Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, ETH, XMR, XEM, AAVE

December viser sig at være en ny kæmpemåned for Bitcoin, da strømmen af ​​institutionelle investorer, der indsprøjter midler i Bitcoin, fortsætter med at stige.

Business intelligence-firmaet MicroStrategy meddelte, at det havde rejst $ 650 millioner konvertible obligationer til en sats på 0,75% på grund af forfald i 2025. Virksomheden planlægger nu at investere nettoprovenuet i Bitcoin efter at have identificeret dets “driftskapitalbehov og andre generelle virksomhedsformål.” 

Når institutionelle investorer viser så stor en appetit på at købe Bitcoin (BTC) nær historiens højeste niveau, er det ikke overraskende, at korrektionerne har været overfladiske.

Tyler Winklevoss sagde i et nyligt interview med CNBC, at institutionelle investorer er bekymrede over den “kommende inflation og inflationens svøbe med al pengetryk og stimulus fra COVID-pandemiske lockdowns.” Derfor har de lagt penge i Bitcoin.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

I dag steg Bitcoin-prisen tilbage over $ 19.000-niveauet, og det kan udfordre den psykologiske modstand på $ 20.000. Hvis dette niveau brydes ud med overbevisning, kan det skabe FOMO blandt detailhandlere, da mange ikke har deltaget i den nuværende rally.

Hvis penge fra detailinvestorer også begynder at strømme ind, kan Bitcoin få fart og starte næste etape af op-træk.

Sammen med Bitcoin er der et par altcoins, der kan deltage i up-move næste uge. Lad os studere diagrammerne over top 5-kryptovalutaer for at få øje på de kritiske support- og modstandsniveauer, vi skal passe på.

BTC / USD

Bitcoin lukkede under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 18.435) den 10. og 11. december. Den lange hale på lysestagen den 11. december viser imidlertid, at tyrerne købte dip i stedet for at gå i panik og dumpe deres positioner.

BTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Prisen steg over 20-dages EMA den 12. december, og dette kunne have fanget nogle aggressive bjørne, der gik kort de sidste par dage og forventede et kraftigt fald. Denne korte dækning og køb af tyre skubbede prisen over den faldende kanal i dag.

Prisen har igen nået den overliggende modstandszone på $ 19.500 til $ 20.000. Hvis tyrerne kan sætte prisen over denne zone, kan næste etape af uptrend begynde.

Omvendt, hvis prisen igen falder kraftigt ned fra de nuværende niveauer og styrter ned under $ 17.500, kan det signalere, at en kortvarig top er på plads. Et sådant træk kunne trække prisen ned til den næste support på $ 16.191,02.

Den 20-dages EMA er begyndt at dukke op, og det relative styrkeindeks (RSI) er kommet tilbage fra 50-niveauet, hvilket tyder på, at tyre har overhånden.

BTC / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers-diagrammet viser en stigende trekantsdannelse, som afsluttes ved en breakout og tæt over den overliggende modstandszone. Denne opsætning har et målmål på $ 23.576.

Imidlertid forsøger bjørnene i øjeblikket at stoppe op-bevægelsen på $ 19.500 modstand. Hvis prisen falder fra de nuværende niveauer, vil tyre sandsynligvis købe på enhver dip til 20-EMA. Et stærkt rebound fra denne support vil forbedre udsigterne til en breakout over $ 19.500.

Denne bullish visning vil blive ugyldiggjort, hvis BTC / USD-paret vender ned fra de nuværende niveauer og bryder under trendlinjen i trekanten.

En opdeling af en bullish opsætning fælder flere aggressive tyre, og det kan resultere i paniksalg. Hvis det sker, kan et fald til $ 16.191,02 være på kortene.

ETH / USD

Ether (ETH) er brudt ud af den nedadgående kanal, hvilket tyder på fordel for tyre. Prisen kan nu gå op til $ 622,807 til $ 635,456 overhead modstandszone.

ETH / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

RSI er hoppet ud af midtpunktet og brudt ud af downtrend-linjen, hvilket antyder, at tyre har overhånden.

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over modstandszonen, kan næste etape af uptrend begynde. Selvom der kan være nogle pitstop imellem, er det næste mål $ 800.

På den anden side, hvis ETH / USD-paret vender sig ned fra overheadmodstanden, men ikke giver meget grund, vil det være et positivt tegn og øge sandsynligheden for en breakout i modstandszonen.

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis prisen sænkes fra de nuværende niveauer og igen går ind i kanalen. Et sådant træk vil antyde, at den nuværende breakout var en tyrfælde.

ETH / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser en stigende trekantsdannelse, som afsluttes ved en breakout og lukker over $ 622,807. De glidende gennemsnit på randen af ​​en bullish crossover og RSI er i det positive område indikerer, at tyrene har overhånden.

Denne positive opfattelse ugyldiggøres, hvis prisen falder ned fra de nuværende niveauer eller overheadmodstanden og bryder under trekanten. Et sådant træk kan resultere i et fald til $ 488.134.

XMR / USD

Monero (XMR) gennemførte et omvendt hoved- og skuldermønster den 7. december, men bjørnen trak hurtigt prisen tilbage under halsudskuddet den 9. december. Tyrerne købte dog igen dip til den 20-dages EMA ($ 133) og drev frem prisen tilbage over $ 135,50 den 11. december. Dette antyder aggressiv køb på lavere niveauer.

XMR / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

De stigende glidende gennemsnit og RSI over 66 antyder fordel for tyre. Målet med breakout fra den bullish opsætning er $ 167.

Dog kan bjørnen have andre planer. De vil sandsynligvis forsvare det psykologiske niveau på $ 150. Hvis prisen falder fra denne modstand, men vender tilbage fra $ 135,50 support, vil det antyde, at tyr akkumulerer på lavere niveauer.

Tværtimod, hvis prisen falder til under $ 135,50 support og 50-dages SMA ($ 124), vil det antyde, at bjørnene er tilbage i førersædet.

XMR / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser dannelsen af ​​et stigende trekantmønster, der blev afsluttet ved en breakout og lukket over $ 142,50. XMR / USD-parret har dog ikke fået fart, og prisen sidder fast inden for $ 142,50 til $ 150-området.

Hvis tyre kan presse prisen over $ 150, kan uptrend genoptages med det næste mål på $ 162,50. De stigende glidende gennemsnit og RSI i den positive zone antyder, at den mindste modstands vej er opad.

XEM / USD

NEM (XEM) steg den 12. december, og prisen nåede overheadmodstanden på $ 0,27688 i dag. Bjørnene forsøger i øjeblikket at stoppe op-bevægelsen ved denne modstand.

XEM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Men hvis tyrerne ikke giver meget plads fra de nuværende niveauer, vil det antyde, at forhandlere ikke booker overskud i en fart. Det kunne holde prisintervallet tæt på overheadmodstanden.

Den skrånende 20-dages EMA ($ 0,209) og RSI nær overheadmodstanden antyder, at den mindste modstands vej er opad. Hvis tyrerne kan drive prisen over $ 0,27688, kan XEM / USD-parret gå op til $ 0,3564607.

XEM / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Bjørnene forsvarer aggressivt overheadmotstanden. Hvis prisen vender tilbage fra 20-EMA, vil det forbedre udsigterne til et breakout på 0,27688 $. Den skrånende 20-EMA og RSI i den positive zone antyder, at tyre har overhånden.

I modsætning til denne antagelse er det muligt at falde til trendlinjen, hvis prisen går under det glidende gennemsnit. En pause under denne støtte vil antyde, at tyre har mistet grebet.

AAVE / USD

AAVE handler inden for en stigende kanal. Prisen faldt fra den overliggende modstand på $ 95 den 8. december, men det positive tegn er, at tyre har købt dip til 20-dages EMA ($ 77).

AAVE / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

RSI er igen sprunget fra midtpunktet, og 20-dages EMA er begyndt at dukke op. Dette antyder, at korrektionen kan være overstået, og tyre er tilbage i kontrol. Det første mål på overside er en gentest på $ 95.

Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 95, kan det næste ben i op-bevægelsen begynde. Det psykologiske niveau på $ 100 kan virke som en modstand, men hvis tyre kan køre prisen igennem det, kan AAVE / USD-parret stige til kanalens modstandslinje til $ 112.

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis prisen sænkes fra de nuværende niveauer og styrter under kanalens supportlinje. Et sådant træk vil antyde, at tendensen er vendt til fordel for bjørnene.

AAVE / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Prisen dukkede op fra $ 70,564 lige over supportlinjen for den stigende kanal, men bjørnen forsøger at stoppe aflastningsrallyet til $ 86,14.

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over denne modstand, kan parret stige til $ 95. En pause på over $ 95 kan starte det næste ben i uptrend.

På den anden side, hvis prisen falder fra $ 86,14, kan parret danne højre skulder af et muligt omvendt hoved- og skuldermønster. Denne visning vil blive negeret, hvis prisen falder under supporten på $ 70,50.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map