Ehdotuksella pyritään uudistamaan Aaven 375 miljoonan dollarin turvallisuusmoduuli

Suurelta osin juhlallisessa yhteisössä puhelu Omistettu osittain lainanantoprotokollan muistoksi Aaven 8. tammikuuta pidetylle Aaveversarylle – koko Aave-vuosi Ethereum mainnet -ohjelmassa – tarkasteltiin myös Aaven mahdollista mahdollista tulevaisuutta: Delphi Digitalin ehdotus Aave: n turvallisuusmoduulin perustavanlaatuisesta muuttamisesta ja uuden vakuutuksen luomiseksi. tuotetarjonta. 

Tällä hetkellä $ aave -hallintamerkkien haltijat voivat sijoittaa rahakkeitaan Safety Module -yksikköön, joka on likviditeettisarja, jonka tarkoituksena on auttaa protokollaa vakuuttamaan “puutteellisilta tapahtumilta”, kuten älykkäästi sopimukselta. Panostajat saattavat jopa 30% riskeistä, jotka he lukitsevat moduuliin, mutta ansaitsevat kuitenkin tuottoa (tällä hetkellä 4,66%). Turvamoduulipooli on houkutellut lähes 375 miljoonaa dollaria talletuksia, mikä on mukavasti suurin hajautettu vakuutusrahasto.

Delphi Digitalin kumppanin ja analyytikon Jose Maria Macedon ja analyytikon Jonathan Erlichin mukaan tällä nykyisellä järjestelmällä on kuitenkin monia puutteita. Esimerkiksi suojausmoduuli kattaa koko alustan, mikä tarkoittaa, että on vaikea määrittää markkinoiden halua kattavuuteen; jokaisella uudella Aave-luettelossa olevalla projektilla on järjestelmäriskejä; ja turvallisuusmoduulin tallettajat kattavat kaikki hankkeet eri riskitasoilla samalla nopeudella.

Markkinaratkaisut

Delphi Digital -ehdotuksella pyritään uudistamaan turvallisuusmoduulijärjestelmä ja luomaan markkinapohjainen ratkaisu näihin puutteisiin. 

“Viimeisimmässä ehdotuksessamme sen sijaan, että vakuutus yhdistettäisiin kaikkiin talletuksiin, sitä tarjotaan sen sijaan erillisenä tuotteena kysyntäpuolella”, sanoi Macedo ja Erlich Cointelegraphin haastattelussa. “Tämä mahdollistaa kattavan kysynnän ja kapasiteetin laskemisen tarkasti ja siten hintariskin markkinamekanismien avulla.”

Heidän ehdotuksensa lisäisi tallettajille mahdollisuuden saada joko katettu tai kattamaton talletus siten, että vakuutettujen kustannusten huomioon ottamiseksi katettujen talletusten korot ovat matalammat. Tämä mahdollistaisi vakaamman ja monimutkaisemman markkinakehityksen eri moduuleissa työskentelevien turvallisuusmoduulin sidosryhmien ja tallettajien välillä pääomatehokkuuden parantamiseksi, koska he voivat päättää tarvitsemansa vakuutusasteen.

“Uskomme, että [tämä] malli on tehokkaampi, koska sen sijaan, että asetettaisiin yhtenäiset vakuutuskustannukset kaikille Aave-rahamarkkinoille, se voi sen sijaan hinnoittaa kukin omaisuuserä itsenäisesti siihen liittyvien erityisten riskien perusteella”, Macedo ja Erlich. 

Ehkä mielenkiintoisinta on, että tästä järjestelmästä voi tulla Aavan “yleinen vakuutustuote”, joka on suunniteltu kilpailemaan Coverin ja Nexus Mutualin kaltaisten projektien kanssa.. 

“Nykyisillä vakuutusratkaisuilla käyttäjien on ostettava etukäteen vakuutusturva, joka oikeuttaa heidät vakuuttamaan tietyllä protokollalla tietyn ajan (yleensä vähintään 6 kuukautta). DeFi: n nykytilassa suurin osa käyttäjistä ei tiedä, missä heidän pääomansa on ensi viikolla, puhumattakaan kuuden kuukauden päästä […] Arkkitehtuurillamme käyttäjät maksavat vakuutuksista vain, kun he käyttävät sitä ja ostoprosessia / myynti poistetaan kokonaan. “

Riskipääomat DAO: issa?

Ehdotus on merkittävä paitsi siitä, että Aave-ekosysteemiin saatetaan lisätä kokonaan uusi tuotelinja, myös siitä, kuka sen suunnitteli: Vaikka Delphi Digital tarjoaa tutkimus- ja konsultointipalveluja, heillä on myös riskipääomasiipi. 

Avoimesta, luvattomasta luonteestaan ​​johtuen DAO: n hallinnoimat projektit, kuten Aave, voivat sijoittaa kaikenlaisia ​​jäseniä, mukaan lukien riskipääomat. Monet tarkkailijat ovat kuitenkin arvostelleet hankkeita riskipääomarahojen ottamisesta ennen hallinnon hajauttamista ja uskovat, että keskitettyjen yksiköiden vaikutus voi olla ristiriidassa laajemman yhteisön vision ja tavoitteiden kanssa.

Delphin tapauksessa he saattavat kuitenkin osoittaa, kuinka riskipääomat voivat auttaa hankkeen eteenpäin viemisessä.

“Pääomalla on runsaasti salausta, ja kun investoimme projektiin, tavoitteemme ei ole koskaan vain sijoittaa rahaa, vaan myös tiimimme henkinen pääoma ja aika auttaa sitä eteenpäin”, Macedo ja Erlich sanoivat. “Työskentelemme nyt useiden ehdotusten parissa, ja meillä on pitkä ideoiden määrä ehdotuksia ja muutoksia varten, jotka haluamme tehdä muille.”

Vaikka tällainen aktivismi epäilemättä hyödyttää Delphin tulosta, se on myös suurempi veto DAO: n tulevaisuudesta yleensä.

"DAO: iden mielestä ne ovat seuraava kehitys ihmisen koordinoinnissa. Pitkällä aikavälillä uskomme, että organisaatioiden pitkä pyrstö rakentuu DAO: ksi hyödyntämällä Internet-syntyperäistä, rajatonta luonnettaan ja tarjoamiaan tehokkuus- / automaatio-etuja."

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map