Escobarit uskovat löytäneensä todellisen Satoshin

Uusi teoria anonyymin Bitcoinin (BTC) luojan Satoshi Nakamoton todellisesta identiteetistä on tullut erittäin epätodennäköisestä lähteestä. Anna Escobar-perhe ja sen tarina Yasutaka Nakamotosta.

Tarina menee näin: Yasutaka Nakamoto oli Pacific West Airlinesin korkean tason insinööri, joka työskenteli Kolumbian huumeiden herralla Pablo Escobarilla ja salakuljetti huumeita Yhdysvaltoihin Etelä-Amerikasta. Yasutaka katosi kokonaan julkisuudesta vuonna 1992, kun hän selviytyi entisen työnantajansa salamurhayrityksestä. Sitten hän palasi vuosia myöhemmin luomaan ja käynnistämään Bitcoinin. Hän on myös oletettavasti Dorian Satoshi Nakamoton veli.

Ainakin tämän tarinan kertoi Cointelegraphille Escobar Inc.:n – Escobariin liittyvän monikansallisen holding-yhtiön – toimitusjohtaja Olof Gustaffson. Gustaffson on 27-vuotias ruotsalainen yrittäjä, joka aloitti ensimmäisen liiketoimintansa 13-vuotiaana. 21-vuotiaana hänestä oli tullut Escobarsin Medellínissa, Kolumbiassa sijaitsevan, monikansallisen ryhmittymän toimitusjohtaja..

Miksi kuulemme tämän tarinan nyt?

Äskettäisessä Cointelegraphin kanssa käydyssä puhelussa Gustaffson – Escobarin veljen Robertin oikea käsi – välitti tämän fantastisen version tapahtumista pyrkimyksissään, hän sanoi vaimentamaan joitain itse julistautuneen Satoshi Nakamoton, Craig S. Wright.

Olof Gustafsson, Escobar Inc.:n toimitusjohtaja. Lähde: @ olof_gustafsson / Twitter

Olof Gustafsson, Escobar Inc.:n toimitusjohtaja. Lähde: @ olof_gustafsson / Twitter

Gustafssonin mukaan Yasutakan asema Pacific West Airlinesin pääinsinöörinä teki hänestä täydellisen sisäpiiriläisen Escobarin huumekauppaa varten. Missä kaupallinen lentäjä Barry Seal (Tom Cruisen näyttelijä American Made -elokuvassa) oli aiemmin toimittanut huumeita Escobarille, Yasutaka voisi jatkaa taskulampun kantamista, kiitos pääsyn rajoittamattomaan pääsyyn hänen rooliinsa lentoyhtiössä, sanoi Gustafsson.

Gustafsson väitti edelleen, että Yasutakan kokemus mikroprosessoreista ja puolijohteista antoi hänelle teknisen perustan, jota hän myöhemmin soveltaa maailman ensimmäiseen kryptovaluuttaan. Gustafssonin mukaan Yasutaka oli renegaatti – tarpeeksi villi työskentelemään Escobarin palveluksessa, mutta tarpeeksi itsepäinen, jotta hän ei koskaan lupaa uskollisuuttaan.

Yasutaka’s public profile

Vain yksi julkinen maininta Yasutaka Nakamotosta löytyy verkosta. Gustafsson hahmoteltu Los Angeles Timesin 1. lokakuuta 1992 julkaisema artikkeli, joka kertoo Hughes Aircraft Co: n työntekijästä Yasutaka A. Nakamotosta, joka ilmestyi ehjänä löytäessään autostaan ​​putkipommin pysäköidessään töissä. Artikkelissa todetaan:

“Hughesin työntekijä Yasutaka A. Nakamoto, 39, aluksi ajatteli, että hänen autonsa oli murtovaras, koska ikkuna oli rikki, Sgt. Andy Gonis sanoi. Sitten hän löysi laitteen istuimen alta. “

Politiikan mukaan poliisi kieltäytyi antamasta lisätietoja pommista. He kieltäytyivät myös spekuloimasta, miksi lentokoneinsinööri joutuisi autopommituksen kohteeksi.

Tämä salamurhayritys merkitsi Nakamoton ja Escobarin hedelmällisen yhteistyön päättymistä, sanoi Gustafsson. Se oli myös viimeinen kerta, kun Yasutaka Nakamotosta koskaan kuultiin.

Escobar Inc. on monipäinen hydra, joka on syöksynyt Bitcoiniin

Escobar Inc. on jo upottanut varpaansa kryptovaluuttaan. Vuonna 2018 Roberto Escobar lanseerasi “Diet Bitcoin” -haarukan Bitcoin-lohkoketjusta, joka lopulta muutti Ethereumin ERC-20-arkkitehtuuriin vuonna 2019. Mutta yritys on myös provosoiva julkisuus.

Vuonna 2016 Roberto Escobar alkoi GoFundMe-kampanja, jolla pyrittiin keräämään 50 miljoonaa dollaria Donald Trumpin syytteeseenpanon nopeuttamiseksi. Roberto Escobar väitti, että hänellä oli tärkeitä tietoja Robert Muellerin tutkimuksessa. Varainhankintayhtiö poisti GoFundMe-sivun epäselvyydestä varojen jakamisesta. Se keräsi yli 10 miljoonaa dollaria 10 tunnissa ennen kampanjan lopettamista.

Samana vuonna, Roberto Escobar uhkasi Netflix miljardin dollarin oikeudenkäynnillä, jonka hän väitti olevan epätarkkoja kuvauksiaan persoonastaan ​​hittisarjassa Narcos. Myös Roberto Escobar vaati oikeus muokata näyttelyn seuraavat kaudet itse.

Aikaisempina vuosina Roberto Escobar on väittänyt, että Satoshi otti yhteyttä häneen henkilökohtaisesti saadakseen apua Bitcoinin rakentamisessa. Muina aikoina Escobar on väittänyt, että Satoshi oli todella salaus Keskitiedusteluvirastolle ja Yhdysvaltain hallitukselle.

Escobar Bitcoin -merkkikiista

Vuonna 2019 tämä toimittaja paljastettu Gustafsson ja Roberto Escobar entisiksi omistajiksi Bitcoin-tavaramerkille, joka on rekisteröity Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastossa.

Itse julistautunut Satoshi Nakamoto Craig Wright pääsi otsikoihin vuonna 2019, kun hän kiinnitti oman vaatimuksensa USPTO: n kanssa Bitcoinin nimeämisoikeuksista. Sen jälkeen, kun Gustafssonin Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, Coin Legal Ltd., ei vastannut Wrightin vaatimukseen määrätyn kuuden kuukauden aikana, menetti hallinnan Bitcoin-tavaramerkistä.

Kuva 2

Nyt heiluri näyttää kääntyneen taaksepäin. viimeisimmät arkistot USPTO-verkkosivustolla näyttää Bitcoinin nimeämisoikeudet palata takaisin Coin Legal Ltd: n hallintaan. Viimeisimmät muutokset hakemukseen tehtiin vasta 14. huhtikuuta, ja tarkistusprosessi on käynnissä juuri tällä hetkellä.

Kuten kaikki viime vuosina syntyvät teoriat Satoshin identiteetistä, Yasutaka Nakamoton tarina on edelleen todisteiden ja uskottavuuden valossa. Ainoa henkilö, joka voisi kyseenalaistaa tai vahvistaa tämän Bitcoin-luomistarinan, olisi Dorian Satoshi Nakamoto, jonka Gustafsson väittää olevan Yasutakan veli.

Dorian Nakamoton paluu

Kuva 3

Dorian Nakamotoon kohdistui lyhyt mutta intensiivinen spekulaatio vuonna 2014 Newsweekin toimittajan jälkeen julkaistu väittää olevansa “kasvot Bitcoinin takana”. Ennen kuin Dorian Nakamoto kieltäytyi lopulta osallistumasta Bitcoiniin, hän kertoi aluksi toimittajille, ettei hän “ollut enää mukana siinä” ja että hän ei voinut keskustella siitä.

Gustafsson viittasi tähän Whitepages-merkintä Dorian S. Nakamoto, joka on sopusoinnussa Dorianin iän ja asuinpaikan kanssa. Samassa merkinnässä luetellaan kuusi sukulaista, joista yksi Yasutaka A. Nakamoto. Gustafssonin mukaan tämä on Nakamoto, jota kaikki ovat etsineet. Hän sanoi:

“Uskomme, että hänen toinen nimensä on Akiko, ja että hän myöhemmin käytti nimeä Akiko. Mies nimeltä Akiko rekisteröitiin Dorianin osoitteeseen Kaliforniassa. ”

Tämän vahvistaa mahdollisesti Yhdysvaltain puhelinluettelohaku, jossa luetellaan neljä Dorianin samaa sukulaista yhdelle Akiko Nakamotolle. Whitepages-luettelo Yasutaka A. Nakamoto osoittaa myös, että hän asui samassa osoitteessa kuin Dorian.

Tällaiset listat eivät kuitenkaan ole vakuuttavia todisteita, ja etuyhteydettömät kolmannet osapuolet voivat mahdollisesti manipuloida niitä.

Lisää postuumea luottoa Bitcoinin luomiseen?

Gustafsson väittää, että Dorian tiesi kaiken Yasutakan osallistumisesta Bitcoiniin ja että Dorian itse oli matkustanut Kolumbiaan tekemään liiketoimintaa Roberto Escobarin kanssa vuonna 2014 Yasutakan katoamisen jälkeen auto-pommi-työpaikalla -tapahtuman jälkeen.

Tämä Satoshin versio, jos se on totta, voi nyt tunnustaa vain kuolemanjälkeistä keksintöään. Gustafsson väittää, että Bitcoinin luominen oli yksi Yasutakan viimeisistä teoista ennen kuolemaansa 2010-luvun alussa. Samaan aikaan vuosien ahdistelun jälkeen diskreditoidun Newsweek-artikkelin jälkeen Dorian Nakamoto on kehottanut bitcoinereita ja kryptovaluutta-harrastajia jättämään hänet yksin. Vaikka tavallinen journalistinen käytäntö sanelisi tavoittavan Dorian Nakamotoa tässä tapauksessa, Cointelegraph pyrkii kunnioittamaan Dorianin toiveita eikä ole ottanut yhteyttä häneen.

Kun Gustafssonilta kysyttiin, miksi hän oli saanut tämän tiedon nyt, hän sanoi: “Roberto pitää tärkeänä ennätyksen asettamista.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map