Prisanalyse 05/08: BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, BNB, EOS, BSV, XLM, XMR

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Handelskrigen mellem Kina og USA intensiveredes, da Kina tillod sin valuta, yuan, at falde til sin laveste siden 2008. Dette ses som en gengældelsesbevægelse af Kina på de seneste toldstigninger fra USA, hvis nationer indgår en betalingsmiddel krig, vil det kun styrke sagen for kryptokurver, og investorer vil sandsynligvis strømme til digitale aktiver for at beskytte deres investeringer. I modsætning til det tidligere kryptotyremarked, der var steget med håb og fremtidige udsigter for kryptovalutaer, bliver den nuværende tyrefase opdrevet af stærke fundamentale.

Galaxy Digital CEO Mike Novogratz sagde, at makroøkonomiske forhold og geopolitisk uro har givet “reelle ben” til Bitcoins nuværende rally. Anthony Pompliano fra Morgan Creek Digital Assets sagde, at Bitcoin reagerer passende på global ustabilitet. Max Keizer, vært for RT-programmet Keizer Report, forventer, at momentum i Bitcoin vil bære det til $ 15.000 denne uge alene.

Den samlede markedsværdi af kryptokurver er steget til $ 311 milliarder, og Bitcoins dominans er ramt 67,8%. Dette viser, at Bitcoin fører foran. Hvor langt kan dette rally fortsætte, og hvilke altcoins sandsynligvis vil deltage i rallyet? Lad os finde ud af det.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) brød over de glidende gennemsnit den 3. august og udløste vores købsanbefaling givet i en tidligere analyse. Det forsøger nu at opretholde over downtrend-linjen. Hvis det lykkes, vil det indikere at købe på højere niveauer, der kan bære prisen til $ 13,156.96 og derover til den nylige højde på $ 13.973,50. Hvis den digitale valuta rammer nye årlige højder, kan den stige til $ 17,208,84 og derover til levetidens højder.

BTC / USD

BTC / USD-paret dannede en faldende trekant. En breakout og close (UTC-tidsramme) over downtrend-linjen ugyldiggør imidlertid den bearish opsætning. Manglen på et bearish mønster er et bullish tegn. Det tvinger de korte sælgere til at dække deres positioner, hvilket resulterer i en kort presse. Momentum efter udbruddet af downtrend-linjen giver mere indsigt i, hvor hurtigt parret kan nå $ 13.973,50.

Begge glidende gennemsnit skråner op, og RSI er i positivt område, hvilket tyder på, at tyrene har overhånden. Mens alle tegn på diagrammet peger på et rally, skal de handlende være klar til enhver eventualitet.

Hvis bjørne sænker prisen tilbage under downtrend-linjen, vil det indikere en mangel på købere på højere niveauer. Der er støtte ved begge glidende gennemsnit, hvorunder bjørnen får overhånden.

ETH / USD

Ether (ETH) er brudt ud af den 20-dages EMA og har nået overheadmodstanden på $ 235,70. En breakout og close (UTC tidsramme) over dette niveau vil sandsynligvis genoptage den opadgående tendens, der kan bære prisen til $ 320,84. Forhandlerne kan købe som foreslået i vores tidligere analyse.

ETH / USD

ETH / USD-paret står muligvis over for noget salg på 50-dages SMA, men vi forventer, at det bliver krydset efter en mindre dip eller konsolidering. Udfladningen af ​​20-dages EMA og RSI over 50 viser, at salget er aftaget.

I modsætning til vores antagelse, hvis prisen vender retning fra lige over $ 235,7 og dykker under uptrendelinjen, vil den signalere svaghed. Tendensen vil falde, hvis parret falder til under $ 192.945.

XRP / USD

XRP har ryddet den første forhindring. Det er brudt ud af den 20-dages EMA og er på vej mod 50-dages SMA. Det står muligvis over for modstand på $ 0,34229, over hvilket det sandsynligvis vil tage fart. Den 20-dages EMA flader ud, og RSI er lige under 50, hvilket antyder, at salgstrykket er aftaget.

XRP / USD

Handlende kan starte lange positioner på en tæt (UTC tidsramme) over $ 0,34229 med et stoptab på $ 0,2750. Målet er at flytte tilbage til $ 0,45.

Vores bullish opfattelse vil blive negeret, hvis XRP / USD-paret enten falder fra $ 0,34229 eller fra 50-dages SMA og styrter ned under den kritiske support på $ 0,27795. Hvis det sker, vil nedtendensen genoptages, hvilket vil være et enormt negativt.

LTC / USD

Litecoin (LTC) sprøjtede højere efter halveringen, men prisen står overfor modstand på $ 105,6760. Hvis tyre ikke skalerer dette niveau, forbliver den digitale valuta muligvis rækkevidde i de næste par dage. Den fladtrykte 20-dages EMA og RSI lige over 50 peger også på en konsolidering på kort sigt.

LTC / USD

LTC / USD-paret bliver bullish, hvis det bryder ud og lukker (UTC-tidsramme) over $ 105,6760. Der er en mindre modstand ved 50-dages SMA, hvorover parret kan bevæge sig op til $ 120 og over det til $ 140,3450. Derfor kan erhvervsdrivende købe ved et lukning over $ 105,6760 og holde et stoptab på $ 90. Tendensen bliver bearish ved en opdeling på $ 76.7143– $ 83.65 supportzone.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) er brudt ud af overheadmodstanden på $ 345,80, hvilket fuldender det stigende trekantmønster. Hvis prisen lukker (UTC tidsramme) over $ 345,80, kan handlende starte lange positioner som anbefalet i en tidligere analyse. Dette mønster har et målmål på $ 440,37, hvor det kan bevæge sig op til $ 500.

BCH / USD

Den 20-dages EMA er fladt ud, og RSI er klatret ind i positivt territorium, hvilket tyder på, at tyrerne gør comeback.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis BCH / USD-paret vender retning fra 50-dages SMA og styrter under supportlinjen for den stigende kanal. I et sådant tilfælde er et fald til $ 227,70 muligt.

BNB / USD

Selvom Binance Coin (BNB) har været under uptrendelinjen de sidste par dage, har bjørne ikke været i stand til at udnytte det. Tyrerne forsøger at skubbe prisen tilbage over uptrendelinjen igen. Hvis det lykkes, er det sandsynligt, at et rally til 50-dages SMA og en gentest af levetidens højder over det er sandsynligt.

BNB / USD

Handlende kan vente på, at prisen enten bryder ud på $ 32,60 eller opretholder over uptrendelinjen i tre dage, før de starter lange positioner. Stoptabet kan holdes på $ 24, for hvis denne support revner, kan BNB / USD-parret kaste sig til $ 18,30. I modsætning til vores antagelse, hvis prisen ikke stiger over $ 32,60, forbliver parret muligvis rækkevidde i et par dage.

EOS / USD

EOS er sprunget af uptrend-linjen, hvilket er et positivt tegn. Hvis prisen opretholder over 20-dages EMA, vil den gå op til $ 4,8719. En breakout og lukning (UTC tidsramme) på dette niveau fuldender et stigende trekantmønster. Selvom 50-dages SMA er lige over den, forventer vi, at den krydses. Målet er $ 6.4438 og derover $ 7.60.

EOS / USD

Handlende kan købe ved en breakout og lukke (UTC tidsramme) over $ 4,8719 og holde et stoptab på $ 4. Vi hæver stoptabet ved den første tilgængelige mulighed. Den 20-dages EMA flader ud, og RSI er steget tæt på midtpunktet, hvilket antyder, at bjørne mister deres greb. Bjørnene vil komme tilbage, hvis de forsvarer overheadmodstanden og synker EOS / USD-parret under uptrendelinjen og den kritiske supportzone på $ 3.8723– $ 3.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) bevæger sig gradvist højere. Den har nået modstandslinjen for den nedadgående kanal. Hvis prisen bryder ud af kanalen, vil det indikere en ændring i trenden. Det første mål er at flytte til $ 188.690 og over det en gentest af levetidshøjder.

BSV / USD

Imidlertid flader den 20-dages EMA ud, og RSI er lige under midtpunktet, hvilket peger på en mulig konsolidering på kort sigt. BSV / USD-parret forbliver muligvis fast mellem $ 188.690 og $ 136.890 i et par dage. Da stemningen er blevet bullish, kan aggressive handlende købe tæt på (UTC tidsramme) over kanalen og holde et stoptab på $ 136.

Vores opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen ikke kan opretholdes over kanalen og styrter ned under $ 136.890. Under dette niveau er et sandsynligt fald til $ 107.

XLM / USD

Mens de fleste større kryptokurver deltager i genopretningen, har Stellar (XLM) næppe bevæget sig. Dette viser manglende interesse blandt både købere og sælgere. Efter denne periode med relativ stille vil volatiliteten udvides.

XLM / USD

Hvis volatiliteten udvides til opadrettede, og XLM / USD-parret skaleres over 20-dages EMA, kan det gå op til 50-dages SMA. Vi forventer, at parret får fart over $ 0,10 og starter sin rejse mod $ 0,155. Derfor kan handlende købe tæt (UTC tidsramme) over $ 0,10 og holde et stoptab på $ 0,071.

I modsætning til vores antagelse kan parret, hvis volatiliteten udvides til nedadrettede, falde til $ 0,076 og under det til $ 0,072545.

XMR / USD

Monero (XMR) er steget til det tiende sted med hensyn til markedsværdi, derfor er det medtaget i dagens analyse. Korrektionen stoppede lige over 61,8% Fibonacci retracement niveauet for det nylige rally. Tyrerne har genoptaget opadgående bevægelse og skubbet prisen tilbage over begge glidende gennemsnit, hvilket er et positivt tegn.

XMR / USD

Den 20-dages EMA er begyndt at hælde op, og RSI er sprunget ind i positivt territorium. Dette viser, at tyre har overhånd på kort sigt. Prisen kan nu gå op til $ 107, hvorefter en rally til $ 120 er mulig. Forhandlere kan købe på de nuværende niveauer og holde stoptabet på $ 71. Hvis prisen ikke overstiger $ 107, foreslår vi muligvis at reservere delvis overskud og hæve stop til breakeven. På ulempen findes der support på 20-dages EMA og under den på $ 72. En pause under dette niveau vil indikere svaghed.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map