Prisanalyse 30/07: BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, BNB, EOS, BSV, XLM, ADA

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Efter at have set modstand fra regulatorer over hele verden har Facebook advaret om, at dets Vægt-projekt muligvis ikke ser dagens lys. Hvis Vægten skal lykkes, skal den opnå de nødvendige godkendelser fra tilsynsmyndigheder og politikere, hvilket ser stadig vanskeligere ud. Med Vægten kunne vedtagelsen og brugen af ​​kryptokurver have steget på grund af Facebooks store brugerbase. Uden det kan der være en forsinkelse, men kryptokurver fortsætter med at tiltrække nye brugere til sin fold.

Analytikere er overbeviste om, at den kommende halvering i Bitcoin i 2020 vil være en stor tillidsforstærker og vil føre prisen til nye højder. CNBC Squawk Box co-vært Joe Kernen er den seneste til at projicere en kæmpe opside i Bitcoin. Han forventer et rally til $ 55.000 i maj 2020, hvilket er et over 450% afkast fra nuværende niveauer.

Mens vi også er bullish på Bitcoin og et par andre store altcoins, mener vi, at det bedste tidspunkt at købe er, når de genoptager deres stigende tendens. At købe i en nedadgående tendens kan hurtigt resultere i tab, og under en nedadgående tendens har nyheden tendens til at blive baisse. Mange handlende dumper deres positioner af frygt for at miste deres kapital. Derfor er det bedst at købe, når tidevandet vender til fordel for tyre. Lad os se, om vi kan få øje på købsopsætninger i dag.

BTC / USD

Bjørnene har ikke været i stand til at udnytte svagheden og har svært ved at synke Bitcoin (BTC) under den kritiske support på $ 9.080. Denne støtte har været holdt to gange inden for de sidste 14 dage. De glidende gennemsnit flader også ud, hvilket antyder, at bjørne mister deres greb. Nu, hvis tyre kan bære prisen over de glidende gennemsnit, signalerer den styrke. Derfor bevarer vi vores købsanbefaling givet i en tidligere analyse.

BTC / USD

I modsætning til vores antagelse, hvis BTC / USD-parret ikke stiger over de glidende gennemsnit, vil det indikere salg på højere niveauer. En opdeling på $ 9.080 vil svække stemningen og kan resultere i et fald til den næste supportzone på $ 7.451,63 til $ 6.933,90. Vi forventer, at parret foretager et afgørende træk inden for de næste par dage.

ETH / USD

Ether (ETH) har svævet omkring uptrendelinjen i de sidste tre dage. Derfor bliver det vigtigt, at tyre forsvarer det, for hvis prisen styrter under linjen med kraft, kan den komme ind i et frit fald. Der er en mindre support på $ 192.945, men vi forventer ikke, at den holder.

ETH / USD

På den anden side, hvis ETH / USD-paret stiger fra det nuværende niveau og skalerer over $ 235,70, signalerer det styrke. Derfor fastholder vi købsanbefalingen, der blev givet i en tidligere analyse. Det er usandsynligt, at denne snævre handel fortsætter længe. Vi forventer, at et stort udvalg bevæger sig i begge retninger inden for de næste par dage.

XRP / USD


XRP forsøger at hoppe fra lige over $ 0,30. Hvis tyre kan bære prisen over 20-dages EMA og $ 0,34229, vil det være et bullish tegn. Det holder også spillet i det store interval mellem $ 0,27795 og $ 0,45 i live. Forhandlerne kan vente på, at prisen bryder ud af $ 0,34229, inden de starter lange positioner. Stoptabet kan holdes på $ 0,275. Da den digitale valuta har en tendens til at bruge lange perioder i konsolidering, foreslår vi, at handlende kun afsætter 50% af den sædvanlige positionsstørrelse til denne handel.

XRP / USD

I modsætning til vores forventning vil bjørnen igen forsøge at synke XRP / USD-paret under den kritiske support på $ 0,27795, hvis bounceen falder enten ved 20-dages EMA eller på $ 0,34229. Hvis denne support går i stykker, er alle spil slået fra, fordi tilbagegangen derefter kan strække sig til $ 0,19.

LTC / USD

Litecoin (LTC) sidder fast mellem downtrend-linjen og $ 83,65. Den dannede et doji lysestage mønster den 29. juli, som viser en balance mellem både købere og sælgere. Et udbrud af downtrend-linjen vil være det første tegn på en mulig trendændring.

LTC / USD

Omvendt, hvis LTC / USD-paret falder under supportzonen $ 83,65– $ 76,7143, vil det signalere svaghed. Vi forventer, at tyrerne forsvarer $ 69,9227, hvilket er 61,8% Fibonacci retracement niveau for rallyet, for hvis dette revner, kan faldet strække sig til $ 58. Forhandlerne kan vente på, at prisen bryder ud og opretholder over downtrend-linjen, før de bliver positive.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) forsøger at hoppe fra opadgående linje, hvilket er et positivt tegn. Hvis tyre skubber prisen over 20-dages EMA og overhead-modstanden på $ 345,80, vil den fuldføre et stigende trekantmønster, der har et målmål på $ 440,37. Derfor kan handlende købe tæt på (UTC tidsramme) over $ 345,80 og holde et tæt stoptab på $ 280.

BCH / USD

I modsætning til vores antagelse, hvis BCH / USD-parret ikke bryder ud af overheadmodstanden og falder under uptrendelinjen, kan det glide til $ 251,23. En opdeling af dette niveau signalerer svaghed. Vi har bemærket et stort hoved- og skuldermønster, der dannes, og derfor forbliver vi forsigtige med det. Vi bliver dog kun bearish, når mønsteret er afsluttet.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) er gradvist gået lavere. Dens næste support er på $ 24.1709. Hvis prisen ikke springer kraftigt tilbage fra denne support, vil det være et negativt tegn. En svag afvisning vil indikere mangel på købere og vil øge muligheden for et fald til $ 18,30.

BNB / USD

Omvendt, hvis BNB / USD-paret springer tilbage fra de nuværende niveauer eller fra $ 24,709 og bryder ud af 50-dages SMA, vil det indikere styrke. Vi forventer, at stigningstrenden genoptages over $ 32,60. Da parret handler tæt på dets levetidshøjde, forbliver vi positive på det og vil foreslå en handel, så snart vi ser en bullish opsætning.

EOS / USD

Når købere ikke træder ind for at forsvare kritiske supportniveauer, er det normalt et bearish tegn. EOS fortsætter med at handle tæt på $ 3.8723, hvilket er en vigtig support. Manglende pris for at bevæge sig over 20-dages EMA viser, at tyre ikke køber aggressivt på disse niveauer.

EOS / USD

Hvis EOS / USD-paret går i stykker på $ 3,8723, er der en mindre support på $ 3,30, hvorunder tilbagegangen kan strække sig til $ 2,20. De nedadgående glidende gennemsnit og RSI i den negative zone antyder, at bjørne har overhånden.

Denne bearish visning vil blive ugyldiggjort, hvis parret afviser support og rally over $ 4.7753. Det kan blive udsat for en vis modstand i 50-dages SMA, men når det først er krydset, vil det sandsynligvis tage fart. Vi finder ingen bullish opsætninger på de nuværende niveauer, derfor forbliver vi neutrale på parret.

BSV / USD

Tyrerne forsøger at holde Bitcoin SV (BSV) i den øverste halvdel af den faldende kanal. Men medmindre de hurtigt skubber prisen tilbage over 20-dages EMA, forsøger bjørne igen at synke den digitale valuta i den nederste halvdel. Med begge glidende gennemsnit nedad og RSI under 50 er fordelen med bjørnene.

XLM / USD

På ulempen er den næste support på $ 107. Hvis denne support går i stykker, kan BSV / USD-parret synke til $ 61,832, hvilket er det niveau, hvorfra bevægelsen op startede den 21. maj.

Omvendt, hvis tyre skubber prisen over den faldende kanals modstandslinje, kan parret enten starte en ny uptrend eller konsolidere i et interval i et par dage. Vi finder ikke en bullish opsætning på de nuværende niveauer, derfor forbliver vi neutrale i den.

XLM / USD

Stellar (XLM) har dannet et doji lysestage mønster i de sidste to dage. Dette viser ubeslutsomhed blandt både bjørne og tyre. Prisen forbliver fast mellem 20-dages EMA og $ 0,076. På ulempen forventer vi, at tyrerne forsvarer supportzonen på $ 0,072545– $ 0,076. Imidlertid vil den digitale valuta sandsynligvis kun tage fart, efter at den skaleres over 20-dages EMA og $ 0,097795.

XLM / USD

De nedadgående glidende gennemsnit og RSI i negativt område antyder, at bjørne har overhånden. Hvis bjørne synker XLM / USD-paret under $ 0,072545, vil det signalere en genoptagelse af downtrend og vil være et enormt negativt. På grund af usikkerheden på nuværende niveau foreslår vi ikke en handel med det. Vi bliver bullish, hvis prisen holder sig over 20-dages EMA.

ADA / USD

Cardano (ADA) har handlet inde i den symmetriske trekant de sidste par dage. Det er svært at forudsige retningen for breakout. Derfor kan positioner inde i trekanten føre til tab. Den bedste måde er at vente på breakout inden du hopper ind for at købe.

ADA / USD

Begge glidende gennemsnit er skråt ned, og RSI er under 50, hvilket antyder, at bjørne har overhånden. En opdeling af trekanten genoptager nedadgående bevægelse og har et målmål på $ 0,041.

På den anden side, hvis ADA / USD-paret bryder ud af trekanten, vil det signalere en sandsynlig vending og har et mønstermål på $ 0,079. Rallyet står muligvis over for noget salg mellem 50-dages SMA og $ 0,082, men hvis denne zone skaleres, er en sandsynlig gentest på $ 0,10 sandsynligvis. Aggressive handlende kan købe på en breakout og lukke (UTC tidsramme) over trekanten og holde et stoptab på $ 0,056. Vi anbefaler, at du kun holder positionstørrelsen 50% af det sædvanlige.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map