Prisanalyse 19. februar: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LINK

Eurekahedges indeks over krypto-hedgefonde har klokket 21,15% afkast siden starten af ​​2020, og dette er den bedste ydeevne fra firmaet siden indekset startede i 2013. Selv i 2017, som var den kæmpestore år for kryptokurver, var januarafkastet et beskedent 4,85%. Hvis krypto-hedgefondene opretholder deres fantastiske præstationer i år, vil de sandsynligvis tiltrække yderligere investeringer i dette rum.

Coinbase er nu Visa-hovedmedlem, det første crypto pure-play-selskab, der modtager medlemskabet. Dette vil hjælpe virksomheden med at tilbyde flere funktioner og tjenester til sine kunder på Coinbase-kort, der er tilgængelige på 20 markeder. Coinbase mener, at dette trin ville være “en anden vigtig milepæl i den almindelige vedtagelse af krypto som et ægte værktøj.”

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Coin360

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

Efter den nylige dip forsøger de fleste større kryptokurver at genoptage deres op-bevægelse med et par tæt på nye levetidshøjder. Dette viser, at stemningen forbliver bullish, og forhandlere er villige til at købe dypene. Efter hver stigning dominerer forventningerne om et lignende rally som det, der blev set i 2017, rampelyset.

Selvom alt er muligt på kryptomarkeder, ville det være bedre at se en gradvis stigning til nye højder i stedet for det lodrette rally, som ikke er bæredygtigt. Lad os analysere diagrammerne for at se, om der er mønstre, der peger på et parabolsk træk.

BTC / USD

Selvom Bitcoin (BTC) dyppede under 20-dages EMA den 17. februar, kunne bjørnene ikke opretholde prisen under den. Dette viser, at tyrerne fortsætter med at købe dypene. Manglen på at trække priserne lavere har tiltrukket køb og noget kortdækning af de aggressive bjørne.

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

I øjeblikket er prisen tilbage over $ 10.000, og tyre vil sandsynligvis forsøge at bryde overheadmodstanden til $ 10.360,89..

Hvis BTC / USD-parret kan opretholde over $ 10.360,89, kan det bevæge sig op til den langsigtede nedadgående tendenslinje på $ 11.400, hvilket sandsynligvis fungerer som en stiv modstand. En pause over denne linje vil være et enormt positivt, der kan åbne dørene til et rally til $ 13.973,50.

Men hvis tyrerne undlader at skubbe prisen over 10.360,89, forbliver parret muligvis rækkevidde i et par dage. Det bliver negativt ved en pause under det nylige lavpunkt på $ 9.456,78. Derfor kan handlende spore deres stoptab på de resterende lange positioner til $ 9.400.

ETH / USD

Ether (ETH) steg kraftigt fra den kritiske support til $ 235,70, hvilket viser, at tyre købte dypperne aggressivt. Hvis momentum kan bære prisen over den nylige højde på $ 288.599, vil tendensen sandsynligvis genoptages. Over dette niveau er det næste målmål $ 318 og derover $ 366.

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

I modsætning til vores antagelse forbliver ETH / USD-paret, hvis prisen falder fra $ 288.599, i et par dage.

Parret signalerer en dybere korrektion, hvis bjørnen synker prisen under $ 235,70. Derfor kan de handlende følge stop på de resterende lange positioner til $ 230. Stopene kan flyttes op igen, efter at prisen holder sig over $ 288.599.

XRP / USD

XRP har afvist supporten til $ 0,26362, men det kæmper for at få fart. Bjørnene vil sandsynligvis tilbyde en stiv modstand på $ 0,31503. Hvis prisen falder fra dette niveau, forbliver altcoin sandsynligvis rækkevidde i et par dage.

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Men hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 0.31503, kan XRP / USD-parret gå op til $ 0.34229 og derover til $ 0.40.

Vores opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis prisen falder ned fra de nuværende niveauer eller overheadmodstanden og falder under $ 0,26362. Derfor kan de handlende beskytte deres lange positioner med stop på $ 0,26.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) står i øjeblikket over for modstand i trendlinjen for den stigende kanal. Hvis tyrerne kan skubbe prisen tilbage i kanalen, vil det være enormt positivt og signalere, at den nuværende sammenbrud var en bjørnefælde.

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Når de er inde i kanalen, vil tyre igen forsøge at bære prisen til $ 500. Hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 500 – $ 515,35 modstandszonen, er det muligt at flytte til $ 600.

Omvendt, hvis prisen falder ned fra kanalens trendlinje, forbliver BCH / USD-paret muligvis rækkevidde i et par dage. Den flade 20-dages EMA og RSI tæt på midtpunktet antyder en konsolidering i de næste par dage. En pause under $ 360 vil vende bordene til fordel for bjørnen.

BSV / USD

Tyrerne kæmper for at skubbe prisen over 20-dages EMA. Dette viser en mangel på købere på højere niveauer. Over den 20-dages EMA kan tyre igen møde modstand på $ 337,80. Hvis prisen falder fra dette niveau, forbliver Bitcoin SV (BSV) muligvis rækkevidde i de næste par dage.

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

En pause på over $ 337,80 vil være det første tegn på, at tyre er tilbage i aktion. Hvis køberne kan drive BSV / USD-paret over $ 382,47, er der en gentest af levetidshøjderne på kortene. Men hvis bjørnene synker prisen under $ 236, bliver parret negativt og kan falde til $ 173,66.

LTC / USD

Litecoin (LTC) er steget tæt på overheadmodstanden på $ 80,2731. Vi forventer, at bjørnen forsvarer aggressivt $ 80.2731 til $ 84.3374-zonen. Men hvis tyrerne kan skalere over denne zone, er det muligt at samle til $ 100.

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Omvendt, hvis tyre ikke klarer at skubbe prisen over den overliggende modstandszone, kan LTC / USD-paret muligvis konsolidere mellem $ 80,2731 og $ 66,1486 i de næste par dage. Parret bliver negativt, hvis prisen falder under den kritiske support på $ 66,1486.

EOS / USD

Tyrerne kæmper for at skubbe prisen over 20-dages EMA til $ 4,6. Dette viser en mangel på købere på højere niveauer. Hvis prisen falder fra de nuværende niveauer, forbliver EOS muligvis rækkevidde mellem $ 4,6 og $ 4.

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Men hvis tyrerne skubber prisen over den 20-dages EMA, kan EOS / USD-parret gå op til $ 4,8719 og derover til $ 5,4861. Over denne modstand er det næste niveau at holde øje med $ 6.

På den anden side, hvis bjørnene synker prisen under den kritiske support på $ 4 og 50-dages SMA til $ 3,88, vil parret blive negativt.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) sprang ud af breakout-niveauet til $ 21,8, og tyre har skubbet prisen over $ 23,5213. Hvis altcoin kan bevæge sig over $ 27.1905, vil det sandsynligvis gå op til $ 31.4889, hvilket er målsætningen for breakout fra det afrundende bundmønster.

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Men hvis tyrerne ikke får prisen over $ 27.1905, forbliver BNB / USD-paret muligvis rækkevidde i et par dage.

Parret bliver negativt ved en pause under det nylige lavpunkt på $ 21,5510. Derfor kan de handlende beskytte deres lange positioner med stop på $ 21.

XTZ / USD

Dypet til $ 2.752, hvilket var lige under 38.2% Fibonacci retracement niveau på $ 2.7809234 blev købt aggressivt. Dette har skubbet Tezos (XTZ) til en ny højde igen, hvilket er meget positivt.

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Det næste niveau at passe på er den psykologiske modstand på $ 4. Hvis dette niveau krydses, kan opadgående bevægelse nå $ 4.8007036. Begge glidende gennemsnit skråner op, og RSI er i den overkøbte zone, hvilket tyder på, at tyrerne er i fuld kommando.

Men hvis bjørnene forsvarer modstanden på $ 4, kan XTZ / USD-paret muligvis konsolideres i et par dage. Da rallyet er lodret, skal de handlende være forsigtige, inden de tager nye positioner, og de skal holde et tæt stoptab.

LINK / USD

Chainlink (LINK) er steget til det tiende sted på markedsværdien, og derfor er det medtaget i vores analyse. Altcoin har genoptaget sit optræk efter den nylige dip og er tæt på at gøre en ny levetid høj.

LINK USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LINK USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne kan skalere og opretholde prisen over $ 4.8671, kan LINK / USD-parret gå op til $ 5.6934. De stigende glidende gennemsnit og RSI i det positive territorium antyder, at tyrerne har kommandoen.

Vores opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen vender retning og styrter ned under 20-dages EMA til $ 3,77.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map