Top-5 Cryptos denne uge: HT, BTC, TRX, NEO, LEO

Selvom stemning driver priserne på kort sigt, spiller fundamentals en vigtig rolle i bestemmelsen af ​​den langsigtede prishandling. Imidlertid følger prisen mange gange grundlæggende højere med et forsinkelse. Kryptomarkederne har en uhyggelig evne til at overraske analytikere ved at bevæge sig modsat den generelle opfattelse.

Når året nærmer sig slutningen, skifter fokus til begivenhederne i det næste år. Bitcoins halvering, det amerikanske præsidentvalg og Det Forenede Kongeriges Brexit er blot nogle få af de begivenheder, der kan påvirke kryptopriser.

Kryptomarkedsdata ugentligt. Kilde: Coin360

Kryptomarkedsdata ugentligt. Kilde: Mønt360

Det er svært at forudsige reaktionen fra kryptomarkederne på sådanne begivenheder. Derfor er det vigtigt at identificere trenden med kryptokurver som investorer. At købe i en nedadgående tendens kan hurtigt gøre positionen til et tab og kan beskattes mentalt. Mange gange, hvis prisen fortsætter med at falde, mister investorerne tålmodighed og dumper positioner i bunden. Derfor er det bedst at købe en uptrend eller i det mindste efter, at priserne er nået.

Efter de seneste tilbagegang viser nogen af ​​de store kryptokurver tegn på bunden? Lad os analysere de bedste spillere i de sidste syv dage for at se, om vi ser nogen købsmuligheder.

HT / USD

Med en stigning på lige over 2% inden for de sidste syv dage har Huobi Token (HT) vist sig at være den bedste performer. Der var ingen specifikke nyheder i de sidste syv dage, der understøttede prisstigningen. Betyder det, at prisen er faldet til niveauer, der gør den attraktiv for de aggressive tyre? Lad os analysere dets diagram.

HT / USD

HT / USDT-parret har handlet inde i en faldende kanal siden toppingen i begyndelsen af ​​august. De glidende gennemsnit er på randen af ​​en bearish crossover, og RSI er i negativt område, hvilket indikerer, at bjørne er i kommando.

I øjeblikket forsøger tyrerne at forsvare det rivaliserende niveau på Fibonacci retracement på 61.80% fra $ 0,88 til $ 5,3506. Dette viser efterspørgsel på lavere niveauer. Hvis køberne kan skubbe prisen over kanalens modstandslinje, vil parret sandsynligvis få fart. Det første mål er $ 4,08 til $ 4,37 zone og over det $ 5,3506. Vi venter på, at prisen holder sig over den faldende kanal, inden vi bliver positive.

Omvendt, hvis prisen falder ned fra de glidende gennemsnit på $ 3 eller fra kanalens modstandslinje ved $ 3,30 og falder ned under det nylige lavpunkt på $ 2,7539, vil parret blive enormt negativt.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) har holdt sig relativt godt i det nuværende fald. Dette viser, at stærkere hænder ikke dumper deres positioner. Det digitale aktivs markedsdominans er steget fra ca. 66,3% til ca. 68,3% i løbet af den sidste uge.


Tidligere denne uge gentog milliardær Bitcoin-tyren Tim Draper sin langsigtede bullish opfattelse af Bitcoin. Han forventer, at Bitcoin når $ 250.000 i 2022. Drapers opfattelse blev godkendt af Brian Kelly, grundlægger og administrerende direktør hos BKCM LLC og Fundstrat Global Advisors medstifter Tom Lee. Er Bitcoin en god investering på nuværende niveau, eller kan den styrte yderligere? Lad os finde ud af det.

BTC / USD

BTC / USD-parret sidder fast i et faldende kilemønster. Hvis tyre kan drive prisen over kilen, vil det signalere en ændring i trenden. Tyrerne holdt den kritiske støtte til $ 6.512,01 i løbet af ugen, hvilket viser køb på lavere niveauer.

En breakout på $ 7.856,76 vil fuldføre et dobbelt bundmønster, hvilket er et bullish tegn. Denne opsætning har et minimumsmål på $ 9,201.51. Over dette niveau er det muligt at flytte til $ 10.360,89. Derfor kan handlende købe tæt på (UTC-tid) over $ 7.856,78 og holde et stop under det nylige lavpunkt på $ 6.435.

I modsætning til vores antagelse, hvis prisen falder fra downtrend-linjen, kan parret muligvis konsolideres mellem $ 7.856,76 og $ 6.512,01 i et par uger mere. Parret genoptager sin nedadgående tendens ved en pause under $ 6.512,01. Et sådant træk vil dæmpe stemningen og forsinke starten på næste etape af op-træk.

TRX / USD

TRONs (TRX) grundlægger Justin Sun har forpligtet sig 1 million dollars til den unge svenske aktivist Great Thunbergs initiativ til at øge bevidstheden om klimaet. Altcoin var den tredje bedste performer de sidste syv dage med en marginal stigning på lidt over 1%. Kan tyrerne bygge videre på denne outperformance, eller vil bjørnen springe på dette forsøg på at hoppe? Lad os studere diagrammet.

TRX / USD

Tyrerne har igen holdt støtten til $ 0,011240, hvilket er et positivt tegn. Dette viser købernes ophobning på lavere niveauer. TRX / USD-paret kan nu bevæge sig op til $ 0,0163957, hvilket sandsynligvis vil fungere som en stærk modstand.

Hvis prisen falder fra $ 0,0163957 eller fra 20-ugers EMA, forbliver den muligvis rækkevidde i et par uger til. Parret genoptager sin nedadgående tendens ved en pause på under 0,011240 $.

Omvendt, hvis tyrerne kan skalere prisen over 20-ugers EMA, er en stigning til $ 0,02340 mulig. Vi vil vente på, at prisen stiger og opretholder over $ 0,0163957, inden vi bliver positive på kort sigt.

NEO / USD

NEO var blandt de fem bedste kunstnere i anden uge i træk. Dette er et positivt tegn, da det viser, at NEOs investorer ikke dumper deres kapitalandele i det nylige fald. Er dette et tegn på, at altcoin gør sig klar til en skarp rebound? Lad os finde ud af det.

NEO / USD

Tyrerne købte dipen under $ 8 i den sidste uge, hvilket er et positivt tegn. Det viser køb på lavere niveauer. Vi forventer dog, at NEO / USD-parret står over for stiv modstand ved de glidende gennemsnit.

Hvis prisen falder fra det glidende gennemsnit, forsøger bjørnen igen at synke parret til den kritiske support til $ 5,58. En pause under dette niveau vil være et enormt negativt og vil genoptage downtrend.

På den anden side, hvis tyrerne kan drive prisen over de glidende gennemsnit, er det sandsynligt, at et rally til $ 13,88772. Vi vil vente på, at prisen hopper af supporten til $ 5,58 eller opretholder over de glidende gennemsnit, inden vi bliver positive.

LEO / USD

UNUS SED LEO (LEO) gled med ca. 2% i de sidste syv dage, men viste sig stadig som den femte bedst presterende blandt de største kryptokurver. Dette viser, at stemningen forbliver negativ på tværs af kryptosektoren.

Cryptocurrency exchange Bitfinex forsøger at tiltrække kunder ved at udvide sine tjenester. Det meddelte for nylig, at dets brugere kan købe kryptovalutaer med både betalingskort eller kreditkort direkte. Vil disse trin fra Bitfinex øge LEO’s pris? Lad os analysere dets diagram.

LEO / USD

LEO / USD-parret er i en nedadgående tendens. Det dykkede til $ 0,83712 niveauer i løbet af ugen, hvilket var meget tæt på vores mål om $ 0,8276. Vi forventer dette niveau for at give en vis støtte. RSI er også dyppet ned i den oversolgte zone, hvilket antyder, at det er sandsynligt, at et nødhjælpsrally.

På opsiden vil tyrerne stå over for hård modstand på $ 0,941. Hvis prisen falder fra dette niveau, forsøger bjørnene at genoptage nedtendensen. En pause under det nylige lavpunkt på $ 0,83712 kan trække prisen til $ 0,65.

Parret viser styrke, hvis det holder over $ 0,941. Vi venter på, at der oprettes en ny købsopsætning, inden vi bliver positive.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Markedsdata leveres af HitBTC udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map