Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, ADA, XMR, ATOM, VET

Investorer er bekymrede over stabiliteten på kryptokurrencymarkedet, efter at det blev konfronteret med en strøm af ugunstige nyheder de sidste par dage.

Heldigvis er markederne modnet i det omfang, at negative nyheder ikke længere fremkalder vilde prissvingninger som de engang gjorde i kryptos tidlige dage.

Den nuværende stabilitet viser, at institutionelle investorer ikke betragter det nylige KuCoin-hack, CFTC og DOJ-anklager mod BitMEX eller endda præsident Donald Trump, der bliver diagnosticeret med coronavirus, som alvorlige nok begivenheder til at gå ned på kryptomarkederne.

Derfor var der ingen paniklikvidation i Bitcoin (BTC) futures, efter nyheden brød, og den åbne interesse forblev stabil.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Coin360

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

I en bullish tendens bruger handlende prissvaghed forårsaget af knæ-jerk-reaktioner for at tilføje til deres positioner. Hvis Bitcoin fortsætter med at opretholde over det psykologisk kritiske niveau på $ 10.000, kan flere investorer overveje at tilføje deres porteføljer.

På trods af Bitcoins sideløbende prishandling har et par altcoins opretholdt deres opadgående tendens, og andre viser tegn på en mulig bullish tilbageførsel.

Lad os analysere diagrammerne over de 5 bedste kryptokurver for at se, hvilke kritiske niveauer der kan signalere starten på et trendigt træk.

BTC / USD

Den langsigtede tendens i Bitcoin er bullish, da det 200-dages enkle glidende gennemsnit ($ 9.448) skråner op. På kort sigt antyder det flade 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 10.682) og det relative styrkeindeks tæt på midtpunktet imidlertid en balance mellem udbud og efterspørgsel.

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD-parret sidder i øjeblikket mellem $ 9.835 og $ 11.178 de sidste par dage. En pause over eller under dette interval kan starte et trendigt træk.

Mellem maj og juli havde parret været fast i et stramt interval i næsten 80 dage, og den nuværende konsolidering er afsluttet omkring 30 dage.

Hvis historien gentager sig selv, kan prisen forblive rækkevidde i et par dage til. Derfor skal forhandlere være tålmodige, indtil prisen går over eller under intervallet.

Et breakout på $ 11.178 kunne starte et rally med det første målmål på $ 12.460, mens en pause på under $ 9.835 og den 200-dages SMA kan intensivere salget, da handlende skynder sig at udgangen for at dumpe deres positioner.

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at prisen handles i en stor symmetrisk trekant. Et breakout mellem halv til tre fjerdedele af afstanden fra trekantsbasen til toppunktet betragtes som pålidelig.

Derfor kan tyre og bjørne muligvis forsøge at bryde trekanten inden for de næste par dage. Men hvis det ikke sker, og prisen når toppen af ​​trekanten, bliver mønsteret ugyldigt.

ADA / USD

Cardano (ADA) lukkede (UTC-tid) under 200-dages SMA ($ 0,0837) den 23. september, men bjørnene kunne ikke opretholde de lavere niveauer, og altcoinet klatrede tilbage over det langsigtede glidende gennemsnit den 24. september.

ADA / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

ADA / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Dette antyder, at tyrerne aggressivt forsvarer den 200-dages SMA. Prishandlingen de sidste par dage viser en mulig invers hoved- og skuldermønsterdannelse, der afsluttes ved et breakout og lukker (UTC-tid) over halsudskæringen.

Mønstermålet for denne opsætning er $ 0,1331. Denne bullish opfattelse kommer først i spil, når prisen bryder ud af halsudskæringen.

I modsætning til denne antagelse, hvis ADA / USD-paret vender ned fra det aktuelle niveau eller halsudskæring og falder under 200-dages SMA, vil det ugyldiggøre mønsteret. Dette kan tiltrække aggressiv salg med den næste support til $ 0,050. 

ADA / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

ADA / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyrerne kæmper for at skubbe prisen over $ 0,1040440 overheadmodstand. Dette viser, at bjørnen sælger på nødhjælpsrally til denne modstand.

De nedadgående glidende gennemsnit og RSI i negativt område tyder på, at bjørne har en lille fordel på kort sigt. Hvis prisen falder under $ 0,0898, vil bjørnene forsøge at synke prisen til den kritiske support på $ 0,074.

Omvendt, hvis tyrerne kan skubbe og opretholde prisen over de glidende gennemsnit, er det muligt at flytte til $ 0,1040440 og derefter til udskæringen.

XMR / USD

Monero (XMR) brød over overheadmodstanden på $ 97,70 den 29. september, og gentesten af ​​breakout-niveauet blev vellykket den 2. oktober. Dette viser, at det niveau, der tidligere fungerede som en stiv modstand, nu fungerer som en stærk støtte.

XMR / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

XMR / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den stigende 20-dages EMA ($ 97,15) og RSI i det positive område antyder, at den mindste modstands vej er opad. Det første mål er $ 113,211 og over det $ 121,427.

Momentum vil sandsynligvis stige, hvis tyre kan skubbe prisen over dette niveau, og det næste mål er $ 140.

Denne positive opfattelse ugyldiggøres, hvis XMR / USD-paret vender ned fra de nuværende niveauer og bryder under $ 93. Et sådant træk kunne trække prisen ned til 200-dages SMA til 71,79 $.

XMR / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

XMR / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at parret stort set har handlet inde i en kanal de sidste par dage. Selvom prisen brød over kanalen, kunne tyre ikke opretholde de højere niveauer, og parret faldt til kanalens supportlinje.

Imidlertid har reboundet fra supportlinjen været stærkt, og tyre prøver igen at skubbe prisen over kanalen. Hvis de lykkes, kan momentumet tage sig op.

I modsætning til denne antagelse er det sandsynligt, at prisen gradvis går op, hvis prisen ikke bryder ud af kanalen. Det første tegn på svaghed vil være en pause under kanalen.

ATOM / USD

Cosmos (ATOM) viser tegn på en mulig vending, da den har dannet et omvendt hoved- og skuldermønster, der fuldføres ved et breakout og lukkes (UTC-tid) over halsudskæringen.

ATOM / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

ATOM / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Denne opsætning har et målmål på $ 7,4, og hvis dette niveau krydses, kan op-træk test igen højderne på $ 8.877.

Imidlertid er 20-dages EMA ($ 5) i øjeblikket flad, og RSI er lige over midtpunktet, hvilket antyder en balance mellem udbud og efterspørgsel. Derfor kan handlende muligvis vente på, at prisen går over halsudskæringen, før de bliver positive.

Hvis ATOM / USD-paret vender sig ned fra halsudskæringen, er et fald til $ 4,50 og under det til 200-dages SMA ($ 3,675) muligt.

ATOM / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

ATOM / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyrerne købte dip til 50% Fibonacci retracement niveau for stigningen fra $ 3,78– $ 5,596. Køberne vil nu forsøge at skubbe prisen tilbage over $ 5,596.

Hvis de opnår breakout og opretholder det, fuldføres det omvendte hoved og skuldermønster.

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis parret vender ned fra de nuværende niveauer eller fra overheadmodstanden og falder til under 61,8% retracement-niveauet på $ 4,474. Et sådant træk kunne trække prisen ned til $ 3,78.

VET / USD

Tyrerne har forsvaret $ 0,01094 support i de sidste par dage, men de har undladt at opretholde de højere niveauer, hvilket antyder, at bjørne sælger på rally. Derfor er VeChain (VET) igen faldet tilbage til $ 0,01094 support.

VET / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

VET / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis bjørnene synker VET / USD-parret under $ 0,01094 support og 200-dages SMA ($ 0,0104), vil salget sandsynligvis intensiveres, og et fald til $ 0,008 og under det til $ 0,0066 er muligt.

Den 20-dages EMA ($ 0,0128) skråner ned, og RSI har ikke været i stand til at opretholde over 50, hvilket antyder, at bjørne har overhånden.

Denne negative opfattelse ugyldiggøres, hvis parret igen springer tilbage fra supporten og stiger over $ 0,0160. Et sådant træk vil antyde ophobning af tyre på lavere niveauer.

VET / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

VET / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser dannelsen af ​​en faldende trekant, som afsluttes ved en opdeling og lukkes (UTC-tid) under $ 0,010940. Denne opsætning har et målmål på $ 0,00328.

De faldende glidende gennemsnit og RSI i den negative zone tyder på, at bjørne har overhånd på kort sigt.

Denne visning ugyldiggøres, hvis parret springer tilbage fra $ 0,010940 og stiger over trekantens nedadgående linje.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map