Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, NEO, XMR, ADA, LINK

Den samlede kryptomarkedsværdi er genoprettet fra den 6. september laveste niveau på $ 314 mia., Men det kæmper for at opretholde over 350 milliarder dollars mærke, hvilket viser, at højere niveauer fortsat tiltrækker sælgere.

Bitcoins (BTC) dominans faldt fra over 68% i midten af ​​maj til ca. 56% i første halvdel af denne måned, da DeFi-tokens påbegyndte et stærkt bull run. 

I de sidste par dage har DeFi-aktiverne imidlertid været vidne til skarpe korrektioner, og deres volatilitet er steget. Dette kan muligvis flytte erhvervsdrivendes opmærksomhed tilbage på Bitcoin. Det er også muligt, at Bitcoins manglende evne til at holde sig over $ 11.000-niveauet også kan være negativt på altcoin- og DeFi-token-handlernes tillid..

Kryptomarkedsdata daglige visning

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Selvom Bitcoin har kæmpet for at finde momentum, er det positivt, at mængden af ​​Bitcoin-futureshandel på Bakkt er steget, og udvekslingshvalforholdet er næsten årligt lavt. Dette antyder ophobning af hvaler og institutionelle forhandlere.

I øjeblikket følger de fleste større kryptokurver ikke en generel tendens, da prishandlingen for det meste har været møntspecifik. Dette har åbnet muligheder både på kortsiden og langsiden. Derfor er der i dagens liste blevet diskuteret to korte ideer til de handlende, der er bearish på kryptomarkederne.

BTC / USD

Reliefrallyet i Bitcoin står over for stiv modstand nær 50% Fibonacci retracement niveau på $ 11.147,60. Dette viser, at bjørnene har brugt den nuværende nødhjælpsrally til at indlede korte positioner.

BTC / USD dagligt diagram

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Hvis bjørnene kan synke prisen under uptrendelinjen og $ 10.625 support, vil det signalere svaghed. Hvis BTC / USD-parret opretholder under $ 10.625, vil det øge muligheden for en gentest på $ 9.835.

Men hvis parret springer kraftigt tilbage fra $ 10.625 support, vil dette være det første tegn på, at korrektionen muligvis er overstået. Handelsmomentet vil sandsynligvis stige, når rallyet bryder over downtrend-linjen.

Hvis prisen lukker (UTC-tid) over downtrend-linjen, øges muligheden for et rally til $ 12.460. Selvom der er modstand på $ 12.000, ser det ud til, at det bliver krydset.

BTC / USD 4-timers diagram

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Parret forsøger i øjeblikket at komme tilbage fra uptrendelinjen, hvilket antyder, at tyrerne købte dip til denne support. Køberne vil nu gøre endnu et forsøg på at skubbe prisen over $ 11.147,60 modstanden.

Hvis hoppet sprudler ud, og bjørnene synker parret under opadgående linje, kan der forekomme et fald til $ 10.625. Dette er en vigtig støtte for tyrerne, fordi salg sandsynligvis intensiveres, hvis dette niveau bryder sammen.

Hvis parret springer tilbage fra $ 10.625, er et par dages rækkevidde-bundet handling mulig. Det glatte glidende gennemsnit på 4-timers diagrammet antyder en balance mellem udbud og efterspørgsel. 

NEO / USD

NEO står i øjeblikket over for hård modstand på $ 25,23, hvilket viser, at bjørnene aggressivt forsvarer denne modstand. Men da det er i en opadgående tendens, vil forhandlere sandsynligvis se dypene som en købsmulighed. 

NEO / USD dagligt diagram

NEO / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den øjeblikkelige support på nedadrettede er på $ 23 og derunder ved det 10-dages enkle glidende gennemsnit ($ 22,26). Hvis NEO / USD-paret springer tilbage fra en eller anden støtte, vil det indikere, at tyrerne ikke venter på et dybere fald for at købe, hvilket er et positivt tegn.

Hvis tyrerne kan skubbe prisen over $ 25,23– $ 25,78923-modstandszonen, vil sandsynligvis stigningen igen genoptages. Det næste mål på hovedet er $ 29.

En pause under den 10-dages SMA vil være det første tegn på, at momentum svækkes, og et fald under $ 20,9633 vil signalere en mulig ændring i trenden.

NEO / USD 4-timers diagram

NEO / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyre skubbede prisen over $ 25,23 modstanden to gange, men de kunne ikke opretholde de højere niveauer. Dette viser, at bjørnene forsøger at stoppe demonstrationen ved denne modstand. 

På ulempen har tyre imidlertid ikke tilladt, at prisen opretholder under $ 23, hvilket viser, at køberne akkumulerer på hver mindre dip. 

Dette kan holde parret fast mellem $ 23 og $ 25,50 i et par dage til. De glidende gennemsnit er fladt ud, hvilket antyder en balance mellem udbud og efterspørgsel. 

XMR / USD

Genopretningen i Monero (XMR) fra den 5. september lave på $ 74,1012 har været stærk, og tyre har skubbet prisen tilbage over de glidende gennemsnit, hvilket øger muligheden for, at korrektionen kan være over. 

XMR / USD dagligt diagram

XMR / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Det er imidlertid usandsynligt, at bjørnen giver op uden en hård kamp på $ 97.4615 modstanden. Hvis XMR / USD-paret vender kraftigt ned fra de nuværende niveauer og bryder under $ 84, er et fald til $ 74,1012 muligt.

Omvendt, hvis tyrerne kan arrestere den næste dip ved det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 89), vil det øge muligheden for et breakout på $ 97.4615. Over denne modstand er det muligt at flytte til $ 105,9131– $ 107,3742. En pause over $ 107,3742 kan resultere i et rally til $ 120.  

XMR / USD 4-timers diagram

XMR / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at opsvinget fra $ 74,1012 har været gradvis. Selvom bjørnen ved flere lejligheder brød parret under 30-EMA, kunne de ikke udnytte det og intensivere salget. 

Dette viser, at tyrene akkumuleres på dips. I øjeblikket er prisen igen faldet under 30-EMA. Hvis parret springer tilbage fra de nuværende niveauer, vil tyrerne forsøge at køre prisen over overheadmodstanden til $ 97.4615.

Det kortsigtede momentum vil sandsynligvis svækkes, hvis bjørnene kan bryde og opretholde prisen under den øjeblikkelige support på $ 87,5629. 

ADA / USD

Reliefrallyet i Cardano (ADA) fra lavprisen på $ 0,0855982 den 6. september ramte en stiv modstand på $ 0,0997444 den 13. september. De glidende gennemsnit skråner, hvilket antyder, at bjørnene har kommandoen.

ADA / USD dagligt diagram

ADA / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

I en nedadgående tendens er bjørnen kort om tilbagetrækninger til modstandsniveauer, da det forbedrer risikoen for at belønne forholdet i handelen. I øjeblikket, hvis bjørnene kan synke ADA / USD-paret under $ 0,0855982 support, kan tilbagegangen muligvis genoptages.

Forhandlere kan overveje at tage positioner på kortsiden med et passende stoptab for at drage fordel af det sandsynlige nedadgående træk. Den næste support på ulempen er på $ 0,074, men hvis denne support ikke holder, kan faldet strække sig til $ 0,05. 

Denne bearish visning ugyldiggøres, hvis parret springer tilbage fra $ 0,0855982, og tyre kører prisen over $ 0,10. Et sådant skridt vil antyde, at nedtendensen måske er overstået. 

Det er dog ikke nødvendigt, at en ny uptrend starter, så snart en downtrend slutter, for mange gange forbliver prisen rækkevidde, da den forsøger at danne en bund. 

Derfor kan handlende træde til side og vente på, at der dannes en ny bullish opsætning, hvis prisen går over $ 0,10.

ADA / USD 4-timers diagram

ADA / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at parret gradvist er faldet i retning af den kritiske support på $ 0,0855982, og en tæt (UTC-tid) under dette niveau vil sandsynligvis starte næste etape af nedadgående bevægelse.

Men hvis parret springer tilbage fra $ 0,0855982, vil tyrerne gøre endnu et forsøg på at drive prisen over $ 0,10. Hvis de lykkes, er et hurtigt nødhjælpsrally muligt.

Omvendt, hvis prisen igen falder fra $ 0,10, forbliver parret muligvis rækkevidde i et par dage.

LINK / USD

Chainlink (LINK) er i en nedadgående tendens, og det har lavet et lavere højt og et lavere lavt mønster de sidste par dage, hvilket viser, at bjørnene bruger reliefmøderne til at sælge. 

LINK / USD dagligt diagram

LINK / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

De nedad skrånende glidende gennemsnit antyder, at tendensen favoriserer bjørnene. Hvis de kan synke LINK / USD-paret under $ 9,65, er der sandsynligvis et fald til $ 9. Dette er en vigtig støtte at passe på, fordi en pause under dette niveau sandsynligvis vil genoptage downtrend.

Den næste support på ulempen er $ 7. Derfor kan handlende overveje at drage fordel af den mulige down-move.

Denne bearish visning ugyldiggøres, hvis parret vender op fra de nuværende niveauer eller springer kraftigt tilbage fra $ 9-niveauerne og bryder over downtrend-linjen. 

LINK / USD 4-timers diagram

LINK / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Den 5. og 6. september var bjørnene ikke i stand til at opretholde prisen under $ 10,50, hvilket viser, at tyrerne forsøgte at forsvare dette niveau. 

I løbet af det nuværende fald har prisen dog holdt sig under $ 10,50 de sidste to dage, hvilket antyder, at købet er tørret op.

De glidende gennemsnit skråner gradvist ned, og prisen er under gennemsnittet, hvilket antyder, at fordelen er med bjørnene.

En pause over 30-EMA vil være det første tegn på, at bjørnene mister deres greb. Indtil da er den mindste modstands vej mod ulempen. 

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map