Bitcoin, Ripple, Ethereum, Stellar, EOS, Litecoin, Cardano, Monero, TRON, DASH: Prisanalyse, 16. november

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Bitcoin så sin tredje det værste fald i 2018 den 14. november, da det brød ned til nytår til dato lavt. Dermed brød den igennem den kritiske støtte på $ 5.900, som havde haft hele året. Forud for sammenbruddet var Bitcoin kommet ind i en periode med lav volatilitet, der ikke blev set i år.

Vi forventede, at opløsningen af ​​det stramme interval i kryptokurver skulle være opad, derfor var vores bias på den lange side. Men med efteråret er det tekniske billede svækket, og vores antagelse blev bevist forkert. Vi er nødt til at revurdere vores strategi på dette nye baggrund.

Interessant nok har ikke alle kryptokurver fulgt Bitcoin til nye år-til-dato lavdepunkter. Der er et par, der har holdt ud ganske godt. Ripple har overhalet Ethereum som den næstmest værdifulde kryptokurrency med hensyn til markedsværdi. Så der er nogle lyspunkter selv i dette kaos.

Bitcoin Cash har afsluttet sin gaffel uden nogen større hændelse. Men da det stadig er i sine tidlige dage, har vi sprunget over at analysere begge mønter i dag.

Efter det seneste fald, hvordan skal handlende nærme sig markederne? Er det tid til at træde til side og vente, eller tilbyder nogle kryptokurver en købsmulighed? Lad os studere diagrammerne og finde ud af det.

BTC / USD

Bitcoin kastede sig ned under supporten på $ 5.900 den 14. november til et lavt intradag på $ 5.737,02. Den afsluttende (UTC tidsramme) for dagen var på $ 5.932,75, hvilket viser køb i nærheden af ​​lavprisen. Ikke desto mindre fortsatte bjørnen med at sælge den næste dag og faldt priserne yderligere til $ 5.430,02, hvilket var lige under supporten på $ 5.450. Nogle køb blev set igen på de lavere niveauer, da den digitale valuta gendannede tabt terræn og lukkede til $ 5.747,05.

BTC / USD

Tilbagetrækningen fra lavtiderne i de sidste to dage viser, at de lavere niveauer tiltrækker køb. Dette peger på en gentest af fordelingsniveauet på $ 5.900 i de næste 4-5 dage.

Udførelsen af BTC / USD par på $ 5.900 niveauer giver os en bedre idé om, hvad vi kan forvente. Hvis tyrerne let bryder ud og opretholder over $ 5.900, vil dette nuværende fald være en falskhed, der tog alle de svagere hænder ud på den lange side, inden de rykkede op.

På den anden side, hvis bjørnene forsvarer niveauerne på $ 5.900 – $ 6.075, og den virtuelle valuta falder derfra, vil det indikere salg ved de lange positioner, der sidder fast på højere niveauer og kort initiering af handlende, der forventer lavere niveauer i fremtiden.

Så hvad skal handlende gøre?

En ny år-til-dato lav viser svaghed, derfor skal lange positioner ikke initieres, før en bund er bekræftet. Da RSI er dybt inde i det oversolgte område, anbefales det heller ikke at bruge en kort position, da der når som helst kan opstå en skarp tilbagetrækning. På grund af usikkerheden er det bedst at sidde og vente et par dage.

Hvis prisen skalerer $ 5.900 og opretholder over det, kan vi prøve at gå lang tid igen. Enhver pause over $ 6.832 vil være en bekræftelse på, at en ny uptrend er startet. Indtil da er den digitale valuta i fare for at skrue ned igen.

Analytikere vil nævne forskellige lavere niveauer, der kan være skræmmende. Lad os tage det et skridt ad gangen og handle i overensstemmelse hermed uden at blive påvirket af støj.

XRP / USD

Ripple viser betydelig styrke og er et godt stykke over sine år-til-dato lave. Faktisk faldt det ikke engang til sin første store support på $ 0.37185 i det nylige blodbad, der viser styrke.

XRP / USD

I øjeblikket er XRP / USD par står over for modstand ved glidende gennemsnit. Hvis dette krydses, er downtrend-linjen den næste modstand. Vi tror på, at der vil være et stærkt forsvar for denne zone mod bjørnen.

Når nedadgående linje er krydset, kan den digitale valuta muligvis gå op til $ 0,565 og derover til $ 0,625. De flade glidende gennemsnit og RSI tæt på midtpunktet antyder en rækkeformation på kort sigt.

På ulempen vil et brud på uptrend-linjen og $ 0,37185 invitere salg, der kan resultere i et fald til $ 0,24508.

ETH / USD

Tyrerne forsøger at holde Ethereum over det år til dato laveste niveau på $ 167,32 fra den 12. september. Den 15. november faldt prisen til et lavt niveau på $ 171,36, hvor køb opstod.

ETH / USD

Enhver pause på $ 167,32 vil genoptage nedtendensen og kaste ETH / USD par til de lavere niveauer på $ 136 og $ 110. 20-dages EMA er begyndt at skrue ned, mens RSI er tæt på oversolgte niveauer, hvilket viser, at bjørnene har et fast greb på kort sigt.

Men hvis tyrerne kommer tilbage fra støtten og opretholder over $ 188,35, vil det øge sandsynligheden for en konsolidering. Første indikation af en ny uptrend vises, når den digitale valuta opretholder over $ 249,93.

XLM / USD

Stellar fortsætter med at handle inden for den stigende kanal. Imidlertid udløste dets intradag-lav på $ 0.21494424 den 15. november vores foreslåede stoptab på $ 0.22. I de sidste to dage har tyre købt aggressivt på skarpe fald, hvilket er et positivt tegn. Dette viser, at køberne bruger lavere priser for at tilføje til deres position.

XLM / USD

De glidende gennemsnit er i øjeblikket flade, og RSI er tæt på 50 niveauer, hvilket peger på en konsolidering på kort sigt. Hvis denne supportlinje på kanalen holder, bliver XLM / USD par vil sandsynligvis bevæge sig op til toppen af ​​kanalen. Vi venter på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi foreslår lange positioner.

EOS / USD

EOS brød under understøttelsen af ​​$ 4,493 den 15. november, men at købe på lavere niveauer skubbede priserne tilbage over det. I øjeblikket forsøger bjørne igen at bryde under support- og synkepriserne til den næste supportzone på $ 4.1778– $ 3.8723.

EOS / USD

Den skrånende 20-dages EMA og RSI i den negative zone viser, at sælgerne har overhånd. Nedtendensen genoptages ved et fald under $ 3.8723.

Hvis tyre lykkes med at forsvare støttezonen mellem $ 4.1778– $ 3.8723, er EOS / USD par vil forlænge sit ophold inden for området. Vi vil vente på, at den stabiliserer sig og viser tegn på en vending, inden vi vender os positivt mod den.

LTC / USD

Litecoin lavede successive nye år til dato lavdepunkter den 14. og 15. november, hvilket viser, at det er en af ​​de svagere kryptokurver.

LTC / USD

Efter at have brudt under supporten på $ 47.246 den 14. november fulgte den op med et nyt lavt niveau næste dag, hvilket var tæt på vores første lavere mål på $ 40. Selvom priserne er sprunget fra lavt niveau, mangler tilbagetrækningen styrke. Selv små intradagmøder mødes med stærkt salgspres.

Hvis LTC / USD par nedbrydes på $ 40, kan det glide til den næste support på $ 32. De nedadgående glidende gennemsnit og RSI i den oversolgte zone viser, at sælgerne har kommandoen.

De første tegn på genopretning vil være, når den digitale valuta stiger tilbage over $ 50 og opretholder den. Indtil da vil hver pullback blive solgt ind.

ADA / USD

Cardano brød under den kritiske støtte på $ 0,060105 den 15. november, men bjørnene kunne ikke opretholde under nedturen.

ADA / USD

Tyrerne prøver i øjeblikket at holde priserne over $ 0,060105 $, mens bjørnene forsøger at bryde under det.

Hvis bjørnene lykkes, ADA / USD par kan glide til $ 0,043722. Men hvis tyrerne lykkes, udvider den digitale valuta sin konsolidering i området $ 0,060105– $ 0,094256.

XMR / USD

Monero sprang den kritiske support til $ 81 den 15. november, men højere niveauer tiltrækker salg af bjørnen. En pause på $ 81 vil genoptage downtrend og synke priserne mod den lavere support på $ 61,50.

XMR / USD

Hvis tyre lykkes med at holde $ 81, er det sandsynligt, at en tilbagebetaling til $ 100.453 er. Hvis prisen stiger over $ 100.453, XMR / USD par udvider muligvis sit ophold i området. Vi venter på en bekræftelse af, at den kortsigtede bund er på plads, inden vi foreslår en handel.

TRX / USD

Tyrerne har forsøgt at holde TRON over den kritiske support på $ 0,0183. Enhver pause på dette niveau kan resultere i et fald til $ 0,01587681, hvilket er det intradag-lavpunkt den 14. august. Hvis dette niveau også går i stykker, er den næste support til at se på ulempen $ 0,01095383.

TRX / USD

Hvis $ 0,0183-niveauet holder, bliver TRX / USD par kan forlænge opholdet inden for det store interval på $ 0,0183– $ 0,02815521. Vi venter på, at reboundet viser styrke, inden vi danner en bullish mening. Et rally over $ 0,02815521 vil indikere starten på en ny uptrend. Indtil da anbefaler vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

DASH / USD

Dash forsøger i øjeblikket at holde supporten på $ 129,58. Hvis bjørnene bryder under dette niveau, er det næste stop $ 113. Hvis dette niveau også giver plads, kan diaset strække sig til $ 87.

DASH / USD

De skrånende glidende gennemsnit og RSI tæt på det oversolgte niveau viser, at bjørnene har en overhånd, og at den mindste modstands vej er nedad.

Men hvis tyrerne lykkes med at forsvare niveauet på $ 129,58, er et rebound til 20-dages EMA efterfulgt af et skift til nedadgående linje mulig. Vi venter på DASH / USD par for at opretholde over downtrend-linjen, inden du bliver positiv.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling. Diagrammer til analyse leveres af TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map