Prisanalyse 2/3: BTC, ETH, XRP, DOT, ADA, LINK, LTC, BCH, BNB, XLM

Bitcoins (BTC) stjernekørsel i sidste halvdel af 2020, og MicroStrategys køb af det digitale aktiv ser ud til at have tiltrukket sig opmærksomhed fra flere børsnoterede virksomheder i USA. Manglen på reguleringsklarhed kunne dog have afskrækket dem fra at købe Bitcoin på lavere niveauer.

For at løse dette problem er business intelligence-firmaet MicroStrategy vært for et online-seminar den 3. og 4. februar, hvor “de juridiske overvejelser, som virksomheder står over for, mens de integrerer Bitcoin i deres virksomhedsstrategi”, vil blive drøftet. Flere store kryptofirmaer vil også holde præsentationer for publikum.

Cirka 1.400 firmaer har tilmeldt sig webinaret, hvilket viser, at virksomheder er dybt interesserede i Bitcoin. Selv hvis en håndfuld af disse virksomheder ender med at købe Bitcoin, kan det starte næste etape af rallyet til en ny heltidshøjde.

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

USA-baserede institutionelle investorer har vist stigende interesse for Bitcoin i 2020, som har ført Coinbase til de øverste 1.000 websteder i verden og en af ​​de top 400 i USA..

Populariteten ser ud til at være steget yderligere i januar i år. Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano fremhævede for nylig, at Coinbase-appen blev downloadet 1,3 millioner gange i januar, hvilket er større end “E-handel, TD Ameritrade, Charles Schwab, Fidelity og Sofi” kombineret.

Med disse positive grundlæggende medvind, lad os analysere diagrammerne over top 10-kryptovalutaer og bestemme, hvad det tekniske projekterer.

BTC / USD

Bitcoin brød over downtrend-linjen den 2. februar og fulgte det op med endnu et op-træk i dag, hvilket ugyldiggør det kortsigtede bearish sentiment. Det relative styrkeindeks (RSI) er sprunget ind i den positive zone, og det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 33.945) er begyndt at dukke op, hvilket indikerer fordel for tyre.

BTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD-parret kunne nu stige til $ 38.000. Hvis tyre kan køre prisen over denne modstand, kan parret teste hele tiden på $ 41.959,63. Et breakout på dette niveau kan starte næste etape af op-træk, der muligvis når $ 50.000.

På den anden side, hvis bjørnene forsvarer $ 38.000-niveauet aggressivt, kan prisen muligvis falde ned og falde til 20-dages EMA. Hvis prisen vender tilbage fra dette niveau, vil tyrerne igen forsøge at genoptage uptrend.

Men hvis bjørnene synker prisen under de glidende gennemsnit, kan parret konsolideres mellem $ 28.850 og $ 38.000. En pause under $ 28.850 kan starte en dybere korrektion.

ETH / USD

Ether (ETH) steg over $ 1.400 til $ 1.473.096 overheadmodstand den 2. februar og fulgte det op med endnu et stærkt op-træk i dag. Dette antyder, at tyre fortsætter med at købe på højere niveauer.

ETH / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Prishandlingen i de sidste tre dage har annulleret den negative afvigelse på RSI. ETH / USD-paret kunne nu rally til $ 1.675, og hvis dette niveau også krydses, kunne rallyet strække sig til $ 2.000.

Enhver korrektion vil sandsynligvis finde stærk støtte på breakout-niveauet til $ 1.400 og derunder på den 20-dages EMA ($ 1.321). En afvisning fra begge niveauer vil antyde, at tyre forbliver i kommando.

Denne positive opfattelse ugyldiggøres, hvis parret vender retning og bryder under opadgående linje. Et sådant skridt vil antyde aggressiv profit-booking på højere niveauer.

XRP / USD

XRP dannede en Doji-lysestage den 2. februar, hvilket tyder på ubeslutsomhed blandt tyre og bjørne. I dag forsøger tyrerne at løse usikkerheden til deres fordel ved at skubbe og opretholde prisen over $ 0,41123.

XRP / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis de lykkes, kan XRP / USD-parret stige til $ 0,50 og derefter til $ 0,60. Den gradvis stigende 20-dages EMA ($ 0,33) og RSI i den positive zone tyder på, at tyrerne forsøger at gøre et comeback.

Men hvis tyrerne ikke opretholder prisen over $ 0,41123, vil bjørnene forsøge at trække parret tilbage under $ 0,3555. En pause under de glidende gennemsnit vil antyde svaghed, og faldet kan derefter strække sig til $ 0,245.

DOT / USD

Polkadot (DOT) hoppede af den 20-dages EMA ($ 15,97) den 1. februar og er steget over verdenshøjeste i dag. Hvis altcoin lukker over $ 19,40, vil det antyde, at den næste del af uptrend er begyndt.

DOT / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

DOT / USD-parret kunne derefter rally til $ 24,08 og derefter $ 30. De stigende glidende gennemsnit og RSI nær det overkøbte område indikerer, at tyrerne er i kontrol.

I modsætning til denne antagelse, hvis parret vender retning fra de aktuelle niveauer, er der et par dage mere rækkevidde-bundet handling mulig. Bjørne bliver nødt til at synke prisen under $ 14,7259 support for at vippe fordelen til deres fordel.

ADA / USD

Cardano (ADA) tog støtte ved den 20-dages EMA ($ 0,35) og steg over $ 0,38 modstanden den 1. februar. Det blev efterfulgt af en anden op-bevægelse den 2. februar, som bar altcoin nær modstandslinjen for den stigende kanal.

ADA / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den lange væge på lysestagen den 2. februar antyder imidlertid, at forhandlere booker overskud nær modstandslinjen. ADA / USD-parret har dannet et lysestage-mønster indvendigt i dag, som generelt fungerer som et fortsættelsesmønster.

Hvis tyrerne kan presse prisen over $ 0,4546265, kan parret samle sig mod kanalens modstandslinje. En pause over kanalen kan skubbe prisen til den psykologiske modstand på $ 0,50.

I modsætning til denne antagelse, vil parret, hvis parret vender sig ned fra de nuværende niveauer og bryder under $ 0,38, foreslå fortjeneste på højere niveauer. En pause under kanalen vil indikere en mulig trendændring.

LINK / USD

Chainlink (LINK) hoppede af den 20-dages EMA ($ 21,80) den 1. februar og brød over downtrend-linjen i dag. Tyrerne vil nu forsøge at drive prisen over hele tiden på $ 25,7824 og genoptage optrenden.

LINK / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis de lykkes, kan LINK / USD-parret stige til $ 30. De stigende glidende gennemsnit og RSI over 62 indikerer fordel for tyre.

På den anden side, hvis prisen falder fra $ 25,7824, kan LINK / USD-paret igen falde til 20-dages EMA. En pause under denne support kan resultere i et fald til $ 20.1111, og parret kan konsolideres i dette interval i et par dage.

Fordelen vil vippe til fordel for bjørnene, hvis supporten på $ 20.1111 revner. Et sådant skridt kunne sænke prisen til 50-dages SMA ($ 17,11).

LTC / USD

Litecoin (LTC) brød over downtrend-linjen og de glidende gennemsnit 2. februar. Dette træk ugyldiggør hoved- og skuldermønsteret, hvilket antyder, at salgstrykket er faldet.

LTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

LTC / USD-paret kunne nu stige til $ 165,9709. Hvis prisen falder fra denne modstand, vil det pege på en mulig konsolidering mellem $ 120 og $ 165.9709.

På den anden side, hvis tyrerne kan køre prisen over $ 165,9709, kan parret prøve igen $ 185,5821. En pause over denne modstand kunne genoptage optrenden.

Denne bullish visning ugyldiggøres, hvis parret vender sig ned fra de nuværende niveauer og bryder under $ 120 support. Et sådant træk vil antyde, at bjørnene er tilbage under kommando.

BCH / USD

Tyrerne har skubbet Bitcoin Cash (BCH) over downtrend-linjen og 20-dages EMA ($ 431), hvilket antyder, at det baisse stemning er svækket. Den 20-dages EMA er fladt ud, og RSI er lige over midtpunktet, hvilket tyder på en balance mellem udbud og efterspørgsel.

BCH / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Tyrerne kan nu skubbe prisen til $ 465 og derefter til $ 515,35. Hvis prisen falder fra begge niveauer, vil det antyde, at bjørne sælger på rally. Bjørnene vil derefter igen forsøge at synke prisen under glidende gennemsnit.

Hvis de lykkes, kan BCH / USD-parret falde til supportzonen $ 370 til $ 353. En afvisning af denne zone holder parret rækkevidde i et par dage mere, men en pause under den kan trække prisen ned til $ 275.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) steg kraftigt over den psykologiske modstand på $ 50 den 1. februar, hvilket indikerer stærk efterspørgsel fra tyre. Et andet positivt tegn er, at altcoin ikke har givet op meget grund siden da, hvilket viser, at handlende ikke booker overskud i en fart.

BNB / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

I en stærk uptrend er korrektioner normalt lavvandede og varer i en til tre dage. Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 53, kan det næste ben i op-træk begynde. Det næste målmål på toppen er $ 60.

I modsætning til denne antagelse kan BNB / USD-paret, hvis bjørnene synker prisen under $ 49, falde til $ 47. Hvis tyrerne kan vende denne tidligere modstand mod støtte, vil parret igen forsøge at genoptage optrenden.

Det første tegn på svaghed vil være en pause på under $ 47, og tendensen kan vende sig til fordel for bjørnene, hvis 50-dages SMA ($ 39,75) revner.

XLM / USD

Bjørne har forsvaret den overliggende modstandszone på $ 0,325 til $ 0,35 de sidste par dage, men de har ikke været i stand til at synke og opretholde Stellar (XLM) under 20-dages EMA ($ 0,29). Dette antyder, at tyrene køber på lavere niveauer.

XLM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Når prisen gentagne gange gennemborer et modstandsniveau, har den en tendens til at blive svækket. Derfor er muligheden for et opbrud i XLM / USD-paret høj. Hvis tyrerne kan opretholde prisen over $ 0,35, kan parret rally til $ 0,409.

En breakout over dette niveau starter den næste etape af uptrend, der kan nå $ 0,50. De stigende glidende gennemsnit og RSI over 64 antyder, at den mindste modstands vej er opad.

I modsætning til denne antagelse, hvis parret bryder under 20-dages EMA, vil det foreslå en ændring i stemningen. Det kan resultere i et fald til 50-dages SMA ($ 0.235).

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map