Top 5 kryptovalutaer at se denne uge: BTC, NEO, TRX, XTZ, VET

Bridgewater CIO Ray Dalio sagde, at centralbanker er flyttet væk fra deres traditionelle rolle og er blevet ejere af aktiver siden finanskrisen i 2008. De fungerer nu som “market makers”. Derfor er ”kapitalmarkederne ikke længere”.

Dalio advarede om, at den amerikanske dollar sandsynligvis vil miste sin tiltrækningskraft som verdens reservevaluta.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Coin360

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

Det vil dog tage et stykke tid, før det nuværende økonomiske system smuldrer på grund af de centralbankers foranstaltninger. Indtil flertallet ikke er klar over, at pengeudskrivning ikke kan være løsningen på ethvert problem, vil institutionel investering kun sandsynligvis sive langsomt ind i kryptorummet.

Investeringerne vil sandsynligvis stige, når erkendelsen rammer, at den amerikanske dollar og andre fiat-valutaer er fejlbehæftede. Det vil øge kryptopriserne og resultere i et massivt tyremarked.

BTC / USD

Reliefrallyet i Bitcoin (BTC) kunne ikke stige over det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 9.234) den 1. og 2. juli, hvilket er et negativt tegn, da det viser, at bjørne aggressivt forsvarer dette modstandsniveau.

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

BTC / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis bjørnene nu synker toprangerede kryptokurrency på CoinMarketCap under den umiddelbare supportzone på $ 8.910,04- $ 8,825, er et fald til $ 8,628 muligt. Et sådant træk vil indikere, at bjørnen sælger ved enhver tilgængelig mulighed.

Under $ 8.628 kan faldet strække sig til $ 8.130,58, hvilket sandsynligvis vil fungere som kritisk support. En stærk afvisning af denne support kunne tilbyde en handlende mulighed for købere. Omvendt, hvis bjørnene synker BTC / USD-paret under $ 8.130,58, vil en ny nedadgående tendens sandsynligvis starte.

I øjeblikket hælder 20-dages EMA gradvist ned, og det relative styrkeindeks har handlet under 50 i de sidste par dage, hvilket tyder på en fordel for bjørnene. En lettelse fra det nuværende niveau vil sandsynligvis møde modstand ved det 50-dages enkle glidende gennemsnit ($ 9.398).

Et breakout af den faldende kanals downtrend line vil være den første indikation af, at tyrerne gør comeback.

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

BTC / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

Begge glidende gennemsnit skråner ned på 4-timers diagrammet, og RSI er faldet under 40-niveauet, hvilket antyder, at bjørne har overhånd på kort sigt.

Hvis prisen falder til $ 8.910,04, vil dette være den fjerde gentest af dette supportniveau. Normalt, når et supportniveau testes gentagne gange, har det en tendens til at blive svækket. Et stærkt brud under dette niveau kan åbne kortslutningsmuligheder for de handlende.

Men hvis parret springer tilbage fra $ 8,910.04 niveau, vil tyre forsøge at skubbe prisen over kanalens nedadgående linje. Ved en tæt (UTC-tid) over kanalen kan den kortsigtede tendens skifte til tyre med det første målmål på $ 9.800 efterfulgt af en gentest på $ 10.058,52.

NEO / USD

Rebound fra den kritiske $ 9.21399 support kunne ikke engang røre ved 20-dages EMA ($ 10,23), hvilket viser, at tyrerne ikke har travlt med at købe NEO på højere niveauer, da de ikke er sikre på, at en bund er på plads.

NEO / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

NEO / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Den 20-dages EMA skråner ned, og RSI er tæt på 40-niveauet, hvilket tyder på, at bjørne har overhånden. De vil igen forsøge at synke 21-rangeret kryptokurrency på CoinMarketCap under $ 9,21399.

Hvis bjørnene lykkes, vil en tæt (UTC-tid) under $ 9.21399 færdiggøre et bearish hoved og skuldermønster, der har et målmål på $ 5.25687. Det er dog usandsynligt, at det er et lige fald til målet, da tyre vil forsøge at stoppe tilbagegangen på $ 7.

Denne bearish visning bliver ugyldiggjort, hvis prisen igen springer tilbage fra $ 9.21399 support og stiger over 50-dages SMA ($ 10.63).

NEO / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

NEO / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

Begge glidende gennemsnit er skråt ned, og RSI er komfortabelt i den negative zone, hvilket viser, at bjørne har overhånden. En pause under $ 9,63407 øger muligheden for et fald til $ 9,21399.

Dette er et kritisk niveau at passe på, fordi tyrerne vil forsøge at forsvare det, mens bjørnene vil bryde under det for at starte nedtendensen.

Hvis tyrerne køber dip og skubber NEO / USD-paret over $ 10,28183, er det kortsigtede bearish sentiment muligvis overstået.

Men hvis bjørnene kan bryde og lukke (UTC-tid) under $ 9.21399, er der sandsynligvis en ny nedadgående tendens. Der er en mindre support på $ 8.60349 og derunder på $ 8.16228. Men hvis begge disse understøtninger er brudt, er et fald til $ 7 muligt.

TRX / USD

Tron (TRX) handler i øjeblikket inde i en symmetrisk trekant, der generelt opfører sig som et fortsættelsesmønster. Det er dog bedst at vente på, at udbruddet sker, før der påbegyndes en handel, for undertiden kan den symmetriske trekant også fungere som et vendemønster.

TRX / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

TRX / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Hvis tyrerne kan drive 17. rangeret kryptokurrency på CoinMarketCap over trekantens modstandslinje, signalerer den styrke. Det første mål er $ 0,01864, og hvis dette niveau skaleres, er det muligt at samle mønstermålet på $ 0,0217882.

Men hvis prisen falder ned fra de nuværende niveauer og bryder under glidende gennemsnit, vil det signalere svaghed. I et sådant tilfælde er det sandsynligt, at der falder et fald til trekants støttelinje.

En pause under trekanten kan trække prisen til $ 0,012, og hvis denne understøttelse også brydes, kan faldet strække sig til mønstermålet på $ 0,0102118.

TRX / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

TRX / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

De lange væger på stearinlysene tæt på 50-SMA (markeret som ellipse på diagrammet) viser, at tyrerne aggressivt forsøger at forsvare denne støtte.

Hvis tyrerne kan bære den aktuelle hoppe over den symmetriske trekants modstandslinje, er det muligt at samle til $ 0,0177451 og derefter til $ 0,01864.

Denne hausseopfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene kan synke TRX / USD-paret under 50-SMA. Hvis det sker, vil det sandsynligvis tiltrække yderligere salg, hvilket resulterer i et fald til trekants supportlinje.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) sprang tæt på den kritiske støtte på $ 2,2131 den 27. juni. Men tyrerne kunne ikke engang bære prisen til 20-dages EMA ($ 2,46), hvilket viser en mangel på efterspørgsel på højere niveauer.

XTZ / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

XTZ / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

Det 12. rangerede kryptokurrency på CoinMarketCap er igen faldet tilbage til $ 2.2131 support. Hvis denne support giver plads, vil den sandsynligvis tiltrække yderligere salg.

En lukning (UTC-tid) under supporten vil fuldføre et dobbelt topmønster, der har et målmål på $ 1.2945.

Den 20-dages EMA skråner ned, og RSI er tæt på den oversolgte zone, hvilket indikerer, at bjørne har overhånden.

Denne bearish visning vil blive ugyldiggjort, hvis reboundet fra de nuværende niveauer stiger over 20-dages EMA.

XTZ / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

XTZ / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

4-timers diagrammet viser, at bjørnene forsvarer aggressivt 50-SMA. Begge glidende gennemsnit er skråt ned, og RSI er i den negative zone, hvilket viser, at bjørne har overhånden.

Hvis bjørnene kan bryde under den kritiske support på $ 2.2131, er der sandsynligvis et fald til $ 2.0581 og derefter til $ 1.80. Denne bearish visning ugyldiggøres, hvis tyre kan skubbe XTZ / USD-parret over 50-SMA.

VET / USD

VeChain (VET) havde været i en bundformation i over et og et halvt år. Den 4. juli skubbede tyre prisen over overheadmodstanden på $ 0,011, hvilket tyder på starten på en ny uptrend. Målet med denne breakout er $ 0,020.

VET / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

VET / USD dagligt diagram. Kilde: Tradingview

I øjeblikket er 20. rangerede kryptokurrency på CoinMarketCap står over for salg på højere niveauer. Normalt korrigerer og tester et breakout fra en lang konsolidering breakout-niveauet, men nogle gange, hvis momentum er stærkt, kan tilbagetrækningen være lav.

I dette tilfælde er breakout-niveauet $ 0,011, men det er ikke nødvendigt, at prisen falder til dette niveau. Tilbagetrækningen vil sandsynligvis finde købere på $ 0,01256 og derunder på $ 0,011519, hvilket er 50% og 61,8% Fibonacci retracement niveauer for det seneste ben af ​​opadgående bevægelse.

Den hausseopfattelse ugyldiggøres, hvis bjørnene synker prisen under breakout-niveauet på $ 0,011.

VET / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

VET / USD 4-timers diagram. Kilde: Tradingview

Den seneste del af opadgående bevægelse havde skubbet RSI dybt ind i det overkøbte territorium, hvilket viste, at VET / USD-parret var blevet overophedet på kort sigt.

I øjeblikket er parret i en tilbagetrækning, som sandsynligvis vil strække sig til 20-EMA. En afvisning af denne støtte kan genoptage uptrend, og dette kan give en mulighed for at køre den mulige bevægelse højere.

I stedet for at jagte prisen højere, er det en bedre strategi at vente på en tilbagetrækning, da det reducerer risikoen.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map