Etelä-Korean suurimmat monen miljardin dollarin ryhmittymät pääsevät kryptovaluuttamarkkinoille

Tämä artikkeli ei sisällä sijoitusneuvoja tai suosituksia. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Etelä-Korean suurimmat monen miljardin dollarin ryhmittymät eri aloilla, mukaan lukien vakuutus, televiestintä, pelit ja Internet, ovat siirtymässä kryptovaluuttamarkkinoille rahoittamalla tulevia pörssejä.

Maan johtavat yritykset ovat rahoittaneet Korbit-, Bithumb- ja Upbit-pörssejä osallistumaan Etelä-Korean kryptovaluuttamarkkinoihin ja olemaan Blockchain-kehityksen eturintamassa..

NHN ja OKCoin

NHN Entertainment Corporation, joka tunnetaan paremmin nimellä NHN, on a 1,2 miljardia dollaria vuonna 2013 perustettu yritys, joka toimi nimellä Hangame Communications vuosina 1999–2013. Nexonin ohella NHN on edelleen Etelä-Korean suurin peliryhmittymä, jonka markkina-arvo on 1,29 trln Korean wonia.

21. maaliskuuta paikalliset kryptovaluuttaan keskittyvät tiedotusvälineet raportoitu että NHN rahoitti OKCoinin – aiemmin Kiinan suurimman kryptovaluutanvaihdon ennen maan kryptovaluuttakauppakieltoa vuonna 2017 – oli tarkoitus käynnistää OKCoin Korea.

Vuonna haastattelu Blockchain Media Korean kanssa, OKCoin Korean presidentti Cho Jeong-hwan totesi, että yhtiö viimeistelee suunnitelmia ja infrastruktuureja kryptovaluutanvaihdon laajentamiseksi Etelä-Koreaan. Cho huomautti, että OKCoin Korea avautuisi todennäköisesti maaliskuussa ja että vaihto mahdollistaisi 60 kryptovaluutta-Korea-voitetun pariliitoksen, mikä on paljon enemmän kuin Bithumbissa, jolla on tällä hetkellä useimmat salausvaluutan listat klo 12.

Cho korosti, että kaikki Binancen ja Huobin takana globaalisti markkinoiden kolmanneksi suurimman kryptovaluutanvaihdon OKExin ylläpitoon käytettävät kehittyneet tekniikat integroitaisiin OKCoin Korean taustajärjestelmään..

OKCoin Korea -tiimi sanotaan alkavan kokopäiväisten työntekijöiden ja kehittäjien sekä yrityksen kanssa aikoo laajentaa sen joukkue aggressiivisesti, kun se kasvaa nopeasti Etelä-Korean markkinoilla. NHN Entertainment Partners, NHN Entertainmentin tytäryhtiö, on sijoittanut projektiin julkistamattoman määrän varmistaakseen, että OKCoin Korea voi keskittyä käynnistämiseensä ja alustan ylläpitoon ilman taloudellisia kamppailuja.

Alun perin alkuperäistä OKCoin-kauppapaikkaa, joka toimi Kiinassa ennen Hongkongiin muuttamista, kehitti 100 kehittäjää. Tämän vuoksi presidentti Cho ja NHN: n monimiljardi yritys tunnustavat, että nykyinen 20 kehittäjän tiimi ei riitä suuren salauksenvaihdon suorittamiseen, ja joukkueen kapasiteetti kasvaa räjähdysmäisesti tulevaisuudessa.

Kakao ja Upbit

Pohjimmiltaan OKExin kunnianhimoinen suunnitelma laajentaa palvelujaan Etelä-Koreaan on yrityksen ainoa tie kilpailemaan suoraan maailman neljänneksi suurimman kryptovaluutanvaihdoksen Upbitin kanssa. suurin vaihto Etelä-Koreassa.

Upbitia ylläpitää Kakaon tytäryhtiö Dunamoo, joka ylläpitää Etelä-Korean suosituinta osakevälityssovellusta ja -indeksiä KakaoStockia. Alussa Kakao on Etelä-Korean suurin Internet-yritys, pidättäytyi suora pääsy kryptovaluuttamarkkinoille, mahdollisesti sääntelyn epävarmuuden vuoksi.

Sellaisena Kakao syöksyi kryptovaluuttamarkkinoille Dunamoon kautta käynnistämällä Upbitin sisään Lokakuu 2017. Upbit on vain kryptovaluuttapörssi, joka ottaa käyttöön kryptovaluuttakauppapareja yhdysvaltalaisesta Bittrex-pörssistä. Muutaman kuukauden kuluttua käynnistämisestä Upbit alkoi hallita paikallisia markkinoita Etelä-Korean ensimmäisenä ainoana kryptovaluuttakauppana..

Kun Upbit kasvoi räjähdysmäisesti, Kakaon johtajat liittyivät Upbit-tiimiin johtaakseen yrityksen globaaleille kryptovaluuttamarkkinoille. Helmikuussa 2018 Etelä-Korean sanomalehti Chosun ilmoitti että Kakaon viestintäjohtaja muutti Upbitiin yrityksen kasvun helpottamiseksi.

Upbitin odottamaton menestys sai Kakaon kohdistamaan aggressiivisesti paikallisia kryptovaluuttamarkkinoita. Kuten Cointelegraph aiemmin kertoi, Kakao on jo keskustellut sääntelyviranomaisten kanssa suunnitelmistaan ​​integroida salausvaluutat palvelemaan yli 12 000 kauppiasta ja yli 100 miljoonaa käyttäjää sekä käynnistää oma alkuperäinen kolikoiden tarjouksensa (ICO)..

Kotimaisten ICO: iden nykyisen kiellon vuoksi Kakao voi kuitenkin suorittaa merkkimyyntinsä Etelä-Korean ulkopuolella – suunnitelman, jota paikalliset rahoitusviranomaiset, mukaan lukien Finanssikomission (FSC) puheenjohtaja Choi Jong-ku, ovat kritisoineet.

FSC: n puheenjohtaja Choi sanoi:

“Vaikka salausta tai digitaalista omaisuuden kaupankäyntiä ei kielletä, on mahdollista, että sitä [Kakao ICO] voidaan pitää petoksena tai monitasoisena myyntitapahtumana liikkeeseenlaskutavan mukaan. Koska riski sijoittajansuojasta on erittäin korkea, hallituksella on negatiivinen kanta ICO: hun. “

Näin ollen Etelä-Korean hallitus voisi laillistaa ICO: t tulevaisuudessa, kuten useat viranomaiset ovat vihjanneet, varmistaakseen, että sen Blockchain-sektori osoittaa kasvuvauhtia, joka on samalla tasolla muiden alueiden, kuten Japanin ja Yhdysvaltojen, kanssa.

SK Telecom, Nexon ja Korbit

Nexon, Etelä-Korean suurin peliyhtiö, jonka arvo on 11,5 miljardia dollaria, osti Korbitin, joka oli paikallisilla markkinoilla kolmanneksi suurin kryptovaluutanvaihto, 120 miljoonalla dollarilla. Nexonin emoyhtiö NXC osti 65,19 prosenttia Korbitista ja tuli yhtiön pääomistajaksi.

Yritys kertoi haastattelussa TechCrunchille:

“NXC on tarkastellut ja investoinut startup-yrityksiin, joilla on digitaalinen idea ja tekniikka, ja tämä sijoitus tehtiin positiivisella näkemyksellämme salauksen valuutan kasvusta.”

SK Telecom, Etelä-Korean suurin teleyritys, jolla on 17 miljardin dollarin arvo, oli ensimmäinen merkittävä sijoittaja Korbitissa miljardööri-sijoittaja Tim Draperin rinnalla. NXC osti todennäköisesti hieman yli 65 prosenttia yrityksestä, koska SK Telecom ja muut enkeli-sijoittajat, kuten Draper eivät olleet halukkaita myydä yhtiön osakkeet.

OMINAISUUDEN JAKAMINEN ETELÄ-KOREAN KRYPTOVAIHTOISSA

Korean pörssit ja ryhmittymät

Tällä hetkellä Etelä-Korean suurin kryptovaluutta vaihtaa Korbitia, Bithumb, Upbit ja tuleva vaihto OKCoin ovat kaikki sijoittaneet tai omistaneet ryhmittymät, joilla on läheiset siteet sääntelyviranomaisiin ja Etelä-Korean hallitukseen. Usean miljardin dollarin yritysten tuki vähentää Etelä-Korean kryptovaluutanvaihdon mahdollisuutta tulla maksukyvyttömäksi ja olemaan noudattamatta paikallisia määräyksiä.

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että johtavien kryptovaluuttapörssien vakaus voi antaa Etelä-Korean markkinoiden jatkaa kasvuaan eksponentiaalisella nopeudella riittävällä pääomalla ja resursseilla kilpailla maailmanlaajuisia kryptovaluuttamarkkinoita vastaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map