Prisanalyse 1. april: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LEO

Dow Jones Industrial Average havde sit værste først kvarter på rekord. Sammenlignet med det faldt Bitcoin kun omkring 10% i samme periode, hvilket viser en klar outperformance. Bitcoins modstandsdygtighed (BTC) i den nuværende krise viser, at den er ankommet på den store scene, og at den kan klare en storm bedre end nogle af de traditionelle aktivklasser. Dette vil sandsynligvis tiltrække flere institutionelle spillere til Bitcoin.

Hvad kan vi håbe på i andet kvartal? Bitcoin har en meget vigtig halveringsbegivenhed, der kommer næste måned. Dette har været positivt for prisaktionen i de foregående to halvinger. Denne gang er analytikerne imidlertid delt. Ikke desto mindre har andet kvartal, uden spærring i 2018, altid lukket i det grønne. Dette viser, at Bitcoins pris sandsynligvis vil cyklisk stige i dette kvartal.

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

En anden positiv er, at kryptohandlere køber dips i stedet for at gå i panik og dumpe deres positioner. En rapport fra Coinbase viser, at der var rekordstor handelsaktivitet under og efter styrtet den 12. marts. Bitcoins handel steg til seks gange gennemsnittet i denne periode, og antallet af aktive handlende svulmede også til 3 1/2 gange gennemsnittet.

Mens køberne er ivrige efter at komme ind på dips, opretholder købsinteressen på højere niveauer, eller vil kryptokurverne genoptage deres nylige nedture? Lad os studere diagrammerne for at finde ud af det.

BTC / USD

Bjørnene tillader ikke, at Bitcoin (BTC) opretholder over det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Dette er et negativt tegn. Både de vægtede og eksponentielle glidende gennemsnit skråner ned, og det relative styrkeindeks er i den negative zone, hvilket antyder, at bjørne har overhånden.

BTC – USD dagligt diagram

BTC – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis BTC / USD-paret vender sig ned fra de nuværende niveauer og styrter ned under supporten til $ 5.660,47, er en gentest af den kritiske langsigtede support på $ 5.000 mulig. Derfor kan stop på de lange positioner holdes til $ 5.600.

Omvendt, hvis parret vender sig om fra de nuværende niveauer eller hopper fra supporten til $ 5.660,47, vil tyrerne forsøge at bære det til den stive psykologiske modstand på $ 7.000. Et breakout på dette niveau vil være enormt positivt og sandsynligvis resultere i et rally til $ 9.000. Selvom det 50-dages enkle glidende gennemsnit på $ 7.837 kan fungere som en modstand, forventer vi, at det bliver krydset.

ETH / USD

Ether (ETH) har dannet et faldende trekantmønster, som afsluttes ved en opdeling og lukkes (UTC-tid) under $ 117,09. Denne opsætning har et målmål på $ 81,78, men vi forventer, at tyrerne aggressivt vil forsvare den kritiske støtte til $ 84,25.

ETH – USD dagligt diagram

ETH – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Omvendt, hvis tyre kan køre prisen over 20-dages EMA, kan ETH / USD-parret teste igen overheadmodstanden til $ 155,612.

Et breakout på $ 155,612 vil sandsynligvis starte en ny uptrend, der kan bære parret til 50-dages SMA på $ 194 og derover til $ 250. Derfor kan handlende starte lange positioner som foreslået i vores tidligere analyse.

XRP / USD

XRP kæmper for at skalere og opretholde over overheadmodstanden til $ 0,17468. Dette viser, at bjørnene forsvarer dette niveau. Hvis prisen falder fra de nuværende niveauer, vil bjørnene forsøge at synke den under $ 0,16. Hvis det lykkes, er et fald til $ 0,1275 muligt.

XRP – USD dagligt diagram

XRP – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Den 20-dages EMA er imidlertid fladt ud, og RSI er lige under midtpunktet, hvilket antyder en balance mellem købere og sælgere.

Fordelen vil vippe til fordel for tyre, hvis XRP / USD-paret bryder over $ 0,18867, hvilket er den intradag høje 27. marts. Over dette niveau er det muligt at flytte til 50-dages SMA på $ 0,216 og derover til $ 0,25.

Handlende, der ejer lange positioner, kan holde et beskyttende stoptab på $ 0,143. Stopene kan trækkes højere til $ 0,16, hvis parret bryder ud over $ 0,19.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) har holdt fast i 20-dages EMA i de sidste par dage, men har undladt at skalere over det. Dette viser, at bjørnen forsvarer aggressivt den 20-dages EMA. Hvis prisen falder fra de nuværende niveauer, er et fald til $ 200 eller derunder til $ 166 muligt.

BCH – USD dagligt diagram

BCH – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Omvendt, hvis tyrerne kan drive BCH / USD-paret over 20-dages EMA, er det sandsynligt, at der flyttes til $ 247,95. En breakout på dette niveau vil sandsynligvis resultere i et rally til 50-dages SMA på $ 294 og derover til $ 350. Derfor bevarer vi købsanbefalingen, der blev givet i den tidligere analyse.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) sprang kraftigt fra supporten til $ 146,96 den 30. marts, men tyre kunne ikke opretholde prisen over 20-dages EMA til $ 167,82. Dette antyder, at bjørnene aggressivt forsvarer zonen mellem 20-dages EMA og den vandrette modstand ved $ 185,87.

BSV – USD dagligt diagram

BSV – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis prisen falder fra de nuværende niveauer og bryder under supporten til $ 146,96, er et fald til $ 120 muligt. Derfor kan de handlende beskytte deres lange positioner med stoptab på $ 146.

Omvendt, hvis tyrerne kan bære prisen over $ 185,87, er det muligt at flytte til $ 260. Der er modstand ved 50-dages SMA, men vi forventer, at den krydses.

LTC / USD

Litecoin (LTC) sidder fast mellem 20-dages EMA og supporten til $ 35,8582. Hvis tyre kan skubbe prisen over 20-dages EMA til $ 40,69, er en gentest på $ 43,67 mulig. En pause over dette vil signalere starten på en ny uptrend.

LTC – USD dagligt diagram

LTC – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Derfor kan de handlende købe tæt på (UTC-tid) over $ 43,67 og holde et stoptab på $ 35. Det første mål er et rally til 50-dages SMA til $ 54,16 – og over det kan opadgående bevægelse strække sig til $ 63,8769.

Men hvis prisen enten falder ned fra 20-dages EMA eller $ 43,67 og falder til under $ 35,8582, er der sandsynligvis et fald til $ 30.

EOS / USD

EOS har udvidet sit ophold inden for $ 2.0632- $ 2.4001-serien. Efter denne stramme rækkeviddehandel forventer vi en rækkevidde inden for de næste par dage. Det er svært at forudsige retningen for breakout. Derfor er det bedre at vente på, at breakoutet sker, inden du handler.

EOS – USD dagligt diagram

EOS – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis EOS / USD-paret bryder over overheadmodstanden til $ 2.4001, vil fordelen vippe til fordel for tyre. Over dette niveau er sandsynligvis en flytning til 50-dages SMA på $ 3,20 eller derover til $ 3,86. Derfor har vi bevaret det køb, der blev foreslået i en tidligere analyse.

Omvendt, hvis området udvides til nedadrettede og glider under supporten til $ 2.0632, er et fald til $ 1.7213 muligt.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) sidder i øjeblikket fast mellem 20-dages EMA og den vandrette support til $ 10,8427. Hvis tyre skubber prisen over 20-dages EMA, er det muligt at flytte til $ 13,65 eller derover til downtrend-linjen..

BNB – USD dagligt diagram

BNB – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Vi forventer, at bjørnen forsvarer zonen mellem $ 13,65 og downtrend-linjen. En pause over denne zone vil være det første tegn på, at fordelen er at vippe til tyre.

Men hvis BNB / USD-parret falder fra $ 13,65 eller downtrend-linjen, kan det muligvis bruge lidt mere tid på konsolidering. Parret bliver negativt ved en pause under $ 10,8427.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) har handlet mellem $ 1.4453 og $ 1.955 i de sidste par dage. Selvom tyrerne har formået at forsvare støtten til $ 1.4453, har de ikke været i stand til at skubbe prisen over 20-dages EMA, hvilket antyder manglende køb på højere niveauer.

XTZ – USD dagligt diagram

XTZ – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyre igen ikke klarer at skalere prisen over 20-dages EMA, er en sandsynlig gentest på $ 1.4453 sandsynligvis. Hvis denne understøttelse går i stykker, udfylder den et lille faldende trekantmønster, som kan trække prisen mod de seneste nedture.

Omvendt, hvis XTZ / USD-parret stiger over 20-dages EMA, er det muligt at flytte til $ 1,955. Parret vil få fart på en pause over downtrend-linjen.

Derfor kan de handlende vente på, at prisen lukker (UTC-tid) over downtrend-linjen, før de starter lange positioner. Stopene kan holdes på $ 1,40, og det første målmål er 50-dages SMA på $ 2,43 – og hvis dette krydses, er det næste niveau at passe på $ 3,20.

LEO / USD

Unus Sed Leo (LEO) brød ud og lukkede (UTC-tid) over $ 1,04 og fuldførte dermed det omvendte hoved og skuldermønster den 30. marts. Dette udløste vores købsanbefaling givet i en tidligere analyse.

LEO – USD dagligt diagram

LEO – USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Selvom tyrerne har opretholdt prisen over breakout-niveauet på $ 1,04 de sidste to dage, viser manglen på at køre tøven på højere niveauer. Hvis LEO / USD-parret ikke opnår momentum, vil bjørnen sandsynligvis synke det tilbage under $ 1,04.

Hvis prisen glider under $ 1,04, er den første support på 20-dages EMA til $ 1.016 og den anden til $ 1. Hvis tyre undlader at forsvare disse supportniveauer, vil parret sandsynligvis dyppe til 50-dages SMA på $ 0,987 eller derunder til $ 0,95. Vi foreslår, at forhandlere sporer stop på de lange positioner til $ 0,097.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map