Katastrofaalisen viikon jälkeen salausmarkkinat nousevat vihreäksi

9. elokuuta: Kesäinen krypto-vuoristorata jatkuu, kun markkinat näkevät terveen nousun vihreään eilisten suurten tappioiden jälkeen.

8. elokuuta kokonaismarkkina-arvo oli supistunut 219 miljardiin dollariin – eli sen alin taso marraskuun puolivälistä 2017 lähtien. Tämän päivän nousevassa nousussa käytännössä kaikki suurimmat kryptovaluutat ovat tuottaneet voittoja, koska tiedot Kolikko360 näyttää.

Markkinoiden visualisointi Coin360: lta

Markkinoiden visualisointi Kolikko360

Bitcoin (BTC) käy kauppaa vakaalla 6500 dollarilla puristusaikana, noin 3,2 prosenttia päivässä. Johtava kryptovaluutta nousi noin 300 dollaria tänään kaksi tuntia aikaisemmin, 6229 dollarista 6528 dollariin. Sen jälkeen, kun kolikko on hiukan korjattu alaspäin, se on kuitenkin kaupankäynnin aikana 330 dollaria korkeampi kuin sen 24 tunnin alin 6144 dollaria. Bitcoinin viikkotappiot pysyvät kuitenkin jyrkissä 14 prosentissa, kun vaatimattomampi 3,5 prosentin tappio kuukaudessa.

Bitcoinin 24 tunnin hintakaavio

Bitcoinin 24 tunnin hintakaavio. Lähde: Cointelegraph Bitcoin Price Index

Vaikka tämän päivän kireä noususuhde saattaa rauhoittaa joitain ärtyisiä salaushermoja, Dogecoin-luoja Jackson Palmer on katsonut viimeaikaisia ​​romahtavia markkinoita, mikä johtui monista Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten 7. elokuuta antamasta ilmoituksesta, että he viivästyttävät päätöstään korkean profiilin hyväksymisestä vai ei. BTC-pörssissä vaihdettu rahasto (ETF).

Jonkin sisällä lanka twiitteistä tänä aamuna, Palmer viittasi tietoihin, jotka osoittavat laskevan päivittäisen transaktioprosentin Bitcoin, Ethereum (ETH) ja Ripple (XRP) sekä a laskusuunta hajautetussa sovelluksessa (dApp), mikä on huomattavampia indikaattoreita tilan “haavoittuvuudesta”.

Optimistisemmin Litecoinin (LTC) luoja Charlie Lee sanoi a twiitti tänään hän pitää karhumarkkinoita “parhaana ajankohtana ihmisille adoptoinnin parissa”.

Ethereum (ETH) käy tällä hetkellä kauppaa noin 363 dollaria, mikä on noin yksi prosentti päivällä, jolloin painetaan aikaa. Altcoinin päivänsisäinen piikki korreloi läheisesti Bitcoinin kanssa, kun se nousi 352 dollarista 367 dollariin kahden tunnin kuluessa. Ethereumin viikkokaavion tappiot pysyvät noin 11 prosentissa, ja kuukausittaiset tappiot painavat 24 prosenttia.

Ethereumin 24 tunnin hintakaavio

Ethereumin 24 tunnin hintakaavio. Lähde: Cointelegraph Ethereumin hintaindeksi

Päällä KolikkoMarketCapKaikki 20 parhaan kolikon markkina-arvot markkinaosuuden mukaan, lukuun ottamatta yksi, ovat vihreässä, nähdessään vankat voitot 1–9 prosentin alueella.

Cardano (ADA) on vahvin esiintyjä kymmenen parhaan joukossa, sillä kasvua on noin 8 prosenttia ja kauppa 0,12 dollaria lehdistössä.

Tähtien (XLM) ja EOS (EOS) ja IOTA (MIOTA) näkee myös vankkoja voittoja, kaikki nousivat 4-7 prosenttia päivällä.

Top 20 kolikon joukossa markkina-arvon mukaan, Ethereum Classic (ETC) on ainoa punainen, ensimmäisenä päivänä se on nähnyt tappioita vahvan härkäajon jälkeen koko viikon, joka uhmasi laajempia karhumarkkinoita. Kun olet ratsastanut positiivisen liikeaallon, jonka laukaisi uutiset 7. elokuuta noteeratusta suositusta Yhdysvaltain salauspörssi- ja lompakkopalvelujen tarjoajasta Coinbase, alt on pudonnut tänään noin 2 prosenttia ja käynyt kauppaa 15,04 dollarilla lehdistössä.

Ethereum Classicin 7 päivän hintakaavio

Ethereum Classicin 7 päivän hintakaavio. Lähde: KolikkoMarketCap

Tezos (XTZ) – sijoittui 18. sijalle – nousee nousussa 6,22 prosenttia päivällä ja käy kauppaa lehden aikaan 1,65 dollarilla. Tämä vahva kasvu tapahtuu huolimatta projektin viimeisimmistä takaiskuista meneillään olevassa arvopaperiluokkakanteessa sen kiistanalaista 232 miljoonan dollarin alkuperäistä kolikkotarjousta vastaan ​​(ICO) Yhdysvaltain tuomioistuimessa tällä viikolla.

Tezoksen 24 tunnin hintakaavio

Tezoksen 24 tunnin hintakaavio. Lähde: KolikkoMarketCap

Kaikkien kryptovaluuttojen markkina-arvo on noin 228,6 miljardia dollaria lehdistöaikana yli 9 miljardia dollaria edellisestä 219 miljardin dollarin alhaisemmasta tasosta.

7 päivän kaavio kaikkien kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvosta

7 päivän kaavio kaikkien kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvosta KolikkoMarketCap

Kun salausmarkkinoiden huimaavat mielikuvitukset jättävät jonkin verran rullausta, Yalen yliopiston talousasiantuntijoiden ryhmä on tällä viikolla ehdottanut tekijäjärjestelmää ennustamaan suurten kryptovaluuttojen hintakehitystä.

He havaitsivat, että kryptovaluutoilla “ei ole altistumista” yleisimmille osakemarkkinoille eikä valuuttojen ja hyödykkeiden tuotoille eikä makrotaloudellisille tekijöille. Sen sijaan he tunnistivat salauskohtaiset mallit, mukaan lukien “vahva aikasarjan vauhdivaikutus” tärkeimpien omaisuuserien, kuten Bitcoin, Ethereum ja Ripple, joukossa sekä korrelaation hinnan ja sijoittajan huomion välillä, jonka he päättelivät sosiaalisen median ja hakukoneen kautta. trendianalyysit.

Kommentoidessaan tätä “sijoittajien huomiota” Pantera Capitalin toimitusjohtaja Dan Morehead tänään sanoi että salausmarkkinat ovat viime aikoina todistaneet jotain sijoittajien liiallista reaktiota vastauksena lyhytaikaisiin uutisiin, kuten SEC: n Bitcoin ETF -viive.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map