Kiinan Blockchain Service Network yhdistää kolme muuta julkista ketjua

Kiinan Blockchain-pohjainen palveluverkosto tai BSN, rajat ylittävä pilvipalvelu, portaalien välinen ja rajat ylittävä maailmanlaajuinen julkinen infrastruktuuriverkko, lisää kolme tunnettua julkista lohkoketjua ekosysteemiinsä.

BSN: n takana olevan yksityisen yrityksen Red Date Technologyn toimitusjohtaja Yifan kertoi Cointelegraphille, että verkko on toisessa vaiheessa integroimalla lisää julkisia ketjuja. Tällä kertaa siihen kuuluvat Algorand, ShareRing ja Solana. Aiemmin viime kuussa verkko ilmoitti pääsevänsä jo Ethereumiin, EOSIOon, Tezosiin, Neoon, Nervosiin ja IrisNetiin.  

Hän kertoi Cointelegraphille, että julkiset ketjut, jotka verkko päättää integroitua, tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, keskittyen ekosysteemien rakentamiseen ja vahvojen käyttäjätapausten ratkaisemiseen reaalimaailman ongelmiin.

Hänen mukaansa verkon pitkän aikavälin visio on ottaa käyttöön ja käyttää kaikentyyppisiä blockchain-pohjaisia ​​hajautettuja sovelluksia tai DApps-sovelluksia. Hän toivoo, että tämä auttaa vähentämään kaikkien DApps: n rakentamisen ja käyttöönoton nykyisiä kustannuksia, ja totesi, että tämä voisi viime kädessä johtaa todelliseen yhteentoimivuuteen kaikkien sallittujen ja luvattomien ketjujen välillä. Hän selitti, että:

“Julkisten ketjujen integrointi tarkoittaa, että asennamme julkisten ketjujen mainnet-solmut ja testnet-solmut julkisiin kaupunkisolmuihimme (PCN, jotka eivät ole ketjusolmuja, vaan BSN-datakeskukset), joten kehittäjät voivat käyttää kaikkia julkisten ketjujen kaikkia solmuja yhden yhdyskäytävän kautta yhdellä yksinkertaisella kuukausisuunnitelma. Tämän vuoksi julkisiin ketjuihin liittymisestä aiheutuvat kustannukset laskevat melkein nollaan. ” 

Algorand-säätiön operatiivinen johtaja Fangfang Chen kertoi Cointelegraphille, että Algorand avoimen lähdekoodin, luvattomana, puhtaana panoksen todistuskokonaisprotokollana seuraavan sukupolven rahoitustuotteille hyödyttäisi sekä kehittäjiä että yrityksiä integraatiosta. 

Kehittäjät voivat käyttää julkisen ketjun verkkosolmuja ja kattavampia palveluja, kuten solmujen valvonta. Yhdistämällä Algorandin oma kehitysympäristö BSN-solmuihin, se antaisi kehittäjille mahdollisuuden ottaa sovelluksensa käyttöön helpommin. Chen lisäsi, että: 

“Integraatio tarjoaa kustannustehokkaan ja vakaan globaalin infrastruktuurin kehittäjille innovointiin ja sovellusten luomiseen reaaliaikaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Se kehittää maailmanlaajuista kehittäjäyhteisöä vaihtamaan ideoita, hankkimaan kykyjä ja rakentamaan liikekumppanuuksia. “

ShareRing, globaali, yritysvalmis jakamisekosysteemi, joka on suunniteltu integroitumaan saumattomasti eri toimialojen yritysten kanssa, sanoo, että keskeisenä painopistealueena on alun perin integroida ShareLedger-testiverkko- ja mainnet-solmut ja validoijat toimimaan BSN: ssä.. 

Se tarjoaa yritykselle korkeamman suojaustason verkolle ja tarjoaa helpon pääsyn kehittäjille, jotka haluavat kirjoittaa dApps ShareLedgeriin. 

ShareRing sanoi, että se myös työskentelee BSN: n kanssa julkaisemalla API: t, kuten ShareRing ID, ShareRing Pay, omaisuuden hallinta, vuokraus- ja palkitsemisprotokollat, joita kehittäjät voivat käyttää ja laajentaa. ShareRing sanoi odottavansa, että “protokolliamme käytetään laajasti nopeasti kasvavissa älykkäiden kaupunkien projekteissa”.

Tim Bos, ShareRingin toimitusjohtaja, kommentoi, että pääsy useisiin estoketjuihin yhteentoimivuuden takaamiseksi BSN: n verkon kautta yhdistää sen tuotteet ja palvelut parantaakseen ShareRing-ekosysteemin omaksumista. 

Tämän lisäksi BSN antaa monille kehittäjille, yrityksille ja blockchain-projekteille rajoittamattoman ja edullisen pääsyn hyödyntämään ShareRingin Enterprise Ready dApps-, blockchain-tuotteita ja -palveluja. 

Digitaalisen henkilöllisyyden hallintaprotokollan (ShareRing ID), maksuinfrastruktuurijärjestelmien (ShareRing Pay), dCommerce Platformin (ShareRing Shop), omaisuudenhallinnan, vuokrauksen ja palkkioprotokollien sanotaan olevan tarkoitus integroida. Hän lisäsi, että: 

“Odotamme protokolliemme laajaa käyttöä nopeasti kasvavissa älykkäiden kaupunkien projekteissa. Lisäksi odotamme innolla suhteiden vahvistamista China Union Payin kaltaisten yritysten kanssa saadaksemme ennennäkemättömän pääsyn niiden erilaisiin palveluihin Kiinassa. “

Solanan toimitusjohtaja ja perustaja Anatoly Yakovenko kertoi Cointelegraphille, että Solana on yksiketjuinen, vaakalaudan protokolla, jonka painopiste on skaalautuvuuden tuottamisessa hajauttamatta tai turvallisuutta uhraamatta. Ensisijainen syy, miksi BSN halusi olla kumppanina Solanan kanssa, on se, että verkko on erittäin skaalautuva. Hän lisäsi, että:  

“Solana on innoissaan voidessaan olla osa BSN: ää ja tarjota kehittäjille helpon pääsyn työskentelemään BSN: n infrastruktuurin kanssa.”

BSN tutkii parhaillaan yhteistyötä COSMOSin ja Polkadotin kanssa Interchain Communications Hubin eli ICH: n rakentamiseksi. He kuvittelevat, että tästä tulee vakioprotokolla eri ketjuista peräisin oleville dApps: ille, jolloin he voivat soittaa toisilleen vain muutamalla rivillä koodia.

Kuten Cointelegraph aiemmin kertoi, BSN lisäsi Chainlinkin data-oraakelin tämän vuoden kesäkuussa ja aikoi integroitua 40 julkiseen blockchain-verkkoon ensi vuoteen mennessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map