Cointelegraph julkistaa Top 100 merkittävintä ihmistä Blockchain 2021: ssä

Otetaan yksi asia pois tieltä: Et hyväksy kaikkia valintoja Blockchainin 100 parhaan merkittävän henkilön Cointelegraph-luettelossa..

Itse asiassa olet melkein varmasti eri mieltä kiivaasti monien ihmisten kanssa, jotka olemme sisällyttäneet tämän vuoden luetteloon.

Tulet raivostumaan [lisää komedian konna tänne] mukaan ottamisesta ja sanomaan Charles Hoskinsonin poissulkemisesta. Varsinkin jos olet todellakin Charles Hoskinson.

Tulet huomaamaan, että Arthur Hayesia ei löydy missään. (Katsoimme.) Syöt omat … sanasi, koska twiittasi kerran, että John McAfee oli shoo-in.

Huolimatta raivostasi siitä, ettei ole ihastuttavaa Charlie Leeä, ja [todella, tuon kaverin?] Läsnäolosta, voimme vaarantaa, että Top 100 on blockchain-alan kattavin, perusteellisesti tutkittu … ja kiistattomasti kiistanalainen valinta.

Kriteereidemme mukaan tänä vuonna tunnustetaan, että Cointelegraph Top 100 ei ole kuka salaus. Kenellekään ei taata asemaa heidän maineensa perusteella. Sen sijaan siinä viitataan niihin, joiden viime vuoden valinnoilla on ollut merkittävä vaikutus alaan tai joiden uskomme olevan erityisen vaikutusvaltaisia ​​vuoden 2021 aikana.

Kohteliaisuus "perustaminen" salauksessa, jos sellainen voi esiintyä tuskin yli vuosikymmenen vanhalla alalla, heijastaa se, että tämän vuoden listalla on hämmästyttäviä 75 uutta tulijaa.

Vielä yllättävämpää on se, että yksikään henkilö viime vuoden Top 10: stä ei pitänyt paikkansa tämän vuoden listan kärjessä – ja viisi heistä on poissa Top 100: sta.

Luettelomme, joka on laadittu Cointelegraphin koko toimitustiimin panoksella, ei ole siinä esiintyvien henkilöiden hyväksyntä eikä jokaisen saavutuksen juhla. Pidämme aktiivisesti mustahattujen hakkereista, mutta et voi kieltää niiden vaikutusta toimialallemme.

Ja vaikka se onkin jonkin verran länsimaista, se on tarkoituksellinen valinta, koska jotkut alueellisista painoksistamme ovat luoneet omat listansa. Meidän on myös huomattava, että vahvasta sisäisestä keskustelusta huolimatta meillä ei ollut kiintiöitä monimuotoisuudesta ja osallisuudesta; luettelo on meritokraattinen, vaikka olemme edelleen yllättyneitä ja pettyneitä aliedustettujen ryhmien siirtymisnopeudesta. 

Tämän sanottuamme meitä rohkaisee se, että naiset edustavat nyt 24 prosenttia 50 parhaan joukosta – merkittävä nousu vuoden 2020 10 prosentista.

VIERAILE COINTELEGRAPH NOTABLE -SIVU 100

Luettelossamme on 10 henkilöä jokaisesta 10 kategoriastamme:

Perustajat

Perustajien luetteloa valmistellessamme meidän on välttämättä valittava ne, joiden ideat ovat alkaneet toteutua. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat osoittaneet, että heillä on kärsivällisyyttä ja kestävyyttä menestyä, sekä palavan halun innovoida.

Sijoittajat

Sijoittajaluettelomme luvut toimivat usein siltana lohkoketjun ja perinteisen rahoitusmaailman välillä, ja mitä enemmän sijoittajia liittyy salausriveihin, sitä lähempänä teollisuus lähestyy laajaa käyttöönottoa.

DeFi

Suosituimpien DeFi-persoonallisuuksien luettelo yrittää valaista tätä monipuolista merkkiluetteloa. Kummallakin omalla – usein hämmästyttävällä tavalla – oma panoksensa avaruuteen vuonna 2020, ja monet heistä jatkavat DeFin tulevaisuuden muokkaamista.

Puolustajat

Puhumme rocktähdistä, vaikuttajista, urheiluhenkilöistä, OG-tekniikan velhoista, käännynnäisistä perinteisestä finanssista ja kaikentyyppisistä mainoksista – jopa tähtialuksen kapteenista – joista jokaisella on halukkuutta lähettää yhteinen näkemys siitä, että hajautettu tekniikka on tapa viedä ihmiskunta eteen.

Media, data & Tutkimus

Jotkut luvut, jotka olemme korostaneet Media, Data -palvelussa & Tutkimusluokka tunnetaan hyvin tiedotusvälineissä salausvaikuttajista ja podcastereista kaapeli-TV-isäntiin. Toiset johtavat data-analyysiyrityksiä tai aggregaatteja, jotka auttavat meitä erottamaan signaalin melusta. Ja on muutama hahmo, joka vaivaa enimmäkseen kulissien takana ja johtaa vaikuttavia tutkimusyrityksiä ja rahastoja.

Markkinat

Markets-kategoriassa korostamamme henkilöt edustavat alan lahjakkaimpia ja nerokkaimpia analyytikkoja. Joillakin on hämärä kyky ennustaa makromarkkinoiden siirtymiä ytimekkään yksittäisen kaavion avulla, joka on julkaistu Twitterissä, kun taas toiset huokuvat Bitcoinin ketjutoimintaa kehittää tarkkoja mittareita institutionaalisille ja pitkäaikaisille sijoittajille.

Vaihto

Tänä vuonna Exchange-luokkaamme valitut vastasivat skaalaushaasteisiin ja uusiin taloudellisiin malleihin eri tavoin, mukaan lukien palvelinkapasiteetin lisääminen, käyttökokemuksen parantaminen ja ratkaisujen, kuten Bitcoin Lightning Network, sivuketjut ja hajautetut vaihtoprotokollat, käyttöönotto.

Hyväksyminen

Adoptioluokassamme olemme korostaneet salauksessa olevat henkilöt, jotka luovat ja tukevat valtavirtaan siirtyviä tuotteita, sekä ne, jotka auttavat muistuttamaan meitä siitä, miksi olemme täällä. Nämä luvut ovat löytäneet aitoja käyttötapauksia suhteellisen nuorelle digitaaliselle omaisuusluokalle ja on omistettu reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseen kryptovaluutoilla.

Laki & Politiikka

Adoptoinnin myötä hallitukset osallistuvat yhä enemmän liikennesääntöjen laatimiseen. Ottaen huomioon, kuinka uusi salaus on ja kuinka pohjimmiltaan lohkoketju voisi hajauttaa hallitusten toiminnalle kriittisen tiedon, teollisuutta ympäröivät lait ja määräykset kehittyvät nopeasti. Lain mukaiset henkilöt & Politiikka-luokka tulee sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, mutta ne ovat yhdistyneet siinä mielessä, että he ovat pyrkineet konkreettisimpiin oikeudellisiin läpimurtoihin salausteollisuudelle.

Teknologia

Jotkut ovat omistautuneet korjaamaan joitain blockchainin puutteita, kun taas toiset tuovat yksityisyyden suojaratkaisuja julkisiin kirjanpitoihin ja hakkerien ja hyväksikäyttäjien hakkaamista haavoittuvien älykkäiden sopimusten kohdalla. Bitcoin on suunniteltu äärimmäisen armollisesti ja tyylikkäästi – se on ihme, joka todennäköisesti kestää vuosisatoja. Mutta lohkoketjun takaosassa on vielä enemmän rakennettavia, ja nämä kehittäjät tekevät juuri niin.

Notable 100 julkaistaan ​​erissä 10, laskettuna alaspäin # 100, joka päivä maanantaista 1. helmikuuta asti Top 10: n ilmoitukseen keskiviikkona 10. helmikuuta..

Toivomme, että nautitte siitä – huolimatta siitä, kuinka selvästi väärässä olimme tuon henkilön – me – syrjäytyneiden – tärkeiden panosten suhteen, koska me olemme niin naurettavan puolueellisia.

Älä huoli, saamme ne ensi vuonna.

VIERAILE COINTELEGRAPH NOTABLE -SIVU 100

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map