Prisanalyse 18. mar: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LEO

Den hidtil usete volatilitet på aktiemarkederne fortsætter, når de handlende forsøger at vurdere den økonomiske skade og de afhjælpende foranstaltninger, der er truffet for at støtte økonomien.

Et stigende antal udviklede lande har annonceret kæmpe stor stimuluspakker for at blødgøre pandemiens påvirkning. Imidlertid mener milliardærinvestor Tim Draper, at Bitcoin (BTC) vil føre opsvinget fra den igangværende finansielle krise ved at transformere måder, hvorpå industrier fungerer.

Tone Vays forventer, at Bitcoin når bunden tættere på 2.800 $. Hvis niveauet er ramt inden den kommende halvering i maj, er Vays fint med det, men han mener, at det ville være “skræmmende”, hvis faldet sker efter halveringen. Veteranhandler Peter Brandt har et endnu lavere mål for Bitcoin, da han forventer, at det styrter ned til $ 1.000, hvis opsætningen af ​​”pie in the sky” -diagrammet ikke gemmer det.

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Coin360

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

Ifølge Unchained Capital har det seneste fald ikke været i stand til at afskrække de langsigtede HODLers tillid. Udbuddet af Bitcoin, der er gemt i mere end 5 år, er kun steget fra 20,37% til 21,65% i det forløbne år. Dette viser, at de langsigtede investorer køber på fald og panik og holder fast i deres positioner. Data antyder, at det er spekulanterne, der har haft Bitcoin i 6 måneder eller derunder, der har dumpet deres kapitalandele.

Så længe spredningen af ​​virussen ikke kontrolleres, vil handlende fortsætte med at gå i panik og dumpe deres positioner med jævne mellemrum. Men som enhver krise vil også denne passere, og verden vil gå videre. Derfor foreslår vi, at handlende ser ud over krisen og bruger de kraftige fald i kryptopriser til at akkumulere på lang sigt. Lad os studere diagrammerne og se, om vi også ser Bitcoin falde til $ 2.000 niveauer eller lavere?

BTC / USD

Bitcoin (BTC) har holdt sig over supportlinjen i den symmetriske trekant de sidste par dage. Den 16. marts købte tyre dyppet under trekants støttelinje, hvilket er et positivt tegn. Dette viser efterspørgsel på lavere niveauer.

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

I øjeblikket sidder BTC / USD-parret stort set fast mellem $ 4400- $ 6.000. Efter det kraftige fald den 12. marts forventer vi, at parret vil tilbringe et par dage mere inden for området.

En breakout af rækkevidden vil være den første indikation på, at tyre har overmandet bjørnene. Det vil også foreslå ophobning af de stærkere hænder på lavere niveauer. Vi kan foreslå lange positioner, efter at prisen bryder ud og lukkes (UTC-tid) over $ 6.000 – $ 6.435 modstanden.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis bjørnene synker parret under $ 4.400 – $ 3.803,58 rækkevidde. Et sådant skridt vil være enormt negativt. Vi giver det dog en lav sandsynlighed for at forekomme.

ETH / USD

Bjørnene forsøger at holde Ether (ETH) under supporten til $ 117.090. Selvom tyre købte dip til $ 100,926 den 16. marts, kunne de ikke skubbe prisen tilbage over $ 117.090. Dette viser bjørnenes salg på mindre stævner.

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne ikke klarer at skubbe ETH / USD-paret over $ 117.090, forventer vi et fald til den næste support på $ 84,25. Dette er et kritisk niveau at passe på, for hvis det revner, kan faldet strække sig til $ 50.

Omvendt, hvis tyrerne kan bære parret over downtrend-linjen, er det muligt at flytte til $ 139,386. Vi vil vente på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi foreslår en handel med den.

XRP / USD

XRP fortsætter med at handle inden for den faldende kanal. Mens tyrerne købte dip til $ 0,1275 den 16. marts, har de ikke været i stand til at skubbe prisen tilbage over $ 0,15 niveauer. Dette viser bjørnenes salg på mindre stævner.

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

En pause under den lille uptrendelinje kan resultere i et fald til $ 0,1275 og under det til $ 0,1140. Hvis dette niveau også giver plads, kan downtrend nå $ 0,10 og derunder $ 0,075.

Omvendt, hvis tyrerne kan holde XRP / USD-paret over uptrendelinjen, er det muligt at flytte til $ 0,17468. En breakout af dette vil være det første tegn på, at tyre gør comeback. Indtil da forbliver vi neutrale på parret.

BCH / USD

Tyrerne købte dip til $ 150,67 den 16. marts, hvilket viser efterspørgsel på lavere niveauer. Manglen på at skubbe Bitcoin Cash (BCH) over $ 200 viser imidlertid en mangel på købere på højere niveauer. Dette kan muligvis holde altcoin-intervallet bundet mellem $ 150 – $ 200 i et par dage.

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

En pause under $ 150 vil være et negativt tegn og resultere i en gentest af det nylige lavpunkt på $ 141,11. Hvis dette niveau går i stykker, kan faldet strække sig til $ 105.

Omvendt, hvis tyre kan bære BCH / USD-parret over $ 200, vil det indikere styrke. Over $ 200 er det sandsynligt, at der flyttes til 20-dages EMA og over det til kanalens nedadgående linje. En pause over kanalen vil antyde en ændring i trenden. Vi kan muligvis anbefale en lang position, hvis parret opretholder over $ 200.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) har handlet tæt på $ 120-mærket de sidste par dage. Tyrerne købte dip til $ 100 den 16. marts, hvilket viser efterspørgsel på lavere niveauer. Imidlertid tørrer køb op på højere niveauer.

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne undlader at drive BSV / USD-parret over $ 131,46 inden for de næste par dage, forventer vi endnu et forsøg fra bjørnene om at trække prisen til $ 78,506. En pause under dette niveau kan synke parret til $ 66,666.

På den anden side, hvis tyrerne kan skalere og opretholde parret over $ 131,46, er det muligt at samle 200-dages SMA til $ 159,50. Vi venter på, at prisen bryder ud af kanalen, før vi foreslår en handel med den.

LTC / USD

Tyrernes manglende evne til at bære Litecoin (LTC) over overheadmotstanden på $ 35,8582- $ 38,8015 antyder en mangel på efterspørgsel på højere niveauer. Det positive er dog, at køberne akkumulerer på dips til $ 30 og $ 24.

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

En pause under $ 30- $ 23.9777 supportzonen vil være et enormt negativt, da det kan udvide tilbagegangen til den næste support på $ 20.

Omvendt, hvis køberne kan køre LTC / USD-paret over den overliggende modstandszone, er det muligt at flytte til 20-dages EMA til $ 47. En pause over den faldende kanal vil indikere en mulig ændring i trenden.

EOS / USD

Sortimentet i EOS har været faldende i de sidste par dage. Dette antyder, at tyre og bjørne er usikre på det næste sandsynlige træk, og derfor placerer de ikke store indsatser. Denne periode med lav volatilitet vil blive fulgt af en stigning i volatilitet.

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis bjørnene synker EOS / USD-paret under den 16. marts på $ 1.7213, er et fald til det seneste lavpunkt på $ 1.42 muligt. En opdeling af denne støtte vil være enormt negativ. Den næste support på ulempen er $ 1.

Omvendt, hvis tyrene kan skalere parret over $ 2.1624- $ 2.4001 modstandszonen, vil det indikere styrke. Vi vil vente på, at prisen opretholder over 20-dages EMA, inden vi bliver positive.

BNB / USD

Tyrerne købte dip den 16. marts, men kæmper for at holde Binance Coin (BNB) over $ 10. Dette viser en mangel på købere på højere niveauer. Hvis tyrerne ikke opretholder altcoin over $ 10, forventer vi endnu et forsøg fra bjørnene at genoptage nedtendensen.

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis BNB / USD-paret glider under $ 8.4422, er det muligt at foretage en gentest af de seneste nedture på $ 6,38. En opdeling af denne støtte vil være enormt negativ.

Ikke desto mindre, hvis tyrerne kan køre parret over $ 12.1111, er det muligt at flytte til 20-dages EMA til $ 14,70. Vi vil vente på, at parret danner et reverseringsmønster, før vi foreslår en handel med det.

XTZ / USD

Selvom Tezos (XTZ) kom sig tilbage fra det laveste niveau på $ 1.1349 den 16. marts, har tyrerne ikke været i stand til at bære prisen tilbage over 200-dages SMA ved 1,52. Dette viser, at bjørnene forsvarer modstanden ved 200-dages SMA.

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Tyrenes manglende evne til at drive XTZ / USD-paret over 200-dages SMA kunne tiltrække endnu en salgsrunde. En pause under det nylige lavpunkt på $ 1,0096 kan trække parret til den næste support på $ 0,85.

Men hvis tyrene kan skalere prisen over 200-dages SMA, vil det indikere køb på lavere niveauer. Hvis prisen holder sig over 200-dages SMA, er det muligt at flytte til $ 1.955. Vi vil vente på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi foreslår en handel med den.

LEO / USD

UNUS SED LEO (LEO) hoppede af støtten fra $ 0,9081 – $ 1,040-serien den 17. marts. Prisen er steget over de glidende gennemsnit, og tyre vil nu forsøge at bære altcoin til modstanden i området til $ 1,04.

LEO USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LEO USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Et breakout på $ 1,04 vil være et positivt tegn, da det vil fuldføre et omvendt hoved- og skuldermønster, der har et målmål på $ 1.27488. Over dette niveau kan rallyet strække sig til $ 1,36.

Men hvis tyrerne ikke klarer at drive LEO / USD-parret over $ 1,04, er det sandsynligt, at der er et par dage med rækkevidde. Vi venter på en pause på over $ 1,04, inden vi foreslår en handel med det.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map