Bitcoin, Ripple, Ethereum, EOS, Bitcoin Cash, Litecoin, Tron, Stellar, Binance Coin, Bitcoin SV: Prisanalyse, 6. februar

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Artiklen er opdateret for at afspejle en fejl i navnet på Sheikh involveret i kryptofinansieringen, der er Sheikh Saeed bin Ahmed Al Maktoum, ikke Sheikh Ahmed bin Al Maktoum.

Kryptovaluta kæmper for at bevæge sig op, selv efter at have været i et bjørnemarked i over et år og faldt et sted mellem 85 og 99 procent fra deres individuelle all-time-highs.

Investorer med åbne positioner oplever enorme tab, og dem, der sidder på sidelinjen, er bange for at komme ind, da markedet fortsætter med at lave nye nedture regelmæssigt. Dette har resulteret i et fald i handelsvolumener på tværs af kryptobørser.

Mens mange detailhandlere vender sig væk fra kryptokurver, kan det samme ikke siges om institutionelle investorer. Sheikh Saeed bin Ahmed Al Maktoums private kontor, en kongelig Dubai, hjælper kryptokurrencyfondforvalter Invao med at skaffe midler i De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

Alligevel har de store spillere været langsomme med at komme ind på det voksende marked for krypto. Ingen af ​​institutionerne har virkelig forpligtet sig endnu.

Uden detailinvestorer og ingen større institutionel efterspørgsel svinger markederne og er ikke i stand til at absorbere selv en lille mængde salgspres. Lad os se, om priserne sandsynligvis vil vende om fra det nuværende niveau, eller er de klar til at springe endnu dybere ned.

BTC / USD

Selvom Bitcoin (BTC) har handlet i et lille interval, er stemningen fortsat baisse. Prisen fortsætter med at handle under begge glidende gennemsnit, og RSI har været i det negative område siden 10. januar. Tyrenes manglende skalering over 20-dages EMA viser svaghed.

Bjørnene vil nu forsøge at genoptage nedtendensen ved at nedbryde det årlige lavpunkt til $ 3.236,09. Gentagen fiasko af BTC / USD par for at iscenesætte en anstændig genopretning afskrækker de handlende, der venter på at købe efter bekræftelsen af ​​en bund. De kritiske niveauer at se på nedadrettede er $ 3.000, hvilket er mere en psykologisk støtte, og under det $ 2.600.

Omvendt, hvis kryptovalutaen springer kraftigt tilbage fra de nuværende niveauer eller fra $ 3,236,09, kan den bevæge sig op til de glidende gennemsnit og over dem til nedadgående linje. Vi venter på en tilbageførsel inden vi anbefaler en handel.

XRP / USD

Ripple (XRP) har ikke været i stand til at finde nogen købsstøtte. Det falder sandsynligvis til 0,27795 $ for tredje gang siden midten af ​​december sidste år. Den 20-dages EMA skråner ned, og RSI er i den negative zone, hvilket viser, at sælgerne har overhånden. Ved en pause under 0,27795 $ kan faldet strække sig til det årlige lavpunkt på 0,24508 $.

Vores bearish opfattelse vil blive ugyldiggjort, hvis tyrerne kommer kraftigt tilbage fra $ 0,27795 og bærer XRP / USD par over begge glidende gennemsnit. Et sådant træk signalerer styrke, og vi kan foreslå lange positioner på et tæt over 50-dages SMA. Indtil da forbliver vi neutrale til bearish på parret.

ETH / USD

Ethereum (ETH) er faldet til bunden af ​​området. Den faldende 20-dages EMA og RSI i den negative zone viser, at sælgerne har overhånden. En pause under $ 103,2 vil invitere til yderligere salg, der kan trække den digitale valuta til $ 83.

Vores baisse antagelse viser sig at være forkert, hvis ETH / USD par hopper kraftigt fra de nuværende niveauer og stiger over $ 116,3. Vi mener, at et sådant skridt vil signalere en sandsynlig trendændring. Derfor foreslår vi en lang position på en tæt (UTC-tidsramme) over $ 116,3. Målene for at se på hovedet er $ 134,5 og derover $ 167,32.

EOS / USD

Efter at have undladt at bryde ud af den 50-dages SMA, falder EOS sandsynligvis til supporten til $ 2,1733. Begge glidende gennemsnit er flade, og RSI er lige under 50-niveauet, hvilket viser, at en konsolidering mellem $ 2.1733 og $ 2.5944 kan fortsætte i nogle få dage til.

I modsætning til vores mening, hvis bjørnen bryder ned af støtten til $ 2,1733, er EOS / USD par kan glide til $ 1,7746, og under det til $ 1,55.

Kryptovalutaen viser de første tegn på styrke, efter at tyre skalerer de glidende gennemsnit og $ 2,5944-mærket. Vi venter på, at prisen lukker (UTC-tidsramme) over $ 2.5944, inden vi foreslår nogen lange positioner.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) har handlet inden for et tæt interval på $ 105 – $ 121,3 siden 28. januar. Den 20-dages EMA skråner gradvist ned, og RSI er i den negative zone, hvilket viser, at udbuddet overstiger efterspørgslen.

En opdeling på $ 105 vil være en bearish indikation, der kan resultere i et fald til $ 73,5. Der kan være et mindre forsøg på at forsvare det psykologiske niveau på $ 100, men vi forventer ikke, at det holder.

Omvendt, hvis BCH / USD par bryder ud af konsolideringen, kan det gå op til $ 141, hvor det sandsynligvis vil stå over for en stiv modstand. Når vi krydser 50-dages SMA, forventer vi, at parret viser styrke. Indtil da foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

LTC / USD

Efter at have opretholdt over $ 33 i de sidste fire dage, er Litecoin (LTC) igen slået ned. Det er i øjeblikket på de glidende gennemsnit, som sandsynligvis vil tilbyde stærk støtte.

Men hvis den LTC / USD par nedbryder de glidende gennemsnit og den lille opadgående linje, det kan glide til $ 29,349 og under det til $ 27,701. Under dette niveau er sandsynligvis en gentest på $ 23.090. Forhandlerne kan holde stoptabet på $ 27,5.

På opsiden er $ 36,428 det kritiske niveau at passe på. Manglende udbrud af dette niveau viser manglende efterspørgsel på højere niveauer. Begge glidende gennemsnit er flade, og RSI er på 50 niveauer, hvilket indikerer muligheden for en konsolidering på kort sigt.

TRX / USD

Tron (TRX) kunne ikke bryde ud og opretholde over den overliggende modstand på $ 0,02815521 den 4. februar, hvilket er et negativt tegn.

Det TRX / USD par har dannet en symmetrisk trekant, og dens næste træk starter efter en breakout eller sammenbrud fra den. Den 20-dages EMA er vendt fladt, og RSI er dyppet til midtpunktet, hvilket peger på en rækkevidde på kort sigt.

Et udbrud af trekanten kan bære mønten til $ 0,03575668 og over den til $ 0,038. Men hvis bjørnene bryder under trekanten, er det sandsynligt, at der falder til $ 0,02113440. Forhandlerne kan fortsætte med at beskytte deres lange positioner med stoptab på $ 0,023.

XLM / USD

Stellar (XLM) viser ikke tegn på køb, da den fortsætter med at glide gennem supportniveauerne. Efter at være opdelt på $ 0,07864971 kan den nu glide til den næste support på $ 0,05795397. Begge glidende gennemsnit er skråt ned, hvilket viser svaghed. RSI er imidlertid kommet ind i dybt oversolgt område, hvilket antyder, at en tilbagetrækning er mulig.

Ethvert forsøg på at komme sig vil blive udsat for en stiv modstand ved 20-dages EMA og over det ved fordelingsniveauet på $ 0,09285498.

Det XLM / USD par viser tegn på en vending, hvis prisen bryder ud og opretholder over downtrend-linjen. Indtil da vil hver pullback blive solgt ind.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) har været en af ​​de stærkeste kunstnere blandt de største kryptokurver i år. Det har sikret sin plads i vores analyse efter at være steget til det tiende sted ved markedsværdi.

Efter en lang nedadgående tendens blev BNB / USD par forsøger at ændre sin tendens. Det brød ud af den faldende kanal den 2. februar og har fortsat med at bevæge sig siden da. Det kan nu nå niveauet på $ 10, som tidligere havde fungeret som en stærk modstand.

Begge glidende gennemsnit skråner gradvist op, og RSI er i det overkøbte område. Dette viser, at tyrerne har overhånden, men en mindre korrektion til $ 7 er sandsynlig.

Siden starten af ​​året har 50-dages SMA tilbudt en stærk support, hver gang prisen faldt til den. Hvis bjørnen bryder sammen af ​​50-dages SMA, kan kryptokurrency blive negativ.

BSV / USD

Efter at have holdt fast ved den kritiske støtte på $ 65.031 i otte dage, genoptog Bitcoin SV sin nedadgående bevægelse den 5. februar. Selvom parret var faldet lavere i dag, forsøger det i øjeblikket at klatre tilbage over den overliggende modstand på $ 65.031.

Hvis tyrene skalerer over den 20-dages EMA, vil det være sandsynligt, at et rally til $ 80.352. 50-dages SMA er placeret lige over dette niveau, så vi forventer en stærk modstand på disse niveauer. Et udbrud af 50-dages SMA kan resultere i et skift til $ 102,58 og derover til $ 123,98.

På den anden side, hvis bjørnene vender retningen af BSV / USD par, et fald til den næste support på $ 57, og derunder vil et fald til det lave på $ 38.528 sandsynligvis være.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Kortene til analysen leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map