Prisanalyse 02/08: BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, BNB, EOS, BSV, XLM, ADA

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Fundstrat Global Advisors medstifter Tom Lee forventer, at Bitcoin når $ 20.000 i år. Han mener, at øget likviditet på grund af Feds rentesænkning vil føre penge ind i risikovillige aktiver, der vil hjælpe den førende kryptovaluta. Bitcoin fungerer også som en sikring på grund af sin lave korrelation til andre aktivklasser.

I en gentagelse af en lignende stemning påpegede en rapport fra forskningsfirmaet Delphi Digital, at de store centralbanker er blevet dovish, hvilket er bullish for Bitcoin. Rapporten forudsiger også, at Bitcoins markedsværdi muligvis vokser fra guld i fremtiden.

Anthony Pompliano, medstifter af kapitalforvalterfirmaet Morgan Creek Digital Assets, er gået et skridt foran og sagde, at centralbankerne, der nu køber guld for at diversificere deres aktiver, vil købe Bitcoin på grund af sin “ikke-korrelerede, asymmetriske opadgående profil . ”

Global Macro Investors og Real Vision Group grundlægger Raoul Pal mener, at belønninger langt opvejer risiciene for Bitcoin på lang sigt. Ifølge ham kan Bitcoin ramme 8 billioner dollars i markedsværdi i fremtiden sammenlignet med den nuværende markedsværdi på omkring 187 milliarder dollars. Han forventer ikke, at nogen anden aktivklasse giver sådanne astronomiske afkast.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) skaleres over 20-dages EMA den 1. august for første gang sådan 14. juli. Dette er et positivt tegn, men det kan blive udsat for en vis modstand ved 50-dages SMA, over hvilken det kan stige til downtrend-linjen. Vi forventer stærk salg på downtrend-linjen, men hvis tyrene bryder over det, er en gentest på $ 13.973,50 mulig. Derfor kan handlende tage positioner som foreslået i en tidligere analyse.

BTC

Hvis tyre kæmper for at drive BTC / USD-paret over downtrend-linjen, kan delvis overskud bogføres, og stoptabet på de resterende positioner kan hæves til breakeven. Forhandlerne skal være forsigtige, hvis prisen ikke bryder ned af downtrend-linjen, fordi der er en ekstern chance for dannelse af et bearish faldende trekantmønster. Mønsteret afsluttes ved en pause under $ 9080.

ETH / USD

Selvom Ether (ETH) forsøger at hoppe, mangler det momentum. Dette viser en svag efterspørgsel på højere niveauer. Tyrerne står muligvis over for modstand ved 20-dages EMA og over det til $ 235,70. Hvis dette niveau krydses, kan parret muligvis få fart og rally til $ 320,840 med mindre modstand ved 50-dages SMA, som sandsynligvis krydses. Derfor kan handlende starte en lang position som anbefalet i vores tidligere analyse.

ETH

Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis ETH / USD-parret vender sig om fra 20-dages EMA eller $ 235,70 og falder ned under uptrendelinjen. En pause under $ 192.945 vil genoptage nedadgående bevægelse. Det næste mål på nedadrettede er på $ 149.935.

Den 20-dages EMA flader ud, og RSI klatrer gradvist mod midten, hvilket viser muligheden for en rækkeformation. Denne tvetydighed vil sandsynligvis blive løst inden for de næste par dage.

XRP / USD

XRP har igen trukket sig tilbage fra 20-dages EMA, hvilket er et baisse tegn. Dette viser mangel på købere på højere niveauer. Begge glidende gennemsnit er skråt ned, og RSI er i negativ zone, hvilket antyder, at sælgere har kommandoen.

XRP

Den første support på ulempen er på $ 0,30 og under det $ 0,27795. En opdeling på 0,27795 $ vil være et enormt negativt, der kan trække prisen til $ 0,19.

Omvendt, hvis XRP / USD-paret stiger over 20-dages EMA, vil det indikere styrke. Parret vil sandsynligvis få fart over $ 0,34229. Vi anbefaler forhandlere at vente på, at prisen bliver positiv, før de køber.

LTC / USD

Litecoin (LTC) brød ud af downtrend-linjen og 20-dages EMA den 31. juli, hvilket er et positivt tegn. Det indikerer en sandsynlig ændring i trenden. Selvom downtrend er forbi, forventer vi, at uptrend kun starter over $ 105,676.

LTC

Den 20-dages EMA er fladt ud, og RSI er lige under 50, hvilket peger på en sandsynlig konsolidering på kort sigt. Denne visning ugyldiggøres, hvis LTC / USD-parret bryder ud og lukker (UTC-tidsramme) over $ 105,676. Et sådant træk kan resultere i et rally til $ 140.345. På den anden side, hvis prisen falder under 20-dages EMA, vil bjørne forsøge at synke den til $ 83,54 igen. Hvis $ 76,7143- $ 83,65 supportzone bryder sammen, bliver tendensen negativ. Vi vil vente på, at tyrerne hævder deres overherredømme, før vi foreslår en handel med det.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) viser tøven ved overheadmodstanden på $ 345,80. Hvis tyre skalerer dette niveau, fuldfører det et stigende trekantmønster, hvilket er et positivt tegn. Da det er et pålideligt mønster, kan forhandlere indtaste lange positioner som foreslået af os i en tidligere analyse. Målet er et rally til $ 440,37.

BCH

Omvendt på den langsigtede tidsramme finder vi et bearish hoved-og-skuldre-mønster, der udvikler sig, der vil fuldføre ved en opdeling på $ 227,70. Hvis tyre ikke skubber prisen over $ 345,90, vil BCH / USD-paret have en risiko for at bryde under uptrendelinjen. Hvis det sker, kan det falde til $ 251,23 og under det til $ 227,7. Prisen er på et kritisk niveau, og vi skal se et afgørende skridt de næste par dage.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) er steget tæt på uptrendelinjen. Hvis tyre kan stige niveauet og opretholde det, vil det være et positivt tegn. En pause over $ 32,6 vil sandsynligvis genoptage uptrend, hvilket muligvis fører prisen til levetidshøjder på $ 39,5941. Vi vil foreslå lange positioner, hvis prisen opretholdes over uptrendelinjen i tre dage.

BNB

Da kryptovalutaen har været en enorm outperformer i 2019, forventer vi, at den fortsætter sin bull run, hvis stemningen forbedres. Men hvis tyre ikke opretholder BNB / USD-paret over uptrendelinjen, kan prisen muligvis falde tilbage til $ 24.1709. Hvis denne support revner, vil tendensen blive baisse, fordi den næste support er langt lavere på $ 18,3.

EOS / USD

EOS har handlet tæt på 20-dages EMA i de sidste to dage. Støtten fra uptrend-linjen er lige under det nuværende niveau. Hvis prisen springer op fra opadgående linje og bryder ud af $ 4.8719, vil den fuldføre et stigende trekantmønster, der har et målmål på $ 6.4438. Vi foreslår muligvis en lang position på en breakout og luk (UTC tidsramme) over $ 4,8719.

EOS

På den anden side, hvis EOS / USD-paret bryder under uptrendelinjen, kan det falde til $ 3,8723 og under det til $ 3,3. På hovedet, hvis parret ikke bryder ud af $ 4.8719, forbliver det muligvis rækkevidde i et par dage. De glatte glidende gennemsnit peger mod en mulig konsolidering på kort sigt. Vi forventer et afgørende skridt inden for de næste par dage.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) forsøger at bryde ud af 20-dages EMA og modstandslinjen for den faldende kanal, som er lige over den. Hvis prisen lukker (UTC-tidsramme) over kanalen, vil det indikere en mulig afslutning på downtrend.

BSV

Begge glidende gennemsnit flader ud, og RSI stiger til midtpunktet. Dette antyder, at BSV / USD-parret kan forblive rækkevidde i et par dage. Grænserne for intervallet kan være mellem $ 136.890 og $ 188.690.

En breakout af dette interval kan føre prisen til levetidshøjder på $ 255.620, mens en opdeling af intervallet kan resultere i et fald til $ 107. Vi finder ikke nogen pålidelig købsopsætning på de nuværende niveauer, derfor foreslår vi, at forhandlere forbliver på sidelinjen.

XLM / USD

Volatiliteten i Stellar (XLM) er faldet i de sidste fem dage, da prisen har været i et stramt interval. Dette viser ubeslutsomhed blandt både købere og sælgere. Vi skulle se volatiliteten vokse i de næste par dage, men det er vanskeligt at forudsige retningen for breakout.

XLM

De glidende glidende gennemsnit og RSI i negativ zone viser, at bjørne har overhånden. Dette antyder, at XLM / USD-parret muligvis nedbrydes på $ 0,072454 og starter en ny nedadgående tendens.

Imidlertid er $ 0,072454 stærk støtte, hvorfra prisen var hoppet i begyndelsen af ​​februar. Derfor forventer vi, at tyre forsvarer niveauet aggressivt. Det første tegn på bullishness vil være en pause over 20-dages EMA, men parret kan muligvis få fart over $ 0,10. Da der ikke er nogen klarhed om det næste træk, forbliver vi neutrale.

ADA / USD

Cardano (ADA) har nedbrudt den symmetriske trekant. Selv om dette er et bearish tegn, vil vi vente på, at prisen lukkes (UTC tidsramme) og opretholdes under den for at blive negativ, fordi det første pause i mange tilfælde viser sig at være en fælde.

ADA

Hvis ADA / USD-paret lukkes under trekanten, kan det falde til sit mønstermål på $ 0,041. Der er support på $ 0,0501579, men det holder muligvis ikke, fordi de nedadgående glidende gennemsnit og RSI i negativt område viser, at bjørne er i kommando.

På den anden side, hvis parret vender retning og bryder ud af trekanten, vil det indikere, at det aktuelle brud var en bjørnefælde. Hvis det sker, kan prisen gå op til 50-dages SMA. Indtil videre bevarer vi vores købsanbefaling givet i en tidligere analyse. Vi trækker det tilbage i vores næste analyse, hvis prisen holder sig under trekanten.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map