Charles Hoskinson: Blockstream-perustaja Adam Back ‘Tarkistaa kaikki laatikot’ Satoshina

Äskettäisessä Cointelgraph-haastattelussa Ethereumin perustaja ja Cardanon perustaja Charles Hoskinon sanoi uskovansa, että Adam Back “tarkastaa kaikki laatikot” Satoshi Nakamoton ehdokkaana.

Palapeli Satoshin todellisesta identiteetistä ei koskaan näytä vanhenevan. Vaikka Hoskinson myöntää, ettei hänellä ole mitään vahvaa näyttöä, joka liittäisi Blockstreamin perustajan salanimiseen Bitcoin-luojaan, hän teki Satoshista henkisen profiilin – Back näyttää ilmeisesti täydellisesti.

Hoskinson uskoo, että Satoshi oli joku, joka asui joko Yhdysvaltojen rannikkoalueiden Länsi-Euroopassa, oli tyytyväinen englannin englantiin ja että hänellä oli tausta hajautetuissa järjestelmissä ja salauksessa:

“Ja sitten kun otetaan huomioon joitain Bitcoin-koodin epäkohtia, kuten esimerkiksi Forthin käyttö Bitcoin-komentosarjakielen perustana, se tarkoittaa englantilaista tai Länsi-Euroopan koulutusta, koska juuri oppikirjat käyttivät sitä 1980- ja 1990-luvut ja nämä asiat. Joten kun aloitat kaikkien näiden asioiden lisäämisen, samoin kuin cypherpunk-liikkeen läheinen tuntemus. Joten heidän oli oltava Hal Finneyn aikalaisia, David Chaumin kaltaisten kavereiden aikalaisia ​​ja niin edelleen ja tietoisia heidän työstään. “

Selkä jatkoi työskentelyä Hashcashista Bitcoiniin

Ja Hoskinsonin mukaan Back on yksi harvoista ihmisistä, joka täyttää nämä ehdot. Back loi todistuksen työskentelystä Hashcashin kanssa hänen ollessaan Microsoftissa, ja hänellä oli lisäksi tieto luoda turvallinen alias kuten “Satoshi Nakamoto”:

“Nämä ovat vain upeita esimerkkejä siitä, mitä voit odottaa melkein Bitcoinin protosysteemin keksijältä jatkaaksemme tämän tutkimuksen tekemistä. Toinen asia on, että Back on salauksen asiantuntija ja hänellä on paljon kokemusta yksityisyydestä. Joten sanot, ok, kenellä olisi tarpeeksi tietoturvaa tietoturvan luomiseksi alias, joka on erittäin turvallinen ja kykenevä puolustamaan sitä vastaan? Se olisi Takaisin. Back oli ystäviä Hal Finneyn kanssa, he tunsivat toisensa pitkään. Toinen henkilö, joka tuli Bitcoin-tilaan. “

Hoskinsonin arvio poikkeaa erityisesti blockchain-keksijän Scott Stornettan arvioinnista. Stornetta uskoo, että muutamalla sadalla ihmisellä oli pätevyys rakentaa Bitcoin.

Joitakin ennenaikaisia ​​valintoja Bitcoinissa

Hoskinson havaitsi myös joitain epäjohdonmukaisuuksia Backin kertomuksessa suhteestaan ​​Satoshiin:

”Siellä on ollut muutamia tarinoita. Ensin hän sanoi sivuuttavansa Satoshin, ja sitten luulen, että hänellä oli joitain sähköposteja. Kuten jälleen, onko se tärkeää? Ei… Jos kyseessä on Adam Back, epäilen hänen kuolemansängyssä antavansa maailman tiedoksi. ”

Lisäksi Hoskinson sanoi, että jotkut Satoshin päätöksistä BitcoininBTC) suunnittelu oli selvästi käyrän edessä:

”Oli joitain äärimmäisen ennenaikaisia ​​järjestelmätason parametrien valintoja, jotka tulivat tunnetuksi vasta paljon akateemisen tarkan tarkastelun jälkeen. Kuten vaikeuksien uudelleen säätämisen tavoite. Osoittautui, että se asetettiin teoreettisen kynnyksen yläpuolelle. “

Satoshilla on keskeneräisiä asioita Blockstreamissa

Hoskinson väittää edelleen, että Bitcoin-luoja tunsi Hashcashin läheisesti ja Satoshin tekemät valinnat olivat loistavia:

“Elliptilisen käyrän valinta oli myös todella utelias, secp256k1 ei ole vakiokäyrä Bitcoinin tullessa aikaan. Mutta se osoittautui erittäin hyväksi käyrän valinnaksi. Ja se osoittautui käyräksi, joka rakennettiin erittäin vankalle pohjalle. Joten sinun piti ainakin ymmärtää paljon elliptisen käyrän salauksesta, jotta tiedät, että se olisi järkevä valinta. “

Työn todistamisen suunnittelu osoittaisi, että tämä henkilö oli ajatellut työn todistamista käsitteenä jo jonkin aikaa, joten heillä oli oltava tunteva Hashcash mekanismina. Hoskinson uskoo myös, että Satoshin olisi järkevää työskennellä Blockstreamin kaltaisessa yrityksessä, koska Blockstream näyttäisi yrittävän korjata joitain alkuperäisen Bitcoin-koodin ongelmista:

“Mikä on todella utelias, näyttää siltä, ​​että Blockstream on yrittänyt korjata Bitcoin-komentosarjakielen aiheuttamat vahingot keskeneräisinä asioina. Itse asiassa he kirjoittivat paperin nimeltä Yksinkertaisuus, jossa he todella tarkistavat ja yrittävät suunnitella Bitcoin-komentosarjan hieman paremmin. Joten tuntuu siltä, ​​että jos olisin järjestelmän luoja, palaan tietysti takaisin ja yritän korjata sen myöhemmin. “

Samaan aikaan Hoskinson uskoo edelleen, että ainoa tapa todistaa, että Adam Back on Satoshi, on koodityylimetria, vertaamalla koodia, jonka Back oli kirjoittanut ennen Bitcoinia.

Onneksi paljon Backin edellinen koodaus on käytettävissä tulevaisuuden salakirjoituksia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map