Prisanalyse 23. mar: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LEO

Traditionelle markeder viser fortsat næsten daglige tab, mens Bitcoin-prisen har været relativt rækkevidde i den sidste uge. Med risiko for at lyde gentagne skal handelsfolk fortsætte med at fokusere på de begivenheder, der kører de forskellige aktivklasser. Coronavirus-sagerne i Europa viser ikke tegn på udfladning, og antallet af sager i USA er bølgende i et hurtigt tempo. Dette rejser usikkerheden om, hvor længe og hvor meget skade denne pandemi vil gøre, før den er indeholdt. Som et resultat hammer aktiemarkederne fortsat.

På grund af stærke foranstaltninger som lockdowns vil økonomien gennemgå en afmatning. For at støtte økonomien, USAs Federal Reserve, centralbanker og regeringer fortsætter med at annoncere foranstaltninger, der skal styrke investorstemningen. Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano sagde imidlertid, at dette “ikke er bæredygtigt på lang sigt for en valuta.”

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Coin360

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

Galaxy Digital-grundlægger Mike Novogratz forventer, at Bitcoin forbliver ustabilt i løbet af de næste par måneder, men han mener, at det “vil være og skal være BTC’s år.” Binance amerikanske administrerende direktør Catherine Coley bemærkede også, at karantæneforanstaltninger i Asien havde ført handelsvoluminerne højere.

Coley sagde, at det samme kunne ske i USA, hvis afbrydelser håndhæves. Coley forklarede, at da markederne er modnet det sidste år, kunne institutionelle investorer se på at drage fordel af de nuværende lave priser for at komme ind i dette rum.

I dagens analyse har vi foreslået flere handler med de største kryptokurver. Forhandlerne kan gøre deres due diligence og holde sig til dem, der interesserer dem. Da situationen forbliver usikker, kan ustabile bevægelser ikke udelukkes. Hold derfor kun positionsstørrelsen 40% af det sædvanlige.

Lad os studere diagrammerne over de største kryptokurver for at bestemme dem, der ser stærke ud?

BTC / USD

Bitcoin (BTC) faldt fra 20-dages EMA til $ 6.835 den 20. marts. Siden da har prisen imidlertid været konsolideret tæt på overheadmodstanden til $ 6.435. Dette er et positivt tegn, da det viser, at tyrerne ikke lukker deres positioner i en fart.

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Konsolidering nær den kritiske modstand øger muligheden for en breakout af den. Derfor forventer vi, at tyre skubber prisen over 20-dages EMA. Hvis BTC / USD-paret kan lukke (UTC-tid) over 20-dages EMA, vil det sandsynligvis rally til 50-dages SMA til $ 8,435,70.

Derfor foreslår vi, at handlende køber tæt på (UTC-tid) over 20-dages EMA og holder et stoptab på $ 5.600.

I modsætning til vores antagelse, hvis prisen igen falder ned fra 20-dages EMA, er et fald til $ 5.660 muligt. Under dette niveau er sandsynligvis et fald til $ 5.000.

ETH / USD

Ether (ETH) handler i øjeblikket mellem $ 117.090 og $ 155.612. En afvisning af supporten til $ 117.090 kan bære prisen til modstanden på $ 155,612. Den 20-dages EMA er også placeret tæt på dette niveau, derfor forventer vi, at bjørnene forsvarer dette niveau igen.

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis prisen igen falder fra $ 155,612, forlænger ETH / USD-parret sit ophold inden for området. Ikke desto mindre, hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 155,612, forventer vi et skift til 50-dages SMA til $ 208,90.

Derfor kan handlende købe tæt på (UTC-tid) over $ 155,612 og holde stoptabet på $ 117. Hvis dette niveau revner, er et fald til $ 100 muligt.

XRP / USD

XRP faldt fra $ 0,17595 den 20. marts. Tyrerne forsøger dog at holde prisen over $ 0,1450. Hvis det lykkes, forventer vi, at tyrerne gør et nyt forsøg på at bryde over $ 0,17468.

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

På et tæt (UTC-tidspunkt) over $ 0,17468 kan XRP / USD-parret rally til $ 0,23532 og derover til $ 0,250. Derfor kan de handlende købe tæt på (UTC-tid) over $ 0,17468 og holde et stoptab på $ 0,140.

I modsætning til vores antagelse, hvis prisen igen falder fra $ 0,17468, er et fald til $ 0,155 muligt. En pause under dette niveau vil vippe fordelen til fordel for bjørnene.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) har kæmpet for at bryde over 20-dages EMA til $ 236. Det positive er dog, at tyrerne ikke har givet op meget grund. Vi forventer, at tyrerne gør endnu et forsøg på at bryde over 20-dages EMA og modstandslinjen for den nedadgående kanal.

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis det lykkes, forventer vi en ændring i trenden. Over kanalen er det muligt at flytte til 50-dages SMA til $ 332 og derover til $ 400. Derfor kan tyre købe breakout og lukke (UTC-tid) over kanalen med et tæt stoptab på $ 196.

I modsætning til vores antagelse kan BCH / USD-paret, hvis tyrerne ikke opretholder prisen over kanalen, igen falde ned til $ 190 og under det til $ 166.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) har kæmpet for at bryde over 20-dages EMA i de sidste tre dage. Det positive er dog, at tyrerne ikke har givet op meget grund. Dette øger muligheden for en pause over 20-dages EMA til $ 171,5.

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis BSV / USD-parret bryder ud og lukker (UTC-tid) over 20-dages EMA, kan det gå op til 50-dages SMA til $ 242. Over dette niveau kan opadgående bevægelse strække sig til $ 326,8.

Derfor foreslår vi, at handlende køber tæt på (UTC-tid) over 20-dages EMA med et tæt stoptab på $ 146. En pause under dette niveau vil være et enormt negativt, da det kan trække prisen til $ 120 og derunder til $ 100.

LTC / USD

Litecoin (LTC) afviste lige under 20-dages EMA den 20. marts. Tyrerne købte dog dip til $ 34.6001 niveauer, hvilket er et positivt tegn. Tyrerne vil nu igen forsøge at skubbe prisen over den faldende kanal.

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis det lykkes, kan LTC / USD-paret løbe op til 50-dages SMA, hvilket sandsynligvis fungerer som en modstand. Hvis denne modstand krydses, er det næste niveau at se $ 80. Derfor bevarer vi det køb, der blev foreslået i den tidligere analyse.

I modsætning til vores antagelse, at hvis prisen falder ned fra modstandslinjen for den nedadgående kanal og styrter ned under $ 33, vil fordelen blive til fordel for bjørnen. Derfor kan stoppestederne placeres på $ 33.

EOS / USD

EOS har omtrent handlet mellem $ 2.1624- $ 2.4001 i de sidste tre dage. Selvom tyrerne ikke har været i stand til at bryde over denne zone, kan vi godt lide, at de ikke har givet op meget grund.

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne kan skalere sig over zonen og 20-dages EMA, vil det være en enorm positiv og åbner dørene til et rally til 50-dages SMA til $ 3,6. Derfor kan tyre købe tæt på (UTC-tid) over 20-dages EMA med et stoptab på $ 1,85.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis EOS / USD-paret vender ned fra 20-dages EMA og falder tilbage under $ 1,85.

BNB / USD

Tyrerne prøver at holde Binance Coin (BNB) over det kritiske niveau på $ 12.1111. Hvis det lykkes, er en gentest af den 20-dages EMA til $ 13,59 mulig. Ved at bryde over 20-dages EMA kan opadgående bevægelse nå nedadgående linje, der er tæt på $ 17.

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Da risikovilligheden ikke er attraktiv, foreslår vi imidlertid ikke en handel med BNB / USD-paret.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen falder fra den 20-dages EMA. I et sådant tilfælde er et fald til $ 10 muligt.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) har dannet en stigende trekant, som er en bullish opsætning. Prisen faldt fra tæt på $ 1,955 den 20. marts og fandt støtte i trekants trendlinje. Dette antyder køb på dips.

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne kan bære XTZ / USD-paret over $ 1.955, vil det fuldføre den bullish opsætning. Dette mønster har et målmål på $ 2.9004. Derfor kan de handlende købe tæt på (UTC-tid) over $ 1.955 og holde et stoptab på $ 1,40.

I modsætning til vores antagelse, hvis parret igen falder fra $ 1.955, vil det forlænge sit ophold inde i trekanten. Fordelen vil vippe til fordel for bjørnene, hvis prisen bryder under trendlinjen.

LEO / USD

UNUS SED LEO (LEO) har gradvist bevæget sig op i de sidste par dage, hvilket er et positivt tegn. Dette viser, at tyre er ivrige efter at komme ind selv på højere niveauer. Begge glidende gennemsnit skråner op, og RSI er i det positive område, hvilket viser, at tyrene har overhånden.

LEO USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LEO USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 1,04, vil den fuldføre et omvendt hoved- og skuldermønster. Denne opsætning har et målmål på $ 1,27488 og derover $ 1,36. Forhandlerne kan købe tæt på (UTC-tid) over $ 1,04 og holde et stoptab på $ 0,90.

I modsætning til vores antagelse, hvis LEO / USD-paret falder fra $ 1,04, forbliver det muligvis rækkevidde i et par dage mere.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map