Prisanalyse 1/6: BTC, ETH, XRP, LTC, ADA, DOT, BCH, XLM, LINK, BNB

Aggressivt køb af institutionelle investorer er en af ​​hovedårsagerne til den nuværende Bitcoin (BTC) bull run. Nogle investorer udtrykte deres hensigt om at holde deres positioner i et par år, men det er også klogt at bemærke, at mange af disse investorer for nylig har udviklet en kærlighed til Bitcoin, og deres overbevisning om HODL ligner muligvis ikke de tidlige Bitcoinhvalers.

Det nuværende tyremarked kan også afvige fra det sidste, da institutionelle investorer simpelthen ikke kan holde på deres positioner, hvis Bitcoin uventet går ind i en skarp korrektion. Disse fondsforvaltere bliver nødt til at møde vrede kunder, hvis Bitcoins præstation aftager, og det er derfor vigtigt at holde et niveau i spidsen, når man overvejer de høje prisoverslag, der kastes ud af analytikere.. 

Bitpays Chief Commercial Officer Sonny Singh sagde i et interview med Bloomberg, at hvis Bitcoins rally fortsætter, kan de institutionelle investorer blive fristet til at låse deres gevinster ind og er usandsynlige for HODL på lang sigt.

Hvis det sker, kan markederne muligvis håndtere en enorm mængde salg, hvilket kan resultere i et kraftigt fald, medmindre nye institutionelle investorer eller langsigtede Bitcoinhvaler træder ind og køber.

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

Et par målinger som stigende futures åbne renter og en høj finansieringsrate tyder på, at handlende tager aggressive bullish væddemål på Bitcoins fortsatte rally. Som det er sket tidligere, kan en kraftig nedgang i Bitcoin-prisen resultere i gearede spillere, der står over for en massiv lang likvidation.

Derfor er det kun fornuftigt, at forhandlere på dette tidspunkt udviser forsigtighed og bruger de rette pengestyringsprincipper for at beskytte deres papiroverskud.

Mens Bitcoins rally mod $ 36.000 måske er bremset, skyder flere altcoins i luften. Lad os studere diagrammerne over de 10 bedste kryptokurver for at bestemme de mulige målniveauer på hovedet.

BTC / USD

De lange haler på lysestagerne 4. og 5. januar antyder, at bjørnene forsøgte at starte en korrektion, men tyre købte dypperne aggressivt. Bitcoin har genoptaget stigningen i dag ved at skubbe prisen over den tidligere rekordhøjde på $ 34.786,04.

BTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Det næste målmål på toppen er $ 37.000, og hvis dette niveau skaleres, kan BTC / USD-parret stige til $ 45.000.

Imidlertid forbliver det relative styrkeindeks (RSI) i overkøbt område, hvilket indikerer risikoen for en korrektion. Den første støtte på ulempen er det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 28.213).

Hvis parret vender tilbage fra denne støtte, vil det antyde, at handlende fortsætter med at købe dips, og det kan holde uptrend intakt.

Omvendt, hvis prisen går under 20-dages EMA, kan det resultere i paniksalg, der kan synke parret til det 50-dages enkle glidende gennemsnit ($ 22.285).

ETH / USD

Ether (ETH) har genoptaget optrenden i dag, da tyre har skubbet prisen over den 4. januar intradag høj til $ 1.156.456. Imidlertid antyder RSI over 88, at det største altcoin overkøbes på kort sigt.

ETH / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis prisen ikke opretholder over $ 1.156.456, kan ETH / USD-parret konsolideres inden for et stramt interval i et par dage, før de forsøger det næste trendtræk.

Omvendt, hvis parret opretholder over $ 1.156.456, vil det antyde, at smeltningen sandsynligvis vil fortsætte. I et sådant tilfælde kan parret stige til $ 1.260 og derefter til $ 1.420.

Parret signalerer en mulig trendændring, hvis prisen falder ned og styrter ned under $ 840,93 support.

XRP / USD

Mens de fleste større altcoins har været stigende, har XRP forsvundet nær sine nylige nedture, hvilket tyder på, at handlende ikke køber aggressivt på det nuværende niveau.

XRP / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Konsolideringen antyder også, at bjørnen tager det let. Denne manglende interesse fra tyre og bjørne kunne udvide den rækkevidde-baserede handling i nogle dage mere.

Det næste ben i nedturen kunne starte, hvis bjørnene sænker prisen under $ 0,169 support. Et sådant skridt kunne udløse paniksalg, der kan resultere i et fald til $ 0,10.

Tværtimod vil en pause over 20-dages EMA ($ 0,30) være det første tegn på styrke, og opsvinget kan tage damp over $ 0,385.

LTC / USD

Efter den store rækkevidde den 4. januar dannede Litecoin (LTC) et lysestage-mønster inden for dagen den 5. januar, som viste ubeslutsomhed blandt tyre og bjørne. Usikkerheden er løst opad, og tyre forsøger i øjeblikket at genoptage opadgående tendens.

LTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis tyrerne kan drive prisen over $ 173,3312, kan LTC / USD-parret rally til $ 180 og derefter til $ 200.

Men hvis prisen falder fra $ 173,3312, kan parret dog falde til $ 140 og forblive rækkevidde mellem disse to niveauer i et par dage.

En opdeling under $ 140 support og 20-dages EMA ($ 130) kan forskyde fordelen til fordel for bjørnene.

ADA / USD

Cardano (ADA) er i øjeblikket i en stærk uptrend, der har et målmål på $ 0,40. Hvis dette niveau skaleres, kan altcoin endda rally til $ 0,50. Imidlertid har den skarpe rally siden 3. januar skubbet RSI dybt ind i det overkøbte område.

ADA / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Historien antyder, at når RSI stiger over 80, har ADA / USD-paret været vidne til en mindre korrektion eller konsolidering. Derfor kan handlende forberede sig på en mindre tilbagetrækning i de næste par dage.

Hvis tyrerne ikke giver op meget grund, og parret springer tilbage fra 38,2% Fibonacci retracement-niveauet til $ 0,2757469, vil det antyde, at handlende ikke booker overskud i en fart. Tyrerne kunne derefter forsøge at genoptage uptrend.

Omvendt, hvis bjørnene trækker prisen under Fibonacci retracement-niveauet på 50% på $ 0.2552813, vil det antyde aggressiv fortjenestebooking på højere niveauer, og et sådant træk kan uddybe korrektionen eller holde parret rækkevidde i et par dage.

DOT / USD

Polkadot (DOT) genvandt fra $ 8,70 den 4. januar lige over 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 8,4507. Denne lave korrektion antyder, at forhandlere køber aggressivt på hver mindre dip.

DOT / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis tyre kan sætte prisen over $ 10.5169, kan DOT / USD-parret få fart og samle sig til $ 12,39 og derefter til $ 15.

Men hvis prisen falder fra $ 10,5169, kan parret muligvis falde til $ 8,70 og forblive rækkevidde mellem disse to niveauer i et par dage. En konsolidering nær overheadmodstanden er et positivt tegn og øger muligheden for genoptagelse af uptrend.

Denne positive opfattelse vil være ugyldig, hvis bjørnen synker prisen under $ 8,70. Et sådant træk kunne trække prisen ned til 20-dages EMA ($ 7,59).

BCH / USD

Tyrerne tillod ikke, at Bitcoin Cash (BCH) styrtede ned under $ 370-breakoutniveauet den 4. og 5. januar. Dette viser ophobning af handlende på lavere niveauer. Tyrerne forsøger i øjeblikket at genoptage uptrend.

BCH / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 467,67, kan BCH / USD-paret rally til den stive overheadmodstand på $ 515,35.

De to foregående samlinger havde vendt retning fra $ 497 til $ 515,35 modstandszone. Således vil denne zone sandsynligvis tiltrække aggressiv salg af bjørnene.

Men hvis tyre kan absorbere salget og køre prisen over $ 515,35, kan det signalere starten på et nyt bull run.

Tværtimod, hvis prisen falder fra $ 467,67, kan parret konsolideres mellem $ 370 og $ 467,67 i et par dage.

XLM / USD

Stellar Lumens (XLM) har fået fart i de sidste tre dage. Altcoin brød over den faldende kanal den 5. januar og steg i dag og skubbede prisen over $ 0,35 overheadmodstand.

XLM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den lange væge på dagens lysestage antyder imidlertid, at overskuddsbooking over 0,35 $. Bjørne vil nu forsøge at trække prisen tilbage under $ 0,2864. Hvis de lykkes, kan XLM / USD-parret muligvis indtaste en mindre korrektion.

Omvendt, hvis tyrerne vender $ 0,2864 for at støtte, kan parret genoptage sin uptrend. Hvis prisen går over $ 0,391, kan rallyet strække sig til $ 0,50.

LINK / USD

Chainlink (LINK) hoppede af den 20-dages EMA ($ 13) den 4. januar og den 50-dages SMA ($ 13,07) den 5. januar, hvilket viser stærkt køb på dips. De glidende gennemsnit er på randen af ​​en bullish crossover, hvilket tyder på, at købere har kontrol.

LINK / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis tyrerne kan opretholde LINK / USD-paret over $ 16,39, kan rallyet strække sig til $ 20,111. Bjørnene vil sandsynligvis forsvare denne modstand aggressivt.

Men hvis tyrerne ikke giver op meget grund, øges muligheden for en pause over $ 20,1111, og det næste målmål på toppen er $ 25.

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis prisen falder ned fra de nuværende niveauer eller overheadmodstanden og bryder under $ 13,28 support. Et sådant skridt vil antyde en mangel på efterspørgsel på højere niveauer.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) lavede et langbenet Doji lysestage mønster den 4. januar og fulgte det op med et indvendigt lysestage mønster den 5. januar, der havde en lang hale. Dette antyder, at bjørnene forsøgte at trække prisen ned, men tyrerne købte på lavere niveauer.

BNB / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis købere kan køre prisen over $ 43,2039, kan BNB / USD-paret genoptage uptrend og rally til $ 50. De stigende glidende gennemsnit og RSI i det overkøbte område antyder, at den mindste modstands vej er opad.

På den anden side, hvis parret igen vender ned fra overhead-modstandsniveauet og bryder under $ 38, vil det antyde, at bjørnene har overmandet tyrene. Det kan resultere i en korrektion til $ 32.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map