Prisanalyse 17/08: BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, BSV, XMR, XLM

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Den globale gæld med negativt afkast ballonerede op til $ 15 billioner, ifølge Deutsche Bank. Selvom udbyttet i USA stadig er i det grønne, har præsident Donald Trump været trykke på Fed til at sænke satserne aggressivt. Hvis USA også slutter sig til det negative udbytte, vil kryptokurver sandsynligvis stige.

Coinbase-administrerende direktør Brian Armstrong sagde, at institutionelle investorer tager en stor interesse i kryptokurver. Ifølge ham foretages der $ 200 – $ 400 millioner i kryptoindskud hver uge. Dette er kun en meget lille del af de institutionelle penge, men hvis globale geopolitiske spørgsmål og valutakrige eskalerer, forventer vi en større tilstrømning langs linjen.

Fundstrat Global Advisors ‘Tom Lee mener, at Bitcoin (BTC) “bare hviler” og potentielt kan slå et strejf mod nye højder inden udgangen af ​​2019. Bitcoins ukorrelerede natur til aktier og obligationer gør det til et attraktivt spil for alle, der ønsker for at afdække deres portefølje. Så skal forhandlere købe den aktuelle dip, eller vil priserne falde yderligere? Lad os analysere diagrammerne.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) hoppede tilbage fra $ 9.517,57 den 15. august, hvilket er et positivt tegn. Det viser, at tyre er ivrige efter at købe på dips tættere på stærk støtte. Mens aggressive tyrer måske har købt den første dip, ville det være interessant at se, om reboundet modstår eller sprudler ud.

BTC / USD

Hvis BTC / USD-parret ikke skaleres over begge glidende gennemsnit inden for de næste par dage, kan vi muligvis se en ny nedgang til $ 9.080. Gentagne fald til et støtteniveau svækker det. Hvis dette niveau går i stykker, er det næste niveau at se på nedadrettede $ 7,451,63. Et sådant træk vil dæmpe stemningen og kan forsinke det næste ben af ​​den opadgående bevægelse.

Men hvis den næste nedgang til $ 9.080 købes aggressivt, foreslår vi muligvis lange positioner igen, fordi det vil tilbyde en købsmulighed med lav risiko. Det første mål på overside er $ 12.000, hvorover sandsynligvis en gentest af det årlige højde sandsynligvis vil ske, men hvis tyre undlader at skalere over $ 12.000, kan kryptokurrency muligvis forblive rækkevidde i et par dage. Begge glidende gennemsnit er flade, og RSI er lige under 50, hvilket tyder på en balance mellem købere og sælgere. Derfor er vi i øjeblikket neutrale på parret.

ETH / USD

Ether (ETH) brød under den kritiske support på $ 192.945 den 14. august. Dette er et bearish tegn, fordi det åbner døren for et fald til den næste support på $ 164. Begge glidende gennemsnit er faldet, og RSI er tæt på oversolgte niveauer, hvilket antyder, at bjørne har kommandoen.

ETH / USD

I øjeblikket forsøger tyre at drive ETH / USD-paret tilbage over $ 192.945. Et forsøg på at komme sig står over for modstand ved 20-dages EMA og senere ved 50-dages SMA. Hvis begge disse modstande krydses, kan parret gå op til $ 320,84. Vi vil se prishandlingen i de næste par dage og anbefale en lang position, hvis vi finder ud af, at købere er tilbage i aktion.

XRP / USD

XRP styrtede ned under den kritiske support på $ 0,27795 den 14. august og faldt til et nyt årligt lavpunkt på $ 0,225 den 15. august, hvilket er et bearish tegn. Dette viser, at tyre forventer endnu lavere niveauer i fremtiden, og derfor køber de ikke aggressivt.

XRP / USD

Begge glidende gennemsnit er faldende, og RSI er i oversolgt territorium, hvilket viser, at bjørne er i fuld kommando. Men efter at have brudt ned et større niveau, ser vi normalt et tilbagetrækningsrally. Hvis tyre hurtigt kan skubbe prisen tilbage over $ 0,27795, vil det indikere, at den nuværende sammenbrud var en bjørnefælde, og det kan tilbyde en købsmulighed. Ikke desto mindre, hvis XRP / USD-paret falder fra $ 0,27795, vil det sandsynligvis genoptage sin nedadgående bevægelse mod sit mål på $ 0,19.

BCH / USD

Manglen på at bryde ud af $ 345,8 den 14. august tiltrak sælgere, og Bitcoin Cash (BCH) faldt til halsen på hoved og skuldre (H&S) -mønster, der udløser det foreslåede stoptab. Selvom tyre forsvarede halsudskæringen, kunne manglende skub i prisen over 20-dages EMA muligvis tiltrække endnu en salgsrunde. Den næste dråbe til udskæringen vil sandsynligvis bryde den.

BCH / USD

Hvis BCH / USD-paret bryder sammen og lukker (UTC-tid) under halsudskæringen, fuldfører det H&S-mønster. Selvom målformålet med dette bearish mønster er meget lavere, forventer vi, at nogle køber tæt på $ 166,98. I modsætning til vores antagelse, hvis parret bryder ud af $ 360, vil det sandsynligvis gå op til $ 428,54 og derover – til $ 500. Vi ville vente på, at kryptovalutaen skulle opretholde sig selv over $ 360, før vi igen anbefalede de lange positioner.

LTC / USD

Litecoin (LTC) brød under den kritiske støtte på $ 76,7143 den 14. august. Selvom det holdt 61,8% Fibonacci retracement niveau af rallyet, har tyre ikke været i stand til at skubbe det tilbage over $ 76,7143, hvilket er et bearish tegn.

LTC / USD

Begge glidende gennemsnit trender nedad, og RSI er tæt på oversolgt territorium, hvilket viser, at den mindste modstands vej er nedad. På et fald under $ 69,9227 kan LTC / USD-parret glide til $ 58.

Vores bearish synspunkt vil blive negeret, hvis parret vender retning fra nuværende niveauer og bryder ud af 20-dages EMA. Det vil være det første tegn på, at niveauer igen er blevet attraktive for købere.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) har indgået en konsolidering i en uptrend. Selvom det er under begge glidende gennemsnit, kunne bjørnene ikke bryde det under den mindre støtte på $ 26,202, hvilket er et positivt tegn. Dette viser, at investorer endnu ikke dumper deres positioner.

BNB / USD

Men hvis BNB / USD-paret går i stykker på $ 26,202, kan det falde til $ 24,709, hvilket er en stærk støtte. Hvis denne support giver efter, kan nogle handlende dumpe deres positioner. Den næste support på ulempen er på $ 18,3.

På den anden side, hvis parret hopper fra $ 26,202 eller fra $ 24,709, kan det rally til $ 32. Vi bliver positive, hvis tyre driver prisen over $ 32,5. Vi vil vente på, at uptrend genoptages, før vi anbefaler en lang position i den.

EOS / USD

EOS konsolideres i en nedadgående tendens. Tyrerne købte dip til den kritiske støtte på $ 3,3 den 15. august, hvilket er et positivt tegn. Men medmindre prisen hurtigt springer op over 20-dages EMA, forventer vi bjørne at gøre endnu et forsøg på at bryde under understøttelsen. Nedadgående glidende gennemsnit og RSI tæt på oversolgt zone viser, at bjørne er i førersædet. Hvis supporten på $ 3,3 knækker, kan downtrend strække sig til $ 2,2.

EOS / USD

I modsætning til vores antagelse, hvis tyre forsvarer supporten til $ 3,3, kan EOS / USD-parret muligvis bevæge sig op til 20-dages EMA og over det til toppen af ​​intervallet til $ 4.8719. Vi bliver positive, hvis prisen bryder ud og opretholder over $ 4,8719, da det vil indikere starten på en ny uptrend. Indtil da forbliver vi neutrale med hensyn til kryptovalutaen.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) brød under understøttelsen af ​​$ 136,89 den 14. august, men bjørne har ikke været i stand til at synke prisen til $ 107, som vi havde forventet. Tyrerne købte dip til $ 123,67 og forsøger at skubbe prisen over $ 136,89.

BSV / USD

Hvis det lykkes, forbliver BSV / USD-paret muligvis rækkevidde mellem $ 136,89 og $ 160,35 i de næste par dage. En breakout på $ 160,35 kan bære prisen til $ 188,69. På den anden side, hvis prisen enten falder fra $ 136,89 eller fra 20-dages EMA, kan den glide til den kritiske support på $ 107. Vi foreslår, at handlende venter på, at tendensen bliver bullish, inden de køber.

XMR / USD

Monero (XMR) brød under den stigende kanal og kastede sig tæt på den næste support på $ 72 den 15. august, hvilket udløste vores anbefalede stoptab på $ 77. Kanalens tidligere supportlinje fungerer nu sandsynligvis som en modstand.

XMR / USD

Hvis tyre ikke kommer ind i kanalen igen inden for de næste par dage, falder XMR / USD-paret igen til $ 72. Hvis denne support går i stykker, er det næste niveau at se på ulempen $ 60. Begge glidende gennemsnit er begyndt at hælde ned, og RSI er også dyppet ned i den negative zone, hvilket antyder, at bjørne har overhånden.

Omvendt, hvis support til $ 83 holder, forbliver parret muligvis rækkevidde i de næste par dage. På hovedet kan et breakout af de glidende gennemsnit bære prisen til $ 98,2939. Vi vil vente på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi igen foreslår en lang position i den.

XLM / USD

Stellar (XLM) er brudt ned fra den kritiske support til $ 0,072545. Begge glidende gennemsnit skråner ned, og RSI er i den oversolgte zone, hvilket viser, at bjørne er i kommando.

Hvis prisen opretholder under $ 0,072545, starter den digitale valuta en ny nedadgående tendens, der kan udvide diaset til $ 0,05.

XLM / USD

Vores bearish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis XLM / USD-parret hurtigt vender rundt og klatrer over $ 0,072545, hvilket vil indikere køb på lavere niveauer. I en nedadgående tendens, selvom prisen måske ser attraktiv ud, er det vanskeligt at forudsige, hvor bunden vil dannes. Normalt slutter downtrends ikke uden paniksalg. Derfor foreslår vi, at handlende venter på, at tilbagegangen slutter, inden de bliver positive.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map