Prisanalyse 12/28: BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, DOT, ADA, BNB, LINK, XLM

Flere centralbanker har tyet til en hidtil uset monetær ekspansion og aggressive rentesænkninger for at støtte deres respektive økonomier, der er udvisket af coronaviruspandemien. Rekordlikviditet har resulteret i skarpe rally i S&P 500, guld og Bitcoin (BTC), hvilket antyder, at investorer pløjer penge i aktiver efter eget valg.

Mens guld er langt under det nogensinde højeste niveau i august, er begge S&P 500 og Bitcoin er tæt på deres all-time high.

De sidste fem handelsdage i året og de første to i det næste år har historisk været bullish for S&P 500, kaldet "Santa Rally." Det vil være interessant at se, om Bitcoin fortsætter sin julemandsrally i 2021 med ankomsten af ​​institutionelle investorer.

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

En anden interessant ting at bemærke er, at Bitcoin er steget fra et lavt niveau på $ 10.377,10 i oktober til et højt niveau på $ 28,419,94 i december, et 173,87% rally på tre måneder. Selvom stemningen er hausse, og den institutionelle tilstrømning accelererer, er hvert tyremarked vidne til stærke korrektioner, og Bitcoin er sandsynligvis ikke en undtagelse..

Handlende bør beskytte deres papiroverskud og ikke blive båret af grådighed, fordi korrektioner efter lodrette samlinger kan være hensynsløse. Lad os studere diagrammerne over top 10-kryptokurver for at bestemme de overheadniveauer, der kan fungere som en stærk modstand, der kan udløse en korrektion.

BTC / USD

Bitcoin dannede et Doji-lysestage-mønster den 27. december med en lang væge, hvilket antyder overskudsreservation over $ 27.000-niveauet. Tyrerne kæmper igen for at opretholde prisen over $ 27.000 i dag.

BTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis bjørnene synker prisen under $ 25.819,69, kan BTC / USD-parret falde til øjeblikkelig support på $ 24.302,50 og derefter til det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit på $ 22.951.

En stærk afvisning af denne støtte vil antyde, at opadgående tendens forbliver intakt, og tyrerne køber på fald. Hvis det sker, vil tyrerne forsøge at genoptage uptrend.

Men hvis bjørnene synker prisen under 20-dages EMA, vil det antyde dannelsen af ​​en kortvarig top. Korrektionen kunne derefter uddybe til det 50-dages enkle glidende gennemsnit på $ 19.577.

I modsætning til denne antagelse, hvis tyrerne skubber og opretholder prisen over $ 28.419,94, kan parret samle sig til $ 30.000, hvilket sandsynligvis vil fungere som en stiv modstand.

ETH / USD


Ether (ETH) steg igen fra 50-dages SMA ($ 566) den 23. december, hvilket antyder, at tyrene akkumuleres på dips. Køberne skubbede prisen igen over $ 622,807 den 25. december, hvilket indikerer, at korrektionen kan være overstået.

ETH / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

ETH / USD-parret tog fart den 27. december og ryddet overheadmodstanden på $ 676,325. Dette antyder, at stigningstrenden er genoptaget. Det næste mål på overside er $ 800.

De stigende glidende gennemsnit og det relative styrkeindeks (RSI) tæt på det overkøbte område antyder, at tyre er i kommando. Denne positive opfattelse ugyldiggøres, hvis parret vender sig ned og styrter ned under $ 622,807 support.

XRP / USD

XRP er i en nedadgående tendens. Altcoin brød under den kritiske support på $ 0,435 den 23. december, og dette intensiverede salget, hvilket resulterede i et kraftigt fald til $ 0.2132.

XRP / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den nedadgående 20-dages EMA ($ 0,426) og RSI i det negative område antyder, at bjørne har overhånden.

Når stemningen er baisse, sælges mindre stævner til, og det skete den 25. december. XRP / USD-paret faldt fra $ 0,389999, lige over 38,2% Fibonacci retracement-niveauet for den seneste del af tilbagegangen.

Tyrerne forsøger dog i øjeblikket at holde parret over $ 0,25 support. Hvis de lykkes, forbliver parret muligvis rækkevidde mellem $ 0,25 og $ 0,38 i et par dage mere. Det første tegn på styrke vil være en pause over 20-dages EMA.

LTC / USD

Litecoin (LTC) brød over et flagmønster og overheadmodstanden på $ 124.1278 den 25. december, hvilket indikerer genoptagelsen af ​​uptrend. Breakout af denne opsætning har et målmål på $ 160.

LTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Imidlertid er bjørnene ikke villige til at smide håndklædet ind, da de i øjeblikket forsøger at stoppe op-træk ved $ 140 overhead modstand. Hvis de kan synke og opretholde prisen under 124.1278, kan der være et fald på 20-dages EMA ($ 107) på kortene.

På den anden side, hvis tyrerne kan forsvare $ 124.1278-niveauet, vil det antyde, at dette niveau er vendt til support. Det kunne forbedre udsigterne til en pause over $ 140 til $ 145 overhead modstandszone.

De stigende glidende gennemsnit og RSI nær det overkøbte område antyder, at den mindste modstands vej er opad.

BCH / USD

Tyrerne forsøger i øjeblikket at drive Bitcoin Cash (BCH) over $ 370 overheadmodstand. Hvis de lykkes, vil det være enormt positivt, for i løbet af de to foregående forsøg havde prisen hurtigt vendt retning fra dette niveau.

BCH / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

De stigende glidende gennemsnit og RSI over 64 antyder, at tyre har kommandoen. Hvis de kan køre prisen over $$ 370 og opretholde breakout, kan BCH / USD-parret stige til $ 409 og derefter til $ 430.

Tværtimod, hvis bjørnene igen forsvarer $ 370-modstanden, og prisen sænkes skarpt, kan den holde parret rækkevidde mellem $ 370 og $ 255 i et par dage mere.

DOT / USD

Polkadot (DOT) havde handlet i et interval mellem $ 3,53 og $ 5,60 i de sidste par uger. Tyrerne har skubbet prisen over $ 5,60 til $ 6,0857 overhead modstandszone i dag.

DOT / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis tyrerne kan opretholde prisen over $ 6,0857, vil det foreslå starten på en ny uptrend, der kan gentest $ 6,8619 og derefter rally til $ 7,67. De gradvist stigende glidende gennemsnit og RSI over 68 antyder, at tyre har overhånden.

Bjørnene vil sandsynligvis forsvare $ 6,8619-niveauet aggressivt, men hvis tyrerne ikke tillader, at prisen falder til under $ 6, vil det antyde, at optrenden forbliver intakt. Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis DOT / USD-parret igen indtaster $ 5,60.

ADA / USD

Cardano (ADA) vendte sig tilbage fra $ 0.13 support den 24. december, og tyre har siden da opretholdt prisen over 20-dages EMA (0,154 $). Dette er et positivt tegn, da det forbereder en løftestang til at kaste prisen over $ 0.175 til $ 0.1826315 overhead modstandszone.

ADA / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

RSI er steget til et positivt område, og den 20-dages EMA er begyndt at dukke op gradvist. Dette antyder, at tyre forsøger at få overhånden.

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over den overliggende modstandszone, kan ADA / USD-paret genoptage uptrend og rally til $ 0.22 og derefter til $ 0.235.

I modsætning til denne antagelse, hvis parret igen falder fra $ 0,175, kan det forlænge sit ophold inden for området i nogle dage til.

BNB / USD

Tyrerne forsøger i øjeblikket at drive Binance Coin (BNB) over $ 35,69 overheadmodstand. Hvis de lykkes, kan altcoin genoptage uptrend og rally til den all-time high på $ 39,5941.

BNB / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Bjørnene vil sandsynligvis montere en stiv modstand på alle tiders højde, men de skrånende glidende gennemsnit og RSI i det positive område antyder, at tyre har overhånden.

Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 39,5941, kan BNB / USD-parret få fart og starte sin rejse mod $ 50.

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis prisen sænkes fra de nuværende niveauer og styrter ned under 50-dages SMA ($ 30). Et sådant skridt vil foreslå profit-booking på højere niveauer.

LINK / USD

Chainlink (LINK) styrtede ned til $ 8,05 den 23. december, men kom kraftigt tilbage fra de lavere niveauer set fra den lange hale på dagens lysestage. Tyrerne købte igen faldet den 24. december, hvilket indikerer en stærk efterspørgsel på lavere niveauer.

LINK / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Bjørnenes manglende evne til at opretholde LINK / USD-paret under $ 11,29 tiltrak køb fra tyre, der skubbede prisen til $ 13,2448 den 27. december. Dog er bjørnen ikke i noget humør for at give afkald på, da de solgte tæt på $ 13,28 set fra lang væge på lysestagen.

Begge glidende gennemsnit er fladt ud, og RSI er lige under midtpunktet, hvilket antyder en balance mellem udbud og efterspørgsel.

Tyrerne kan få overhånd, hvis de skubber og opretholder prisen over downtrend-linjen. Omvendt vil en pause under $ 10 antyde fordel for bjørnen.

XLM / USD

Tyrerne forsøger i øjeblikket at opretholde Stellar Lumens (XLM) over $ 0,14 support. Enhver stigning fra de nuværende niveauer kan dog være udsat for salg på 20-dages EMA (0,159 $) og derefter til 0,17 $.

XLM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis prisen falder fra overheadmodstanden, øger det sandsynligheden for en pause under $ 0,14. Den næste support på ulempen er på $ 0,11 og derefter $ 0,08.

Omvendt, hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 0,17, kan XLM / USD-paret muligvis bevæge sig op til nedadgående linje. Følelsen forbliver sandsynligvis negativ, så længe prisen forbliver inde i det faldende trekantmønster.

Et brud over trekantens nedadgående linje vil ugyldiggøre den bearish opsætning, og det kan resultere i et rally til $ 0,231655.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map