trekants nedadgående linje. Vi forventer en stærk modstand i $ 0,24– $ 0,27-zonen.

XLM / USD

Hvis tyrerne opretholder over den nedadgående linje i den faldende trekant, annullerer det det bearish mønster, som er et bullish tegn.

Over $ 0,27 forventer vi, at XLM / USD par for at rally til $ 0,36, med mindre modstand på $ 0,304. Handlende kan drage fordel af rallyet ved at starte lange positioner på en tæt (UTC tidsramme) over $ 0,27 og holde stoptabet på $ 0,20.

LTC / USD

Afvisningen fra $ 47.246– $ 49.466 supportzonen har ført Litecoin til 50-dages SMA, hvilket udløser vores købsanbefaling fra en tidligere analyse. Handlende, der har indtastet lange positioner, kan opretholde deres stop på $ 47.

LTC / USD

Bjørne kan give stiv modstand i området mellem 50-dages SMA og nedadgående linje i den faldende trekant. Forhandlere kan reservere delvis overskud nær downtrend-linjen og holde den resterende position, fordi et brud på $ 60 vil ugyldiggøre det bearish mønster og kan resultere i et rally til toppen af ​​intervallet til $ 69.279.

Det LTC / USD par har været fast i $ 49.466– $ 69.279-serien siden begyndelsen af ​​august. Hvis tyrerne rydder overheadmodstanden, forventer vi en ny opadgående tendens til at starte. Derfor kan positionshandlere gå længe på en lukning over $ 69.279.

ADA / USD

Bjørnene kunne ikke udnytte fordelingen af ​​den symmetriske trekant. Cardano fandt support på $ 0,068989 og hoppede derfra. Det er igen kommet ind i trekanten og ugyldigt opdeling. Dette er et positivt tegn.

ADA / USD

Hvis tyre skubber prisen over $ 0,082207, er ADA / USD par kan rally til det mindste mønstermål på $ 0.114618. Aggressive handlende kan købe et lukning over $ 0,082207 med stoptabet placeret under intradag-lavpunktet den 31. oktober. Hvis prisen kæmper for at bryde ud af $ 0,094256, kan stopene trækkes højere, eller positionerne kan lukkes.

XMR / USD

Monero steg over den øjeblikkelige modstand på $ 112,44 den 4. oktober. Hvis tyrene opretholder over dette niveau, er det sandsynligt, at der er et rally til toppen af ​​intervallet. Over $ 128,65 kan den opadgående bevægelse strække sig til $ 150, hvilket vil fungere som en stiv modstand.

XMR / USD

Hvis bjørne skubber prisen under 50-dages SMA, kan rækkevidde bundet handling fortsætte. Det XMR / USD par svækkes, hvis det glider under $ 100.453.

Vi venter på, at en ny uptrend begynder, inden vi anbefaler handler.

TRX / USD

TRON har nået midtpunktet i intervallet $ 0,0183– $ 0,02815521. Det er steget over begge glidende gennemsnit, og RSI er også steget over 50-niveauet, hvilket er mildt positivt.

TRX / USD

Selvom bevægelsen inden for området er tilfældig, er det sandsynligt, at det kan være en gradvis stigning til toppen af ​​intervallet på $ 0,02815521, hvis tykkerne lykkes at opretholde over de glidende gennemsnit. En ny uptrend kan starte, hvis prisen skaleres over $ 0,03.

Hvis køb tørrer op på det nuværende niveau, TRX / USD par kan glide til $ 0,02134798. En opdeling af denne support kan teste den kritiske support igen til $ 0,0183.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Diagrammer til analyse leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map