Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, ETH, XRP, LTC, DASH

Bitcoin (BTC) har gjort et fantastisk comeback fra marts-lavt niveau i 2020, og denne præstation bliver bemærket af institutionelle investorer. For nylig sagde Rick Rieder, BlackRocks CIO for fast indkomst, at Bitcoin kunne erstatte guld, da det er “mere funktionelt end at sende en bar guld.”

Kommentarer som disse er et positivt tegn, da de viser, at fortællingen om, at Bitcoin i stigende grad betragtes som digitalt guld, selv blandt traditionelle investorer, har fået bredere accept.

En ny rapport fra krypto-investeringsselskabet Pantera Capital tilskriver den nylige stigning i Bitcoins pris til PayPal’s nye kryptotjeneste. Ifølge Pantera viser data, at “PayPal allerede køber næsten 70% af den nye levering af bitcoins” og Cash App resten 30%, hvilket har skabt en reel forsyningsmangel.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Bitcoin naysayers har længe beskrevet aktivet som for volatil, men undersøgelse foretaget af investeringsadministrationsfirmaet Van Eck fandt ud af, at ca. 51% af aktierne på&P 500 er enten lige eller mere ustabile end Bitcoin på en 90-dages basis.

Resultater som disse kunne tiltrække flere investorer til kryptokurver, hvis dataene blev vidt kendt.

Investorer undrer sig nu over, om Bitcoin-prisen rammer et nyt rekordhøjt niveau i næste uge, og om altcoins følger?

Lad os studere diagrammerne over de fem bedste kryptokurver for at bestemme stien til mindst modstand og se de kritiske niveauer på opad og nedadgående.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) dannede et Doji lysestage mønster den 21. november, og det blev løst til ulempen i dag. I en stærk uptrend varer korrektionerne normalt i en til tre dage, og derefter genoptages trenden.

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den stærke rebound fra intradag-lavene i dag antyder, at købere akkumulerer på hver dip. Hvis tyrerne nu kan skubbe prisen over $ 18.695,75, er det muligt at rally til verdenshøjeste.

Hvis køberne kan køre prisen over $ 20.000, kan BTC / USD-parret få fart og danne en afblæsningstop.

En ting at bemærke er, at BTC / USD-parret ikke har korrigeret på en meningsfuld måde, siden det nuværende ben i rallyet startede fra $ 10.500 niveau.

Prisen er ikke engang trukket tilbage til det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 16.493) siden 8. oktober, hvilket tyder på, at der har været en købsangreb.

Hvis parret vender ned fra de nuværende niveauer og falder til under $ 17.629, kan faldet strække sig til 20-dages EMA. Tyrerne vil sandsynligvis købe tættere på denne støtte, da tendensen forbliver stærk.

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Relativt styrkeindeks (RSI) på 4-timers diagrammet har dannet en bearish divergens, hvilket er et negativt tegn. Bjørnenes manglende evne til at holde prisen under 20-EMA antyder imidlertid stærk bullish akkumulering på lavere niveauer.

Hvis tyrerne kan opretholde prisen over downtrend-linjen, er en gentest af overhead-modstanden på $ 18.965,75 mulig.

På den anden side, hvis prisen falder fra det nuværende niveau og bryder under $ 17.600, øges muligheden for en pause under $ 17.200.

ETH / USD

Ether (ETH) tog fart den 20. november, efter at den steg over overheadmodstanden til $ 488,134. Den største altcoin dækkede hurtigt jorden og samlede sig til en intradag høj på $ 561,233 i dag.

ETH / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Korrektionen i Bitcoin resulterede også i fortjeneste booking i ETH / USD paret i dag, men den lange hale på lysestagen viser aggressiv køb på lavere niveauer.

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 561.223, kan uptrend genoptages med det næste målmål på $ 625. De stigende glidende gennemsnit og RSI i den overkøbte zone tyder på, at tyre har kontrol.

Denne bullish opfattelse vil blive negeret, hvis bjørnene kan synke prisen under dagens intradag-lave til $ 511.769. Et sådant skridt kunne tiltrække aggressiv salg og øge muligheden for en pause under den kritiske support på $ 488,134.

ETH / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyrerne aggressivt købte dip til 20-EMA. De vil nu forsøge at køre prisen over overheadmodstanden. Hvis de lykkes, kan uptrend genoptages.

Omvendt, hvis prisen sænkes fra de nuværende niveauer eller overheadmodstanden, vil bjørnene forsøge at synke parret under 20-EMA. Hvis det sker, kan tilbagegangen udvides til den kritiske support på $ 488.134.

XRP / USD

XRP steg 40,48% den 21. november. Denne skarpe demonstration antyder, at handlende var i panik med at købe på grund af FOMO. Men når underpresterne begynder at skyde i luften, antyder det generelt, at tyrefasen er kommet ind i sit sidste ben.

XRP / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Det psykologiske niveau på $ 0,50 tiltrak profit-booking af handlende i dag, og prisen trak tilbage til lige over 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 0,393344. Den lange hale på lysestagen viser stærk køb på lavere niveauer.

Hvis altcoin stiger over $ 0,46, vil tyre igen forsøge at genoptage optrenden ved at skubbe prisen over $ 0,50. Hvis de lykkes, kan rallyet strække sig til $ 0,60 og derefter til $ 0,75.

Volatilitetsudvidelsen den 21. november og i dag har skubbet RSI dybt ind i det overkøbte område. Derfor kan XRP / USD-paret muligvis gå ind i en afkølingsperiode og konsolideres i et par dage, inden den næste trending begynder.

Denne visning ugyldiggøres, hvis bjørnene sænker prisen under $ 0,39, da den næste support er på 50% Fibonacci retracement på $ 0,361738.

XRP / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyrene køber på dips tættere på $ 0,40 niveauerne, men de kæmper for at opretholde prisen over $ 0,46. Dette antyder, at handlende sælger på mindre stævner.

Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 0,46, er en gentest på $ 0,495663 mulig. En pause over denne modstand kunne genoptage optrenden.

Omvendt, hvis prisen sænkes fra de nuværende niveauer eller $ 0,46, er en dybere korrektion til 20-EMA mulig.

LTC / USD

Litecoin (LTC) er i en stærk stigende tendens, og tyre havde skubbet prisen over overheadmotstanden på $ 84,3374 den 21. november. Imidlertid kunne køberne ikke opretholde breakout, hvilket antyder fortjeneste booking på højere niveauer.

LTC / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

I dag har bjørne trukket prisen under $ 84,3374, men den lange hale på lysestagen viser køb på lavere niveauer. Hvis tyrerne kan skubbe prisen tilbage over $ 84,3374 og opretholde breakout, kan LTC / USD-paret genoptage optrenden og rally til $ 100.

Men hvis bjørnene forsvarer $ 84.3374 modstanden, kan parret falde til 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 72,5521. Denne støtte er lige over 20-dages EMA ($ 69), derfor er det sandsynligt, at tyre vil forsvare denne zone aggressivt. Fordelen skifter til fordel for bjørnene, hvis de kan synke prisen under $ 67.

LTC / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at salget intensiveredes, efter at bjørnen trak prisen under $ 84,3374, men sælgerne kunne ikke udnytte bruddet under 20-EMA. Parret har sprunget af intradagens laveste og nået overheadmodstanden.

Hvis tyrerne kan opretholde prisen over $ 84,3374, kan uptrend genoptages. På den anden side, hvis prisen falder fra de nuværende niveauer og bryder under $ 78, kunne parret korrigere til det 50-enkle glidende gennemsnit på $ 75.

DASH / USD

Dash (DASH) steg den 21. november og lukkede lige over overheadmodstanden til $ 94,1813. Tyrerne forsøgte at genoptage op-træk i dag, men prisen faldt fra $ 95,4549.

DASH / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Dette antyder, at manglende opretholdelse af prisen over $ 94,1813 kunne have tiltrukket profit-booking af kortsigtede forhandlere.

Den første støtte på ulempen er 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 82,7761. Hvis prisen vender tilbage fra dette niveau, vil tyrerne igen forsøge at genoptage optrenden ved at skubbe DASH / USD-paret over $ 95,4549. Det næste mål på hovedet er $ 104 og derefter $ 110.

I modsætning til denne antagelse er en dybere korrektion til 20-dages EMA ($ 78) mulig, hvis bjørnen synker prisen under $ 82,7761..

DASH / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Parret er hoppet af 20-EMA på 4-timers diagrammet. Hvis reboundet opretholder over $ 91, vil tyre igen prøve at genoptage optrenden ved at skubbe prisen over $ 95.4549.

På den anden side, hvis parret vender sig ned fra de nuværende niveauer, og bjørnene synker prisen under 20-EMA, vil tyrerne forsøge at standse tilbagegangen ved 50-SMA.

Hvis de ikke gør det, kan parret falde til 50% Fibonacci retracement niveau på $ 78.8596, og hvis denne support også knækker, så er den næste support på 61,8% Fibonacci retracement niveau på $ 74,9413.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map