Prisanalyse 31/08: BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, BSV, XLM, ADA

Denne uge erklærede den store kryptokurrencyudveksling Binance, at den planlægger at tage en konservativ tilgang, og at Venus-projektet vil overholde alle lovkrav. Dette holder det væk fra de forhindringer, som Facebooks Vægt-projekt i øjeblikket står over for.

Den samlede markedsværdi af kryptokurver er dyppet under 250 milliarder dollars. Siden midten af ​​juli er kryptomarkederne kommet igen tæt på dette niveau ved mange lejligheder. Mike Novogratz mener, at Bitcoin (BTC) tyremarkedet stadig lever, og det nuværende fald er kun en konsolidering, før institutionelle investorer hopper ind.

Brevan Howards medstifter Alan Howard planlægger en hedgefond på 1 mia. $ I kryptorummet. Venturen vil hjælpe institutionelle investorer med at føre dem ved at lede dem til fonde, der er valgt efter detaljeret due diligence. Dette vil give investorer mulighed for at designe porteføljer i henhold til deres risikoprofil.

Skal handlende benytte denne mulighed for at gå lang tid, eller er der en risiko for, at tilbagegangen kan uddybes yderligere? Lad os analysere diagrammerne.

BTC / USD

Den snævre handel med Bitcoin blev løst til ulempen. Den brød sekvensen af ​​højere nedture den 28. august og dyppede under supportlinjen i den symmetriske trekant den 29. august. Den har en stærk støtte på $ 9.080, hvilket er et kritisk niveau at passe på. Hvis prisen glider og opretholder under $ 9.080, falder den sandsynligvis til $ 7.451,63. Et sådant skridt vil efterlade en buk i stemningen og kan forsinke genoptagelsen af ​​den opadgående tendens.

BTC / USD

Begge glidende gennemsnit er begyndt at falde, og RSI er faldet i det negative område, hvilket antyder, at bjørne har fordelen på kort sigt.

Vores synspunkt vil blive ugyldiggjort, hvis tyre forsvarer $ 9.080 igen og driver BTC / USD-paret over de glidende gennemsnit. Dette vil bekræfte $ 9.080 som et stærkt gulv, som kan bruges som et godt stop loss point for fremtidige handler.

Afhængigt af prishandling i løbet af de næste par dage kan vi foreslå, at handlende starter lange positioner over $ 11.000 i stedet for at vente på en breakout over downtrend-linjen, som anbefalet i vores tidligere analyse. Indtil da kan handlende forblive neutrale på kryptovalutaen.

ETH / USD

Ether (ETH) vendte sig ned fra overheadmodstanden på $ 192.945 og kastede sig ned under understøttelsen på $ 174.461 den 28. august. Begge glidende gennemsnit skråner ned, og RSI er tæt på oversolgte niveauer, hvilket viser, at bjørne har overhånden. Den næste support på ulempen er på $ 150.

ETH / USD

Vores negative syn vil blive ugyldiggjort, hvis ETH / USD-parret vender retning fra de nuværende niveauer og hurtigt samler sig over $ 192.945. Et sådant træk vil indikere, at den nuværende sammenbrud var en bjørnefælde. Da parret imidlertid ikke har holdt fast på supportniveauer, trækker vi vores købsanbefaling tilbage i en tidligere analyse. Vi bliver positive, når vi ser en pålidelig købsopsætning.

XRP / USD

XRP har haft den første support på $ 0,24508 i de sidste to dage. Men manglende rebound kraftigt fra en kritisk support viser en mangel på aggressivt køb. Begge glidende gennemsnit trækkes ned, og RSI er tæt på oversolgte niveauer, hvilket viser, at bjørne har kommandoen.

XRP / USD

En pause på under 0,24508 $ kan resultere i en gentest af det årlige lavpunkt på $ 0,255. Hvis denne support også går i stykker, kan nedadgående tendens strække sig til $ 0,19.

Omvendt, hvis XRP / USD-paret springer fra de nuværende niveauer og stiger over 20-dages EMA, vil det indikere en sandsynlig ændring i tendensen. Da tendensen er nede, foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) brød under trendlinjen for den stigende kanal den 28. august. Det er i øjeblikket ved halsen på hoved-og-skuldre (H&S) mønster, som er et vigtigt niveau at passe på. Hvis prisen lukker (UTC-tid) under halsudskæringen, fuldfører den H&S-mønster, som vil være et enormt negativt.

BCH / USD

Efter færdiggørelsen af ​​H&S-mønster, den første support til at se på ulempen er $ 166,98, og hvis det ikke holder, er den næste support langt lavere til $ 105.

Imidlertid har BCH / USD-parret været genoprettet fra udskæringen to gange siden 15. juli. Hvis parret vender sig fra det nuværende niveau og bryder ud af begge glidende gennemsnit, kan det resultere i et træk til $ 360. Vi ser ingen købsopsætninger på de nuværende niveauer, derfor foreslår vi ikke en handel med det.

LTC / USD

Litecoin (LTC) styrtede ned under supporten på $ 69,9227 den 28. august. Den kan nu falde til den næste support på $ 58. Tendensen er fortsat baisse, da begge glidende gennemsnit er skråt ned, og RSI er i den oversolgte zone.

LTC / USD

Hvis $ 58 heller ikke holder, kan LTC / USD-paret muligvis falde til $ 49,3305, hvilket er 78,6% Fibonacci retracement niveau for hele rallyet. Da RSI er i oversolgt territorium, forventer vi en nødhjælpsrally for at gentest $ 69,9227. Hvis prisen bryder ud og holder sig over dette niveau, kan den nå nedadgående linje. Men hvis prisen falder fra $ 69,9227, genoptages nedtendensen. Vi ville vente på, at der dannes et omvendt mønster, før vi foreslår en handel med det.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) kastede sig ned under den stærke støtte på $ 24.1709 den 28. august, hvilket er et bearish tegn. Begge glidende gennemsnit er faldet, og RSI er i den oversolgte zone, hvilket viser, at sælgere har en klar fordel. Det kan nu afvises til den næste support på $ 18,3.

BNB / USD

Efter hver breakout fra et kritisk niveau er der en gentest af fordelingsniveauet. Derfor forventer vi en gentest på $ 24.1709 inden for de næste par dage. Hvis gentesten er vellykket, genoptager BNB / USD-parret sin nedadgående bevægelse og når $ 18,3. Men hvis tyre skubber prisen over $ 24.1709 og opretholder den, er det sandsynligt, at der skal flyttes til 50-dages SMA. Da stemningen er negativ, foreslår vi, at handlende forbliver på sidelinjen.

EOS / USD

EOS brød under den kritiske støtte på $ 3,3 den 28. august. Efter at have nedbrudt et kritisk niveau fortsætter prisen normalt lavere, da tyre skynder sig at lukke deres positioner. Imidlertid fandt kryptovalutaen support på $ 3,06 den 29. august, hvilket er et positivt tegn. Det viser, at tyre ikke får panik og køber på lavere niveauer.

EOS / USD

Hvis EOS / USD-parret stiger tilbage over $ 3,3 og opretholder det, vil tyre igen forsøge at skubbe det over 20-dages EMA. Hvis det lykkes, vil det indikere en sandsynlig ændring i tendensen, fordi parret ikke har opretholdt over 20-dages EMA siden nedbrud den 26. juni. Derfor bevarer vi den foreslåede handel i en tidligere analyse.

Vores opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen vender enten fra de nuværende niveauer eller fra 20-dages EMA og styrter under $ 3,06. Hvis det sker, vil et fald til $ 2,76 være på kortene.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) handler fortsat under downtrend-linjen og begge glidende gennemsnit. Dette viser, at bjørne har overhånden. Den 29. august brød bjørne under den øjeblikkelige støtte på $ 123, men kunne ikke opretholde under den. Dette viser nogle køb på lavere niveauer.

BSV / USD

Tyrerne vil nu forsøge at drive BSV / USD-paret over 50-dages SMA inden for de næste par dage. Hvis det lykkes, kan parret gå op til $ 188,69. Vi vil foreslå en handel, når prisen opretholder over 50-dages SMA.

Men hvis prisen ikke bryder over de glidende gennemsnit, forventer vi, at bjørne gør endnu et forsøg på at sænke prisen til den næste support på $ 107.

XLM / USD

Stellar (XLM) genoptog sin nedadgående tendens, da den brød under $ 0,065 support den 28. august. Den næste support er på $ 0,058325, og hvis det også går i stykker, kan faldet strække sig til $ 0,05. Da prisen er brudt ned til de nye årlige nedture, trækker vi købsanbefalingen tilbage i den foregående analyse.

XLM / USD

De glidende glidende gennemsnit og RSI tæt på den oversolgte zone viser, at bjørne er i førersædet. Vores negative opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis tyre skalerer og opretholder over den tidligere support vendte modstand på $ 0,065. Hvis det sker, kan XLM / USD-parret gå op til $ 0,072545. Vi vil vente på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi foreslår en handel med den.

ADA / USD

Cardano (ADA) er steget til tiendepladsen med hensyn til markedsværdi og har derfor igen fundet en plads i vores analyse. Det er fortsat i en nedadgående tendens, da prisen er under nedadgående glidende gennemsnit, og RSI er i den negative zone. Vi ser dog et faldende kilemønster og en bullish divergens på RSI, hvilket indikerer sandsynligheden for en trendomlægning.

ADA / USD

En breakout og lukning (UTC-tid) over kilen vil være det første tegn på, at downtrend er overstået. Vi venter på, at ADA / USD-parret opretholder over kilen, inden vi anbefaler en lang position.

Vores synspunkt vil blive negeret, hvis parret igen vender ned fra 20-dages EMA og nedbryder kilen. Et sådant træk kan resultere i et fald til $ 0,035778.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map