Ethereum kehittää nurinaa Harvest Finance- ja Value Defi eye Binance Smart -ketjuina

Tänään tuottoaggregaattori Harvest Finance ja monipalvelualusta Value DeFi – kaksi Ethereumin kotimaista hajautettua rahoitusta (DeFi), joiden yhteenlaskettu arvo on lähes miljardi dollaria, ilmoittivat suunnitelluista laajennuksista Binance Smart Chainiin, joka on rakennettu älykäs sopimusalusta salausvaihtojätin Binance.

Kaikki eivät Ethereum-yhteisössä ole valmiita ottamaan BSC: tä vakavasti.

Harvest, joka on yksi suurimmista tuoton aggregaattoreista ja jonka kokonaisarvo on lukittu yli 830 miljoonalla, sanoi Cointelegraphille antamassaan lausunnossa, että protokolla haluaa palkata kaksi kehittäjää tuomaan Harvestin BSC: lle.

”Harvest Financessa mielestämme tämä on tilaisuus osoittaa se "ristiketju" satoviljely ei ole vain mahdollista, se on yksi seuraavista tärkeimmistä virstanpylväistä satoviljelyekosysteemille ”, sanoi sadonkorjuuyhteisön moderaattori Red.

Samoin Value DeFi ja sen 40 miljoonan dollarin TVL: ssä kertoivat twiitissä, että he aikovat siirtää tuottoisan hallintovarastonsa BSC: lle, vahvistamalla aikaisemmat joukkueiden lausunnot Discordista:

Kissa on poissa tämän pussista. #BSC tässä me tulemme!

Lisätietoja päivitetystä etenemissuunnitelmasta pic.twitter.com/CsTdWS6l5C

– Arvo DeFi-protokolla (@value_defi) 11. helmikuuta 2021

Ilmoitukset tulevat BSC: n räjähdysmäisen kasvun aikana. Binance Smart Chain -projektit, kuten PancakeSwap, ovat olleet kyynelissä myöhään, ja jo ennen ilmoitettuja liikkeitä viimeaikainen menestys on saanut jotkut Ethereumin kehittäjäyhteisön jäsenet kysymään, mikä on arvokkaampi: tarpeeksi skaalautuva foorumi kaikille pelaajat voivat osallistua käytännössä tai uskottavasti hajautetusti? 

Testnet tai todellinen ekosysteemi?

Jotkut kehittäjät ovat luonnehtineet BSC: tä, jonka arkkitehtuuria tukee 21 validointisolmua, joita kaikki ovat Binancen tai sen tytäryhtiöiden ylläpitämiä, monimutkaisina Ethereum-testiverkkoina, kun otetaan huomioon sen halvat tapahtumat ja keskittäminen:

Ennen kuin valitat, BSC on kuuma, koska kukaan ei ole koskaan sijoittanut paljon Ethereumin testnetiin, kuten #goerli ja tehdä niistä kannattavia kuin leikkipaikka

– Olen vain koira boi (@fubuloubu) 10. helmikuuta 2021

Mukaan Scoopy, tulevan AlchemixFi-hankkeen puolianoninen perustaja, keskittäminen tarkoittaa, että BSC: n on tarkoitus pysyä asuttuina alun perin Ethereumilla syntyneillä kopioprojekteilla.

“Näkemykseni on, että vaikka se saattaa tarjota parannuksia käyttökokemukseen nopeammilla ja halvemmilla tapahtumilla, se on vastoin hajautettua eetosta, joka on innoittanut lukemattomia kehittäjiä rakentamaan Ethereumia”, he sanoivat. “Tämän seurauksena innovaatio keskittyy edelleen Ethereumiin.”

Muut kauppiaat ja kehittäjät ovat kuitenkin vähemmän huolissaan omaperäisyydestä ja perusteellisesta hajauttamisesta. Cointelegraphille haastattelussa Red sanoi, että vaikka Ethereum on ”kuninkaiden kuningas”, voittomaksimalismi motivoi Harvestia. 

“Harvest näkee kasvavan määrän projekteja, jotka yrittävät lievittää korkeiden kaasukustannusten aiheuttamaa kipua Ethereumilla”, Red sanoi. “[…] Sadonkorjuu keskittyy tarjoamaan parhaan tuoton lähteet viljelijöille. Jos tuotto on toisessa ketjussa ja sitä voidaan käyttää turvallisesti, käynnistämme traktorit. “

Lisää saavutettavuutta, enemmän käyttäjiä

Kehitys- ja ideologisten ongelmien lisäksi BSC: n transaktiokustannuksia on yhä vaikeampaa jättää huomiotta hankkeissa, jotka haluavat tarjota arvoa käyttäjilleen. Viime piikki on kaasukustannukset ovat todellinen este yksityissijoittajille, varsinkin monimutkaisempien sopimusten kanssa. Value DeFi mainitsi nämä kaasukustannukset nimenomaisesti kipupisteenä BSC-ilmoituksessaan. 

Premia-tasavallan jäsenet, joka on anemia-tiimi, joka rakentaa Premia-vaihtoehtoprotokollaa, sanoivat, että ellei projektia rakenneta nimenomaista hajauttamista silmällä pitäen, BSC on yksinkertaisesti polku suurempaan käyttäjäryhmään, joka pystyy käyttämään älykästä sopimustuotetta.

“[Emme usko, että bsc: n rakentaminen on ollenkaan huono asia. Riippumatta siitä, sopivatko kaikki vai eivät, vähittäiskauppa ja suuri osa osallistuvista markkinoista hinnoitellaan joistakin palveluista, jotka tarjotaan defi-kaasumaksujen vuoksi “, he sanoivat.

“Jotkut saattavat rakentaa / siirtyä bsc: lle, koska haluavat hyödyntää voittoja ja taloudellista toimintaa, mutta [mielestämme] yksinkertaisesti avaat itsesi uusille markkinoille.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map