Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, XRP, ADA, XMR, ATOM

I de sidste tre år har US Securities and Exchange Commission nedskudt flere applikationer til en Bitcoin (BTC) børshandlet fond. Dette ødelagde håb for mange investorer, der troede, at Bitcoin-prisen ville stige højere, hvis en EFT blev godkendt. 

Selvom investorer ikke længere fastlægger BTC’s fremtid på eksistensen af ​​en ETF, kan tilsynsmyndigheder i sidste ende justere deres anti-kryptostilling i fremtiden.

I et interview med Cointelegraph sagde SEC-kommissær Hester Peirce, at regulatoren bliver nødt til at blive imødekommende over for innovation, da flere mennesker fra både kryptorummet og traditionelle finansielle institutioner søger deres vejledning.

Bloombergs seneste krypto-nyhedsbrev forudsiger, at en Bitcoin ETF kan se dagens lys, hvis den demokratiske præsidentkandidat Joe Biden bliver valgt som den næste amerikanske præsident. Forfatteren mener, at en vagtændring kan medføre reguleringsklarhed, der kan tiltrække investeringer i digitale aktiver.

Kryptomarkedsdata daglige visning

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Selvom præsident Donald Trump genvælges, forventer Bloomberg imidlertid, at Bitcoin vil udvide sin opadgående tendens gennem sin anden periode, da det digitale aktiv vil blive opdrevet af den stigende gæld til BNP, kvantitativ lettelse og Bitcoin-hashrate. 

Selvom Bitcoin kun samler sig ved halvdelen af ​​sin 1.400% gevinst fra 2016 til 2020, ville det stige til $ 80.000 inden 2024.

De langsigtede prognoser er opmuntrende, og det er de kortvarige diagrammer også. Lad os analysere top 5-kryptovalutaer, der muligvis overgår pr. Kort sigt. 

BTC / USD

Udbruddet af den symmetriske trekant den 8. oktober tiltrak købere, der skubbede prisen over overheadmotstanden på $ 11.178 den 10. oktober. Dog har bjørnene endnu ikke opgivet fuldstændigt, da de solgte rallyet til $ 11.482,44 den 10. september..

BTC / USD dagligt diagram

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

Tyrerne brugte dip til at købe og tillod ikke prisen at bryde under $ 11.178. Dette antyder, at stemningen er ændret fra salg på rally til køb på dips.

De glidende gennemsnit på randen af ​​en bullish crossover og det relative styrkeindeks over 64 indikerer, at fordelen i øjeblikket er hos tyre.

Hvis køberne kan skubbe prisen over overheadmodstanden til $ 11.500, kan det næste stop for BTC / USD-parret være $ 12.000 og derefter $ 12.460. 

Denne hausseopfattelse bliver ugyldiggjort, hvis parret vender ned fra de nuværende niveauer og bryder under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 10.853). Et sådant træk vil antyde, at den nuværende breakout var en tyrfælde.

BTC / USD 4-timers diagram

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Tendensen på 4-timers diagrammet er blevet bullish med både glidende gennemsnit, der skråner op og RSI i det overkøbte område. Køberne vil igen forsøge at skubbe prisen over $ 11.500, og hvis de lykkes, vil momentum sandsynligvis stige.

Men hvis prisen falder fra overheadmodstanden, kan den konsolideres i et stramt interval på $ 11.468,98– $ 11.178 i nogen tid. En pause under $ 11.178 vil være et tegn på kortsigtet svaghed.

XRP / USD

Bjørnene forsvarede den overliggende modstand på $ 0,26 den 10. oktober, men de kunne ikke opretholde salgspresset i dag. Dette viser, at tyrerne køber på hver mindre dip og i øjeblikket forsøger at skubbe XRP over $ 0,26.

XRP / USD dagligt diagram

XRP / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

En breakout og luk (UTC-tid) over $ 0,26 vil fuldføre en omvendt opsætning af hoved og skuldre, der har et mønstermål på $ 0,300288. De glidende gennemsnit på kanten af ​​en bullish crossover og RSI tæt på 60 antyder fordel for tyre.

I modsætning til denne antagelse, hvis XRP / USD-paret vender sig ned fra de nuværende niveauer og bryder under 20-dages EMA ($ 0,246), vil det vise, at bjørnen kortere aggressivt på rally til $ 0,26.

XRP / USD 4-timers diagram

XRP / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Bjørnene forsøger at forsvare $ 0,26 modstanden, men de har ikke været i stand til at synke prisen under 20-EMA. Dette antyder, at tyrene akkumuleres på dips. 

De stigende glidende gennemsnit og RSI nær 60 antyder, at tyre har overhånd på kort sigt.

En pause under 20-EMA vil være det første tegn på svaghed, og fordelen vil blive til fordel for bjørnen, hvis de kan synke prisen under $ 0,24 support.

Omvendt, hvis tyre kan skubbe prisen over $ 0,26, er en ny uptrend sandsynligvis. Parret kan stå over for modstand på $ 0,266 og derefter til $ 0,28, men tendensen vil forblive bullish, så længe prisen forbliver over halsudskæringen.

ADA / USD

Bjørnenes manglende evne til at opretholde Cardano (ADA) under $ 0,90 mellem 7. og 9. oktober tiltrak aggressivt køb af tyrerne, som derefter skubbede prisen over de glidende gennemsnit. 

ADA / USD dagligt diagram

ADA / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

De glidende gennemsnit på kanten af ​​en bullish crossover og RSI nær 62 antyder, at køberne har overhånden. Hvis de kan drive prisen over halsudskæringen, vil den gennemføre en reverseringsopsætning, der har et mønstermål på $ 0,1331..

Denne hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis ADA / USD-paret vender ned fra de nuværende niveauer og bryder under glidende gennemsnit. Et sådant træk vil antyde, at udbruddet over $ 0,104044 var en tyrefælde.

ADA / USD 4-timers diagram

ADA / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Rebound fra den øjeblikkelige støtte på $ 0,1040440 antyder, at stemningen er blevet positiv, da tyre ser fald som en købsmulighed.

Imidlertid, medmindre tyre kører prisen over halsudskæringen, vil bjørnene igen forsøge at synke parret tilbage under $ 0,1040440 og 20-EMA. Hvis de lykkes, kan parret falde til det 50-enkle glidende gennemsnit og under det til $ 0,90.

Omvendt, hvis parret springer tilbage fra 20-EMA, vil det indikere styrke og øge muligheden for et brud over halsudskæringen.

XMR / USD

Monero (XMR) er i en opadgående tendens med både glidende gennemsnit, der skråner op og RSI i den overkøbte zone. Tyrerne vil nu forsøge at udvide opadgangen til $ 140 og derover til $ 150.

XMR / USD dagligt diagram

XMR / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

I en stærk uptrend varer korrektionerne normalt i en til tre dage, og tyrerne ser faldene til 20-dages EMA ($ 105,96) som en købsmulighed, fordi det giver et lavrisiko-startpunkt med en god risiko for at belønne forhold. 

Men hvis XMR / USD-paret vender ned fra de nuværende niveauer og falder tilbage under $ 121,427, vil bjørnene forsøge at trække prisen til 20-dages EMA. En pause under denne støtte vil være det første tegn på svaghed.

XMR / USD 4-timers diagram

XMR / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Det stigende trekantmønster afsluttet ved en breakout og luk (UTC-tid) over $ 113,211. Denne bullish opsætning har et mønstermål på $ 132.739. Køberne forsøger i øjeblikket at opretholde prisen over $ 121,427.

Hvis de lykkes, vil det antyde, at $ 121,427 nu vil fungere som en stærk støtte. Selvom prisen falder tilbage under dette niveau, vil tyre igen forsøge at købe dip til 20-EMA. 

Hvis parret springer tilbage fra denne støtte, vil det indikere styrke og øge muligheden for en genoptagelse af uptrend.

ATOM / USD

Cosmos (ATOM) brød ud og lukkede (UTC-tid) over halsen på det omvendte hoved og skuldermønster den 10. oktober. Denne breakout har set yderligere køb i dag, og tyre har skubbet prisen over $ 5.877 modstand. 

ATOM / USD dagligt diagram

ATOM / USD dagligt diagram. Kilde: TradingView

ATOM / USD-parret kunne nu starte et rally, der muligvis når $ 7,40 og derefter $ 8,877. Den 20-dages EMA ($ 5,17) er begyndt at dukke op, og RSI er steget til det positive område, hvilket antyder en mulig ændring i trenden.

I modsætning til denne antagelse, hvis parret vender sig ned fra de nuværende niveauer, vil bjørnene forsøge at synke prisen tilbage under halsudskæringen og den 20-dages EMA. 

Hvis det sker, vil det indikere, at den nuværende breakout var en falsk. Trenden vender sig til fordel for bjørnene, hvis parret falder under højre skulder til $ 4.549.

ATOM / USD 4-timers diagram

ATOM / USD 4-timers diagram. Kilde: TradingView

Tyrerne har skubbet prisen over overheadmodstanden til $ 5.877, der kunne starte en ny uptrend. De stigende glidende gennemsnit og RSI er i det positive område antyder fordel for tyre.

Denne positive opfattelse vil blive ugyldiggjort, hvis tyrerne ikke forsvarer breakout-niveauet under den næste retest. Hvis prisen bliver fastgjort under udskæringen, vil dette være et tegn på svaghed.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map