Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: Prisanalyse, 2. november

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Tilstrømningen til krypto-investeringsselskabet Grayscale er toppet $ 330 år til dato, hvilket er det højeste siden virksomheden startede for fem år siden. En opdeling af investorprofilen viser, at en stor del af pengene kom fra institutionerne, hvilket er værd at bemærke i betragtning af den fremherskende baisse stemning gennem året..

Morgan Stanley har kategoriseret kryptokurver som en “ny institutionel investeringsklasse” i sin rapport med titlen "Bitcoin dekrypteret: En kort lære og implikationer." Selvom institutionelle penge er begyndt at strømme ind, har de været minimale. Mange mener, at godkendelse af Bitcoin ETF’er vil bane vejen for investeringer fra institutionelle forhandlere.

Reggie Browne, senior administrerende direktør og leder af ETF-handel hos finansielle serviceselskab Cantor Fitzgerald, mener dog, at Bitcoin-ETF’er først vil blive en realitet, efter at der er en stærk lovgivningsmæssig ramme for aktivklassen..

Markedsmanipulation er også en vigtig faktor, der buler kryptokurvernes troværdighed. NASDAQ, den næststørste børs i verden, er overbevist om, at dens markedsovervågningsteknologi kan forhindre manipulation. Hvis det lykkes, vil dette give et stort løft til kryptohandelssamfundet.

BTC / USD

Bitcoin dyppede tæt på den første support på $ 6.212 den 31. oktober, hvor køb opstod. Priserne bevæger sig i øjeblikket mod de glidende gennemsnit, som vil virke som en stiv modstand. Hvis tyrerne skalerer over de glidende gennemsnit, er det sandsynligt, at et rally til toppen af ​​intervallet på $ 6,831.99.

Det BTC / USD par signalerer en tilbageførsel over $ 6,831,99. Den nye uptrend kan skubbe priserne til $ 7.400 og derover til $ 8.400.

Hvis bjørne forsvarer de glidende gennemsnit, tiltrækker den virtuelle valuta salg, der kan trække det til $ 6.200. Hvis denne support går i stykker, vil der være en gentest på $ 6.075– $ 5.900 i kortene. En opdeling på $ 5.900 kan resultere i paniksalg, der hurtigt trækker priserne til $ 5.450 og $ 5.000 niveauer. Derfor foreslår vi at opretholde stop på $ 5.900.

Det er svært at forudsige, hvilken vej prisen vil undslippe. Derfor har vi leveret de kritiske niveauer, vi skal passe på på begge sider.

ETH / USD

Tyrerne forsvarede $ 188,35-niveauet den 31. oktober. I øjeblikket forsøger Ethereum at bryde ud af den 20-dages EMA, som flader ud. Over dette niveau kan 50-dages SMA muligvis fungere som en stærk modstand. Hvis tyrerne lukker (UTC-tidsramme) over 50-dages SMA, er der en hurtig rally til $ 249,93 i kortene.


Vi forventer en tilbageførsel over $ 250. Derfor kan handlende købe tæt på (UTC-tidsramme) over $ 250 med stop på $ 188. Det første mål er at flytte til $ 322.

Hvis ETH / USD par vender sig ned fra en af ​​de overliggende modstande og bryder $ 188, det kan teste support igen på $ 167,32, hvorunder faldet kan strække sig til $ 136. Vi foreslår, at forhandlere venter på breakout, inden de starter en lang position, fordi prishandlingen inden for området kan være tilfældig og ustabil.

XRP / USD

Ripple har gradvist bevæget sig højere i de sidste tre dage og nået tæt på toppen af ​​det stramme interval.

Hvis det stramme interval løser sig opad, vil tyre sandsynligvis købe, hvilket skubber priserne højere til $ 0,55 og $ 0,62. Derfor bevarer vi vores købsanbefaling, der blev givet i den tidligere analyse.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis XRP / USD par nedbrydes af det stramme interval. Et sådant skridt kan skubbe priserne til den næste supportzone på $ 0.38838– $ 0.37185.

BCH / USD

Tyrerne har skubbet Bitcoin Cash tilbage i trekanten. Bjørnenes manglende evne til at udnytte fordelingen af ​​den symmetriske trekant er et bullish tegn. Det viser, at lavere niveauer tiltrækker købere, og ejerne ikke er villige til at sælge deres kapitalandele under en bestemt pris.

Hvis tyrerne bærer BCH / USD par over $ 500, vil det indikere styrke og et rally til $ 600, efterfulgt af et skift til $ 660 er muligt. Handlende kan beskytte deres lange positioner med stop på $ 400.

Den digitale valuta genoptager sin nedadgående tendens, hvis prisen går ned fra $ 408.0182. Den næste support på ulempen er på $ 300.

EOS / USD

Tyrerne har igen formået at holde supporten på $ 5. I øjeblikket er EOS steget tilbage til de glidende gennemsnit, som begge er flade. RSI er også kommet sig tilbage til midtpunktet.

Det EOS / USD par konsoliderer muligvis mellem $ 5 – $ 6 i længere tid. Et udbrud af dette interval kan føre den digitale valuta til $ 6,8299, hvorimod en opdeling kan synke den til $ 4.493.

Vi forventer, at en ny uptrend vil starte, hvis prisen holder sig over $ 6,8299. Forhandlere, der har lange positioner, kan holde deres stop på $ 4,90.

XLM / USD

Tyrerne holdt trendlinjesupport den 31. oktober. I øjeblikket forsøger Stellar at skalere over de glidende gennemsnit. Zonen mellem $ 0,24 og $ 0,27 kan tilbyde stiv modstand.

En breakout på $ 0,27 vil ugyldiggøre det bearish faldende trekantmønster, som er et bullish tegn. Derfor kan handlende købe tæt på (UTC-tidsramme) over $ 0,27 og holde et stoptab på $ 0,20, som kan hæves senere. Målet er $ 0,36 med en mindre modstand på $ 0,304.

Vores bullish opfattelse vil blive benægtet, hvis XLM / USD par bryder ikke ud af overheadmodstandene. På ulempen kan en pause i trendlinjen resultere i et fald til $ 0,205 og $ 0,184.

LTC / USD

Litecoin har haft supportzonen på $ 49.466– $ 47.246 for fjerde gang. Selvom tyrerne lykkes med at holde understøtningerne, er de ikke i stand til at skubbe priserne højere. Hver hoppe har lavet en lavere højde (vist som rektangler på diagrammet). Så bjørnene kan muligvis igen tilbyde modstand ved de glidende gennemsnit og nedadgående linje for den faldende trekant.

Da støtten har holdt op ganske godt, kan aggressive handlende satse på langsiden over 20-dages EMA og holde stoppet på $ 47. Det første mål er at flytte til nedadgående linje, hvor delvis fortjeneste kan bogføres. Et breakout af den nedadgående linje i den faldende trekant øger sandsynligheden for en stigning til toppen af ​​intervallet til $ 69.279. Dette er en risikabel handel, så forhandlere kan holde positionens størrelse 50 procent af den sædvanlige. Gyngehandlere og positionshandlere kan undgå denne handel.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis LTC / USD par fordeler sig på $ 47.246. Under dette niveau ligger den næste support på $ 40.

ADA / USD

Tyrerne forsøger at afvise støtten til $ 0,068989. Cardano vil sandsynligvis møde modstand ved 20-dages EMA og trendlinjen for den symmetriske trekant. En manglende skalering af dette niveau kan tiltrække endnu en salgsrunde, der genprøver den øjeblikkelige support på $ 0,068989.

Hvis støtten går i stykker, ADA / USD par kan glide til den næste support på $ 0,060105. Ved en pause over de glidende gennemsnit er en rally til toppen af ​​intervallet på $ 0,094256 mulig. Vi vil foreslå en lang position, når en ny købsopsætning udvikler sig.

XMR / USD

Bounce fra supporten til $ 100.453 har nået den 20-dages EMA, der fungerer som modstand. Begge glidende gennemsnit flader ud, hvilket antyder, at Monero muligvis forbliver rækkevidde i et par dage til.

Vores opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnenes opdeling og lukning (UTC-tidsramme) under supporten til $ 100.453. En sådan bevægelse kan springe ned XMR / USD par til den næste support på $ 81.

På den anden side vil et breakout af den 20-dages EMA skubbe priserne til 50-dages SMA, hvorover det sandsynligt er en rally til $ 150. Vi finder ingen pålidelige købsopsætninger på nuværende niveau, så vi foreslår ingen handler.

TRX / USD

TRON er trukket tilbage mod de glidende gennemsnit, som begge er flade. Dette viser, at den rækkevidde-bundne handling sandsynligvis vil fortsætte i et par dage til.

Den næste retningsbestemte bevægelse starter enten ved en breakout i området eller ved en opdeling fra det. Hvis TRX / USD par bryder ud af $ 0,02815521, vi forventer en rally til $ 0,0415. Handlende kan købe, når prisskalaen er $ 0,03.

På ulempen genoptager en opdeling af intervallet den nedadgående tendens, der kan sænke priserne til den næste support til $ 0,01095383.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Diagrammer til analyse leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map