Prisanalyse 12. februar: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, ADA

Den samlede kryptomarkedsværdi er toppet 300 milliarder dollars for første gang siden begyndelsen af ​​august 2019. Dette viser, at tyrerne er tilbage i aktion. Interessant nok er det ikke kun kryptomarkederne, der har bevæget sig op, selv de amerikanske aktiemarkeder har lavet nye levetidshøjder i 2020.

I øjeblikket er Dow Jones-indekset i øjeblikket tæt på 29.500 point. Fundstrat Global Advisors medstifter, Tom Lee, mener imidlertid, at Bitcoin vil pip Dow Jones til løbet til 40.000.

Chicago Mercantile Exchange-cheføkonom Bluford Putnam gentog den populære tro på, at Bitcoin er et ikke-korreleret aktiv og kan være en værdifuld tilføjelse til traditionelle porteføljer. På grund af Bitcoins høje volatilitet foreslog Putnam en allokering på 2% til Bitcoin i den typiske portefølje af hedge-typen, der normalt besidder 60% aktier og 40% fastforrentede aktiver, såsom obligationer.

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

Bitcoin er fortsat den største kryptokurrency i fokus, men gennem denne nylige rally har mange altcoins, der har ført forfra. Dette viser, at markedsdeltagerne diversificerer sig væk fra Bitcoin og køber altcoins, der har et stærkt potentiale.

Vil altcoins fortsætte med at lede dette rally, eller vil Bitcoin få fart? Lad os analysere diagrammerne for at finde ud af det.

BTC / USD

Tyrerne forsøger at skubbe Bitcoin (BTC) over overheadmodstanden til $ 10.360,89. Hvis det lykkes, er et rally til den langsigtede downtrend-linje på $ 11.500 mulig. De stigende glidende gennemsnit og RSI i positivt territorium viser, at tyre har overhånden.

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

I august og september sidste år havde tyrerne undladt at skubbe prisen over $ 11.000. Derfor forventer vi flere forhindringer mellem de nuværende niveauer og nedadgående linje.

Men hvis tyrerne ikke opgiver meget jord under korrektioner, ville det øge muligheden for et brud over downtrend-linjen. Over dette niveau er der en mindre modstand på $ 13.973,50. Hvis dette niveau skaleres, er en sandsynlig gentest af levetidshøjderne sandsynligvis.

Det første tegn på svaghed ville være et brud under 20-dages EMA, og en mulig ændring i trenden ville blive signaleret, hvis bjørnene synker BTC / USD-paret under 9.097,15 $. Derfor kan de erhvervsdrivende beholde stoptabet på de resterende lange positioner til $ 8.900. Stop kan trækkes højere, efter at prisen opretholder over $ 10.360,89.

ETH / USD

Ether (ETH) har brudt sig over overheadmodstanden på $ 235,70 uden meget besvær, hvilket er meget positivt. Dette viser, at stemningen er stærkt til fordel for tyre. Det næste niveau at holde øje med er $ 289.221 og derover $ 318.238.

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Begge glidende gennemsnit skråner op, og RSI er i den overkøbte zone, hvilket viser, at tyrene har kommandoen. Under stærke opbevægelser kan RSI forblive i overkøbt område i en længere periode.

Derfor foreslår vi ikke at lukke en handel, bare fordi RSI er i den overkøbte zone. Ikke desto mindre, jo dybere RSI stiger ind i det overkøbte område, jo mere sårbart er aktivet for en korrektion. Derfor er det klogt at beskytte papiroverskuddet med et tæt stoptab.

Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis ETH / USD-paret vender ned fra de nuværende niveauer og opretholder under breakout-niveauet på $ 235,70. Derfor kan de handlende spore stoptabet på de resterende lange positioner til $ 210.

XRP / USD

Efter et par dages konsolidering har tyre skubbet prisen over den langsigtede downtrend-linje. Dette er meget positivt, da det øger muligheden for en ny uptrend i XRP. Det næste niveau at passe på er $ 0,31503.

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Vi ser et afrundende bundmønster, som afsluttes ved en breakout og lukkes (UTC-tid) over $ 0.31503. Dette mønster har et målmål på $ 0,45538. Selvom der er en mindre modstand på $ 0,34229, forventer vi, at den krydses.

Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis prisen falder fra overheadmodstanden til $ 0,31503 og styrter under det seneste lavpunkt på $ 0,26362. Derfor kan stop på de lange positioner trækkes til $ 0,26.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) har genoptaget sit optræk. Det kan nu bevæge sig op til den psykologiske modstand på $ 500 og over det til modstandslinjen for den stigende kanal på omkring $ 522.

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Vi forventer, at bjørnene vil montere et stærkt forsvar i intervallet $ 500 til $ 522. Den dybt overkøbte læsning på RSI signaliserer også muligheden for en mindre korrektion eller en periode med konsolidering.

Men så længe prisen forbliver inde i den stigende kanal, forbliver dens uptrend intakt. Det første tegn på svaghed vil være et brud under den stigende kanals supportlinje.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) har genoptaget sin opadgående bevægelse mod levetidshøjder på $ 458,74. Med begge glidende gennemsnit, der skråner op og RSI tæt på den overkøbte zone, er fordelen med tyre.

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Dog vil bjørnene forsøge at stoppe opadgående bevægelse i $ 373.653- $ 411.074-zonen, hvilket svarer til 61.80% og 78.60% Fibonacci retracement niveau for den nylige tilbagetrækning fra toppen af ​​$ 458,74 til truget på $ 236.

Enhver tilbagetrækning i BSV / USD-paret vil sandsynligvis finde support til $ 337,80. En opdeling af denne støtte vil indikere en mangel på efterspørgsel på højere niveauer.

LTC / USD

Litecoin (LTC) er tæt på overheadmodstanden på $ 80,2731. Hvis tyre kan skubbe prisen over denne modstand, vil det være en enorm positiv. Det næste niveau at se på opadrettede er $ 96,439, hvilket er målet med breakout fra det afrundende bundmønster.

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Begge glidende gennemsnit skråner op, og RSI er i det overkøbte område, hvilket antyder, at tyre har overhånden.

Det første tegn på svaghed vil være en pause under 20-dages EMA. Under dette niveau er den næste kritiske support $ 66.1486. Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis bjørnene synker LTC / USDT-paret under denne support.

EOS / USD

EOS har genoptaget sin opadgående bevægelse mod det første mål på $ 6. Dette er enormt positivt. Vi forventer, at bjørnene forsvarer $ 6 niveauerne aggressivt. RSI er steget dybt ind i den overkøbte zone, hvilket også antyder en mulig korrektion eller konsolidering i de næste par dage.

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Enhver tilbagetrækning fra overhead-modstandsniveauet vil sandsynligvis finde support på $ 4,8719. Hvis prisen vender tilbage fra $ 4,8719, vil tyrerne forsøge at genoptage bevægelsen op. Over $ 6 er det næste niveau at holde øje med $ 7,60.

Men hvis bjørnene synker prisen under $ 4,88719, kan korrektionen udvides til den næste support på $ 4,24. En pause under dette niveau vil vende tendensen til fordel for bjørnen.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) har opretholdt over $ 23,5213 i de sidste tre dage, hvilket bekræfter breakout. Det kan nu gå op til det næste målmål på $ 29. Selvom tendensen fortsætter, antyder den dybt overkøbte læsning på RSI en mulig korrektion.

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Enhver dip vil sandsynligvis finde support i $ 23.5213 til $ 21.80 zonen. Hvis prisen springer ud af denne zone, vil tyre igen forsøge at bære prisen til $ 29 og derover til $ 32.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis bjørnene sænker prisen under supportzonen. Derfor kan handlende holde stoptabet på hele lang position på $ 21.

XTZ / USD

Momentummet i Tezos (XTZ) har ført prisen over $ 3,35, hvilket var målsætningen for breakout fra den stigende trekant. Selvom tendensen forbliver op, har rallyet efter udbruddet fra trekanten været lodret. Sådanne samlinger er normalt ikke bæredygtige.

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Det skarpe tempo i rallyet har skubbet RSI dybt ind i det overkøbte område, hvilket øger muligheden for tilbagetrækning. Tilbagetrækningen kan trække XTZ / USD-parret til $ 2,67141380, hvilket er 38,2% Fibonacci retracement niveau for den seneste del af rallyet fra $ 1,4576 til $ 3,4217.

Vi mener, at forholdet mellem risiko og belønning på de nuværende niveauer er skævt nedad. Derfor skal handlende beskytte deres positioner med et passende stoptab og bør ikke lade sig bære af grådighed.

ADA / USD

Tyrerne har skubbet prisen over overheadmodstanden til $ 0,065229. Hvis tyre kan opretholde breakout, kan Cardano (ADA) gå op til sit første mål på $ 0,08 og derover til $ 0,10.

ADA USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Imidlertid har dette ben af ​​opadgående bevægelse skubbet RSI dybt ind i det overkøbte område. Dette antyder, at en tilbagetrækning måske er rundt om hjørnet.

Den første support på ulempen er $ 0,065229. Hvis ADA / USD-paret afviser denne support, vil det sandsynligvis stige op til $ 0,08.

På den anden side, hvis bjørnene synker prisen under 0,065229 $, kan faldet strække sig til 0,0560221 $. En pause under dette niveau vil vende tendensen til fordel for bjørnen. Forhandlerne kan spore stoptabet på de resterende lange positioner til $ 0,06.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map