Prisanalyse 28. februar: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LINK

For nylig sagde formanden for Virgin Galactic Chamath Palihapitiya, at “alle sandsynligvis burde have 1% af deres aktiver i Bitcoin”, da det er “en ukorreleret afdækning” over for overdreven i den finansielle industri. Han godkendte ikke strategien for kun at købe Bitcoin, når aktiemarkederne er nede. I stedet sagde han, at investorer skulle holde et langsigtet syn på Bitcoin og betragte det som “forsikring”.

Fundstrats Tom Lee sagde, at blockchain og crypto vil forstyrre den finansielle industri i løbet af de næste tyve år. På kort sigt bevarede Lee sin bullish holdning til Bitcoin. Han sagde:

“Jeg tror, ​​der er endda en chance for, at Bitcoin kan ende, eller røre niveauet på, et sted omkring $ 30.000 i år.”

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Coin360

Daglig ydeevne på kryptokurrencymarkedet. Kilde: Mønt360

Denne uge har været brutal for flere aktivklasser som aktier, energi og kryptokurver på grund af Coronavirus-sager, der stiger i forskellige dele af verden. Mens aktiemarkederne fortsætter med at springe ned, forsøger flere store kryptokurver i øjeblikket at gennemføre en vending.

I teknisk analyse accepteres det normalt, at når et aktiv er over sit 200-dages glidende gennemsnit, er det bullish. Selvom det nylige fald i kryptokurver har været skarpt, forsøger tyrerne at forsvare 200-dages MA, hvilket er et positivt tegn.

Lad os analysere diagrammerne for at få øje på de niveauer, der kan signalere en tilbageførsel.

BTC / USD

Tyrerne forsøger at holde Bitcoin (BTC) over det 200-dages enkle glidende gennemsnit på $ 8.758. Imidlertid vil manglen på at skubbe prisen over $ 9.000 sandsynligvis tiltrække en ny salgsrunde, der kan trække den førende kryptokurrency til den næste supportzone på $ 8.240,67- $ 7.856,76.

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Den 20-dages EMA er slået ned, og RSI er i det negative område, hvilket antyder, at bjørne har overhånd på kort sigt.

Men hvis BTC / USD-paret springer tilbage fra de nuværende niveauer og stiger tilbage over $ 9.000, vil det indikere efterspørgsel på lavere niveauer. Hvis prisen opretholder over $ 9.000, er det muligt at stige til $ 9.600 og derover til $ 10.500.

Derfor vil vi vente på, at prisen stiger og opretholder over $ 9.000, før vi foreslår en handel med den.

ETH / USD

Tyrerne forsøgte at gennemføre en opsving den 27. februar, som ramte en vejspærring på $ 238,258. Tyrernes svigt at opretholde Ether (ETH) tilbage over $ 235,70 indikerer, at bjørnenes salg på højere niveauer.

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

ETH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Den 20-dages EMA er faldet marginalt, og RSI er lige under midtpunktet, hvilket viser, at bjørnen er en fordel på kort sigt. På ulempen vil $ 197,75 sandsynligvis fungere som stærk støtte.

Hvis tyrerne kan skubbe og opretholde ETH / USD-paret over 20-dages EMA, vil det indikere stærk køb på lavere niveauer. Et sådant skridt kan muligvis tilbyde en købsmulighed igen.

XRP / USD

Efter det skarpe fald den 26. februar forsøgte tyrerne en tilbagetrækning den 27. februar, men de kunne ikke drive XRP over 200-dages SMA til $ 0,25232. Manglen på at stige over den 200-dages SMA og halsen på hoved og skuldre (H&S) mønster vil sandsynligvis tiltrække yderligere salg.

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XRP USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

På en pause under $ 0.2225- $ 0.21302 supportzonen kan tilbagegangen strække sig til $ 0.18043, hvilket er målsætningen for H&S opdeling. Med 20-dages EMA skrånende ned og RSI i negativt territorium er fordelen med bjørnene.

Vores negative syn vil blive ugyldiggjort, hvis XRP / USD-paret vender retning fra de nuværende niveauer eller en af ​​understøtningerne og opretholder over $ 0,28550.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) forsøgte et rebound fra $ 306,78 niveauerne den 27. februar, som fizzled ud på $ 336,80. Dette viser en mangel på købere på højere niveauer. Den 20-dages EMA skråner ned, og RSI er tæt på det oversolgte område, hvilket viser, at bjørne har kommandoen.

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BCH USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

I øjeblikket forsøger bjørne igen at synke BCH / USD-paret under den kritiske support på $ 306,78. Hvis det lykkes, er et fald til 200-dages SMA på $ 281,76 og under det til $ 270,15 muligt.

Det første tegn på genopretning vil være et breakout af den faldende kanal. Over kanalen er det muligt at flytte til $ 360. Vi venter på, at der oprettes en pålidelig købsopsætning, inden vi bliver positive.

BSV / USD

Tyrerne forsøgte at skubbe Bitcoin SV (BSV) tilbage over det kritiske niveau på $ 236 den 27. februar, men mislykkedes. Dette viser, at bjørnene forsvarer aggressivt modstandsniveauerne. Den nedadgående 20-dages EMA og RSI tæt på den oversolgte zone tyder på, at bjørne har kommandoen.

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BSV USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Den næste support til at se på nedadrettede er $ 173,66, og hvis dette niveau går i stykker, kan faldet strække sig til 200-dages EMA til $ 154,70. En turnaround kan signaleres, hvis tyre kan skubbe BCH / USD-parret tilbage over $ 236 og opretholde det. Indtil da foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

LTC / USD

Litecoin (LTC) forsøgte en tilbagetrækning den 27. februar, men mødtes med stiv modstand tæt på den tidligere support vendte modstand på $ 66.1486. Dette viser, at bjørnene forsvarer aggressivt modstandsniveauerne.

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LTC USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

På ulempen forsøger tyre at holde LTC / USD-paret over 200-dages SMA. Hvis det lykkes, ser vi muligvis et andet opsving fra tyre. En pause på over $ 66.1486 vil være den første indikation på, at nedtendensen måske er overstået.

Men hvis bjørnene synker og opretholder prisen under $ 57, er et fald til den næste support på $ 50 muligt. Vi vil vente på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi foreslår en handel med den.

EOS / USD

Tyrerne forsøger at forsvare den 200-dages SMA, men er ikke i stand til at opnå et stærkt rebound fra det. Dette viser en mangel på haster blandt tyrerne at købe på nuværende niveau. Hvis bjørnene synker EOS under 200-dages SMA til $ 3,36, er et fald til $ 2,4001 muligt.

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

EOS USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Den faldende 20-dages EMA og RSI tæt på det oversolgte område antyder, at bjørne har overhånden.

Et brud over downtrend-linjen vil være den første indikation af, at tyrerne forsøger at hjælpe et rally. EOS / USD-parret vil sandsynligvis få fart over $ 4,00. Indtil da forbliver vi neutrale på parret.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) er brudt under 200-dages SMA. Hvis bjørnene kan synke prisen under $ 17,70, er et fald til $ 16,4288 muligt. Hvis dette niveau også knækker, er det næste stop sandsynligvis $ 14.

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BNB USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Med 20-dages EMA skrånende ned og RSI tæt på den oversolgte zone er fordelen med bjørnene.

Ikke desto mindre, hvis BNB / USD-parret vender sig om fra de nuværende niveauer og bryder over kanalen, vil det være den første indikation på, at nedtendensen måske er overstået. Vi vil vente på, at der oprettes en ny købsopsætning, før vi anbefaler en handel med den.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) har holdt tæt på $ 2,6, hvilket er 50% Fibonacci retracement niveau for den seneste rally. Dette er et positivt tegn, da det viser, at investorer ikke har panik og lukker deres positioner i en fart.

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XTZ USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne kan bære XTZ / USD-paret over $ 3.011, forventer vi et rally til $ 3,50 og derover til levetidshøjderne.

Omvendt, hvis bjørnene kan synke prisen under $ 2.5263- $ 2.28451360 supportzone, vil parret sandsynligvis svækkes og falde til $ 1.831. Vi foreslår muligvis kortsigtede handler, efter at prisen opretholder over $ 3.011.

LINK / USD

Chainlink (LINK) har fortrængt Cardano (ADA) som den tiende kryptokurrency ved markedsværdi, og derfor er den medtaget i analysen. Selv om altcoinet kastede sig ned under 20-dages EMA den 25. februar, har tyre forsvaret trendlinjen aggressivt.

LINK USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

LINK USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Afvisningen fra trendlinjen har igen ført prisen over 20-dages EMA, hvilket er et positivt tegn. Hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 4,15, er et rally til $ 4,50 og derover til $ 4,8671 muligt.

Vores bullish opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen sænkes fra de nuværende niveauer og falder tilbage under 20-dages EMA. Et sådant skridt vil indikere mangel på købere på højere niveauer. LINK / USD-parret bliver negativt ved en pause under trendlinjen.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map