Prisanalyse 21/10: BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, BNB, BSV, XLM, TRX

Den globale økonomi er på svag fod. Dette har ført til rentenedsættelser fra flere centralbanker over hele verden, og mange planlægger at gennemføre yderligere foranstaltninger til støtte for deres respektive økonomier. Dette har balanceret balancerne for centralbankerne, og der ser ud til at være nogen ende i sigte. Siden midten af ​​september har Federal Reserve genoptaget sit obligationsopkøbsinitiativ, hvilket har ført til, at balancen udvides med 210 milliarder dollars. Fed’s balance er nu ca. $ 3,97 billioner.

Mens udbuddet af fiat-valutaer er steget støt i de sidste par år, er Bitcoins (BTC) blokbelønninger reduceret ved hver halvering. Leveringshastigheden vil reduceres yderligere efter halveringen i 2020. Tidligere tilfælde af halvering resulterede i en kraftig prisstigning, og derfor forventer analytikere en gentagelse, når halveringen af ​​blokbelønningen i 2020 nærmer sig.

Kryptovalutas daglige ydeevne. Kilde: Mønt360

Foreslår Bitcoin-diagrammet en bunddannelse? Skal investorer bare grave ind og købe nu? Eller er det mere sandsynligt, at Bitcoins pris vil falde yderligere? Lad os analysere diagrammerne.

BTC / USD

Bitcoin hoppede kraftigt den 20. oktober fra det vigtigste supportniveau på $ 7,702,87. Dette er fjerde gang, at tyrerne med succes har forsvaret dette niveau, hvilket bekræfter, at købere akkumulerer på dips tæt på $ 7.702,87.

I øjeblikket står den førende kryptovaluta over for modstand på 20-dages EMA, der skråner ned. Vi forventer dog, at den krydses. Over dette niveau er det næste niveau at se på hovedet $ 8.777,89.

BTC / USD

Vi forventer en stiv modstand i overheadzonen på $ 8.777,89 til $ 9.080. Hvis denne zone krydses, er det sandsynligt, at der flyttes til trekantens nedadgående linje. Hvis tyrerne kan skubbe BTC / USD-paret over downtrend-linjen, annullerer det den bearish opsætning.

Manglen på et bearish mønster tiltrækker købere, derfor kan et træk over downtrend-linjen starte et op-træk, der har et mellemlangt mål på $ 13.973,5. De intermitterende modstandsniveauer for at holde øje med er $ 11.000, $ 12.000 og $ 13.000. Vi forventer dog, at alle disse niveauer krydses. Vi vil foreslå, at handlende føjer til deres lange positioner over downtrend-linjen. For nu kan stoppestederne opretholdes til $ 7.700.

I modsætning til vores antagelse vil bjørnene forsøge at bryde under den kritiske support til $ 7,702,87, hvis tyre ikke klarer at skalere sig over det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). Hvis det lykkes, genoptages tendensen.

ETH / USD

Tyrerne har købt dip tæt på $ 169 i de sidste tre dage. Dette er et positivt tegn, fordi køberne ikke venter på, at Ether (ETH) falder til bunden af ​​intervallet til $ 161,056.

ETH / USD

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over de glidende gennemsnit, er det muligt at rally til toppen af ​​intervallet på $ 196.483. En pause på dette niveau kan bære prisen til $ 235,70 med mindre modstand på $ 223,999. Vi foreslår måske at tilføje positioner, hvis prisen opretholder over $ 196.483. For øjeblikket kan aggressive handlende fortsætte med at have de lange positioner med stop på $ 160.

Vores bullish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene synker ETH / USD-paret under den kritiske supportzone på $ 161.056 til $ 151.829. Hvis denne zone går i stykker, kan tilbagegangen strække sig til $ 122.

XRP / USD

XRP sprang igen den 20-dages EMA den 20. oktober, men tyrerne undlod at opretholde prisen over $ 0,29227. Dette viser fortjeneste booking på højere niveauer.

Bjørnene vil nu forsøge at benytte lejligheden til at synke prisen under glidende gennemsnit. Hvis det lykkes, er et fald til $ 0,24508 muligt. Dette er en vigtig support, hvorunder en gentest på $ 0,22 vil være på kortene.

XRP / USD

Men med 20-dages EMA skrånende op og RSI i positivt territorium er fordelen med tyre. Hvis støtten ved de glidende gennemsnit holder, forventer vi endnu et forsøg fra tyre at rydde overhead-modstandszonen på $ 0,29227 til $ 0,30368. Hvis det lykkes, kan XRP / USD-paret gå op til $ 0,34229. Forhandlere kan beholde stoptabet på de lange positioner på $ 0,24.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) sprang kraftigt den 20. oktober. Dette er et positivt tegn, da det viser efterspørgsel tæt på bunden af ​​det stramme interval. Hvis tyrerne kan opretholde prisen over 20-dages EMA, kan den bevæge sig op til overheadmodstanden til $ 241,85.

BCH / USD

Et breakout på $ 241,85 kan udvide aflastningsrallyet til halsen på hoved- og skuldermønsteret. Hvis tyrerne kan skubbe prisen over halsudskæringen, er det sandsynligt, at det går til $ 360.

Omvendt, hvis BCH / USD-paret vender ned fra halsudskæringen, forsøger bjørnene at genoptage nedtendensen. En pause under $ 203,36 vil være et enormt negativt. Vi venter på, at prisen opretholder over $ 241,85, inden vi foreslår en handel med den.

LTC / USD

Sortimentet i Litecoin (LTC) strammes fortsat yderligere, da prisen sidder fast mellem 20-dages EMA og $ 50. Dette viser, at både tyre og bjørne er ubeslutte om den næste retningsbestemmelse.

LTC / USD

En opdeling på $ 50 vil være et baisse tegn, da det kan trække prisen til $ 40. De glidende glidende gennemsnit og RSI i det negative område viser, at bjørne har overhånden.

Det første tegn på en ændring i trenden vil være et brud over den faldende kiles nedadgående linje og den 50-dages SMA. Hvis denne modstandszone skaleres, kan LTC / USD-parret gå op til $ 80,2731. Vi venter på, at prisen lukker (UTC-tid) over 50-dages SMA, før vi foreslår en handel med den.

EOS / USD

Tyrerne har holdt EOS over den øjeblikkelige støtte på $ 2.8129 i de sidste par dage. Manglen på at opnå en stærk afvisning af støtten er imidlertid et negativt tegn. Det viser, at tyre ikke har travlt med at købe selv på disse niveauer.

EOS / USD

Hvis bjørnene synker prisen under $ 2,8129, vil der være et fald til de seneste laveste priser på $ 2.4001 på kortene. Hvis dette niveau også ikke holder, vil downtrend genoptages. Den næste support på ulempen er meget lavere på $ 1,55.

Vores bearish opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis EOS / USD-paret springer kraftigt tilbage fra nuværende niveauer og skalaer over $ 3,37. Handlende kan starte lange positioner som foreslået i en tidligere analyse.

BNB / USD

Området i Binance Coin (BNB) er strammet yderligere, hvilket svarer til en spiralfjeder. Begge glidende gennemsnit er flade, og RSI er tæt på midtpunktet, hvilket viser en balance mellem tyre og bjørne.

Vi forventer, at prisen kommer ud af dette interval inden for de næste par dage. Hvis prisen løses nedad, er et fald til $ 16,5 og derunder til $ 14,2555 muligt.

BNB / USD

Omvendt, hvis den næste dip holder over $ 16,50, vil tyre igen forsøge at skubbe prisen over den faldende kanal. Hvis BNB / USD-parret bryder ud og lukker (UTC-tid) over kanalen, er det muligt at samle til $ 23,5213 og derover til $ 32,60. Da parret viser tegn på en vending, bevarer vi vores købsanbefaling givet i en tidligere analyse.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) er brudt ud af den stramme rækkevidde, den havde været fast i siden 24. september i år. Prisen har nu nået den overliggende modstandszone mellem 50-dages SMA og $ 107.

BSV / USD

BSV / USD-parret er ikke brudt ud af 50-dages SMA siden 11. juli, og derfor vil en pause indikere en sandsynlig ændring i trenden. Hvis prisen opretholder over $ 107, kan den gradvist gå op til $ 188,69 på mellemlang sigt. Da forholdet mellem risiko og belønning er attraktivt, foreslår vi en lang position, efter at prisen opretholder over $ 107.

Den 20-dages EMA er fladt ud, og RSI er steget til positivt territorium, hvilket antyder, at salgstrykket er reduceret. Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen vender fra $ 107 og styrter under $ 78,506.

XLM / USD

Intervallet i Stellar (XLM) er faldet yderligere de sidste to dage, og det klamrer sig fast til de glidende gennemsnit. Begge glidende gennemsnit er fladt ud, og RSI er tæt på midtpunktet. Dette antyder en balance mellem tyre og bjørne.

XLM / USD

Hvis bjørnene synker prisen under $ 0,057, er et fald til $ 0,051014 muligt. En pause under dette niveau vil være et enormt negativt, da det vil genoptage downtrend. Derfor kan handlende beholde stoptabet på deres lange positioner til $ 0,051.

Men hvis prisen springer op fra de nuværende niveauer og stiger over $ 0,066628, kan den nå nedadgående tendenslinje, som fungerer som en stiv modstand. Hvis momentummet kan skubbe prisen over downtrend-linjen, er en rally til $ 0,088708 mulig.

TRX / USD

Tron (TRX) har handlet tæt på glidende gennemsnit i de sidste fem dage. Dette viser, at både tyre og bjørne ikke tager nogen store indsatser. Flade glidende gennemsnit og en RSI tæt på 50 point for yderligere konsolidering på kort sigt.

TRX / USD

En rækkevidde til opadgående kan bære prisen til overheadmodstanden på $ 0,018660. Vi forventer et stærkt forsvar på dette niveau af bjørnene, men hvis tyrene kan skalere sig over det, er en ny uptrend sandsynligvis. Derfor har vi bevaret det køb, der blev foreslået i en tidligere analyse. Omvendt, hvis området udvides til nedadrettede, er et fald til $ 0,011240 muligt.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map