Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Bitcoin SV, TRON, Cardano: Prisanalyse, 28. december

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Kryptomarkeder har opgivet nogle af deres seneste gevinster, hvilket forventes. Markeder sjældent bund uden at danne et basismønster. Iværksætter Charles Shrem mener, at den nuværende dip skyldes udløbet af Bitcoin-futures på Chicago Mercantile Exchange (CME) og nogle sidste øjebliks skatsalg.

En god ting ved det nuværende bjørnemarked i kryptokurver er, at det har fjernet det meste af hype. Havde tyrefunktionen fortsat i nogle få måneder til, ville mange flere uskyldige have mistet penge i tvivlsomme oprindelige møntoffer (ICO’er) og sh * tcoins.

Når året slutter, vil alle øjne være rettet mod 2019. Mange tror, ​​at markederne vil se et uptick i det næste år understøttet af gunstige forhold. Det næste ben i stigningen vil dog kræve stærk støtte fra institutionelle spillere.

Vil Facebook rygtes strejftog i kryptokurver være en game changer eller vil Amazon give et boost ved accepterer kryptokurver? Der er mange muligheder, men det er svært at forudsige, hvilken der vil se dagens lys og producere den ønskede effekt.

BTC / USD

Den største tendens i Bitcoin er nede, mens den kortsigtede tendens er ubeslutsom. Det er brudt op af den 20-dages EMA, og RSI er dyppet tilbage under 50. Dette viser, at bjørnene forsøger at genoptage nedtendensen.

Tyrerne giver imidlertid ikke afkald og forsøger i øjeblikket at klatre over 20-dages EMA igen. Hvis det lykkes, vil det danne højre skulder på det omvendte hoved og skuldermønster.

BTC

Det bullish inverse hoved og skuldre er et omvendt mønster, som fuldføres ved et udbrud af halsudskæringen. Breakout har et mønstermål på $ 5.500.

Omvendt, hvis BTC / USD par krydser ikke halsudskæringen eller 50-dages SMA og vender igen ned, en gentest af 15. december laveste på $ 3.236,09 er sandsynlig. En pause i de årlige nedture vil genoptage tilbagegangen og vil være en negativ udvikling. Prishandlingen i de næste par dage vil bekræfte, om en bund er på plads.

XRP / USD

Ripple brød under 20-dages EMA den 27. december, men har sprunget kraftigt tilbage fra supporten til $ 0,33108. Vi forventer endnu et forsøg fra tyre at bryde ud af $ 0,40.

XRP

Hvis det lykkes, XRP / USD par kan samle sig mod modstandslinjen for den nedadgående kanal. Selvom $ 0,45 vil fungere som en modstand, forventer vi, at den krydses denne gang.

I modsætning til vores forventning er det sandsynligt, at prisen igen falder fra $ 0,40 og sænkes under $ 0,33108. Vi skulle se et afgørende skridt inden for de næste 3-4 dage.

ETH / USD

Ethereum forsøger at hoppe fra den 20-dages EMA. Hvis det lykkes, forsøger det at gå op til $ 167,32 igen.

ETH

Den 20-dages EMA er flad, og RSI er også i positivt område, hvilket øger sandsynligheden for en bevægelse op fra nuværende niveauer. $ 136,12 giver muligvis mindre modstand, men vi forventer, at den krydses. Et træk over $ 167,32 vil bekræfte en bund på $ 83 og starten på en ny trend.

Men hvis vores antagelse er bevist forkert, og ETH / USD par styrter under 20-dages EMA, det kan glide til $ 108 og under det til $ 100. Under $ 100 er sandsynligvis en gentest af det lave.

BCH / USD

Bitcoin Cash brød under 20-dages EMA den 27. december, men er sprunget kraftigt tilbage fra tæt på $ 136,72, hvilket er 61,8 procent Fibonacci retracement niveau for den nylige tilbageførsel fra $ 73,50 til $ 239. Det handler i øjeblikket inde i en faldende kanal, der ligner et bullish signal.

BCH

På den positive side vil den virtuelle valuta blive udsat for modstand ved kanalen og over den i 50-dages SMA. Hvis begge niveauer krydses, forventer vi, at genopretningen genoptages. Mønstermål for det bullish flag er $ 355 med en mindre modstand på $ 307,10.

Tværtimod, hvis bjørnen vender om BCH / USD par fra de nuværende niveauer og bryde under kanalen, kan det glide til $ 108,92 og under det til det laveste på $ 73,50. De næste par dage vil give os en bedre idé om den næste retning.

EOS / USD

Fordelingen af ​​den 20-dages EMA og $ 2.4050 i EOS var kortvarig. Det er sprunget kraftigt fra $ 2.3093 og er brudt over 20-dages EMA. Tyrerne vil prøve at bryde ud af 50-dages SMA og $ 3,2081 igen. Hvis det lykkes, vil det indikere en ændring i trenden.

EOS

Den 20-dages EMA er flad, og RSI er tæt på 50, hvilket peger på en konsolidering. Den langsigtede tendens er dog stadig nede.

Det EOS / USD par svækkes, hvis det styrter under $ 2.1733. Det genoptager sin nedadgående tendens på en pause under $ 1,55. Vi ser ikke nogen købsopsætninger nu, derfor forbliver vi neutrale.

XLM / USD

Stellar handler under 20-dages EMA, som er flad. RSI er også i det negative område. Dette viser, at bjørnene prøver at komme tilbage.

XLM

Den virtuelle valuta peger på en tilbageførsel, hvis den bryder ud og lukker (UTC tidsramme) over $ 0.13427050. Et sådant træk kan nå 50-dages SMA og derover til $ 0.184. Vi ser ikke købsmønstre på nuværende niveau; derfor foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

Hvis prisen falder ned fra 20-dages EMA og synker under $ 0,10754201, er XLM / USD par falder til 15. december laveste værdi på $ 0,09285498. En pause på dette niveau vil genoptage downtrend.

LTC / USD

Tyrerne kunne ikke holde Litecoin over den 20-dages EMA og den kritiske support på $ 29,349 den 27. december. Opdelingen viste sig imidlertid at være midlertidig, fordi prisen igen er steget over 20-dages EMA. Dette viser køb på dips, hvilket er et bullish tegn.

LTC

Den 20-dages EMA er flad, og RSI er tæt på 50. Dette peger på en konsolidering på kort sigt. Et rally over $ 36.428 vil afslutte et hoved- og skuldermønster, der kan resultere i et rally til $ 49,756. Vi bliver positive ved en lukning over $ 36,428.

Men hvis prisen vender retning fra 50-dages SMA eller $ 36.428 og styrter under $ 27.701, er det sandsynligt, at der foretages en gentest af det lave. Nedtendensen genoptages, hvis LTC / USD par falder under $ 23,10.

BSV / USD

Bitcoin SV er interval bundet mellem $ 123,98 og $ 80,352. Prisen er i øjeblikket tæt på bunden af ​​intervallet. En pause under $ 80.352 vil være en negativ udvikling og trække prisen lavere til $ 65.031. Hvis dette niveau også smuldrer, vil en gentest af det lave på $ 38.528 være i kortene.

BSV

Men hvis tyre lykkes med at forsvare $ 80.352, er BSV / USD par vil igen forsøge at flytte tilbage op til $ 123,98. Selvom rækkevidden er stor nok til handel, skal vi vente på, at afvisningen af ​​understøtningerne opretholdes, før vi anbefaler nogen handel med den.

TRX / USD

TRON holdt fast ved den kritiske support til $ 0,0183 i de sidste tre dage og er i øjeblikket genoprettet kraftigt. Dette viser stærkt køb ved understøtningerne, hvilket er et bullish tegn.

TRX

Det TRX / USD par vil sandsynligvis konsolidere sig i det store interval på $ 0,0183– $ 0,02815521 i nogle få dage til. Den digitale valuta viser sig at være en outperformer, derfor kan de erhvervsdrivende købe friske lange positioner tættere på $ 0,02 med et stoptab lige under understøttelsen af ​​$ 0,0183. Vi kan godt lide den måde, hvorpå den 20-dages EMA fortsætter med at skrå efter at have afsluttet den bullish crossover.

I modsætning til vores forventning er det sandsynligt, at hvis bjørnen synker prisen under $ 0,0183 og den 20-dages EMA. Enhver pause på dette niveau vil resultere i en gentest af lavt niveau.

ADA / USD

Tyrerne forsøger igen at skubbe Cardano over 20-dages EMA. Der er en slagsmål mellem både bjørne og tyrer på nuværende niveau. 50-dages SMA er skrånende, hvilket betyder, at den langsigtede tendens stadig er nede. Den flade 20-dages EMA og RSI i det positive territorium viser imidlertid, at tyrene har en fordel på kort sigt.

ADA

Det ADA / USD par vil bekræfte en trendændring, hvis prisen bryder ud og lukker (UTC-tidsramme) over halsen på det sandsynlige inverse hoved- og skuldermønster. Vi foreslår, at handlende venter på, at tilbageførslen er afsluttet, før de hopper ind for at købe.

Hvis den virtuelle valuta falder ned fra 50-dages SMA eller trendlinjen og bryder under 0,036934 $, kan det resultere i en gentest af den 7. december lave.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Diagrammer til analyse leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map